مدودف: فنلاند در تدارک جنگ با روسیه است

معاون شورای امنیت روسیه هشدار داد که هلسینکی پس از پیوستن به ناتو در پوشش اقدامات به اصطلاح دفاعی، عملا در حال آماده‌سازی برای جنگ با روسیه است و افزود که ممکن است مسکو غرامت کامل خسارات وارده به این کشور در جنگ جهانی را از فنلاند طلب کند. به گزارش ایسنا، «دیمیتری مدودف» معاون ... مدودف: فنلاند در تدارک جنگ با روسیه است

ادامه

اتحاد شوروی, اروپای شمالی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح, فرانسه, فنلاند, ناتو

روزنامه لبنانی: سخنان ترامپ اعتراف به موازنه قدرت جدیدی است که شانگهای در جهان ایجاد کرده است

روزنامه لبنانی «البناء» سخنان اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا درباره روسیه و چین را اعتراف به قدرت اجلاس اخیر سازمان همکاری شانگهای در چین دانست. به گزارش ایرنا، روزنامه البناء روز شنبه در گزارشی درباره اجلاس اخیر شانگهای در شهر تیانجین چین و دستاوردهای آن نوشت: بسیاری از کارشناسان امور بین الملل و مسائل ... روزنامه لبنانی: سخنان ترامپ اعتراف به موازنه قدرت جدیدی است که شانگهای در جهان ایجاد کرده است

ادامه

آمریکا, اقتصادی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, سیاسی, شانگ‌های, شرق آسیا, هندوستان

دعوت قانونگذاران آمریکایی از همتایان روس برای سفر به واشنگتن

عضو جمهوری‌خواه کنگره آمریکا گفت قانونگذران مایلند میزبان اعضای پارلمان روسیه در واشنگتن باشند. به گزارش ایسنا، «آنا لونا» قانونگذار جمهوری‌خواه آمریکایی گفت: «ما به دنبال میزبانی از قانونگذاران روسی در واشنگتن دی.سی هستیم. آمریکا می‌تواند شریک و متحد تجاری بسیار بهتری برای روسیه نسبت به چین باشد و ما مشتاقیم که این رویه را ... دعوت قانونگذاران آمریکایی از همتایان روس برای سفر به واشنگتن

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق اروپا

هشدار مسکو به ژاپن درباره همکاری با ناتو علیه روسیه و چین

دستیار رئیس‌جمهور روسیه با ابراز نگرانی از احتمال استفاده ناتو از ناوگان خود در نبرد، گفت: امیدوار است ژاپن از پیگیری سیاست نظامی‌گری در قبال روسیه و چین دست بردارد. به گزارش ایسنا، «نیکولای پاتروشف» دستیار «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه گفت که ناتو قصد دارد از ناوگان ژاپن برای انجام عملیات جنگی در ... هشدار مسکو به ژاپن درباره همکاری با ناتو علیه روسیه و چین

ادامه

آسیا, اروپا, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا, صلح, غرب, ناتو

روایت سی‌ان‌ان از اجلاس سران شانگهای؛ شی و پوتین، شانه به شانه در کنار هم

شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا در گزارشی درباره نشست سران سازمان همکاری شانگهای در تیانجین چین نوشت: این اجلاس تاکیدی دیگر برای نزدیکی بیشتر چین و روسیه بود و رهبران آنها شانه به شانه هم در آن حضور یافتند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، شبکه خبری سی‌ان‌ان در گزارشی درباره نشست رسمی سران سازمان همکاری شانگهای ... روایت سی‌ان‌ان از اجلاس سران شانگهای؛ شی و پوتین، شانه به شانه در کنار هم

ادامه

آسیا, آمریکا, اقتصادی, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شانگ‌های, شرق آسیا, غرب, کره شمالی, گزارش

تمدید ده ساله توافق موشکی روسیه و چین

سخنگوی وزارت امور خارجه چین ضمن اعلام تمدید یک قرارداد موشکی بین روسیه و چین تأکید کرد که مسکو چیزی فراتر از یک متحد برای پکن است.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، «وانگ ونبین» سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز پنجشنبه از تمدید ده ساله توافق موشکی میان پکن و مسکو خبر داد.

 

به نوشته وبگاه وزارت امور خارجه چین، ونبین در نشست خبری گفت، روز گذشته (چهارشنبه) پروتکل تمدید توافق روسیه و چین درباره اخطار اولیه پرتاب موشک بالستیک و پرتاب راکت‌های حامل، اجرایی شده و این توافق به‌مدت ده سال تمدید شد.

