تاکتیک چین برای نابودی جنگنده‌های نسل جدید توسط هواپیماهای قدیمی

روزنامه «ساوث چاینا مورنینگ پست» روز سه‌شنبه، به نقل از نیروی هوایی چین اعلام کرد: پکن تکنیک‌هایی را توسعه داده است که به هواپیماهای جنگی قدیمی اجازه می‌دهد با استفاده از موشک‌های هدایت‌شونده پیشرفته، جنگنده‌های رادارگریز پیشرفته‌تر از خود را سرنگون کنند. به گزارش ایرنا، این روزنامه در گزارش خود یادآوری کرد که تلویزیون دولتی ... تاکتیک چین برای نابودی جنگنده‌های نسل جدید توسط هواپیماهای قدیمی

ادامه

آمریکا, پاکستان, جنوب آسیا, چین, شرق آسیا, فرانسه, گزارش, هندوستان

به دنبال وضع تعرفه ۲۵ درصدی آمریکا بر واردات از هند، این کشور خرید جنگنده‌های اف-۳۵ را رد کرد

هند به ایالات متحده اعلام کرده است که تمایلی به خرید جنگنده‌های رادارگریز اف-۳۵ ندارد. به گزارش مشرق، این تصمیم در حالی گرفته شده که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات از هند وضع کرده و تهدید کرده است که به دلیل خرید تسلیحات و نفت هند از روسیه، جریمه‌های بیشتری اعمال ... به دنبال وضع تعرفه ۲۵ درصدی آمریکا بر واردات از هند، این کشور خرید جنگنده‌های اف-۳۵ را رد کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, پاکستان, جنگ تجاری, جنوب آسیا, جهان, چین, خبر, هندوستان

بی‌محلی هند به تهدید «ترامپ»: واردات نفت از روسیه کاهش نمی‌یابد

هند بی توجه به تهدیدات پوچ رییس جمهور آمریکا اعلام کرد که هیچ تغییری در سیاست دهلی نو در قبال واردات نفت از روسیه ایجاد نخواهد شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیویورک تایمز، مقامات هندی امروز شنبه اعلام کردند که علیرغم تهدید به مجازات از سوی رئیس جمهور آمریکا، به خرید نفت ... بی‌محلی هند به تهدید «ترامپ»: واردات نفت از روسیه کاهش نمی‌یابد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, جنوب آسیا, جهان, خبر, روسیه, هندوستان

تظاهرات گسترده کارگران صنعت برق در هند علیه خصوصی‌سازی/ با وجود خطر اخراج کوتاه نمی‌آییم!

کارگران معترض هندی می‌گویند: تا لغو کامل خصوصی‌سازی اعتراض می‌کنیم. به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه خبری UNI هندوستان، جمع گسترده‌ای از کارگران هندی صنعت برق در ایالت بزرگ اوتارپرادش هند، در اعتراض به خصوصی‌سازی کلیه بخش‌های تولید و توزیع برق این ایالت، توسط دولت راستگرای این کشور به خیابان‌ها آمدند. کارگران برق ... تظاهرات گسترده کارگران صنعت برق در هند علیه خصوصی‌سازی/ با وجود خطر اخراج کوتاه نمی‌آییم!

ادامه

جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, هندوستان

فایننشیال تایمز: تهدید ترامپ مبنی بر تحریم روسیه را نباید جدی گرفت

فایننشیال تایمز طی سرمقاله‌ای عنوان کرد که ‌رئیس‌جمهور آمریکا، به تهدید خود مبنی بر اعمال تحریم‌ علیه روسیه جامه عمل نخواهد پوشاند، چراکه این تحریم‌ها به ایالات متحده ضربه زده و به تجارت آن آسیب می‌رساند. به گزارش ایلنا به نقل از روسیا الیوم، فایننشیال تایمز طی سرمقاله‌ای عنوان کرد که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، ... فایننشیال تایمز: تهدید ترامپ مبنی بر تحریم روسیه را نباید جدی گرفت

ادامه

آمریکا, ایران, تحریم, تحلیل, جنوب آسیا, جهان, روسیه, شرق اروپا, هندوستان

عبدالله خواستار ممنوع‌الخروج شدن مقامات انتخاباتی افغانستان شد

یک روز پس از اعلام نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان عبدالله عبدلله رئیس اجرایی دولت وحدت ملی سابق و نامزد شکست خورده انتخابات با ارسال نامه ای به وزارت کشور افغانستان خواستار ممنوع الخروج شدن روسای کمیسیون‌های انتخابات شد.

