هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

به دنبال اعمال تعرفه‌های گسترده از سوی دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه کشورهای جهان، بازارهای سهام وال استریت پس از گشایش بورس آمریکا به شدت سقوط کردند. به گزارش ایرنا، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که سهام‌های وال استریت در اوایل معاملات امروز پنجشنبه سقوط و سرنوشتی مشابه سایر بازارهای جهانی پیدا کرد. این ... سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اقتصادی, امارات, جهان, چین, شرق

خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد که واشنگتن فشار اقتصادی بر ایران را تا حد امکان افزایش خواهد داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای وزارت خزانه داری آمریکا، «اسکات بسنت» Scott Bessent ، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در سخنرانی خود در نشست IMPACT مدعی شد: راهبرد ما روشن است: ما فشار اقتصادی را تا ... خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, خبر, عراق, لبنان, مذاکرات اتمی, یمن

اتحادیه اروپا: تعرفه‌های جدید آمریکا غیرقانونی است

رئیس کمیته تجارت بین‌الملل پارلمان اروپا، تعرفه‌های ۲۰ درصدی اعمال شده توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بر اتحادیه اروپا را «غیرقانونی» خواند و گفت که اروپا به این اقدامات پاسخ خواهد داد. به گزارش ایسنا، برند لانگ گفت: در حالی که رئیس جمهور ترامپ ممکن است امروز را «روز آزادی» بنامد، اما از دیدگاه یک ... اتحادیه اروپا: تعرفه‌های جدید آمریکا غیرقانونی است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان

روابط تجاری چین و اتحادیه اروپا افزایش یافت

اداره آمار کمیسیون اتحادیه اروپا (یورواستات) روز جمعه اول آوریل ( ۱۲ فروردین) با انتشار تازه ترین گزارش خود اعلام کرد که میزان واردات و صادرات این اتحادیه و چین افزایش یافته است.

 

به گزارش ایرنا، مراودات تجاری میان اتحادیه اروپا و چین در سال گذشته افزایش قابل توجه‌ای داشته است. البته بحران کرونا باعث شد تا صادرات و واردات میان اتحادیه اروپا و چین در ماه‌های اول سال ۲۰۲۰ میلادی کاهش یابد اما در ماه‌های بعد به سرعت دوباره بهبود یافت.

 

اداره آمار کمیسیون اتحادیه اروپا (یورواستات) روز جمعه اول آوریل با انتشار گزارشی تازه اعلام کرد که میزان واردات اتحادیه اروپا از چین و همچنین میزان صادرات اتحادیه اروپا به چین در فاصله زمانی سال‌ ۲۰۱۱ تا سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است.

 

به گزارش یورواستات، میزان صادرات اتحادیه اروپا به چین در سال ۲۰۲۱ معادل ۲۲۳ میلیارد یورو بوده که بالاترین میزان در این دوره زمانی است. کم‌ترین میزان صادرات اتحادیه اروپا به چین هم در سال ۲۰۱۱ بوده که معادل ۱۲۷ میلیارد یورو است. به این ترتیب میانگین نرخ رشد سالانه صادرات در این دوره زمانی ۷ درصد است.

 

در مورد واردات اتحادیه اروپا از چین، یورواستات بیشترین میزان واردات را در سال ۲۰۲۱ عنوان کرده که معادل۴۷۲ میلیارد یورو است. کمترین میزان هم با ۲۳۹ میلیارد یورو در سال ۲۰۱۳ میلادی ثبت شد. بنابراین متوسط نرخ رشد سالانه واردات در این دوره زمانی ۶ درصد است.

 

یورواستات همچنین در گزارش خود اعلام کرده که اتحادیه اروپا بین سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۲۱ به طور مداوم کسری تراز تجاری را با چین ثبت کرده که از رقم ۱۲۹ میلیارد یورو در سال ۲۰۱۱ به حداکثر رقم ۲۴۹ میلیارد یورو در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است.

 

چین در سال ۲۰۲۱ با اختصاص ۱۰ درصد کلِ صادرات اتحادیه اروپا به خود، سومین شریک تجاری بزرگ اتحادیه در زمینه تجارت ماشین آلات و وسایل نقلیه (۵۲ درصد)، سایر کالاها (۲۰ درصد) و مواد شیمیایی (۱۵ درصد) بود.

 

همچنین چین در سال ۲۰۲۱ میلادی با اختصاص ۲۲ درصدِ کل واردات از خارج از اتحادیه اروپا، بزرگترین شریک تجاری برای این اتحادیه در زمینه تجارت ماشین آلات و وسایل نقلیه (۵۶ درصد)، سایر کالاها (۳۵ درصد) و مواد شیمیایی ( ۷ درصد) بود.

 

یورواستات آخرین برآوردهای خود را از روابط تجاری اتحادیه اروپا و چین هم‌زمان با نشست سران این اتحادیه با رهبران پکن در اول آوریل منتشر کرده است.

چین؛ با تجارت عادی با روسیه، به اقتصاد جهانی کمک می‌کنیم

یک روز پس از آنکه اتحادیه اروپا، چین را از کمک به روسیه در فرار از تحریم‌ها بر حذر داشت، امروز (شنبه) یک دیپلمات ارشد چینی گفت، پکن تعمدا تلاش نمی‌کند تا در دور زدن تحریم‌ها به روسیه کمک کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, ایران, بلژیک, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

لاوروف: استفاده از روبل را در معاملات تجاری بین‌المللی ترویج خواهیم داد

وزیر امور خارجه روسیه ضمن تاکید بر استفاده از روبل در معاملات تجاری با سایر کشورها، از تقویت روابط اقتصادی با بازار‌های آسیایی خبر داد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, المان, اوکراین, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, فرانسه, ناتو

صندوق بین‌المللی پول: تحریم‌های روسیه سلطه دلار را از بین می‌برد

یک مقام ارشد صندوق بین‌المللی پول می‌گوید، تحریم‌های مالی اعمال‌شده علیه روسیه تهدیدی برای کاهش تدریجی سلطه دلار آمریکا است و می‌تواند منجر به چندپاره‌تر شدن نظام پولی بین‌المللی شود.

ادامه

اقتصادی, امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, صندوق بین‌المللی پول, هندوستان