 

این دیپلمات چینی افزود، اجرای این پروتکل نشان‌گر سطح بالای شراکت راهبردی جامع میان چین و روسیه در زمینه هماهنگی در عرصه‌های جدید و عزم دو طرف در راستای حفظ ثبات راهبردی جهانی است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در ادامه گفت، این توافق به میزان چشمگیری در حراست از نظام بین‌المللی کنترل تسلیحاتی و صلح و امنیت جهانی سهیم است.

 

ونبین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «ما قویاً معتقدیم که که روابط روسیه و چین در عصر جدید، بالغ‌تر، باثبات‌تر و منعطف‌تر خواهد بود. چین و روسیه متحد نیستند بلکه نزدیک‌تر از دو متحد هستند. ما انرژی مثبت قدرتمندی را برای صلح و توسعه جهان فراهم کرده‌ایم».

 

این مقام چینی افزود: «همچنان که جهان به سمت مقاطع تاریخی حرکت می‌کند، [مسکو و پکن] خود را به برابری، درستی، قانونمداری، همکاری و انتخاب‌های صحیح متعهد می‌دانند و خرد و راه‌حل‌های خود برای ایجاد نوع جدیدی از روابط و جوامع با آینده‌ای مشترک برای بشریت به‌کار خواهند گرفت».

 

در حالی که آزمایش‌های موشک‌های مافوق صوت چین باعث نگرانی عمیقی در واشنگتن و دولت‌های متحدش شده، یک ژنرال آمریکایی از پیشرفته‌تر بودن پکن در این فناوری خبر داده است.

 

«دیوید تامپسون» معاون بخش عملیات‌های فضایی در نیروی فضایی ارتش آمریکا اخیراً اذعان کرده توانمندی‌های موشکی مافوق صوت آمریکا به اندازه چین یا روسیه پیشرفته نیست.

 

تامپسون طی مصاحبه‌ای در حاشیه حضور در همایش بین‌المللی امنیت هالیفاکس در کانادا، گفت این امر نشان می‌دهد که آمریکا در توسعه جدیدترین و پیشرفته‌ترین تسلیحات عقب مانده است .

 

تمدید قرارداد موشکی میان روسیه و چین در حالی رخ می‌دهد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا از برخی توافق‌های مشترک مسکو و واشنگتن در همین زمینه خارج شده و از تمدید برخی دیگر خودداری کرد.

 

در این میان، روسیه و آمریکا ۱۰ سال پیش معاهده‌ای با هدف کاهش و محدودسازی تسلیحات راهبردی به امضا رساندند که به معاهده استارت نو معروف شد. این پیمان در حال انقضاست و آمریکا همچنان از تمدید آن طفره می‌رود.

 

مهر امسال یک مقام آمریکایی گفت که در گفت‌وگوهای سطح بالای دیپلمات‌های روسیه و آمریکا با توجه به خروج دولت سابق آمریکا از دو معاهده تسلیحاتی با روسیه، مسئله کنترل تسلیحاتی محور اصلی گفت‌وگوها را تشکیل می‌داد.

نظرسنجی| بیم آمریکایی‌ها از قدرت چین و‌کاهش اعتماد به‌قدرت نظامی آمریکا

نتایج یک نظرسنجی در آمریکا نشان داد که شهروندان این کشور چین را تهدید نخست نظامی، امنیتی می‌دانند و اعتماد به ارتش ایالات متحده کاهش یافته است.

ادامه

افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, تروریسم, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه

رزمایش روسیه و کشورهای آسیایی دریکی از مهم‌ترین شاهراهای نفتی جهان

نیروی دریایی روسیه و چند کشورعضو «آسه آن» رزمایش دریایی را در «ملاکا»، مهم‌ترین شاهراه حمل و نقل دریایی در دنیا پس از تنگه هرمز برگزار کردند.

ادامه

آ. سه. آن, اقتصادی, امریکا, اندونزی, تایلند, جهان, چین, روسیه, سنگاپور, کامبوج, مالزی, میانمار, ویتنام

تمرین بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا برای حمله به روسیه

یک مقام ارشد دولت روسیه عصر سه‌شنبه از طرح حمله بمب‌افکن‌های آمریکا به روسیه و افزایش پروازهای هواپیماهای این کشور نزدیک مرزهای روسیه خبر داد.

ادامه

اتحاد شوروی, امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, ناتو