اعتصاب سراسری رانندگان کامیون، جنبش همگانی علیه دیکتاتوری حاکم را تقویت می‌کند!

اعتصاب سراسری کامیون‌داران که از روز ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ آغاز شده، در سومین هفته اعتصاب به یکی از گسترده‌ترین حرکت‌های اعتراضی در بیش از ۱۶۰ شهر در تمام استان‌های کشور تبدیل شده است. کامیون‌داران و رانندگان کامیون به سیاست‌‌های ویرانگر، ضد مردمی، و بحران‌زای رژیم ولی فقیه که شرایط کار و زندگی را برای آنان ... اعتصاب سراسری رانندگان کامیون، جنبش همگانی علیه دیکتاتوری حاکم را تقویت می‌کند!

ادامه

استبداد, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, حقوق بشر, رانندگان, زحمتکشان, زنان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فرهنگیان, کودکان, معیشت, همبستگی

تظاهرات همبستگی با غزه در استکهلم و مراکش

سوئد و مراکش روز جمعه شاهد تظاهرات در همبستگی با مردم غزه بودند. به گزارش ایسنا، جمعه خیابان‌های استکهلم، پایتخت سوئد، شاهد راهپیمایی سکوت در همبستگی با مردم فلسطین و درخواست برای پایان دادن به تجاوزات اسرائیل به غزه بود. تظاهرکنندگان به نشانه عزاداری برای شهدای فلسطین لباس سیاه پوشیده بودند. آنها همچنین پرچم‌های فلسطین ... تظاهرات همبستگی با غزه در استکهلم و مراکش

ادامه

پرستاران, جهان, خاورمیانه, درمان, زنان, سوئد, شمال آفریقا, شمال اروپا, فلسطین, فیلم, کودکان, گرسنگی, مراکش, نسل‌کشی, همبستگی

مبارزهٔ آموزگاران و برای دستمزد بالای خط فقر و امنیت شغلی

بار دیگر با نقض شدید مقاوله‌نامه‌های ۸۷ و ۹۸ سازمان جهانی کار مبنی بر آزادی ایجاد تشکل‌های مستقل و حق اعتراض صنفی و همچنین زیرپا گذاشتن منشور جهانی حقوق سندیکایی، ۱۱ اردیبهشت‌ماه و در آستانه روز معلم نیروهای امنیتی رژیم ولایت فقیه به تجمع‌های اعتراضی آموزگاران مبارز یورش بردند و بنا بر گزارش ۱۴ اردیبهشت ... مبارزهٔ آموزگاران و برای دستمزد بالای خط فقر و امنیت شغلی

ادامه

آزادی, آموزشی, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تحلیل, حقوق بشر, دانشجویی, طبقه کارگر, فرهنگیان, فقر, کودکان, معلمان, همبستگی

درودِ آتشین به پیکارِ بیش از یک سدهٔ طبقهٔ کارگر و زحمتکشان ایران برای شکل‌گیریِ جامعه‌ای رها از فقر و محرومیت

اعلامیۀ کمیتۀ مرکزی حزب تودۀ ایران به‌مناسبتِ اول ماه مه، روز جهانی کارگر! درودِ آتشین به پیکارِ بیش از یک سدهٔ طبقهٔ کارگر و زحمتکشان ایران برای شکل‌گیریِ جامعه‌ای رها از فقر و محرومیت، برای داشتن حکومتی ملی و مردمی، و برای بهره‌مندی از آزادی، استقلال و عدالت اجتماعی! کارگران و زحمتکشان ایران! کمیتۀ مرکزی ... درودِ آتشین به پیکارِ بیش از یک سدهٔ طبقهٔ کارگر و زحمتکشان ایران برای شکل‌گیریِ جامعه‌ای رها از فقر و محرومیت

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, استثمار, استقلال, اسراییل, اقتصادی, السالوادور, امپریالیسم, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تورم, جهان, سرمایه‌داری, طبقه کارگر, فاشیسم, فرهنگیان, فقر, فلسطین, گرسنگی, محیط زیست, معلمان, معیشت, نئولیبرالیسم

بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

“تشکیلات دموکراتیک زنان ایران” روز هشتم مارس (امسال مطابق ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۳) روز جهانی زنان، روز تجدید عهد و همبستگی با مبارزات زنان برای ساختن جهانی عاری از فقر، خشونت، تبعیض، بی‌عدالتی، و تخریب محیط زیست را به همهٔ زنان و دختران ایران شادباش می‌گوید. روز هشتم مارس هر ساله ازسوی زنان مبارز و نیروهای ... بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, استبداد, استثمار, اسلام سیاسی, اقتصادی, ایران, بیانیه, پرستاران, جهان, دانمارک, روسیه, زنان, سازمان ملل, سرمایه‌داری, سوئیس, صلح, طبقه کارگر, فقر, کمونیسم, کودکان, محیط زیست, معلمان, معیشت, نئولیبرالیسم, همبستگی

بیانیه سازمان نظام پرستاری درباره مشکلات بازنشستگی ومطالبات پرستاران سازمان تامین اجتماعی

سازمان نظام پرستاری اعلام کرد که سازمان تامین اجتماعی در این روزهای سخت کرونایی بر خلاف قوانین مصوب مجلس و توافقات انجام شده در جلسه چند جانبه ای که با حضور وزیر کار، معاونان، هیئت ریسه تأمین اجتماعی و این سازمان،برگزار شد، عمل می‌کند.

 

به گزارش ایسنا، شورای عالی سازمان نظام پرستاری در بیانیه ای اعلام کرد که سازمان  تامین اجتماعی برای اجرای قانون مشاغل سخت و زیان آور پرستاران، مبنی بر بازنشستگی پرستاران، بیش از ۲۰۰ میلیون تومان طلب می‌کند و در موارد متعددی به طرز عجیبی،  پاداش بازنشستگی این نیروهای زحمتکش را برای این منظور گرو می‌گیرد.

 

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، در ادامه این بیانیه آمده است: بر اساس قانون ارتقای بهره وری کارکنان بالینی نظام سلامت مصوب سال ۱۳۸۸ و با گذشت حدود ۱۲ سال از تصویب این قانون، سازمان تامین اجتماعی برای اجرای مفاد این قانون از جمله بازنشستگی  پرستاران به عنوان شاغلان مشاغل سخت و زیان آور، اقدامات لازم را انجام نداده و اکنون برای بازنشستگی آنان، ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان طلب می کند و پاداش سالها خدمت پرستاران را گرو می گیرد و بر خلاف قوانین مصوب کشور دست به نوعی قانون فروشی زده و برخلاف انتظار عمومی جامعه اسباب بحران آفرینی و نارضایتی شدید را در بین پرستاران فراهم کنند.

 

بی‌توجهی و مشکل آفرینی سازمان تامین اجتماعی جنبه ها و ابعاد مختلفی دارد . به طور نمونه یکی دیگر از این اقدامات، تعهد مسئولان این سازمان برای استخدام پرستار رسمی و پیمانی  جهت رفع کمبود پرستار در مراکز درمانی تامین اجتماعی بود که آن هم در اقدامی غیر منتظره برخلاف وعده های تبلیغاتی، برگزاری آزمون و … برای استخدام پرستاران اما امروزه ظاهرا قبول شدگان جز تعداد اندکی را به صورت شرکتی بکارگیری می کنند که اعتراض جوانان پرستار زیادی را برانگیخته است.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: اما مساله مهم‌تر که در جامعه پرستاری نگرانی های جدی در پی دارد؛ رفتار غیر منطقی سازمان تامین اجتماعی با پرستاران هم درشروع و هم در پایان خدمت است، که منجر به  شکل گیری دیدگاه‌های بد و  قضاوت‌های بدتری در بین پرستاران جوان وتازه وارد به سازمان می‌شود. چرا که پرستارانی که می خواهند وارد این حرفه در سازمان تامین اجتماعی شوند درهمین آغاز و شروع خدمت با بدقولی‌ها و تناقضات در تبلیغات، گفتار وعملکرد مسئولین خودشان روبرو می‌شوند. از طرفی همزمان، این جوانان تازه وارد و تازه کار، شاهدند که پاداش بیش از ۲۰ سال خدمت و یک عمر  کار سخت پرستاران همکارانشان که دارند بازنشسته می‌شوند تحت چه عناوین  ناحق و غیر قانونی در واقع به یغما برده می‌شود.

