اعتراف هلند: اروپا هیچ مدرکی علیه روسیه درباره پهپادها ندارد

نخست‌وزیر هلند اذعان کرد که با وجود فرضیه‌های متعدد درباره دخالت روسیه در حوادث اخیر پهپادی تاکنون هیچ مدرکی برای اثبات این اتهامات پیدا نشده است. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از منبع: آر تی؛ دیک اسخوف، نخست‌وزیر هلند اعتراف کرد که اتحادیه اروپا هیچ مدرکی دال بر دخالت روسیه در حوادث اخیر پهپادی که ... اعتراف هلند: اروپا هیچ مدرکی علیه روسیه درباره پهپادها ندارد

ادامه

اروپا, جنگ سرد, جهان, خبر, دانمارک, روسیه, شرق اروپا, شمال غرب اروپا, هلند

پاتروشف: نیروهای مسلح روسیه قوی‌تر از ارتش آمریکاست

«نیکولای پاتروشف» دستیار رئیس جمهور روسیه گفت که ارتش روس قوی‌ترین نیروی مسلح دنیا و قدرتمندتر از ارتش آمریکاست. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، پاتروشف اظهار کرد: پرسنل نظامی حرفه‌ای به خوبی درک می‌کنند که هم اکنون ما قوی‌تر از هر کشور دیگری هستیم. وی که شنبه با تلویزیون «روسیا-۱» مصاحبه می‌کرد، افزود: ... پاتروشف: نیروهای مسلح روسیه قوی‌تر از ارتش آمریکاست

ادامه

آمریکا, اروپا, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, غرب, گزارش

«نشنال اینترست»: ناوهای کلاس فورد از جدیدترین نسل ناوهای هواپیمابر آمریکا، نخستین هدف روسیه در جنگ احتمالی با ناتو

مجله «نشنال اینترست» هشدار داد: در صورت وقوع جنگ احتمالی میان روسیه و ناتو، ناو هواپیمابر آمریکایی «یو‌اس‌اس جرالد آر. فورد» یکی از کلیدی‌ترین تجهیزات نظامی آمریکا است که می‌تواند در تیررس مسکو قرار گیرد و نخستین قربانی احتمالی حملات این کشور باشد. به گزارش ایلنا، نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» در گزارشی به قلم از ... «نشنال اینترست»: ناوهای کلاس فورد از جدیدترین نسل ناوهای هواپیمابر آمریکا، نخستین هدف روسیه در جنگ احتمالی با ناتو

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش

رئیس جمهور صربستان: اعضای ناتو خود را برای جنگ آماده می‌کنند

رئیس‌جمهور صربستان در اظهاراتی با اشاره به افزایش بودجه دفاعی کشورهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی گفت: اعضای ناتو خود را برای جنگ آماده می‌کنند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از پایگاه خبری ریاست جمهوری صربستان، الکساندر ووچیچ در گفت وگو با خبرنگاران افزود: افزایش بودجه دفاعی کشورهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، نشانه‌ای از ... رئیس جمهور صربستان: اعضای ناتو خود را برای جنگ آماده می‌کنند

ادامه

آلمان, اروپا, اقتصادی, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, دانمارک, سوئد, صربستان, صلح, فرانسه, فنلاند, ناتو, نروژ, هلند

لاوروف: روسیه قصد حمله به ناتو و اتحادیه اروپا را ندارد

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با اشاره به اظهارات جنگ‌افروزانه برخی رهبران اروپایی، تأکید کرد که این کشور نه در گذشته و نه اکنون هیچ‌ قصدی برای حمله به ناتو و اتحادیه اروپا نداشته و ندارد، ولی به هرگونه تجاوزی قاطعانه پاسخ خواهد داد. به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، سرگئی لاوروف، وزیر امور ... لاوروف: روسیه قصد حمله به ناتو و اتحادیه اروپا را ندارد

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقیانوس آرام, اورآسیا, تایوان, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, دریای جنوبی چین, دموکراسی, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, غرب, لهستان, ناتو, نازیسم, هژمونیسم, هندو پاسیفیک

وزیر امور‌خارجه روسیه با احمقانه‌ خواندن خط مشی واشنگتن در قبال مسکو گفت به هر اقدام غیردوستانه آمریکا پاسخ می‌دهیم

به دنبال انتشار اخباری مبنی بر امکان اخراج دیپلمات‌های روس از آمریکا، “سرگئی لاوروف” وزیر امور خارجه روسیه با احمقانه خواندن خط مشی واشنگتن در قبال مسکو گفت: روسیه به هر اقدام غیردوستانه آمریکا پاسخ می‌دهد.

