رزمایش‌های دریایی روسیه در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی

وزارت دفاع روسیه امروز چهارشنبه، از آغاز رزمایش‌های بزرگ دریایی خود در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی خبر داد. به گزارش ایسنا، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز رزمایش‌های بزرگ دریایی را با عنوان «طوفان ژوئیه» در مناطقی راهبردی شامل آب‌های اقیانوس آرام و اقیانوس منجمد شمالی و نیز دریای بالتیک و ... رزمایش‌های دریایی روسیه در اقیانوس‌های آرام و منجمد شمالی

ادامه

اقیانوس آرام, بالتیک, جهان, خبر, دریای حزر, روسیه

تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

در چارچوب تنش‌های فزاینده ناتو و روسیه آمریکا ۲۵۳ میلیون دلار برای تأسیسات جدید پشتیبانی عملیات هسته‌ای در پایگاه هوایی لیکنهیت انگلیس هزینه می‌کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسئوتنیک؛ بر اساس گزارش بودجه سال مالی ۲۰۲۶ نیروی هوایی آمریکا که اخیراً منتشر شده، ایالات متحده قصد دارد ۲۵۳ میلیون دلار برای دو پروژه ... تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

ادامه

آمریکا, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, مکزیک

لاوروف:‌ طرح‌های ضدروسی اروپا بسیار نگران‌کننده است

وزیر امور خارجه روسیه گفت: طرح‌های ضد روسی که در بروکسل، برلین و البته در پاریس و لندن در حال تدوین است، پیام‌های بسیار نگران‌کننده‌ای را به همراه دارد. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر امور خارجه موزامبیک – کشوری که در جنوب ... لاوروف:‌ طرح‌های ضدروسی اروپا بسیار نگران‌کننده است

ادامه

آفریقا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, انگلیس, اوکراین, ایتالیا, بلژیک, تانزانیا, تروریسم, جنگ سرد, جهان, رواندا, روسیه, فرانسه, کالینینگراد, کره جنوبی, گزارش, مصر, موزامبیک, نئونازیسم, ناتو

رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

چین و ویتنام در بحبوحه تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه هند و اقیانوس آرام و فشارهای تعرفه‌ای آمریکا، اولین رزمایش مشترک نظامی خود را ماه جاری میلادی در یک منطقه مرزی برگزار می‌کنند درحالیکه از سوی دیگر تمرینات نظامی بزرگ به رهبری ایالات متحده و استرالیا تحت عنوان «شمشیر طلسم» در جریان است. به گزارش روز دوشنبه ... رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

ادامه

آمریکا, استرالیا, اقتصادی, امنیتی, بیانیه, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, شرق آسیا, مالزی, هندو پاسیفیک, هندوستان, ویتنام

بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

برای نخستین بار از سال ۲۰۰۸، آمریکا چندین بمب هسته‌ای B۶۱-۱۲ را در پایگاه هوایی لکنهیث در بریتانیا مستقر کرده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، ایالات متحده آمریکا برای اولین بار در ۱۷ سال گذشته چندین بمب هسته‌ای را در بریتانیا مستقر کرده است. مجله دفاعی بریتانیا نوشت چندین بمب هسته‌ای ... بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

ادامه

آمریکا, استراتژیک, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, ناتو

رد ادعای سئول؛ بمب‌افکن‌های روسیه بر فراز آب‌های بی‌طرف بودند

به گزارش خبرگزاری فارس، وزارت دفاع روسیه ادعای کره جنوبی در زمینه نقض حریم هوایی این کشور را رد کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «رویترز» وزارت دفاع روسیه روز سه شنبه اعلام کرد که دو بمب‌افکن راهبردی روسیه در آب‌های بی طرف بر فراز دریای ژاپن گشت زنی کرده‌اند.

 

این در حالی است که کره جنوبی مدعی شد که این بمب افکن‌ها وارد منطقه شناسایی دفاع هوایی این کشور شده اند.

 

بر اساس این گزارش، این پرواز حدود ۷ ساعت به طول انجامید و هواپیماهای روسی در برخی از مراحل این مسیر با جنگنده‌های «اف-۱۶» کره جنوبی همراهی شدند.

 

ارتش کره جنوبی اعلام کرد که هواپیماهای جنگی روسیه وارد منطقه شناسایی پدافند هوایی این کشور شده و در پاسخ به آن اقدامات تاکتیکی معمول را انجام داده است. برخلاف حریم هوایی، شناسایی هوایی معمولاً منطقه‌ای است که در آن کشورها ممکن است از هواپیماهای خارجی بخواهند که اقدامات خاصی را برای شناسایی خود انجام دهند.

 

روسیه منطقه شناسایی هوایی کره جنوبی را به رسمیت نمی‌شناسد. چین نیز گفته است که این منطقه حریم هوایی سرزمینی نیست و همه کشورها باید از آزادی تردد در آنجا برخوردار شوند.

 

خبرگزاری کره‌ای «یونهاپ» در گزارش خود نوشت: «ورود به منطقه شناسایی هوایی در بحبوحه تنش بین سئول و مسکو بر سر حمله روسیه به اوکراین و مشارکت کره جنوبی در تحرکات بین‌المللی علیه این درگیری مسلحانه صورت گرفت.»

 

اتهام‌زنی ارتش کره جنوبی به روسیه در شرایطی انجام شده که همزمان با ادامه تنش‌ها در شبه جزیره کره میان آمریکا و متحدانش با کره شمالی، نامه رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی خبرساز شده است.

 

طبق گزارش‌ها، «ولادیمیر پوتین» در نامه‌ای به «کیم جونگ اون» گفت مسکو و پیونگ‌یانگ روابط دوجانبه جامع و سازنده را با تلاش مشترک گسترش خواهند داد.

 

روابط کره شمالی و کره جنوبی همچنان تیره است و طی روزهای اخیر پیشنهاد سئول به پیونگ یانگ درباره بهبود وضعیت اقتصادی این کشور در ازای خلع سلاح اتمی، واکنش  خواهر رهبر کره شمالی را به دنبال داشت. «کیم یو جونگ» با رد پیشنهاد سئول گفت پیونگ‌یانگ هرگز طرح متهورانه همسایه جنوبی را نمی‌پذیرد.

 

وی در بیانیه‌ای که توسط روزنامه «رودونگ سینمون» منتشر شد، طرح دولت کره جنوبی را «اوج حماقت» خواند و افزود: «نمی‌دانم آنها در آینده با چه ایده‌های گستاخانه‌ای به در خواهند زد، اما من روشن می‌کنم که ما هرگز با آنها تعامل نخواهیم کرد.»

 

چندی قبل نیز ستاد مشترک وزارت دفاع ژاپن مدعی شد که چهار فروند هواپیمای نظامی روسیه  به سمت حریم هوایی ژاپن پرواز کردند.

 

تمرین یگان‌های ضد زیردریایی چین/ شناسایی ۲۰ جنگنده چین اطراف تایوان

به گزارش خبرگزاری فارس، در بحبوحه تنش چین با جزیره تایوان، نیروهای مسلح چین روز دوشنبه تمرینات ضد زیردریایی را با مهمات واقعی در دریای «چین شرقی» انجام دادند.

ادامه

امریکا, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا

لزوم اجتناب آمریکا از اشتباهات مکرر خود در مسئله تایوان

با مروری بر بحران کنونی در تنگه تایوان، هر فرد بی‌طرفی متوجه می‌شود که این تنش به تحریک ایالات متحده و با برنامه ریزی آن کشور ایجاد شده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امنیتی, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, شرق آسیا