عرضه نفت روسیه به مجارستان از سر گرفته شد

وزیر امور خارجه مجارستان اعلام کرد که عرضه نفت از روسیه به مجارستان از طریق خط لوله «دروژبا» از سر گرفته شده است.

اعتمادآنلاین| به گزارش راشاتودی، طبق آن‌چه اوکترانس‌نفتا در فیسبوک خود نوشته است: از ساعت ۱۴:۰۵ روز شنبه، جریان نفت این خط‌ لوله برقرار شده است.

ترانزیت نفت پس از آن از سر گرفته شد که متخصصان شرکت مجارستانی ام‌اوال، کیفیت نفت موجود در خط‌ لوله را آزمایش کرده و مورد قبول بودن آن را تأیید کردند.

در ۲۵ آوریل پس واردکنندگان اروپایی با نگرانی از آلودگی، از قبول نفت این خط‌ لوله خودداری کردند، صادرات نفت از آن تعلیق شد.

شرکت ترانس‌نفت روسیه، که بخش روسی این خط‌ لوله را کنترل می‌کند، بعداً اعلام کرد که نفت آن تعمدا با ترکیبات آلی کلرید، آلوده شده بود.

در حال حاضر ۴ مظنون در ارتباط با این پرونده دستگیر شده‌اند و تحقیقات ادامه دارد. پیش از این در این ماه، بلاروس هم که قبل از همه از کیفیت نفت خام خط‌لوله دروژبا شکایت کرده بود، ترانزیت نفت از طریق آن را از سر گرفته بود. دوشنبه گذشته نفت خام عاری از آلودگی، از طریق این خط‌ لوله، از بلاروس به اوکراین رسید.

الکساندر لوکاشنکو، رهبر بلاروس، گفت که حادثه خط‌لوله دروژبا، که یکی از بزرگترین خط‌ لوله‌های نفت در جهان است، صدها میلیون دلار به این کشور خسارت وارد کرده است.

خبرگزاری «رویترز» هفته گذشته گزارش داده بود که عرضه نفت روسیه به بلاروس و کشورهای اتحادیه اروپا از جمله مجارستان و آلمان از طریق خط لوله دروژبا به دلیل مشکلات فنی متوقف شده است.

این خط لوله که یکی از بزرگ‌ترین خطوط لوله جهان است و ظرفیت حمل روزانه ۲ میلیون بشکه را دارد، آخرین شریان اتصال میادین نفتی روسیه و پالایشگاه‌های اروپایی پس از کاهش وابستگی دولت‌های اتحادیه اروپا به گاز روسیه است.

خط لوله دروژبا، نفت روسیه را به چندین کشور شرق و مرکز اروپا از جمله لهستان، آلمان و مجارستان منتقل می‌کند.

به گزارش ایرنا، مجارستان نسبت به دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا، روابط گرم‌تری با روسیه دارد. این کشور به اوکراین سلاح ارسال نمی‌کند و اوربان نیز با انتقاد از اعضای اتحادیه اروپا و ناتو به دلیل ارسال تسلیحات به کی‌یف، گفته است که چنین اقداماتی به تشدید جنگ منجر خواهد شد.

برنده جایزه نوبل: سیاست گشایش، چین را به یک اقتصاد پررونق تبدیل کرده است

«اریک ماسکین» برنده جایزه نوبل اقتصاد ۲۰۰۷، اخیرا برای شرکت در «دومین کنفرانس بین‌المللی علوم پایه» به چین سفر کرد. درک او از اهمیت و نقش علوم پایه در توسعه اجتماعی چگونه است؟ به عقیده او فناوری‌های پیشرفته مثل هوش مصنوعی چه فرصت‌ها و چالش‌هایی برای جامعه به ارمغان می‌آورند؟ به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ ... برنده جایزه نوبل: سیاست گشایش، چین را به یک اقتصاد پررونق تبدیل کرده است

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, تحلیل, جهان, چین, شرق آسیا

رایزنی پوتین و شی جین‌پینگ با تاکید بر «دفاع قاطع از حاکمیت»

مشاور ریاست جمهوری روسیه روز پنجشنبه، با بیان اینکه تبادلات مالی بین روبل روسیه و یوآن چین بیش از ۹۰ درصد است، گفت: در تماس تلفنی بین روسای جمهوری روسیه و چین، مسائلی پیرامون همکاری اقتصادی و مالی بین دو کشور مورد گفت‌وگو قرار گرفت. به گزارش ایسنا، یوری اوشاکف، مشاور ولادیمیر پوتین در امور ... رایزنی پوتین و شی جین‌پینگ با تاکید بر «دفاع قاطع از حاکمیت»

ادامه

آمریکا, اقتصادی, تحریم, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, سیاسی, شرق آسیا, شرق اروپا, گزارش

کیم جونگ اون هشدار داد: فقدان تامین غذا، مساله سیاسی جدی است

رسانه دولتی پیونگ‌یانگ امروز (پنجشنبه) گزارش دادند، رهبر کره‌شمالی پس از گفتن اینکه عدم ارائه نیازهای اساسی در زندگی از جمله غذا «مسئله جدی سیاسی» است، راه‌هایی را برای بهبود توسعه اقتصادی خواستار شد. به گزارش ایسنا، به گزارش کی‌سی‌ان‌ای، این سخنان کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در حین صحبت از توسعه منطقه‌ای در جریان ... کیم جونگ اون هشدار داد: فقدان تامین غذا، مساله سیاسی جدی است

ادامه

اقتصادی, تحریم, جهان, شبه جزیره کره, کارگران, کره جنوبی, کره شمالی, گزارش

اذعان آمریکا به سرقت روزانه ۶ هزار بشکه نفت ایران

آمار‌های وزارت انرژی آمریکا نشان می‌دهد این کشور در ۱۰ ماهه سال ۲۰۲۳ معادل ۶ هزار بشکه در روز نفت ایران را سرقت کرده است. اداره اطلاعات انرژی آمریکا در جدیدترین گزارش خود از واردات ۷۵۲ هزار بشکه نفت خام ایران توسط این کشور در دهمین ماه سال ۲۰۲۳ خبر داده است. این آمار مربوط ... اذعان آمریکا به سرقت روزانه ۶ هزار بشکه نفت ایران

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, الجزایر, امارات, ایران, تحریم, عراق, عربستان سعودی, کویت, گابن, گزارش, نیجریه

ضرورت مبارزۀ هم‌زمان با دیکتاتوری ولایی و امپریالیسم در راه آزادی، حاکمیت ملی، صلح، و عدالت اجتماعی

هفتۀ گذشته رسانه‌های مجاز کشور دو گزارش نمایشی و عملا وقیحانه دربارۀ خامنه‌ای “نمایندۀ خدا بر زمین” و رئیس‌جمهور برگمارده‌اش ابراهیم رئیسی منتشر کردند. اینکه چرا واکنش بخش عمده‌ای از جامعه به این گونه نمایش‌های حکومتی بی‌اعتنایی و تمسخر است روشن است. حکومت ولایی در سطح وسیعی در جامعه کاملاً بی‌اعتبار شده و درۀ ژرف ... ضرورت مبارزۀ هم‌زمان با دیکتاتوری ولایی و امپریالیسم در راه آزادی، حاکمیت ملی، صلح، و عدالت اجتماعی

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, اسلام سیاسی, اقتصادی, امپریالیسم, انقلاب ملّی-دموکراتیک, ایران, تحریم, ژئوپلیتیک, سازمان ملل, سرمایه‌داری, صلح, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, غرب, فلسطین, مبارزه طبقاتی, محیط زیست, نئولیبرالیسم