لوکاشنکو: ایران گواه این است که آمریکا نمی‌تواند چین را شکست دهد

رئیس جمهور بلاروس، گفت که ایران کشوری قدرتمند است و جنگ واشنگتن علیه ایران ضعف آمریکا را نشان داده است. به گزارش ایلنا به نقل از راشاتودی، «الکساندر لوکاشنکو»، رئیس جمهور بلاروس، با اشاره به جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، گفت که ایران کشوری قدرتمند است و درگیری‌های آنجا ضعف ایالات متحده را نشان ... لوکاشنکو: ایران گواه این است که آمریکا نمی‌تواند چین را شکست دهد

ادامه

آمریکا, ایران, بلاروس, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, سازمان پیمان امنیت جمعی, شرق اروپا

تغییر معادله جنگ با کمک روسیه + فیلم

روسیه همکاری اطلاعاتی و نظامی خود با ایران را گسترش داده و تصاویر ماهواره‌ای و فناوری بهبود‌یافته پهپاد در اختیار ایران قرار داده است تا به هدف‌گیری نیروهای آمریکا در منطقه کمک کند. به گزارش وال اسریت ژورنال: این همکاری با هدف حفظ ایران به‌عنوان شریک نزدیک در خاورمیانه و ادامه جنگی است که برای ... تغییر معادله جنگ با کمک روسیه + فیلم

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, ایران, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, فیلم, مقاله, نظامی

روسیه: در حال کمک به کوبا هستیم و به تأمین نفت کوبا ادامه خواهیم داد

معاون نخست وزیر روسیه در سخنانی اعلام کرد: ما در حال کمک به کوبا هستیم، کار در حال انجام است، اما در حال حاضر نمی‌ خواهم هیچ جزئیاتی را فاش کنم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد که مسکو در ... روسیه: در حال کمک به کوبا هستیم و به تأمین نفت کوبا ادامه خواهیم داد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, انرژی, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, کارائیب, کوبا, محاصره اقتصادی

نقشه‌های ترامپ برای کوبا

رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه دولت کوبا در آستانه فروپاشی است، تهدید کرد عملیاتی برای ربودن «میگل دیاز کانل»، رئیس‌جمهور این کشور ترتیب خواهد داد. او با استناد به عملیات موفق در ونزوئلا گفت: چنین ماموریتی برای پنتاگون چندان سخت نخواهد بود. همزمان، وزیر امور خارجه آمریکا در حال ایجاد ارتباط با نوه رائول کاسترو ... نقشه‌های ترامپ برای کوبا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اتحاد شوروی, استراتژیک, ایدئولوژی, جنگ سرد, جهان, چین, دخالت نظامی, دکترین مونروئه, روسیه, ٰژئوپلیتیک, سوسیالیسم, کارائیب, کوبا, گزارش, ونزوئلا

پوتین تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول خواند

رئیس جمهور روسیه گفت که مسکو تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول می‌داند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین در دیدار با برونو رودریگز پاریلا وزیر امور خارجه کوبا گفت: این یک دوره خاص با تحریم‌های جدید است. شما می‌دانید که ما در این مورد چه احساسی داریم. ما چنین اقداماتی ... پوتین تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول خواند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحریم, جنگ سرد, حقوق بشر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, کارائیب, کوبا, گزارش, مقاله, منافع ملی, ونزوئلا

سوریه: اقدام هماهنگ غرب علیه روسیه هیچ ارتباطی با حقوق بشر در اوکراین ندارد

بسام صباغ نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد در پی تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل تأکید کرد که اقدام هماهنگ غرب برای بدنام کردن فدراسیون روسیه هیچ ارتباطی با حقوق بشر در اوکراین ندارد.

 

به گزارش ایرنا به نقل از سانا خبرگزاری رسمی سوریه اعلام کرد ، صباغ پنجشنبه در بیانیه‌ای گفت که قطعنامه ارائه شده به مجمع عمومی در مورد تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر که دمشق به آن رای منفی داد، سیاست خصمانه ی خطرناک و هژمونی کشورهای غربی را در شورا تقویت و دیدگاه و معیارهای خود را در زمینه حقوق بشر تحمیل و از آن به عنوان ابزاری برای فشار سیاسی و هدف قرار دادن کشورهای خاص استفاده می کند.

