ان بی سی نیوز فاش کرد: حملات اف-۵ ایران، خسارت‌های گسترده‌ای را به پایگاه‌های آمریکا وارد کرد

«ان بی سی نیوز» در گزارشی فاش کرد: حملات اف-۵ ایران با وجود پدافند هوایی واشنگتن، میلیاردها دلار خسارت به پایگاه‌های آمریکا وارد کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر، «ان بی سی نیوز» امروز شنبه در گزارشی فاش کرد که ایران خسارات گسترده‌ تری به پایگاه‌ های نظامی آمریکا نسبت به آنچه که علناً اعلام ... ان بی سی نیوز فاش کرد: حملات اف-۵ ایران، خسارت‌های گسترده‌ای را به پایگاه‌های آمریکا وارد کرد

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, خلیج فارس

لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

وزیر خارجه روسیه با انتقاد از سیاست‌های واشنگتن، آمریکا را متهم کرد که با کنار زدن قواعد بین‌المللی، در پی گسترش نفوذ خود بر منابع انرژی جهان به‌ویژه در ایران و ونزوئلا است. به گزارش ایلنا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، در اظهاراتی تند از آنچه «دکترین سلطه‌طلبی» آمریکا در مناطق مختلف جهان از ... لاوروف: آمریکا به دنبال تسلط بر انرژی ایران و ونزوئلا است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, استعمار, انرژی, ایران, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, ونزوئلا

تصاویر ماهواره‌ای از جنوب لبنان؛ روستاهایی که از نقشه «محو شدند»

تحلیل تصاویر ماهواره‌ای از مناطق مرزی جنوب لبنان، از تخریب گسترده و از بین رفتن کامل برخی روستاها در نتیجه حملات و درگیری‌های اخیر حکایت دارد؛ وضعیتی که به گفته برخی منابع، شباهت زیادی به الگوی تخریب در غزه دارد. به گزارش ایلنا به نقل از سی‌ان‌ان، در ادامه گزارش‌های مربوط به تحولات جنوب لبنان، ... تصاویر ماهواره‌ای از جنوب لبنان؛ روستاهایی که از نقشه «محو شدند»

ادامه

اسراییل, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین, لبنان

چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

وزارت خارجه پکن به سرقت دریایی یک کشتی حامل بار از چین به ایران توسط واشنگتن واکنش نشان داد و بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری عادی‌اش با تهران تاکید کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت خارجه چین، روز جمعه به خبرنگاران در پکن گفت: چین ... چین بار دیگر بر عدم دخالت آمریکا در روابط تجاری با ایران تاکید کرد

ادامه

ایران, جهان, چین, خاورمیانه, شرق آسیا, گزارش

حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

سرمقاله المیدان: اعلامیهٔ اخیر ایالات متحده مبنی بر تروریستی اعلام کردن “اخوان‌المسلمین” در سودان با موجی از استقبال بخش‌هایی گسترده‌ از طیف سیاسی سودان روبه‌رو شده است. آنچه امروز واشنگتن اعلام کرده است افشای حقیقتی ناشناخته نیست، بلکه اذعانی دیرهنگام به واقعیتی است که در آگاهی و تجربهٔ مردم سودان ریشه دارد، مردمی که این ... حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

ادامه

آزادی, آمریکا, افغانستان, امپریالیسم, انقلاب, انگلیس, ایدئولوژی, تروریسم, جنبش انقلابی, جنگ سرد, حاکمیت ملی, خاورمیانه, سودان, سیاسی, شمال آفریقا, عدالت اجتماعی, فاشیسم, فساد, مصر

آمریکا با تعلیق برخی تحریم های ایران موافقت کرد

شبکه تلویزیونی “المیادین” لبنان چهارشنبه شب مدعی شد که آمریکا به سازمان بهداشت جهانی وعده داده است که تحریم‌های ایران را لغو می‌کند.

 

به گزارش ایرنا؛ “تدروس آدهانوم” رییس سازمان بهداشت جهانی در گفت وگو با شبکه خبری المیادین و در پاسخ به این سؤال که سازمان بهداشت جهانی در کاهش تبعات تحریم‌های آمریکا علیه ایران در شرایط بهداشتی کنونی و شیوع ویروس کرونا چه نقشی را ایفا خواهد کرد، گفت که وی روز سه‌شنبه با [مایک پمپئو] وزیر امور خارجه آمریکا در این رابطه تلفنی گفت وگو و به وی بر نیاز ایران به حمایت در مقابله با ویروس کرونا تاکید کرده است.

 

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی اظهار کرد: آمریکا نیز با تعلیق برخی از تحریم‌ها علیه ایران به خصوص در حوزه بانکی در شرایط فوق العاده و اضطراری موافقت کرده است.

 

آدهانوم همچنین از کشورهایی که برای مقابله با ویروس کرونا، اقدام به انتقال تجهیزات پزشکی به ایران، کرده‌اند، قدردانی و تشکر کرد.

 

در همین رابطه، «مایک رایان» عضو کمیته امور اضطراری سازمان بهداشت جهانی به المیادین گفت که «این سازمان به صورت دائمی به همکاری‌اش با ایران ادامه می‌دهد.

 

این مقام سازمان بهداشت جهانی افزود: تمام کشورها باید از سیاسی کردن بحران کرونا که جهان با آن درگیر است، خودداری کنند.

 

رایان گفت که سازمان بهداشت جهانی به کار خود برای آزادسازی منابع و تامین نیازهای اضطراری و ضروری برای ایران و ایجاد ضمانت به شرکت‌ها برای همکاری در این زمینه بدون نگرانی از عواقب آن ادامه داده است.

 

ساعاتی پیش نیز “برنی سندرز” نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، با توجه به شیوع ویروس کرونا خواستار لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران شد.

 

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در هفته گذشته در نامه‌ای به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد بر توجه نکردن جامعه جهانی به تحریم‌های غیرانسانی آمریکا علیه ایران و رفع تحریم‌ها تأکید کرد.

 

ظریف در پیامی توئیتری نوشته بود: در نامه‌ به دبیرکل سازمان ملل متحد، از این نهاد جهانی و دولت‌های عضو خواسته‌ام که به تحریم‌های غیرانسانی آمریکا علیه کشور من توجه نکنند.

 

وزیر امور خارجه ایران همچنین از درخواست بانک مرکزی ایران از صندوق بین‌المللی پول برای کمک به مبارزه با کرونا از طریق بکارگیری «ابزار سریع مالی» خبر داده بود.

 

ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

 

براساس تازه ترین آمار مبتلایان و جان‌باختگان به کووید-۱۹، ۲۰۰ هزار و ۶۸۰ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده و ۸ هزار و ۹۲ نفر براثر این بیماری جان باخته‌اند.

آمریکا در ورود شرکت های چینی به عراق اختلال ایجاد می کند

«محمد البلداوی» عضو کمیته برنامه ریزی مجلس عراق امروز پنجشنبه، فاش کرد که آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس در ورود شرکت های چینی به عراق اختلال ایجاد می‌کنند.

ادامه

امارات, امریکا, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, عراق

گاردین؛ انگلیس در حال فشار به آمریکا برای تسهیل تحریم‌ها علیه ایران است

یک نشریه انگلیسی با انتشار گزارشی از فشار دولت لندن بر آمریکا برای تسهیل و کاهش تحریم‌ها علیه ایران همزمان با شیوع کرونا خبر داده است.

ادامه

امریکا, انگلستان, ایران, پاکستان, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوئیس, غرب اروپا