 

به گزارش ایرنا،  لاوروف امروز (پنجشنبه) در پایان مذاکرات خود با “مختار تیلوبردی”، همتای قزاقستانی خود گفت: آمریکا و متحدانش شرکای نامطمئنی هستند و نباید به آنٰها تکیه کرد.

 

وزیر امور خارجه روسیه افزود: “حتی یک ساختار طرفدار مقامات واشنگتن مانند شورای آتلانتیک نیز در حال انتشار مطالبی است که از خط مشی منتهی به بن بست مطلق و شاید حتی احمقانه ایالات متحده در رابطه با روسیه انتقاد می‌کند، که از نقطه نظر اهداف اعلام شده در زمان اعمال تحریم‌ها، هیچگونه نتیجه‌ای ببار نمی‌آورد”.

 

لاوروف در کنفرانس خبری مشترک با مختار تیلو بردی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قزاقستان، سیاست تحریمی واشنگتن در مورد مسکو را بی ثمر خواند که مسیر منتهی به بن‌بست است.

 

وی با بیان اینکه سیاست‌های آمریکا در مورد روسیه حتی در داخل این کشور (آمریکا) با انتقاد های شدید مواجه شده است، اظهار داشت: حتی تشکیلاتی همچون شورای آتلانتیک که یک اندیشکده طرفدار دولت محسوب می‌ شود، از این سیاست به بن بست خورده دولت آمریکا که هیچ نتیجه‌ای برای واشنگتن ندارد، انتقاد می‌کند.

 

وزیر خارجه روسیه گفت: این وضعیت بارها تکرار شده است. این گونه اقدامات، ما را مطمئن می‌کند که فقط باید به خود متکی باشیم.

 

وی ادامه داد: زیرا آمریکا و متحدانش شرکای نامطمئنی هستند و در عرصه‌های کلیدی برای کشور نمی‌توانیم به آنها تکیه کنیم.

 

رسانه های خارجی امروز (پنجشنبه)  گزارش دادند که آمریکا امکان دارد دیپلمات‌های روسی را از آن کشور اخراج و تحریم‌های جدیدی علیه مسکو وضع کند.

 

خبرگزاری تاس به نقل از “بلومبرگ” اعلام کرد: “دولت آمریکا موضوع اتهام دست داشتن روسیه در انتخابات آمریکا و همچنین هک‌شدن سایت “سولار ویندز”  Solar Winds را در دست تحقیق قرار داده و هم اکنون این تحقیقات تکمیل شده و دولت آمریکا امکان دارد بزودی اقدامات تلافی جویانه‌ای علیه روسیه اتخاذ و آن را اعلام نماید”.

 

بنابر گزارش بلومبرگ، سه مقام آشنا با موضوع، این مطلب را بیان کرده‌اند.

 

بلومبرگ به نقل از افرادی که نخواسته‌اند نامشان فاش بشود، می‌افزاید؛  “اقدامات احتمالی می‌تواند شامل تحریم و اخراج افسران اطلاعاتی روسیه از آمریکا باشد که در پوشش دیپلمات در آمریکا مشغول به کار هستند”.

 

قرار بود مقامات ارشد دولت آمریکا دیروز /چهارشنبه/ درباره این موضوع تشکیل جلسه بدهند و در مورد اقدامات لازم صحبت کنند.

 

“بلومبرگ” اشاره می‌کند:‌ هم اکنون “جو بایدن” و مشاورانش در مقابل یک گزینه سخت قرار دارند. آنها از یک سو باید بنشینند و بررسی کنند ببینند چه مجازات سختی می‌توانند علیه سوریه اعمال کنند؛  در عین حال دولت بایدن از طرفی نیز به کمک روسیه در یک سری اولویت‌هایش نیاز دارد؛ از جمله این اولویت‌ها می‌توان به موضوع بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای ایران، شروع مجدد گفت وگوها حول محور کنترل تسلیحات و مبارزه با تغییرات اقلیمی اشاره کرد”.

فرود هواپیمای نظامی آمریکا در اوکراین همزمان با تشدید تنش کی‌یف و مسکو

همزمان با تشدید تنش اوکراین با روسیه، منابع خبری از استقرار یک هواپیمای لجستیکی ارتش آمریکا در غرب اوکراین خبر دادند.

ادامه

امریکا, اوکراین, تشنج‌ زایی, جنگ سرد, جهان, حضور نظامی, خبر, روسیه, شرق اروپا, ناتو

مسکو: اقدامات نظامی در پاسخ به تحرکات موشکی آمریکا را رد نمی‌کنیم

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به برنامه پنتاگون برای استقرار موشک‌های میان‌برد گفت درهای گفت‌وگو از سوی مسکو باز است اما با در نظر گرفتن شرایط، احتمال این که روسیه مجبور شود بر پاسخ نظامی متمرکز شود وجود دارد.

ادامه

امریکا, انگلستان, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه