کلمبیا صادرات زغال‌سنگ به اسراییل را به‌طور کامل ممنوع کرد

دولت کلمبیا در ادامه انتقاد شدید رئیس‌جمهوری این کشور که تل‌آویو را به‌دلیل نسل‌کشی در غزه، بدتر از حیوان خواند، از ممنوعیت کامل صادرات زغال‌سنگ به اسراییل در چارچوب «سهم» این کشور «در صلح جهانی» خبر داد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا از خبرگزاری افه، دولت کلمبیا از اجرایی شدن حکمی خبر داد که بر ... کلمبیا صادرات زغال‌سنگ به اسراییل را به‌طور کامل ممنوع کرد

ادامه

آمریکای لاتین, اسپانیا, اسراییل, تحریم, تونس, جنایات جنگی, خاورمیانه, خبر, دیوان داوری لاهه, سازمان ملل, صلح, فلسطین, کلمبیا, نسل‌کشی

اسپانیا درپی بی‌عملی اتحادیه اروپا: حرف بس است؛ علیه تل‌آویو اقدام کنید!

وزیر خارجه اسپانیا با انتقاد از اسرائیل خواهان اتخاذ اقدامات عملی علیه این رژیم شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، خوزه مانوئل آلبارس وزیر خارجه اسپانیا در سخنان امروز خود اعلام کرد که این کشور نقشه راهی را به اتحادیه اروپا ارائه داده که در آن بر ممنوعیت صادرات سلاح به اراضی ... اسپانیا درپی بی‌عملی اتحادیه اروپا: حرف بس است؛ علیه تل‌آویو اقدام کنید!

ادامه

اروپا, اسپانیا, اسراییل, تحریم, جنوب اروپا, جهان, خاورمیانه

وال استریت ژورنال: ایران، روسیه و چین با اسنپ‌بک مقابله خواهند کرد

روزنامه آمریکایی در گزارشی درباره تلاش انگلیس، فرانسه و آلمان برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه خاطرنشان کرد که این اقدام با مقابله از سوی ایران، روسیه و چین مواجه خواهد شد که استدلال می‌کنند، تلاش‌ها برای اجرای آن غیرقانونی است. به گزارش ایسنا، تروئیکای اروپایی هفته گذشته روند فعال‌سازی بند موسوم به «اسنپ بک» در برجام ... وال استریت ژورنال: ایران، روسیه و چین با اسنپ‌بک مقابله خواهند کرد

ادامه

آلمان, آمریکا, اقتصادی, امارات, انگلیس, ایران, برنامه هسته‌ای, تحریم, تحلیل, تروئیکای اروپا, جهان, چین, روسیه, سازمان ملل, غرب, فرانسه

گروسی: تصمیم اروپا درباره اسنپ‌بک سیاسی بود/ رژیم بازرسی انتخابی وجود ندارد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با بیان اینکه تصمیم تروئیکای اروپایی برای آغاز روند فعال‌سازی مکانیسم ماشه، «سیاسی» بوده است، مدعی شد: «بازگشت آژانس به همه سایت‌ها در ایران کاملاً ضروری است و رژیم بازرسی انتخابی وجود ندارد». به گزارش ایسنا، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با حضور در پادکستی که روز جمعه ... گروسی: تصمیم اروپا درباره اسنپ‌بک سیاسی بود/ رژیم بازرسی انتخابی وجود ندارد

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, اروپا, اسراییل, ایران, برنامه هسته‌ای, تحریم, تروئیکای اروپا, چین, روسیه, سیاسی, غرب, فرانسه

سوئد و هلند خواستار تحریم تحریم‌های هدفمند علیه وزرای اسرائیل شدند

سوئد و هلند در نامه‌ای به کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه خواستار تحریم اسرائیل و تعلیق توافق همکاری با این رژیم شدند. به گزارش ایرنا، «ماریا مالمر استنرگارد» وزیر خارجه سوئد و «روبن برلکمانس» سرپرست وزارت خارجه هلند در نامه خود که پنجشنبه به رویت خبرگزاری فرانسه رسید، خواستار اعمال تحریم‌های هدفمند علیه وزرای ... سوئد و هلند خواستار تحریم تحریم‌های هدفمند علیه وزرای اسرائیل شدند

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, تحریم, جهان, خبر, دانمارک, سازمان ملل, سوئد, شمال اروپا, فلسطین, هلند

روسیه در حال بررسی طرح حذف دلار از معاملات خارجی است

دولت روسیه طرحی را برای کنار گذاشتن دلار آمریکا از سیستم پرداخت ها و معاملات خارجی این کشور بررسی می کند و انتظار می رود این طرح در هفته های آینده تایید شود.

