سیاستمدار آمریکایی؛ فروپاشی غرب پس از شکست در اوکراین قابل انتظار است

جفری یانگ، نامزد فرمانداری ایالت کنتاکی ایالات متحده معتقد است غرب جمعی پس از شکست نظامی آمریکا و ناتو در اوکراین، باید منتظر یک فروپاشی واقعی باشد و کل اقتصاد غرب در نتیجه “تأثیرات معکوس” تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه در معرض نابودی خواهد بود.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، “جفری یانگ”، عضو حزب دموکرات آمریکا و نامزد فرمانداری ایالت کنتاکی ابراز عقیده کرد که غرب جمعی پس از شکست کوبنده آمریکا و ناتو در برابر ارتش روسیه در خاک اوکراین، در شرف یک فروپاشی واقعی قرار خواهد گرفت. 

این سیاستمدار آمریکایی در صفحه توییتر خود نوشت: امپریالیسم غربی از چنین شکست نظامی سنگینی جان سالم به در نخواهد برد. همچنین موجودیت غرب جمعی تحت تأثیر “تأثیرات معکوس” محدودیت های اعمال شده علیه روسیه قرار خواهد گرفت و این وضعیت را چیزی جزی یک “طوفان کامل” نمی توان نامید.

وی همچنین یادآور شد: عواملی که امپریالیسم غرب را نابود می‌کند، فروپاشی دلار و اثر معکوس تحریم‌های ضد روسی آمریکا علیه واشنگتن خواهد بود. آمریکا، ناتو و دولت دست نشانده نئونازی اوکراین در میدان جنگ علیه روسی شکست قاطع خواهند داد و تحریم‌های واشنگتن چنان به غرب ضربه می‌زند که کل اقتصاد ما فرو می‌پاشد. این شرایط چیزی جز یک طوفان کامل نیست.

جفری یانگ، پیش از این نیز گفته بود که هر یک از اعضای حزب دموکرات که در کنگره به بسته کمکی جدید به اوکراین رای داده، حامی نازیسم هستند. وی  خواستار محاکمه مقامات بلندپایه واشنگتن به دلیل این واقعیت شد که ایالات متحده و ناتو در دامن زدن به درگیری در اوکراین و کشته شدن غیرنظامیان نقش زیادی دارند.

ریچارد بلیک، سناتور سابق ایالت ویرجینیا و رئیس سابق یکی از بخش های حقوقی ارتش ایالات متحده نیز ابراز عقیده کرد که اوکراین عملاً در جریان درگیری نظامی کنونی با روسیه شکست خورده است و ایالات متحده باید مسکو و کی‌یف را با استفاده از هر قالبی که برای طرفین قابل قبول باشد به سمت مذاکره سوق دهد.

نشریه “آمریکن اسپکتاتور”  (American Spectator) نیز اخیراً در تحلیلی نوشته است: مقامات ایالات متحده شروع به درک غیر قابل اجتناب بودن شکست اوکراین در درگیری نظامی با روسیه کرده‌اند که در ابتدا توسط واشنگتن تحریک شده و بعد از عدم توجه به هشدارهای مسکو درباره گسترش ناتو به سمت شرق و تاکید بر لزوم ارائه تضمین های امنیتی به روسیه آغاز شد.  در این مقاله آمده است: اساساً، دولت جو بایدن [رئیس‌ جمهوری آمریکا] برای رسیدن به اهداف خود از اوکراین می‌خواهد تا به درگیری‌ها ادامه دهد، اگرچه معتقد نیست که کی‌یف شانسی برای پیروزی در آن دارد. 

مفسر این مجله با اشاره به اینکه نباید منشأ بحران کنونی در اروپا را فراموش کرد، چرا که این اقدامات غرب بود که باعث تحریک روسیه به آغاز جنگ شد، یادآور شد، اکنون حتی حامیان ادامه جنگ نیز از دخالت مستقیم و اعزام نیروهای ناتو به این منطقه اجتناب می ورزند. 

رسانه آمریکایی: نفوذ چین در حیاط خلوت آمریکا افزایش یافته است

شبکه خبری ان بی سی نیوز نوشت: انجام یک پروژه بندری در السالوادور نشان می‌دهد که چین چگونه به شکل فزاینده‌ای نفوذ خود را در حیاط خلوت آمریکا از جمله در کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب افزایش داده است.

ادامه

اقتصادی, السالوادور, امریکا, اورگوئه, برزیل, پرو, جنگ سرد, جهان, چین, مقاله

واکنش آمریکا به همکاری نظامی عربستان و روسیه

دولت ایالات متحده در واکنش به امضای پیمان همکاری نظامی میان عربستان سعودی و روسیه ضمن تاکید بر پایبندی آمریکا به ادامه همکاری‌های دفاعی با سعودی، از متحدان خود خواست از هرگونه همکاری نزدیک نظامی با روسیه پرهیز کنند.

ادامه

امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, عربستان سعودی

پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

نشانه‌های زیادی وجود دارد که از بحرانی شدن نظم جهانی حکایت می‌کند. پاسخ آشفته بین‌المللی به شیوع ویروس کرونا، بحران گسترده اقتصادی ناشی از آن، قوت گرفتن تفکرات ناسیونالیستی و پررنگ‌تر شدن مرزهای میان کشورها بخشی از نشانه‌های وضعیت شکننده نظام بین‌المللی است؛ نظامی که کشور مدعی رهبری‌اش، رئیس‌جمهوری دارد که همچنان بر شعار «نخست ... پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

ادامه

اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, افریقای جنوبی, امریکا, امریکای لاتین, اورآسیا, ایتالیا, ایدئولوژیک, برزیل, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, دیدگاه, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان پیمان امنیت جمعی, شانگ‌های, صربستان, صندوق بین‌المللی پول, فقر, قطر, مصر, مقاله, نئولیبرالیسم, هندوستان

زاخارووا: رویدادهای افغانستان نشان‌دهنده زوال ناتو است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، اوضاع افغانستان نشان دهنده این است که نه آمریکا و نه ناتو توانایی هماهنگی در اقداماتشان را ندارند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, بالکان, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, شمال اروپا, عراق, ناتو

بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

جمهوری خلق چین پس از سال‌ها انزوای دیپلماتیک در انتهای دهه ۷۰ میلادی درها را به روی جهان گشود و عصر جدیدی از توسعه تقریبا همه جانبه را تحت رهبری دنگ شیائوپینگ آغاز کرد که به نوبه خود به الگویی برای برخی کشورهایی تبدیل شد که به دنبال احیای اقتصاد خود، رفع فقر و ایجاد ... بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, گواتمالا, مقاله