 

آیا کسانی که حداقل اطلاعات را در زمینه سرمایه انسانی و روابط انسانی در سازمانها ونهادها دارند، روی آثار  مستقیم و غیر مستقیم این گونه رفتارهای بد و ناپسند در استقبال و بدرقه پرستاران اندکی فکر کرده‌اند؟ برای قضاوت جوانان چه برنامه و چه جوابی دارند.
پرستاری طبق  قانون  بهره وری، جزو مشاغل سخت و زیان آور است، مسئولان سازمان تامین اجتماعی باید از همان سال ۸۸ تمهید مقدمات میکردند. اما اگر خودشان کوتاهی کرده‌اند، چرا باید ، اکنون جریمه آن را پرستاران بدهند؟ آنهم با طلب ارقامی که در واقع کل سرمایه پرستاران پس از ۲۰ سال یا بیشتر برای دوران بازنشستگی آن‌هاست. بنابراین باید هرچه زودتر و سریعتر  این اقدام  غیر قانونی را متوقف و پول‌های به گرو گرفته شده تمام کسانی که با این مشکل مواجه شده اند به آنها برگردانده شود.

 

این بیانیه یادآور شده است: ذکر این نکته ضروری است  که چندی قبل، هیأت رییسه سازمان نظام پرستاری، جلسه مفصل چند ساعته‌ای با وزیر …کار … و معاونان وی و از جمله رئیس و معاونان سازمان تامین اجتماعی برگزار نمود. در این جلسه  مفصل  که با همراهی خوب  وزیر محترم کار وهیات همراه مواجه شد. مباحث متعددی از جمله:

 

مسائل مربوط به تسری فصل دهم به پرستاران تامین  همانند وزارت بهداشت ؛ فوق العاده ویژه، بازنشستگی  پیش از موعد پرستاران و لزوم وحدت رویه در برخورداری از  مزایای قانون مشاغل سخت وزیان آور، مسایل اختصاصی پرستاران تابع قوانین کار ، جایگاه مدیریت پرستاری در تأمین اجتماعی ، لزوم استخدام پرستاران در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی، لزوم پرداخت  فوق العاده سختی کار و سایر افزایش ها برای پرستاران تأمین اجتماعی و تابع قانون کار و …  مطرح شد و وزیر … کار در همان جلسه مباحث را به خوبی جمع بندی ‌کردند و به معاون روابط امور کار و رئیس سازمان تامین اجتماعی ماموریت دادند که با تشکیل کارگروه مشخصی تمام موارد پیگیری و نتیجه به وزارت کار و  سازمان نظام پرستاری منعکس شود.

 

اما متاسفانه امروز برخلاف نظر  صریح وزیر محترم، اقدامات سازمان تأمین اجتماعی کاملا برخلاف تصمیمات آن جلسه است، بنابراین انتظار داریم وزیر …کار، سازمان تامین اجتماعی را وادار به قانون مداری  و عمل به توافقات در جلسات قبلی کند.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: پرستاران عزیز در تمام نهادها و دستگاه‌ها بویژه در سازمان تامین اجتماعی مستحضر باشند که:

 

برای پیگیری هدفمند و تخصصی مسائل پرستاران، از جمله مسائل مربوط به بازنشستگی و امور رفاهی پرستاران در وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی و بخش خصوصی و نیروهای مسلح ، کمیسیون‌های تخصصی در شورای عالی وسازمان نظام پرستاری تشکیل شده تا با  بررسی‌های کارشناسی پیگیری‌های لازم را در این باره انجام می‌دهند. از منظر ما بی شک مطالبات پرستاران خدوم تامین اجتماعی به حق است و  نظام پرستاری به عنوان نماینده قانونی پرستاران از مجاری قانونی تا حصول نتیجه آنها را پیگیری می‌کند.

 

عصبانیت و ناراحتی پرستاران از رفتارهای این روزهای برخی مسئولین سازمان تامین اجتماعی نیز کاملا به حق  است، حتی اگر در شرایط عادی و غیر کرونایی هم بودیم، این نوع رفتار و برخورد‌ های سازمان تامین اجتماعی با پرستاران  عزیز و از جان گذشته، شایسته نبود؛ چه برسد به اینکه اکنون پرستاران در شرایط بسیار  سخت ،  برای نجات جان مردم از جانشان مایه می‌گذارند.

 

بنابر اعلام سازمان نظام پرستاری، پرستاران نباید به خاطر تعلل های سازمان تامین اجتماعی متضرر شوند، سازمان تامین اجتماعی می‌بایست از زمان تصویب قانون ارتقای بهره وری ۴ درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور پرستاران را که وظیفه کارفرما می‌باشد پرداخت می کرد و اجازه نمی‌داد حق بیمه پرستاران جمع شود و پرستاران را به صورت  غیرقانونی مجبور به پرداخت رقم های بالای ۲۰۰ میلیون تومانی به عنوان جریمه نمایند. در واقع مطالبه سازمان تامین اجتماعی از پرستاران ناشی از اجرا نکردن قانون  و عدم تمهید مقدمات از سوی سازمان تامین اجتماعی  در زمان خود و در گذشته طولانی مدت است.

 

لذا اگر قرار باشد کل قانون به طور کامل اجرا شود، سازمان تامین اجتماعی به علت پرداخت نکردن حقوق و مزایای قانونی پرستاران در طول این چندسال خدمت  بعد از تصویب قانون بهره وری، به پرستاران بدهکار هم می‌شود و نباید به علت سهل انگاری مسئولان تامین اجتماعی در اجرای قانون ارتقای بهره وری و مشاغل سخت، در یک دهه گذشته حالا  پرستاران تاوان عدم انجام وظیفه برخی مدیران را بدهند. البته ناگفته نماند، رفتار این روزهای مسئولان سازمان تامین اجتماعی همراه با پارادوکس و تناقض است؛ چرا که اگر قانون مشاغل سخت را قبول دارند و پرستاران را جزو مشاغل سخت و  زیان آور می دانند، باید حقوق قانونی پرستاران را اعمال کنند و اگر این قوانین را قبول ندارند باید رسما اعلام کنند که قانون را قبول ندارند و بیش از این روحیات و انگیزه های خدمتی پرستاران  قربانی اعمال سلیقه و تفاسیر غیر قانونی نکنند.

۸ هزار امضا برای توقف رنج پرستاران/ دبیرکل خانه پرستار: اتحاد کلید تغییر وضع موجود است

نرگس اسداللهی، پرستار مشهدی، صد و چهل ‌و چهارمین پرستاری است که قربانی این ویروس مهلک شده است. تاخیر در واکسیناسیون نیروهای پرستاری و سهل‌انگاری در مدیریت بحران کرونا به خصوص خودداری از اعلام ماندن اجباری در خانه‌ها در ایام نوروز، تاکنون بیش از هشت هزار پرستار را بر آن داشته تا به کارزاری با ... ۸ هزار امضا برای توقف رنج پرستاران/ دبیرکل خانه پرستار: اتحاد کلید تغییر وضع موجود است

ادامه

ایران, پرستاری, حقوق بشر, کارگری, گزارش

با نزدیک به ۷ هزار امضا؛ کارزار سراسری پرستاران برای رسیدگی جدی و فوری به مطالبات

بیش از یک سال از همه‌گیری ویروس کرونا در ایران و افزایش چند برابری فشار بر کادر درمان می‌گذرد. در این مدت مسئولان وعده‌های بسیاری درباره افزایش حقوق کارکنان بخش درمان و رسیدگی به مشکلات آنها داده‌اند اما همچنان این مشکلات پابرجاست.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, پرستاری, حقوق بشر, خبر, کارگری

وزارت بهداشت باید پاسخگوییِ عقب‌ماندگی به وجود آمده و مسئولیت تعلل را بپذیرد/ پرستاران بسیاری هنوز واکسینه نشده‌اند

دبیرکل خانه پرستار، گفت: «در مورد فوت پرستاران به دلیل ابتلا به کرونا هیچ عذری از ناحیه هیچ مقامی پذیرفته نیست و تمام کسانی که در تزریق واکسن به آن‌ها کوتاهی کرده‌اند، باید پاسخگوی تعلل خود باشند.»

ادامه

ایران, پرستاری, تحلیل, حقوق بشر, کارگری

قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری باید اجرا شود/ در یک سال گذشته از جان مایه گذاشتند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: فداکاری‌ پرستاران به درستی دیده نشده باید به مطالبات آنها رسیدگی و با وجود مشکلات بودجه‌ریزی کشور باید قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری اجرا شود.

ادامه

ایران, پرستاری, تحلیل, حقوق بشر