 

خبرگزاری اینترفاکس روز چهارشنبه به نقل از منابع نزدیک به دولت روسیه نوشت: دولت روسیه طرح حذف دلار از سیستم های پرداخت خود را بر اساس طرحی که «آندره کوستین» رئیس ونش تورگ بانک ارایه کرده بررسی می کند.

 

در این طرح هیچ ممنوعیتی برای معاملات دلاری پیش بینی نشده است و هدف از اجرای آن ایجاد شرایط مناسب برای بخش تجاری است تا بتواند با هر ارز دلخوه پرداخت ها را انجام دهد.

 

رسانه روسی افزود: در این طرح که انتظار می رود در دو هفته آینده دمیتری مدودف نخست وزیر روسیه آن را امضا و تایید کند، پرداخت ها با اتحادیه اروپا به وسیله یورو، با چین با یوآن و با کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا با روبل صورت می گیرد.

 

اکنون بانک مرکزی روسیه، ونش تورگ بانک و سازمان های مالی و اعتباری روسیه و نیز کارشناسان این کشور این طرح را بررسی و در جلسات مربوط به آن شرکت دارند.

 

به گزارش ایرنا، دمیتری پسکوف سخنگوی رئیس جمهوری روسیه به تازگی گفته بود که بسیاری از کشورها در اروپا و آسیا به فکر ارزی جایگزین دلار آمریکا به عنوان ارز ذخیره هستند.

 

وی افزود: آمریکا به عنوان عرضه کننده دلار گام هایی برمی دارد که ارکان اعتماد به این ارز بین المللی را متزلزل می کند و در شرایط کنونی بر تعداد کشورهایی که به فکر کاهش وابستگی از آمریکا هستند، افزوده می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: این کشورها به این واقعیت پی برده اند که قطع وابستگی به دلار آمریکا امکان پذیر است و این اقدام باید هرچه سریعتر صورت گیرد.

 

«الویرا نبیولینا» رئیس بانک مرکزی روسیه نیز اعلام کرد که بانک مرکزی روسیه سیاست کنار گذاشتن دلار آمریکا را به اجرا درآورده و به این سیاست ادامه خواهد داد.

 

رئیس بانک ‘ونش تورگ’ یکی از بزرگترین بانک های روسیه (با سرمایه ۱۰ میلیارد دلار) چندی پیش طرحی را برای کنار گذاشتن دلار از معاملات ارزی و بانکی این کشور ارایه کرد که بر اساس آن دلار از مبادلات تجاری روسیه خارج خواهد شد.

 

سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز به تازگی گفته بود که باید دلار را از سیستم پرداخت های خود حذف کنیم؛ زمان آن فرا رسیده که از حرف به عمل روی آوریم و از دلار آمریکا به عنوان وسیله پرداخت های متقابل خلاص شویم و راههای دیگر را جستجو کنیم.

 

با رد ادعاهای واشنگتن؛ الزام آمریکا به‌رفع محدودیت بشردوستانه و هوانوردی ایران توسط لاهه

به نقل از سایت سازمان ملل، دیوان دادگستری بین المللی لاهه پس از بررسی دفاعیات نمایندگان ایران و آمریکا در خصوص شکایت تهران از واشنگتن اعلام کرد که این دادگاه صلاحیت رسیدگی به این شکایت را دارد.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, حقوق بشر, خبر, قضایی, هلند

خرسندی اتحادیه تجارت خارجی آلمان از طرح اروپا علیه تحریم ‌ایران

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، «هولگر بینگمان» رییس اتحادیه صادرات آلمان از طرح اتحادیه اروپا برای ایجاد ساز و کار ویژه مالی برای همکاری تجاری با ایران ابراز خرسندی کرد و گفت: ما قویا از این طرح که استقلال سیاست صادرات خارجی اروپا را تضمین می‌کند، استقبال می‌کنیم.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, المان, امریکا, انگلستان, ایران, تحریم, جهان, چین, خبر, روسیه, فرانسه

روزنامه اسپانیایی: شکاف بین ترامپ و متحدانش زیاد است

روزنامه ال پاییس اسپانیا در تحلیلی از سخنان «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در سازمان ملل نوشت:این سخنرانی بیانگر شکاف روز افزونی که بین ترامپ و متحدانش ایجاد شده، می‌باشد.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, ایران, تحریم, جهان, کره شمالی, مقاله

رویارویی ترامپ با پوتین و شی‌جین‌پینگ

توسعه روابط چین و روسیه موجب نگرانی آمریکا شده بطوریکه واشنگتن ضمن اعمال تحریم های جدید صراحتا درباره همکاری های نظامی پکن و مسکو هشدار داده و همین امر واکنش آنها را در بر داشته است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, تحریم, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا