خشم جهانی از اقدام آمریکا در شورای امنیت؛ «نتانیاهو»: متشکریم!

در حالی که وتوی آمریکا علیه پیش نویس یک قطعنامه برای توقف فوری جنگ در غزه خشم کشورهای مختلف را به دنبال داشته است تل‌آویو از این اقدام ذوق‌زده شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، اقدام آمریکا در وتوی مجدد پیش‌نویس یک قطعنامه درباره آتش بس فوری در نوار غزه خشم جهانیان ... خشم جهانی از اقدام آمریکا در شورای امنیت؛ «نتانیاهو»: متشکریم!

ادامه

آمریکا, اسراییل, اسلوونی, پاکستان, چین, خاورمیانه, سازمان ملل, فرانسه, فلسطین, گزارش, مالزی

دستور وزیر دارایی اسرائیل برای آماده سازی طرح اشغال کرانه باختری

اسموتریچ دستور آغاز آماده سازی طرحی برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری و منطقه غور اردن را داد. به گزارش ایسنا، «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی اسرائیل طی بازدید میدانی از تعدادی از شهرک‌های جدید به تیم‌های اداره شهرک سازی و اداره مدنی دولت تل‌آویو دستور داد تا طرحی را برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری ... دستور وزیر دارایی اسرائیل برای آماده سازی طرح اشغال کرانه باختری

ادامه

اردن, اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, صهیونیسم, فلسطین

یدیعوت آحارنوت: اسرائیل مشروعیت بین‌المللی خود را از دست داده است

«ایتامار آیچنر»، خبرنگار بخش سیاسی روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارنوت» با انتقاد جدی از سیاستهای «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اسرائیل در جنگ غزه اذعان کرد که این رژیم در حال حاضر همدردی جهانی و مشروعیت بین المللی خود را از دست داده و به شدت منزوی شده است. به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری ایرنا، «ایتامار آیچنر»، خبرنگار ... یدیعوت آحارنوت: اسرائیل مشروعیت بین‌المللی خود را از دست داده است

ادامه

آرژانتین, آمریکا, اسراییل, اقتصادی, ایران, جهان, خلیج فارس, سازمان ملل, عربستان, فرانسه, فلسطین, گزارش, مجارستان, نسل‌کشی

هشدار تند سفیر روسیه در سازمان ملل به برلین

سفیر روسیه در سازمان ملل متحد با هشدار به آلمان تاکید کرد که مسکو آماده است تا هر زمان که طول بکشد، عملیات ویژه نظامی در اوکراین را ادامه دهد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتینک، واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل با اشاره به اینکه اهداف عملیات نظامی ویژه این کشور ... هشدار تند سفیر روسیه در سازمان ملل به برلین

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, غرب, گزارش

هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، از خودِ تاریخ است

امروز در غزه، شاهد یک قساوت هستیم. تلاشی نه صرفاً برای کشتن یک ملت، بلکه برای محو کامل آن. تمام خانواده‌ها نابود شدند، بیمارستان‌ها به ویرانه تبدیل شدند، کتابخانه‌ها به خاکستر تبدیل شدند. این صرفاً فتح نظامی نیست، بلکه منطق استعمار و آپارتاید است. منطق حذف. هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، ... هدف، محو کردن یک ملت از سرزمین، از حافظه، از خودِ تاریخ است

ادامه

آپارتایت, آفریقا, آمریکا, اروپا, استعمار, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, تروریسم, جهان, سازمان ملل, صلح, فاشیسم, فقر, فلسطین, کانادا, کودکان, گرسنگی, منافع ملی, ناتو, نسل‌کشی, همبستگی

سازمان جهانی بهداشت در پاسخ به آمریکا، از مناسبات این نهاد سازمان ملل با چین دفاع کرد

سازمان جهانی بهداشت که مقر آن در ژنو است، اتهام‌زنی‌های آمریکا به این نهاد مبنی بر برخورداری از رویکرد «چین‌محوری» را رد کرد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز از ژنو، مقام های سازمان جهانی بهداشت امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین) پس از آنکه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت، کمک‌های مالی به این سازمان را قطع می‌کند، تاکید کردند که مرحله حساس همه‌گیری کرونا، زمان مناسبی برای قطع کمک‌های مالی نیست.

 

ترامپ دیروز (سه‌شنبه ۱۹ فروردین) در نشست خبری روزانه خود درباره وضعیت ویروس کرونا در ایالات متحده با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی مبالغ هنگفتی را از آمریکا دریافت می‌کند، افزود: آن‌ها از تصمیم ممنوعیت مسافرتی من انتقاد و مخالفت کردند. آن‌ها در اشتباه بوده‌اند. به نظر می‌رسد آن‌ها بسیار «چین محور» هستند. مجبوریم به این مساله بپردازیم. ما بیشترین پولشان را می‌پردازیم.

 

بخش عمده‌ای از نیازهای مالی سازمان جهانی بهداشت از طرف آمریکا تامین می‌شود و ترامپ معتقد است این سازمان، توصیه‌های بدی را در جریان شیوع ویروس کرونا منتشر کرده است.

 

سهم مالی آمریکا به سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۱۹ از ۴۰۰ میلیون دلار گذشت که تقریبا دو برابر رقم اهدایی دومین کشور بزرگ اهداکننده کمک مالی به این نهاد بود. در مقام مقایسه، چین مبلغ ۴۴ میلیون دلار به این سازمان کمک کرد.

 

«هانس کلوگ» مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت گفت: همچنان در دوران اساسی همه‌گیری هستیم، از این رو اکنون زمان مناسبی برای قطع حمایت مالی از این نهاد نیست.

 

«بروس آیلوارد» مشاور ارشد دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز از مناسبات این نهاد سازمان ملل با چین دفاع کرد و به خبرنگاران گفت: همکاری با مقام‌های پکن برای پی‌بردن به اطلاعات مربوط به شیوع کرونا، اهمیت زیادی دارد. وی افزود: در مرحله اولیه شیوع کرونا، دسترسی کامل به همه موارد ممکن و همکاری با چینی‌ها برا درک این مساله، واقعا حیاتی بود.

 

آیلوارد گفت: این همان کاری است که با هر کشور کرونازده دیگری همچون اسپانیا انجام دادیم و ارتباط خاصی با چین ندارد.

 

وی با دفاع از توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت درمورد باز نگه داشتن مرزها، یادآور شد: چین برای تشخیص و شناسایی موارد اولیه ابتلا به کرونا و تماس‌های این افراد، بسیار تلاش کرد و اطمینان داد که مبتلایان برای جلوگیری از شیوع هرچه بیشتر به کشورهای دیگر سفر نمی‌کنند.

 

مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت نیز موارد ابتلا به کرونا در اروپا را بسیار نگران کننده دانست و از دولتمردان اروپایی خواست پیش از کاستن از تمهیدات کنترل کننده، بررسی‌های دقیقی انجام دهند.

 

کلوگ با یادآوری وجود نشانه های مثبتی از برخی کشورها تاکید کرد، برای توقف اقدامات مربوط به مهار شیوع کرونا و کاهش میزان قرنطینه، هنوز خیلی زود است.

 

وی افزود: اکنون دوره فراغت از تمهیدات و اقدامات نیست، بلکه زمان آن است که بار دیگر تلاش‌های جمعی مان برای جلوگیری از شیوع با کمک همه جوامع را دو و سه برابر کنیم.

هشدار صریح پکن درباره لغو تحریم کشورها

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین اظهار کرد: برخی کشورها خارج از چارچوب سازمان ملل متحد، تحریم‌های یک جانبه‌ای علیه کشورهای دیگر وضع کرده‌اند که به مبارزه این کشورها با ویروس کرونا آسیب زده است لذا پکن خواستار لغو این تحریم‌ها است.   «گنگ شوانگ» روز شنبه در یک کنفرانس خبری در پکن افزود: چین همواره با ... هشدار صریح پکن درباره لغو تحریم کشورها

ادامه

تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, شرق آسیا

مقام چینی: تحریم‌های آمریکا مایه رنج مردم ایران شده است

«ژانگ جون» سفیر چین در سازمان ملل در پیامی توئیتری با اشاره به اینکه مردم ایران در حال مبارزه با ویروس کرونا هستند نوشت تحریم‌های آمریکا شرایط را برای مردم ایران بدتر کرده است.

ادامه

ایران, تحریم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل

دبیرکل سازمان ملل: کرونا ۳.۴ تریلیون دلار به کارگران زیان می‌رساند

دبیرکل سازمان ملل متحد، شرایط ناشی از کرونا را یک بحران انسانی دانست و گفت: کارگران سراسر جهان، ۳.۴ تریلیون دلار درآمد خود را به دلیل کرونا از دست می‌دهند.

ادامه

جهان, حقوق بشر, حقوق کودک, خبر, سازمان ملل, کارگری

آمریکا با تعلیق برخی تحریم های ایران موافقت کرد

شبکه تلویزیونی “المیادین” لبنان چهارشنبه شب مدعی شد که آمریکا به سازمان بهداشت جهانی وعده داده است که تحریم‌های ایران را لغو می‌کند.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, صندوق بین‌المللی پول