 

وی ادامه داد، این مجمع بین‌المللی بار دیگر شاهد بهره‌برداری از موضوعات حقوق بشری برای تامین منافع محدود سیاسی برخی کشورها و ایجاد حالت قطبی‌سازی و سیاسی‌سازی برای هدف قرار دادن فدراسیون روسیه به بهانه مقابله با وضعیت انسانی اوکراین است.

 

صباغ بر تمایل سوریه برای تضمین رعایت حقوق بشر و اهمیت ارائه کمک های بشردوستانه لازم به همه مناطق بحران زده و در عین حال رد هرگونه سیاسی شدن موضوعات انسانی و بر اهمیت اتخاذ اصول بی طرفی، عینی و عدم تبعیض در مسائل حقوق بشر تاکید کرد.

 

وی خاطرنشان کرد که این اقدام هماهنگ غرب برای بدنام کردن فدراسیون روسیه هیچ ربطی به حقوق بشر در اوکراین یا هر جای دیگر ندارد و افزود: زمانی که آمریکا و متحدانش شهر رقه را ویران کردند و هزاران سوری را کشتند، شاهد این بسیج سیاسی و رسانه‌ای بین‌المللی برای افشای ناقضان حقوق بشر نبودیم.

 

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد اشاره کرد که نمونه دیگری از نفاق این کشورها بی‌توجهی به حقوق، امنیت و حفظ جان غیرنظامیان از جمله کودکان و زنان در منطقه دونباس است که سال‌ها در معرض حملات نظام‌مند خصمانه اوکراین و بمباران مستمر بوده‌اند، اما ما شاهد چنین حرکت غربی برای حمایت از آنها و دفاع از حقوقشان نبوده‌ایم.

 

صباغ توضیح داد: همانطور که در سوریه در سال‌های جنگ تروریستی اتفاق افتاد، جلسات شورای امنیت و مجمع عمومی همیشه با نمایش و تحریکات همراه است، چیزی که اکنون در پرونده اوکراین شاهد آن هستیم.

 

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل تاکید کرد که پیش نویس قطعنامه در مجمع عمومی شامل حالت خطرناک خصومت است و نمونه بارز سیاستی است که سوریه همواره نسبت به آن هشدار داده است. زیرا تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر تأثیر منفی بر وضعیت تعادل، جهانی بودن و اثربخشی نقش آن خواهد داشت.

 

صباغ گفت: سوریه بر اساس موضع قاطع خود در رد هرگونه تلاش برای سیاسی کردن و دستکاری حقوق بشر، به پیش نویس قطعنامه رای منفی داد و خواستار جداسازی مسائل حقوق بشری از هرگونه ملاحظات سیاسی و دوری از  استانداردهای دوگانه است.

چین نسبت به “سیاسی‌شدن” مسئله حقوق بشر هشدار داد

پس از آنکه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تعلیق روسیه از شورای حقوق بشر این سازمان رای مثبت داد، وزارت خارجه چین گفت که پکن “مخالف سیاسی شدن” مسئله حقوق بشر است.

ادامه

جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, سازمان ملل, شرق آسیا, گزارش

صدور حکم دادگاه عالی پاکستان و واکنش عمران خان

دادگاه عالی پاکستان روز پنجشنبه اقدام عمران خان نخست وزیر این کشور را برای انحلال پارلمان غیرقانونی اعلام کرد و از قانونگذاران خواست تا ظرف دو روز آینده، کار خود را از سر بگیرند.

ادامه

افغانستان, امریکا, پاکستان, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, گزارش

سربازان اوکراینی اسیران روس را اعدام کردند

تصاویر منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که گروهی از سربازان اوکراینی پس از اسیر کردن سربازان روسیه، آن‌ها را درحالی که دست‌هایشان بسته است، به قتل می‌رسانند.

ادامه

امریکا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا