استاد دانشگاه ژاپن: نظم جدید در هرمز شکل گرفته است

یک استاد دانشگاه در ژاپن با بررسی تحولات پس از اعلام «محاصره دریایی» از سوی آمریکا، تاکید کرد که این اقدام به توقف کامل تردد در تنگه هرمز منجر نشده است و ایران همچنان با مدیریت مسیرهای عبور، نقش تعیین‌کننده‌ای در جریان کشتیرانی این گذرگاه راهبردی ایفا می‌کند. به گزارش روز جمعه ایرنا، واتانابه هیدنوری ... استاد دانشگاه ژاپن: نظم جدید در هرمز شکل گرفته است

ادامه

آمریکا, اقیانوس هند, انرژی, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, خاورمیانه, خلیج فارس, ژاپن

واکنش تند مقام سازمان ملل به آزار کودک فلسطینی: ارتش اسرائیل فاسدترین ارتش جهان است 

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی طی اظهاراتی ارتش اسرائیل را «فاسدترین ارتش جهان» از نظر اخلاقی توصیف کرد و گفت پس از گزارش نسل‌کشی در غزه، با تهدیدهای جدی مواجه شده است. به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی «عربی ۲۱»، فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ... واکنش تند مقام سازمان ملل به آزار کودک فلسطینی: ارتش اسرائیل فاسدترین ارتش جهان است 

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, فساد, فلسطین, کودکان, گزارش, مقاله, نسل‌کشی

وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از ترس تلفات نظامی، طرح تصرف خارک را کنار گذاشت

گزارش وال‌استریت‌ژورنال از شکاف میان مواضع علنی و تصمیمات پشت‌پرده واشنگتن پرده برمی‌دارد؛ جایی که نگرانی از تلفات احتمالی نیروهای آمریکایی در رویارویی با ایران، به عقب‌نشینی از برخی طرح‌های پرریسک از جمله سناریوی مرتبط با جزیره خارک منجر شده است. به گزارش ایلنا، روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال در گزارشی به تفاوت میان اظهارات علنی دولت ... وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از ترس تلفات نظامی، طرح تصرف خارک را کنار گذاشت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, امنیت ملی, انرژی, ایران, پاکستان, تجاوز نظامی, تنگه هرمز, خاورمیانه, سیاسی, گزارش

نشست وزرای خارجه سعودی، ترکیه، پاکستان و مصر در آنتالیا

وزارت خارجه سعودی: دیدار چهار جانبه آنتالیا از تلاش‌های پاکستان در مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد به گزارش ایرنا: وزرای خارجه پادشاهی عربی سعودی، پاکستان، مصر و ترکیه روز جمعه در آنتالیا بر حمایت از تلاش‌های میانجی‌گرانه اسلام‌آباد برای کاهش تنش‌های ایران و ایالات متحده تأکید کردند. شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر خارجه پادشاهی ... نشست وزرای خارجه سعودی، ترکیه، پاکستان و مصر در آنتالیا

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, پاکستان, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سیاسی, عربستان سعودی, مصر

نیویورک‌تایمز: بخش قابل‌توجهی از توان پهپادی و موشکی ایران همچنان حفظ شده است

روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از منابع اطلاعاتی و نظامی آمریکا نوشت ایران با وجود فشارهای جنگی و حملات اخیر، همچنان بخش قابل توجهی از ظرفیت پهپادی و موشکی خود را حفظ کرده است. به گزارش ایلنا، نیویورک‌تایمز تصریح کرد، حدود ۴۰ درصد از ناوگان پهپادی ایران همچنان فعال است و بخش بزرگی از توان موشکی ... نیویورک‌تایمز: بخش قابل‌توجهی از توان پهپادی و موشکی ایران همچنان حفظ شده است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, ایران, جهان, خاورمیانه, گزارش, مقاله

تهدید آمریکا برای حمله همزمان به ۱۲۲ نقطه در عراق

خبرگزاری فرانسه به نقل از یک مقام ارشد عراقی گزارش داد که واشنگتن پس از حملات خمپاره‌ای به پایگاه‌های آمریکا، عراق را تهدید به حمله همزمان به ۱۲۰ نقطه در این کشور کرده است.

 

خبرگزاری فرانسه بامداد دوشنبه در گزارشی با اشاره به حملاتی که در ماه‌های گذشته به پایگاه‌های آمریکایی در عراق انجام شد، نوشت: پس از آخرین حمله کاتیوشا به تاسیسات آمریکایی در عراق در ماه مارس، ایالات متحده طرح بمباران بی‌سابقه‌ای را آغاز کرد و گروه‌های مخالف آمریکا در عراق تهدید به کشتن سفیران غربی کردند.

 

براساس این گزارش، پنتاگون ماه گذشته میلادی طراحی نقشه‌هایی را برای یک حمله گسترده علیه نیروهای مقاومت – به ویژه کتائب حزب الله – در عراق آغاز کرد. یک مقام ارشد عراقی در این زمینه گفت: واشنگتن به ما گفت اگر آمریکایی‌های بیشتری در عراق کشته شوند، همزمان به ۱۲۰ نقطه حمله خواهیم کرد.

 

«پت وایت» یکی از فرماندهان ارشد ائتلاف بین‌المللی به سرکردگی آمریکا ابراز نگرانی کرد که چنین حمله‌ای ممکن است شرایط را از کنترل خارج کند. او در نامه‌ای به فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا نوشت که نگران است گروه‌هایی که هدف قرار می‌گیرند، پاسخ دهند و جان هزاران سرباز ائتلاف را در خطر جدی قرار دهند.

 

دیپلمات‌هایی از دو کشور عضو ائتلاف بین‌المللی به خبرگزاری فرانسه گفتن که نیروهای خارج از ائتلاف بین‌المللی در عراق نگران هستند که بمباران ارتش آمریکا باعث کشته شدن غیرنظامیان شده یا بغداد را مجبور به اخراج دایمی نیروهای خارجی کند.

 

سه دیپلمات غربی در این باره گفتند که این نقشه آمریکا فعلا کنار گذاشته شده چرا که ایالات متحده سرگرم مقابله با شیوع کرونا در این کشور است، اما یکی از آن‌ها به خبرگزاری فرانسه گفت در صورتی که حمله دیگری روی دهد، همه این مسایل دوباره به جریان خواهند افتاد.

 

به گزارش ایرنا، مقامات نظامی آمریکا هفته گذشته اعلام کردند، سامانه دفاعی پاتریوت و ۲ سامانه موشک‌های کوتاه برد در پایگاه هوایی عین الاسد و پایگاه نظامی اربیل نصب شده است.

 

مسوولان آمریکایی اعلام کردند، ایالات متحده در ماه‌های اخیر برای آن چه حمایت از نیروهای خود در پایگاه‌هایش در عراق خوانده است، اقدام به انتقال سامانه موشکی به این کشور کرد.

 

عین الاسد، همان پایگاهی است که ۱۸ دی ماه و در پاسخ به اقدام تروریستی روز ۱۳ دی دولت ترامپ که منجر به شهادت سردار سلیمانی شد، هدف ۱۳فروند موشک بالستیک سپاه پاسداران قرار گرفت و در جریان آن بیش از ۱۰۰ نظامی آمریکایی دچار مشکلات شدید مغزی شدند.

 

عین الاسد که از پایگاه‌های نیروهای مسلح عراق و آمریکا به شمار می‌رود، در زمان صدام حسین «قادسیه» نام داشت و ساخت آن به پایان دههٔ ۱۹۷۰ و اوایل ۱۹۸۰ میلادی بازمی‌گردد که پس از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، این پایگاه در اختیار نیروهای آمریکایی قرار گرفت.

بیانیه جبهه ملی ایران – اروپا به مناسبت روز۲۴ آوریل، یکصد و پنجمین سالگرد نسل کشی ارمنیان

جبهه ملى ایران- شاخه اروپا با صدور بیانه اى نسل کشى ارامنه در سال ۱۹۱۵ میلادى توسط حکومت ترکیه عثمانى را بطور رسمى محکوم کرده است. در ذیل متن کامل این بیانیه درج مى گردد.

ادامه

ارمنستان, ایران, جهان, خبر

افزایش بی‌سابقه بودجه تسلیحاتی جهان در دهه گذشته

کشورهای جهان حدود ۲۰۰۰ میلیارد دلار (۱۹۱۷ میلیارد دلار) در سال گذشته میلادی صرف تسلیحات کرده‌اند. نرخ افزایش بودجه تسلیحاتی کشورهای جهان در سال گذشته میلادی، از سال ۲۰۱۰ به این سو بی‌سابقه بوده است.

ادامه

المان, امارات, امریکا, انگلستان, جهان, چین, خبر, روسیه, عربستان سعودی, فرانسه, هندوستان

اسراییل درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین را بلوکه کرد / فلسطینی‌ها: مصادره درآمد مالیاتی ما دزدی است

دادگاه اسراییل دستور بلوکه ۴۵۰ میلیون شیکل (۱۲۷ میلیون دلار آمریکا) از درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگران فلسطین را صادر کرد.

ادامه

اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین