ساکس: عملیات تار عنکبوت اوکراین، جهان را به جنگ هسته‌ای نزدیک‌ کرد

استاد دانشگاه کلمبیا با اشاره به حمله پهپادی گسترده اوکراین به پایگاه‌های راهبردی روسیه تصریح کرد: «این حمله ما را به جنگ جهانی هسته‌ای نزدیک‌تر کرد.» به گزارش ایسنا، «جفری ساکس» اقتصاددان مشهور آمریکایی و استاد دانشگاه کلمبیا در مصاحبه‌ای درباره سیاست‌های دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و نقش واشنگتن در رهبری جنگ اوکراین علیه ... ساکس: عملیات تار عنکبوت اوکراین، جهان را به جنگ هسته‌ای نزدیک‌ کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, انگلیس, تحلیل, ترکیه, جنگ سرد, جهان, خاورمیانه, شرق اروپا, صلح, فلسطین, گزارش, مکزیک, نسل‌کشی

آمریکا پایگاه‌های خود در سوریه را از ۸ به یک پایگاه کاهش می‌دهد

فرستاده آمریکا به سوریه تایید کرد که این کشور فرآیند کاهش پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه آغاز کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، توماس باراک، فرستاده آمریکا در سوریه از کاهش پایگاه‌های واشنگتن در این کشور خبر داد. باراک در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «ان‌تی‌وی» ترکیه اعلام کرد که کاهش ... آمریکا پایگاه‌های خود در سوریه را از ۸ به یک پایگاه کاهش می‌دهد

ادامه

آمریکا, اسراییل, امنیتی, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عربستان

پزشکان بدون مرز: مراکز امداد رسانی غزه تله‌های مرگ است

سازمان پزشکان بدون مرز با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که برپایی مرکز توزیع کمک‌های بشردوستانه به صورت کنونی روشی انسانی نیست و بیشتر ساکنان به این ترتیب به چیزی دست پیدا نمی‌کنند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، این مؤسسه تصریح کرد که چاره‌ای جز باز کردن گذرگاه‌ها و اجازه ورود ... پزشکان بدون مرز: مراکز امداد رسانی غزه تله‌های مرگ است

ادامه

آمریکا, اسراییل, اشغالگری, بیانیه, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, غرب, فلسطین

امکان حفظ فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم برای ایران درپیشنهاد جدید آمریکا​​

به وقت محلی روز دوشنبه، ۲ ژوئن، خبرنگار رادیو و تلویزیون مرکزی چین از دو منبع مطلع شد که در پیشنهاد توافق هسته‌ای که آمریکا در ۳۱ مه به ایران ارائه کرد، امکان انجام «امکان حفظ فعالیتهای غنی‌سازی اورانیوم برای ایران در پیشنهاد جدید آمریکا​​ غنی‌سازی اورانیوم با درصد پایین و محدود» توسط ایران تا ... امکان حفظ فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم برای ایران درپیشنهاد جدید آمریکا​​

ادامه

آمریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, گزارش, مذاکرات هسته‌ای

ارتش اسرائیل برای برخورد با «ناوگان آزادی» آماده می‌شود

ارتش اسرائیل دوشنبه اعلام کرد آماده مجموعه سناریوهایی برای برخورد با «ناوگان آزادی» است. به گزارش ایسنا، ارتش اسرائیل دوشنبه اعلام کرد آماده اجرای سناریوهایی برای برخورد با کشتی «مادلین» است که در راستای «ناوگان آزادی» از ایتالیا برای شکستن محاصره غزه حرکت کرده است. رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد یگان دریایی این رژیم برای ... ارتش اسرائیل برای برخورد با «ناوگان آزادی» آماده می‌شود

ادامه

آلمان, آمریکا, اسراییل, امنیتی, ایتالیا, برزیل, ترکیه, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سوئد, فرانسه, فلسطین, کودکان, گرسنگی, نسل‌کشی

تلویزیون اسرائیل: مخالفت نتانیاهو با معامله روسیه – آمریکا درباره سوریه و ایران

یک رسانه اسرائیلی فاش کرد که نخست‌وزیر این رژیم معامله روسی- آمریکایی، موسوم به «سند پاتروشیف» درباره سوریه و ایران را رد کرده است.

 

به گزارش تسنیم، کانال ۱۰ تلویزیون اسرائیل، روز گذشته در گزارشی مفاد معامله روسی- آمریکایی، موسوم به «سند پاتروشیف»، در مورد ایران و سوریه را منتشر کرد؛ معامله‌ای که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل با آن مخالفت کرده است.

 

کانال ۱۰ تلویزیون اسرائیل تصریح کرد، «نیکلای پاتروشیف» مشاور امنیت ملی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه در ماه سپتامبر به «مائیر بن شبهات» مشاور امنیت داخلی اسرائیل سندی غیر رسمی ارسال کرد که حاوی پیش نویس معامله‌ای بین روسیه و ایالات متحده آمریکا درباره سوریه و ایران بود که این معامله بخشی از معامله بزرگ برای بهبود روابط میان مسکو و واشنگتن می‌شد.

 

این شبکه تلویزیونی افزود، مسئولان ارشد اسرائیلی از جزئیات آن مطلع گشته و محتوای سند را به خوبی می‌دانستند، ولی نخست‌وزیر این پیشنهاد را رد کرد.

 

این تلویزیون تصریح کرد، «سند پاتروشیف» در جریان نشستی در مسکو در ۱۳ سپتامبر، یعنی ۴ روز قبل از سقوط هواپیمای «ایلوشین ۲۰» روسیه در سوریه، به (اسرائیل) منتقل شد. این حادثه سقوط، که هواپیما‌های اسرائیلی مسبب آن بودند، به تنشی خطرناک در روابط تل‌آویو و مسکو منجر شد.

 

مقام‌های ارشد اسرائیلی خاطرنشان کردند که روسیه پیشنهاد داده است که تل‌آویو به عنوان میانجیگر میان مسکو و واشنگتن باشد و کاخ سفید را به بهبود روابط با کرملین ترغیب کند.

 

یکی از این مسئولان اسرائیلی افزود، روس‌ها از اسرائیل خواستند که باب گفتگو با ترامپ در واشنگتن را در راستای منافع‌شان باز کنند. بند‌های این سند به ترتیب ذیل است:

 

-متوقف کردن طرح آمریکایی برای اعمال تحریم‌های شدید اقتصادی علیه ایران در اوایل ماه نوامبر، که بخشی از عقب‌نشینی آمریکا از توافق هسته‌ای قلمداد می‌شود.

 

– تعهد روسیه به بیرون کردن نیرو‌های ایرانی و همپیمان آن از سوریه.

 

– خروج نیرو‌های آمریکایی از سوریه و تخلیه پایگاه «التنف».

 

– گشودن باب گفتگو‌ها میان ایالات متحده آمریکا و روسیه درباره مساله ایران.

 

– بهره‌مندی از گفتگو‌ها درباره سوریه و ایران جهت بهبود روابط میان روسیه و آمریکا.

 

مسئولان اسرائیلی افزودند، نتانیاهو «سند پاتروشیف» و پیشنهاد روسیه را رد کرد؛ چرا که معتقد بود که بازگرداندن تحریم‌های آمریکایی به‌عنوان بخشی از عقب‌نشینی «دونالد ترامپ» از توافق هسته‌ای، اهرم فشاری علیه ایرانی‌ها در سوریه خواهد بود. طبق گفته این منابع، «از دیدگاه نتانیاهو، متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران بالاتر از تمامی ملاحظات در این‌باره است و او با انعطاف‌پذیری درخصوص مساله تحریم‌ها علیه ایران موافق نبود.»

 

با این حال، یکی از این مسئولان اسرائیلی تأکید می‌کند که اگر تل‌آویو این پیشنهاد را رد نمی‌کرد می‌توانستیم از آن برای دستیابی به خروج آمریکا از سوریه به‌عنوان بخشی از معامله با روسیه، استفاده کنیم که به خروج ایرانی‌ها از سوریه می‌انجامید. به گفته او، تصمیم ترامپ به عقب‌نشینی یک‌جانبه از سوریه فشار عمده مقابل روسیه و ایرانی‌ها در سوریه را کاهش داده است.

 

چهارشنبه‌شب دولت آمریکا به صورتی غیرمنتظره اعلام کرد ظرف دو تا سه ماه آینده تمام نیرو‌های نظامی خود را از سوریه خارج و حملات هوایی در این کشور را هم پایان می‌دهد. ترامپ ابتدا گفت: دلیل این تصمیم تحقق هدف شکست داعش است، اما روز پنجشنبه در توییت تازه‌ای گفت: مبارزه با داعش وظیفه آمریکا نیست و این ایران، روسیه و سوریه هستند که به عنوان «دشمنان محلی داعش» باید با این گروه تروریستی مبارزه کنند.

انتخاب

الاهرام: قدرت آمریکا در خاورمیانه در حال فروکش‌کردن است

روزنامه مصری «الاهرام» امروز شنبه نوشت، قدرت آمریکا در منطقه به دلیل سیاست‌های نادرست مقام های این کشور در حال فروکش کردن است و در مقابل روسیه تلاش می‌کند جای پای خود را در منطقه محکم کند.

ادامه

اسراییل, امریکا, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, عراق, عربستان سعودی, لبنان, لیبی, مصر

نخست وزیر اسرائیل، ایران را تهدید به حمله کرد

به گزارش اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز چهارشنبه اعلام کرد که اقدام نظامی در داخل مرزهای ایران را در صورتی که احساس کند که برای امنیتش ضروری باشد را رد نمی‌کند.

ادامه

اسراییل, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه