آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

فرمانده تیپ ۴۵ زرهی آلمان در اظهاراتی با اشاره به اعزام قریب‌الوقوع و استقرار طولانی‌مدت این تیپ زرهی در کشور لیتوانی تاکید کرد که این برای اولین بار است که آلمان بعد از جنگ دوم جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ... آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, اوکراین, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لیتوانی, ناتو

فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

پکن در واکنش به اظهارات «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در حمایت واشنگتن از فیلیپین و برگزاری رزمایش مشترک آمریکا با فیلیپین و ژاپن در آب های دریای چین‌جنوبی، بعنوان اخطاری به «مانیل» اقدام به «گشت نظامی» در این آب‌های مورد مناقشه کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری رویتز از مبدا پکن با انتشار ... پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

ادامه

آسیا, آمریکا, اندونزی, برونئی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا, فیلیپین, مالزی, ویتنام

استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

استقرار یک سامانه موشکی جدید آمریکا در فیلیپین، مراکز کلیدی نظامی و تجاری چین را به هدفی نزدیک تبدیل کرده و ترامپ را در بوته آزمونی زودهنگام قرار داده تا نشان دهد که آیا او به تعهد خود برای رویارویی با چین به خاطر متحدان آمریکایی در آسیا پایبند است یا خیر. به گزارش ایسنا، ... استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحاد شوروی, اقیانوس هند, امنیتی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, ژاپن, فیلیپین, هندوستان

زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به مواضع «فردریش مرتس» صدراعظم آتی آلمان در قبال مسکو گفت که کشورش برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد اما به هر گونه «بلندپروازی نظامی» پاسخ قاطع و سریع خواهد داد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، زاخارووا پنجشنبه اظهار کرد: مرتس خواستار آمادگی برای تقابل ... زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, چین, دخالت نظامی, روسیه, شرق اروپا, غرب, فرانسه, مشارکت راهبردی, ناتو

ریابکوف: آمریکا اقدام احمقانه‌ای انجام ندهد/ اروپا استقلال خود را از دست داده است

«تاس» گزارش داد؛ معاون وزیر امور خارجه روسیه استقرار احتمالی سامانه‌های ضدموشکی “تاد” آمریکا در منطقه خارکوف اوکراین را نوعی باج خواهی و اقدامی تحریک آمیز علیه روسیه ارزیابی کرد و از واشنگتن خواست اقدام احمقانه‌ای انجام ندهند.

 

به گزارش تسنیم، در شرایطی که کشورهای غربی به اتهام زنی به روسیه درباره قصد حمله به اوکراین ادامه می‌دهند، حمایت نظامی آنها از این کشور افزایش قابل توجهی یافته است. به گفته “دیمیتری کوله‌با”، وزیر امور خارجه اوکراین کی‌یف در طول ماه‌های اخیر ۱.۵ میلیارد دلار از شرکای غربی خود کمک نظامی دریافت کرده است.

 

روز دوشنبه، یک منبع دیپلماتیک فاش کرد که مقامات کی‌یف از ایالات متحده خواستند تا چندین گردان از سامانه‌های متحرک ضدموشکی “تاد” (THAAD-Terminal High Altitude Area Defense) را در نزدیکی شهر خارکوف، در مناطق شمال شرقی اوکراین مستقر کند.

 

به گفته این منبع خبری، استقرار این سامانه در نزدیکی شهر خارکوف ممکن است به ارتش اوکراین و متحدانش در ناتو اجازه دهد تا به عمق یک هزار کیلومتری از خاک روسیه دسترسی داشته باشند.

 

خبرگزاری «تاس» گزارش داد، “سرگئی ریابکوف”، معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که استقرار احتمالی سامانه‌های متحرک ضدموشکی “تاد” آمریکا در منطقه خارکوف اوکراین یک باج خواهی و اقدامی تحریک آمیز علیه روسیه محسوب می‌شود.

 

ریابکوف همچنین از همتایان آمریکایی خواست تا از انجام اقدامات احمقانه خودداری کنند و افزود: «هر آنچه در این منطقه در خصوص پمپاژ تجهیزات، مهمات و تسلیحات نظامی از جمله سلاح های کشنده رخ می‌دهد، تلاشی است برای اعمال فشار مضاعف و احتمالاً اعمال فشار نظامی-فنی بر روسیه. بدیهی است که در اینجا عامل باج خواهی و فشار وجود دارد و ما این را درک می‌کنیم.»

 

ریابکوف یادآور شد که روسیه با تأسف شاهد است که به طور کلی، چیزی در زرادخانه کل گروه مخالفان این کشور باقی نمانده است. آنها به جای شرکت در تنش زدایی، که شامل درخواست بی‌قید و شرط از مقامات کی یف برای رعایت کامل توافقات مینسک می‌شود، در حال انتشار اطلاعات کاذب از وضعیت منطقه هستند تا باعث ایجاد احساسات منفی شود.

 

معاون وزیر امور خارجه روسیه همچنین درباره اظهارات برخی کشورهای غربی و آمریکا درباره خط لوله گاز “جریان شمالی-۲″، آنها را یک «خیمه سیاسی» خواند و اعلام کرد که کشورهای اروپایی در تعیین منافع خود مستقل نیستند.

 

سرگئی ریابکوف گفت: «ایالات متحده و متحدانش مدت‌هاست که خط لوله گاز “جریان شمالی-۲” را به ابزاری برای اعمال فشار بر مسکو تبدیل کرده‌اند. این انعکاسی از این واقعیت‌ است که دیگر در اروپا، ناتو و اتحادیه اروپا شکل گرفته، جایی که نه تنها استقلال عمل وجود ندارد، بلکه حتی تلاش نمی‌شود تا منافع خودی را به درستی و در بلندمدت را ارزیابی کرد.»

 

به گفته ریابکوف، طرف روسی به طور روزانه از کانال‌های مختلف موضوع تضمین‌های امنیتی را پیگیری می‌کند. معاون وزیر خارجه روسیه گفت: «در واقع تماس‌ها از طریق کانال‌های مختلف، از جمله در بالاترین سطح و بطور روزانه انجام می شود، و ما به ارتباط خود با همتابان غربی در خصوص این موضوع ادامه می دهیم.»

 

به گفته وی، فدراسیون روسیه در حال تجزیه و تحلیل پیشنهادات دریافت شده از سوی ایالات متحده در زمینه تضمین‌های امنیتی است، اطلاعات همچنان به مسکو می‌رسد و طرف روسی تعدادی از پیشنهادات متقابل آمریکا، به ویژه در خصوص شفافیت و اقدامات اعتمادسازی را جدی گرفته است.

اعتراضات در اسلواکی علیه پیمان نظامی با آمریکا

در حالی که اسلواکی و آمریکا هر دو از اعضای ائتلاف ناتو هستند، هزاران تن از معترضان اسلواکیایی تجمعی را با هدف اعتراض به یک معاهده نظامی میان کشورشان و آمریکا برپا کردند.

ادامه

اسلواکی, امریکا, جنگ سرد, جهان, حضور نظامی, حقوق بشر, خبر, روسیه, شرق اروپا, ناتو

غرب، نه روسیه، مسئول خطر جنگ در اوکراین است

جهان سرمایه‌داری و به‌ویژه جلودار مالی-نظامی آن آمریکا، هنوز نتوانسته است کمر از زیر بار بحران اقتصادی‌ای راست کند که از سال ۲۰۰۸ آغاز شد و با شروع همه‌گیری کووید-۱۹ بار دیگر اوج گرفت و تورم کنونی در آمریکا فقط یکی از پیامدهای آن است.

ادامه

اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, افغانستان, المان, امپریالیسم, امریکا, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, چین, دیدگاه, روسیه, سازمان ملل, سوریه, سوسیالیسم, شرق اروپا, صندوق بین‌المللی پول, عراق, گرجستان, لهستان, مقاله, مکزیک, ناتو

دیلی تلگراف: بیانیه پوتین و شی جین‌پینگ نشانگر عصر جدید روابط ژئوپلتیک است

روزنامه دیلی تلگراف نوشت، بیانیه مشترک چین و روسیه که در نتیجه سفر رئیس جمهوری روسیه به پکن به امضا رسید، نمایانگر گذاری به روابط بین‌الملل با ساختاری متفاوت است.

ادامه

اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, ژئوپلیتیک, شرق آسیا