لولا داسیلوا: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، جنگ نیست نسل کشی است

رئیس جمهور برزیل حملات رژیم اسرائیل علیه غزه را نسل‌کشی خواند و در عین حال خواستار تلاش‌های جهانی مجدد برای پایان دادن به جنگ در اوکراین از طریق گفتگو و دیپلماسی شد. به گزارش ایرنا از آناتولی، لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه ... لولا داسیلوا: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، جنگ نیست نسل کشی است

ادامه

اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, زنان, سازمان ملل, فرانسه, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی, همبستگی

اتحادیه کارگران بندر مارسی: اجازه ارسال تسلیحات به اسرائیل را نمی‌دهیم

منابع خبری گزارش دادند که اتحادیه کارگران بندر مارسی فرانسه از بارگیری یک کانتینر حاوی تجهیزات نظامی که قرار بود به فلسطین اشغالی ارسال شود، خودداری کرده‌اند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا از الجزیره، اتحادیه کارگران بندر مارسی فرانسه در بیانیه‌ای تاکید کرده است: بندر مارسی نباید برای تأمین سلاح و تجهیزات ارتش اسرائیل مورد ... اتحادیه کارگران بندر مارسی: اجازه ارسال تسلیحات به اسرائیل را نمی‌دهیم

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, طبقه کارگر, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین

خشم جهانی از اقدام آمریکا در شورای امنیت؛ «نتانیاهو»: متشکریم!

در حالی که وتوی آمریکا علیه پیش نویس یک قطعنامه برای توقف فوری جنگ در غزه خشم کشورهای مختلف را به دنبال داشته است تل‌آویو از این اقدام ذوق‌زده شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، اقدام آمریکا در وتوی مجدد پیش‌نویس یک قطعنامه درباره آتش بس فوری در نوار غزه خشم جهانیان ... خشم جهانی از اقدام آمریکا در شورای امنیت؛ «نتانیاهو»: متشکریم!

ادامه

آمریکا, اسراییل, اسلوونی, پاکستان, چین, خاورمیانه, سازمان ملل, فرانسه, فلسطین, گزارش, مالزی

دستور وزیر دارایی اسرائیل برای آماده سازی طرح اشغال کرانه باختری

اسموتریچ دستور آغاز آماده سازی طرحی برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری و منطقه غور اردن را داد. به گزارش ایسنا، «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی اسرائیل طی بازدید میدانی از تعدادی از شهرک‌های جدید به تیم‌های اداره شهرک سازی و اداره مدنی دولت تل‌آویو دستور داد تا طرحی را برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری ... دستور وزیر دارایی اسرائیل برای آماده سازی طرح اشغال کرانه باختری

ادامه

اردن, اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, صهیونیسم, فلسطین

آلمان به فروش سلاح به اسرائیل ادامه می‌دهد

وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور به عرضه سلاح به اسرائیل ادامه خواهد داد. باشگاه خبرنگاران به نقل از الجزیره؛ یوهان وادفول، وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور به عرضه سلاح به اسرائیل ادامه خواهد داد و اظهارات قبلی خود مبنی بر احتمال بازنگری در ... آلمان به فروش سلاح به اسرائیل ادامه می‌دهد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, نیکاراگوئه

دیدار رئیس‌جمهوری کوبا با دانشجویان پزشکی فلسطینی

رئیس‌جمهوری کوبا در تایید اظهارنظر خود مبنی بر اینکه این کشور «همیشه در کنار آرمان مردم فلسطین بوده و خواهد بود» با دانشجویان فلسطینی مشغول تحصیل در رشته پزشکی در کوبا دیدار کرد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری پرنسا لاتینا، میگل دیاز کانل رئیس‌جمهوری کوبا ساعاتی پیش در محل کاخ انقلاب، با ۱۴۴ جوان فلسطینی که در این کشور حوزه کارائیب، در رشته پزشکی تحصیل می‌کنند، دیدار کرد.

وی پیش از این دیدار از طریق حساب کاربری خود در شبکه مجازی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرده بود: کشور ما همیشه در کنار آرمان مردم فلسطین بوده و خواهد بود.

به نوشته پرنسا لاتینا، ۵۳ نفر از جوانان فلسطینی حاضر در این نشست، متولد نوار غزه بودند که در حال حاضر شاهد نسل‌کشی بی‌سابقه توسط اسرائیل است. این جوانان که از بدو تولد خود شاهد نسل‌کشی بوده‌اند، خواهان پایان بربریت این رژیم، آزادی کامل و پایدار برای فلسطین، بازگشت آوارگان و زندگی بهتر برای کودکان فلسطینی هستند.

در جریان این دیدار، جوانان فلسطینی به نشانه قدردانی، چفیه نماد مقاومت مردم خود را به رئیس‌جمهوری کوبا و سایر مقام‌های حاضر از جمله برونو رودریگس وزیر امور خارجه کوبا اهدا کردند.

کوبا در موارد متعدد حمایت بی قید و شرط خود از حق فلسطین برای داشتن یک کشور آزاد و مستقل، با پایتختی در بیت‌المقدس شرقی و در مرزهای قبل از ۱۹۶۷ را ابراز کرده است.

