غرب به کمک نظامی به اوکراین در سال ۲۰۲۳ ادامه خواهد داد

تمایل آمریکا به تشدید درگیری اوکراین به هر طریق ممکن، خودداری آنگلا مرکل از مشارکت در حل بحران اوکراین، تاکید آلمان بر عدم روابط عادی با روسیه امروزی و محکومیت تلاش آمریکا در طولانی کردن مناقشه اوکراین از سوی دمشق، مهمترین رویدادها پیرامون جنگ است.

به گزارش تسنیم، اتحادیه اروپا و بطور کلی کشورهای غربی در سال ۲۰۲۳ به ارائه کمک‌های نظامی و مالی خود به اوکراین ادامه خواهند داد.

یکی از نمایندگان پارلمان اروپا  در مصاحبه با روزنامه “ایزوستیا” با بیان این مطلب، یادآور شد که در سال آینده، حمایت نظامی فعال از اوکراین در وهله نخست از سوی انگلیس انتظار می رود. البته، تامین کننده اصلی تسلیحات نظامی اوکراین، همچنان ایالات متحده خواهد بود. به گفته وی، تعهد جو بایدن  [رئیس جمهوری ایالات متحده] به تامین سامانه موشکی ضد هوایی پاتریوت، وعده اصلی غرب به کی‌یف است.

با این حال، فرانسه  تمایل زیادی به ارائه حمایت نظامی از اوکراین ندارد و گسترش کمک نظامی در آلمان نیز بحث برانگیز شده و نمی توان از تحویل تجهیزات پیچیده جدید از سوی برلین حساب کرد.

به عقیده این مقام پارلمان اروپا، در بهترین حالت، می توان افزایش کمک نظامی لندن را پیش بینی کرد، چرا که حمایت عمومی از اوکراین در انگلستان خوب است.

لازم به ذکر است که روز گذشته، مطبوعات آلمان گزارش دادند که دولت آلمان صادرات تسلیحات به مبلغ ۸.۳۵ میلیارد یورو در سال ۲۰۲۳ را تایید کرده است که ۲.۲۴ میلیارد یورو از این مبلغ به کمک نظامی به کی‌یف اختصاص خواهد یافت.

پیش از این مشخص شد که کی‌یف روی دریافت تانک‌های لئوپارد آلمانی حساب کرده، مشروط بر اینکه ایالات متحده نیز ارسال تانک M1 Abrams را تایید کند. آلکسی رزنیکوف، وزیر دفاع اوکراین یادآور شد که واشنگتن باید این گام نمادین را بردارد و پس از آن برلین و سایر پایتخت های اروپایی تصمیم مناسبی در این زمینه اتخاذ خواهند کرد.

ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌ جمهوری اوکراین شب گذشته اعلام کرد که مقامات ایتالیا ۱۰ میلیون یورو اضافی برای حمایت از کی‌یف اختصاص داده‌اند. به گفته وی، موضوع تامین دفاع هوایی و  سیستم‌هایی برای محافظت از آسمان اوکراین نیز در رم در حال بررسی است.

لئونید اسلوتسکی، رئیس کمیته بین‌المللی دومای دولتی روز سه شنبه، یادآور شد: تا زمانی که کشورهای غربی به ارسال سلاح به اوکراین ادامه دهند، مقامات کی‌یف به گمراه کردن جامعه جهانی در مورد مواضعشان در قبال مذاکرات و ادعای آمادگی برای گفتگو با مسکو ادامه خواهند داد. به گفته وی، این در حالی است که کل بلوک ناتو در اوکراین علیه روسیه در حال جنگیدن است و در چنین شرایطی، هرگونه فرمول به اصطلاح صلح‌ از سوی کی‌یف بی فایده خواهد بود.

رسانه آمریکایی: نفوذ چین در حیاط خلوت آمریکا افزایش یافته است

شبکه خبری ان بی سی نیوز نوشت: انجام یک پروژه بندری در السالوادور نشان می‌دهد که چین چگونه به شکل فزاینده‌ای نفوذ خود را در حیاط خلوت آمریکا از جمله در کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب افزایش داده است.

ادامه

اقتصادی, السالوادور, امریکا, اورگوئه, برزیل, پرو, جنگ سرد, جهان, چین, مقاله

واکنش آمریکا به همکاری نظامی عربستان و روسیه

دولت ایالات متحده در واکنش به امضای پیمان همکاری نظامی میان عربستان سعودی و روسیه ضمن تاکید بر پایبندی آمریکا به ادامه همکاری‌های دفاعی با سعودی، از متحدان خود خواست از هرگونه همکاری نزدیک نظامی با روسیه پرهیز کنند.

ادامه

امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, عربستان سعودی

پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

نشانه‌های زیادی وجود دارد که از بحرانی شدن نظم جهانی حکایت می‌کند. پاسخ آشفته بین‌المللی به شیوع ویروس کرونا، بحران گسترده اقتصادی ناشی از آن، قوت گرفتن تفکرات ناسیونالیستی و پررنگ‌تر شدن مرزهای میان کشورها بخشی از نشانه‌های وضعیت شکننده نظام بین‌المللی است؛ نظامی که کشور مدعی رهبری‌اش، رئیس‌جمهوری دارد که همچنان بر شعار «نخست ... پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

ادامه

اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, افریقای جنوبی, امریکا, امریکای لاتین, اورآسیا, ایتالیا, ایدئولوژیک, برزیل, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, دیدگاه, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان پیمان امنیت جمعی, شانگ‌های, صربستان, صندوق بین‌المللی پول, فقر, قطر, مصر, مقاله, نئولیبرالیسم, هندوستان

زاخارووا: رویدادهای افغانستان نشان‌دهنده زوال ناتو است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، اوضاع افغانستان نشان دهنده این است که نه آمریکا و نه ناتو توانایی هماهنگی در اقداماتشان را ندارند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, بالکان, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, شمال اروپا, عراق, ناتو

بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

جمهوری خلق چین پس از سال‌ها انزوای دیپلماتیک در انتهای دهه ۷۰ میلادی درها را به روی جهان گشود و عصر جدیدی از توسعه تقریبا همه جانبه را تحت رهبری دنگ شیائوپینگ آغاز کرد که به نوبه خود به الگویی برای برخی کشورهایی تبدیل شد که به دنبال احیای اقتصاد خود، رفع فقر و ایجاد ... بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, گواتمالا, مقاله