 

به گزارش رسانه‌های افغانستان ،‌ عبدالله روز گذشته در یک کنفرانس خبری ضمن رد دوباره نتایج انتخابات اعلام کرد که خودش دولت فراگیر و “همه‌شمول” تشکیل خواهد داد.

 

رئیس دفتر ریاست اجرایی افغانستان امروز چهارشنبه در نامه‌ای به وزارت امور داخلی افغانستان اعلام کرد: به دستور عبدالله و به منظور اتخاذ تدابیر احتیاطی ، رئیس و اعضای کمیسیون انتخابات و کمیسیون شکایات انتخاباتی شامل روسای دبیرخانه‌ها و معاونین‌ آنها تا زمان تصمیم قطعی محاکم دارای صلاحیت ممنوع‌الخروج هستند. در این نامه آمده است: “خوف فرار این مقامات بنا بر عدم ادای مسئولیت ملی آنها متصور است. ”

 

عبدالله شب گذشته ساعاتی پس از آن‌که کمیسیون مستقل انتخابات اشرف غنی را برندۀ نهایی انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کرد، خودش را برندۀ این انتخابات دانست و گفت :دولت “همه‌شمول” تشکیل خواهد داد.

 

امروز شماری از هواداران دستۀ انتخاباتی ثبات و هم‌گرایی به رهبری عبدالله عبدالله در ولایت جوزجان گردهم آمده‌اند و در برابر اعلام نتیجۀ نهایی انتخابات اعتراض دارند. قرار است ژنرال عبدالرشید دوستم نیز در این گردهمایی شرکت و سخنرانی کند؛ او پیشتر در مورد ایجاد دولت موازی هشدار داده بود.

 

از سوی دیگر ، سرور دانش معاون دوم رئیس جمهوری افغانستان امروز در مراسمی به مناسبت سی‌ویکمین سالروز خروج نیروهای اتحاد جماهیر شوروی از افغانستان گفت: ما از تمام جوانب دخیل در انتخابات انتظار داریم که به روندهای ملی احترام بگذارند و نتیجۀ انتخابات را بپذیرند. اکنون زمان رقابت‌ها تمام شده و وقت ایجاد دولت همه‌شمول ملی فرا رسیده‌ است.

 

انتخابات ریاست جمهوری قبلی افغانستان در سال ۱۳۹۳ نیز به اختلاف و جنجال کشیده شد و درنهایت با میانجی‌گری جان کری وزیر امور خارجه وقت آمریکا دولت وحدت ملی در افغانستان تشکیل شد.

ایرنا

تجارت پاکستان و چین منهای دلار

پاکستان که در طول چند ماه اخیر تحت فشار شدید دولت ترامپ برای کاهش مناسبات تجاری و اقتصادی با چین رقیب سرسخت آمریکا قرار دارد، اکنون تصمیم دارد تا با حذف دلار از معاملات تجاری با پکن، همکاری‌ها خود با چین را آسان تر کند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, چین, شرق آسیا

پاکستان: معامله‌های تسلیحاتی آمریکا مانع ثبات منطقه است

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در آستانه سفر «دونالد ترامپ» به هند، گفت: معامله‌های تسلیحاتی آمریکا در سطح منطقه نه تنها مزاحم و مانع وضعیت صلح و ثبات، بلکه پیامدهای امنیتی منفی برای پاکستان به دنبال خواهد داشت.

ادامه

امریکا, پاکستان, جنوب آسیا, جهان, خبر, هندوستان

رسانه آمریکایی: اشغال نظامی افغانستان «شکست خورده» و تلاش ما برای «هیچ» است

تارنمای خبری «واشنگتن اگزمینر» روز سه‌شنبه در ادامه کشته‌شدن نظامیان ایالات متحده در افغانستان در گزارشی انتقادی نوشت: آمریکا در افغانستان همچون حیوان چهارپایی است که در یک «گردونه» (چرخ گردان) برای رسیدن به «هیچ» می‌دود و همچنان به اشغال نظامی «شکست خورده» خود در خاک افغانستان ادامه می‌دهد.

ادامه

افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, تروریسم, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, خبر