در حال حاضر ۲۲۴ جوان فلسطینی در این کشور کارائیب مشغول به تحصیل هستند که ۷۸ نفر از آن‌ها اهل نوار غزه هستند. از سال ۲۰۰۵، ۱۰۴ پزشک فلسطینی در کوبا فارغ‌التحصیل شده اند و حدود ۲۰ نفر از آن‌ها در حال حاضر در حال گذراندن دوره تخصص هستند.

رئیس‌جمهوری کوبا به تازگی در واکنش به جنایت‌های اسرائیل علیه نوار غزه، آمریکا را شریک تاریخی «بربریت صهیونیستی» خواند و گفت «وقت آن رسیده است که به فلسفه غارت پایان دهیم تا فلسفه جنگ بمیرد».

با گذشت یک هفته از بمباران‌های اسرائیل علیه فلسطینی‌ها، وزارت امور خارجه کوبا با تاکید بر تشدید خشونت‌ها به عنوان «پیامد دهه‌ها اقدامات اسرائیل در اشغال و استعمار غیرقانونی»، «فراخوانی فوری برای آتش‌بس و همچنین تسهیل فوری ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه» را مطرح کرد.

وزارت امور خارجه کوبا از شورای امنیت سازمان ملل خواست تا با ممانعت از وتوی مکرر اقدامات این شورا که صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای را تضعیف می‌کند، به وظایف خود عمل کرده و به مصونیت اسرائیل، قدرت اشغالگری که ایالات متحده در طول تاریخ با آن همدست بوده، پایان دهد.

بعد از ظهر دیروز جمعه، میدان انقلاب کوبا (Plaza de la Revolución) نیز به نشانه حمایت از مردم نوار غزه در برابر خشونت‌ها و جنایت‌های اسرائیل، با پرچم‌های کوبا و فلسطین نورافشانی شد.

ایرلند: غرب در قبال اسرائیل و فلسطین با معیارهای دوگانه برخورد می‌کند

نخست وزیر ایرلند روز یکشنبه گفت اتحادیه اروپا و قدرت‌های غربی در خصوص موضوعات مرتبط با اسرائیل و فلسطین با معیارهای دوگانه برخورد می‌کنند. به گزارش خبرگزاری فارس، «لئو وردکار» نخست وزیر ایرلند روز یکشنبه در سخنانی به شدت از معیارهای دوگانه در غرب انتقاد کرد. وی در سخنانی گفت: «اتحادیه اروپا و قدرت‌های غربی ... ایرلند: غرب در قبال اسرائیل و فلسطین با معیارهای دوگانه برخورد می‌کند

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اسراییل, جهان, روسیه, زنان, غرب, فلسطین

بلژیک از تحقیقات دیوان کیفری بین‌المللی درباره اسراییل حمایت کرد

لحجه لحبیب وزیر خارجه بلژیک در تشریح سیاست کشورش در قبال جنگ غزه گفت که بروکسل از آتش‌بس فوری بشردوستانه و تحقیقات دیوان کیفری بین‌المللی در مورد این جنگ حمایت می‌کند. به گزارش ایرنا، لحبیب شنبه شب در توئیتی نوشت: همانطوری که مقاله دیدبان حقوق بشر خاطرنشان کرده، مواضع ما روشن است: آتش‌بس فوری بشردوستانه ... بلژیک از تحقیقات دیوان کیفری بین‌المللی درباره اسراییل حمایت کرد

ادامه

اسراییل, بلژیک, جهان, حقوق بشر, دیوان بین‌‌المللی لاهه, غرب اروپا, فلسطین, گزارش

داستان غمبار کودکان غزه در آستانه «روز جهانی کودک»

شهادت بیش از پنج هزار کودک در غزه آن هم طی چند هفته، داستان تلخ و غمبار زندگی کودکانه فلسطینی‌ها را در آستانه «روز جهانی کودک» روایت می‌کند؛ کشوری که لحظات ناب کودکی در آن زیر سایه دائمی ترور و وحشت از رژیم اشغالگر سپری می‌شود. فردا دوشنبه ۲۹ آبان (۲۰ نوامبر) که «روز جهانی ... داستان غمبار کودکان غزه در آستانه «روز جهانی کودک»

ادامه

اسراییل, اشغالگری, تروریسم, جهان, حقوق بشر, سازمان ملل, فلسطین, کودکان, گزارش

غربی‌ها چگونه از اسرائیل در حمله به غزه پشتیبانی کردند؟

با آغاز عملیات طوفان الاقصی در ۱۵ مهرماه و حمله همه جانبه یک روز پس از آن اسرائیل به مناطق مسکونی، درمانی و آموزشی نوار غزه، کمک‌های غربی و به ویژه آمریکا به رژیم تل آویو نیز جهش زیادی پیدا کرد و حتی بین فرودگاه بن گوریون و فرودگاه‌های آمریکا یک خط ثابت پروازی برای ... غربی‌ها چگونه از اسرائیل در حمله به غزه پشتیبانی کردند؟

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اسراییل, انگلستان, اوکراین, تروریسم, خاورمیانه, زنان, صهیونیسم, غرب, فلسطین, کودکان, گزارش