
یک مطالعه مشخص کرد درصد اروپاییهایی که میگویند به آمریکا بعد از چهار سال ریاست جمهوری ترامپ دیگر نمیتوان اعتماد کرد بیشتر از درصد مخالفان این گفته است.
یک مطالعه مشخص کرد درصد اروپاییهایی که میگویند به آمریکا بعد از چهار سال ریاست جمهوری ترامپ دیگر نمیتوان اعتماد کرد بیشتر از درصد مخالفان این گفته است.
وزیران دفاع اتحادیه اروپا با اشاره به تهدیدهای موجود علیه منافع قاره سبز، در حالی از تدوین راهبرد نظامی مستقل اروپا تا سال ۲۰۲۲ خبر دادهاند که همچنان چالشهای بزرگی در این راه وجوددارد.
وزیر خارجه آلمان امروز در پاریس اعلام کرد: امنیت مشترک در اروپا بدون روسیه ممکن نیست.
پوتین گفت: «کسی که بخواهد روسیه را به عنوان یک کشور بزرگ دفن کند، ما برای او مراسم تشییع جنازه برگزار خواهیم کرد».
این پنهانی نیست که دونالد ترامپ طرفدار اتحادیه اروپا نیست. در چهار سال گذشته این رئیس جمهور آمریکا درباره بریگزیت مثبت صبحت کرده و مدعی شده که این بلوک برای “سود جستن از آمریکا” ایجاد شده است.
رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ در آستانه برگزاری این اجلاس مهم با اشاره به اینکه اروپا دیگر نمیتواند به حمایتهای آمریکا تکیه کند، خواستار مذاکرات آلمان با فرانسه برای تشکیل یک سپر هستهای مشترک شد.
به گزارش افکارنیوز، “ولفگانگ ایشینگر”، رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ در گفتگویی با روزنامه “دی ولت” آلمان توضیحاتی درباره کنفرانس امنیتی مونیخ امسال که در روزهای آینده برگزار می شود داده و گفت: متأسفانه شرایط سیاسی، امنیتی در مقایسه با سال گذشته بهتر نشده است. جهان در معرض خطر است. بنابراین نمیتوان خوشبین بود، اما ما مفهومی را ابداع کردهایم که منعکس کننده یک مشکل امنیتی مهم و آن فقدان غرب است.
وی در ادامه درباره کم رنگ شدن نقش غرب در عرصه بینالمللی سخن گفته و تصریح کرد: آمریکا از مناطق بحرانی عقب میکشد و اروپا هم شایسته عمل نیست و این شکاف ایجاد شده توسط روسیه و قدرت های منطقهای مانند ایران و ترکیه پر میشود.
ایشینگر در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به اقدامات بدون هماهنگی آمریکا و ترکیه در ناتو این ائتلاف نظامی را از مرحله و نظم خارج شده اعلام کرده و اظهارات رئیس جمهور فرانسه مبنی بر اینکه ناتو دچار مرگ مغزی شده است را مشروع دانست.
وی همچنین با توجه به مواضع ترامپ در آمریکا و اینکه اروپا دیگر نمیتواند به حمایتهای ایالات متحده تکیه کند خواستار مذاکرات با فرانسه برای ایجاد یک سپر هستهای مشترک شد.
وولفگانگ ایشینگر، رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ اعلام کرده است که انتظار میرود معاون وزیر امور خارجه کره شمالی به عنوان نماینده این کشور در معتبرترین دیدار کارشناسی بینالمللی که در مونیخ و از ۱۴ تا ۱۶ فوریه (۲۵ تا ۲۷ بهمن ماه) برگزار می شود شرکت کند.
کنفرانس امنیتی مونیخ امسال برای پنجاه و ششمین بار برگزار می شود.
ایشینگر میخواهد در کنفرانس امنیتی مونیخ امسال به بحرانهای کنونی پرداخته و خط و مشیهای مهم سیاست خارجی را شرح دهد. مسئله فروپاشی غرب هم از موضوعات مهم این نشست خواهد بود.
رئیس کمیسیون اروپا گفت که خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا نشان میدهد که این بلوک باید به وعدههایی که به شهروندانش داده است، عمل کند.
رئیس کمیسیون اروپا میگوید اتحادیه اروپا برای اینکه از پس بحرانهای پیش رو برآید، نیازمند مهارت نظامی و اتحاد دفاعی است.
یک روزنامه آلمانی در مطلبی سفر مرکل به روسیه و دیدار صمیمی وی با پوتین که در سالهای اخیر بی سابقه بوده است را نشان دهنده تلاش برلین برای پر کردن شکاف ایجاد شده در مناسبات با آمریکا از طریق روسیه دانست.
نشریه «فارن افرز» متعلق به اندیشکده «شورای روابط خارجی آمریکا» با بررسی علل و ریشههای بحرانی که در نظام سرمایهداری ریشه دوانده، بر ضرورت تغییر در نظام اقتصادی حاکم بر جهان تأکید کرده است.