خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سهشنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیتهای دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سالهای اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد میشوند
شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بیسابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد
تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنهای در مورد “پاسخ دندانشکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایتهای جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپاییاش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانههای داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بیثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحرانها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»
سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون میروند و از پنجره بازمیگردند
تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جینپینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو بهعنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات
تمساحِ اختلاس، در پوستهی تولید!
فرشادمومنی با ارائه آمار جالب توجه و وحشتناکی از رانتهای بزرگی پرده بر میدارد:
باید توضیح داده شود که چرا در یک کشورِ به شدت وابسته از نظر فناوری، ما باید ۱۱۱ واحد تولید خودرو، اعم از واحدهای دارای پروانهی بهرهبرداری فعال و واحدهای در دست اجرا داشته باشیم؟!
این ۱۱۱ واحد خودروسازی ، معادل کل واحدهایِ خودروسازی آلمان ، ژاپن ، آمریکا ، فرانسه ، کره جنوبی ، ایتالیا ، اسپانیا ، برزیل و ترکیه است!
ما داریم چکار میکنیم؟ چه کسی، به چه کسی در حال خیر رساندن است؟! چرا در یک کشور باید ۱۴۴ واحد تولید سیمان وجود داشته باشد؟!
آیا مسئولان وزارت خانههای ذیربط ِ ما نمیدانند، این هیولایی که از یک طرف منابع کشور را میبلعد و از طرف دیگر بحران کم آبی و آلودگی را ، شدت میبخشد ، نباید فرجام این کشور را رقم دهد؟
این واحدهای سیمانی حدود ِ۶ برابر واحدهای تولید سیمان در چین و کره جنوبی است!
بیش از ۲۱۹ واحدِ تولید ِموتورسیکلت در این سرزمین وجود دارد!
ما آمدیم بررسی کردیم و متوجه شدیم که این تعداد واحد تولید موتور سیکلت ۲ برابر واحدهای تولیدی مشابه، در مجموع کشورهای چین، کرهجنوبی، ژاپن، هند، بنگلادش، تایوان، مالزی، اندونزی، فیلیپین و ترکیه است ، آنهم با تولید ِ تکنولوژیِ از رده خارج شده!!
واقعا نهادهای نظارتی ما ، قباحت ِ این مناسبات را نمیخواهند به رسمیت بشناسند؟! چرا حدود ۲۸۰ واحد تولید فولاد، آنهم فقط در استان اصفهان وجود دارد؟!
چه خبر است؟ چه رانت هایی به نام ِ “تولید فولاد” ، توزیع میشود که اینها میخواهند هر سه نسل را نابود کنند، تا این رانتها برجا بماند؟!
بله پس از این مقایسهی شوکآور ، باید به این نتیجه برسیم که: اصولاً واحدهای تولیدی و صنعتی در ایران، یک پوشش استتاری برای چپاول و غارت است و نه تولید و اشتغال!
کما اینکه به مدت بیش از ۳ دهه، مردمِ ما، در بخشهای مختلف ِخبریِ تلویزیون، یا روزنامهها، از افتتاح و کلنگزنی چنین واحدهایی مطلع میشدند که: ادعا میشد ؛ موجب ِ چقدر اشتغال ، چقدر صرفه جویی ارزی و چقدر خودکفایی میشود!!
اما تحریمها که شروع شد ، معلوم شد نه از تولید در آنها اثری بوده و نه از خودکفاییِ ادعایی!!
بلکه به استناد شرایط میدانیِ بازار و افشاگریهایِ اخیر ، ما ، با سولههایی روبرو بودهایم که نقش بارانداز داشتند برای: فساد اقتصادی ، چپاولِ بودجهی ملی و بیتالمال ، بنام تولید، البته برای این آقازاده و یا آن خاندان!
بله ، تمساحِ اختلاس در ایران ، سی و اندی سال ، در پوسته تولید خزیده و ما را ، میدرید و ما ، درد را ، تحمل میکردیم که بالاخره روزی قرار است این تولیدات ، ناجی ما باشند!
اما شد ، آنچه نباید میشد و اینها، همه، حاصلِ عدم شفافیتها، عدم شایسته سالاری، ناپاکی و بیصداقتی، سو نیتِ همراه تظاهر به مسلمانِ متعهد بودنها و… است
بله پس از این مقایسهی شوکآور ، باید به این نتیجه برسیم که: اصولاً واحدهای تولیدی و صنعتی در ایران ، یک پوش بارانداز داشتند برای: فساد اقتصادی، چپاولِ بودجهی ملی و بیتالمال، بنام تولید، البته برای این آقازادهها. ..
سحام نیوز✍️ فرشادمومنی
چین بدهی وامهای ۱۷ کشور آفریقایی را بخشید
چین، بزرگترین طلبکار دولتی به اقتصادهای نوظهور، گفت که ۲۳ وام بدون بهره را به ۱۷ کشور آفریقایی خواهد بخشید و ۱۰ میلیارد دلار با هدف حمایت از این کشورها به صندوق بینالمللی پول اختصاص خواهد داد.
لهستان، اتحادیه اروپا را به داشتن گرایشهای امپریالیستی متهم کرد
وزیر امور خارجه لهستان در اظهاراتی اتحادیه اروپا را به داشتن تمایلات امپریالیستی متهم کرد و نیروی محرکه این گرایش را تلاشهای دولت آلمان دانست.
چین گوی سبقت در تجارت با آمریکای لاتین را از آمریکا ربود
چین با حجم تجارت ۲۴۷ میلیارد دلاری با آمریکای لاتین، از آمریکا به عنوان نخستین شریک تجاری کشورهای این منطقه پیشی گرفت و عنوان نخستین شریک تجاری کشورهای آمریکای جنوبی را از آن خود کرد.
بحران انگلیسی انرژی با بوی مرگ و درد گرسنگی
پس از معضل تورم دورقمی با افزایش هزینههای زندگی و بهای انرژی در انگلیس، وزارت بهداشت این کشور با اعلام وضعیت اضطراری سلامت، پیشبینی هولناکی از افزایش آمار مرگومیر در ماههای پیشرو داد.