کوربین از تشکیل حزب جدید با راهبرد توزیع عادلانه قدرت و ثروت خبر داد

رهبر پیشین حزب کارگر انگلیس در سخنانی از تأسیس حزب جدید خود با عنوان موقت «حزب شما» خبر داد و اصول و مبانی آن را تشریح کرد. به گزارش ایسنا، «جرمی کوربین» در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه المیادین با اشاره به رویکردهای اصلی حزب جدید خود گفت: این حزب بر صلح و عدم تسلیح اسرائیل ... کوربین از تشکیل حزب جدید با راهبرد توزیع عادلانه قدرت و ثروت خبر داد

ادامه

اسراییل, اشغالگری, انگلیس, صلح, عدالت اجتماعی, غرب اروپا, فلسطین, کودکان, گرسنگی, محیط زیست, نسل‌کشی

نشت مواد رادیواکتیو پایگاه سلاح‌های هسته‌ای انگلیس

پس از ترکیدن مکرر لوله‌های قدیمی، مواد رادیواکتیو از پایگاهی که بمب‌های هسته‌ای انگلیس در آن نگهداری می‌شوند، به دریا نشت کرده است. به گزارش ایرنا از گاردین، اسناد رسمی نشان می‌دهند مواد رادیواکتیو از پایگاه نظامی کولپورت در غرب اسکاتلند که بمب‌های هسته‌ای نیروی دریایی انگلیس در آن نگهداری می‌شوند، به محیط دریاچه لوموند ... نشت مواد رادیواکتیو پایگاه سلاح‌های هسته‌ای انگلیس

ادامه

اسکاتلند, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خبر, غرب اروپا, محیط زیست

مبارزۀ هوشیارانۀ جنبش مردمی برای رهایی از منگنهٔ دیکتاتوری ولایی و نقشه‌های تجاوزکارانۀ ترامپ

اکنون کاملاً روشن است که حکومت ولایی در عرصۀ داخلی توان و ارادۀ انجام حداقل تغییرهای لازم برای مدیریت و مهار کردن اَبَربحران‎های چندوجهی برای بهبود زندگی مردم را ندارد. حتی در چنین اوضاع بسیار حادّ و خطرناکی، کارگزاران حکومتی جز گفتاردرمانی و دادن وعده‎های توخالی، و در برخی موارد اعتراف به “اشتباه های گذشته”، ... مبارزۀ هوشیارانۀ جنبش مردمی برای رهایی از منگنهٔ دیکتاتوری ولایی و نقشه‌های تجاوزکارانۀ ترامپ

ادامه

آمریکا, استبداد, استقلال, اسراییل, اسلام سیاسی, امپریالیسم, جمهوری ملی و دموکراتیک, زحمتکشان, سیاسی, محیط زیست

زلزله ۸.۵ ریشتری در شرق روسیه؛ ژاپن دستور تخلیه صادر کرد+ فیلم

زمین لرزه ای به بزرگی ۸.۵ ریشتر شرق روسیه را لرزاند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده اعلام کرد: زلزله‌ای به قدرت ۶.۹ ریشتر منطقه‌ی «پتروپاولوفسک-کامتچاتسکی» در شرق روسیه را لرزاند. در پی این زمین‌لرزه، دولت ژاپن هشدارهایی صادر کرده است. به گزارش رسانه ملی ژاپن (NHK)، مقامات ... زلزله ۸.۵ ریشتری در شرق روسیه؛ ژاپن دستور تخلیه صادر کرد+ فیلم

ادامه

آمریکا, جهان, خبر, روسیه, ژاپن, کانادا, محیط زیست, مکزیک

تغییر نظام سیاسی حاکم نخستین گام حیاتی در راه نجات ایران از اَبَربحران‌ها و تهدیدهای خارجی

در نتیجهٔ بیش از چهار دهه سیاست‌های ضدّملی حکومت ولایی، کشور ما اکنون در ضعیف‌ترین موقعیت اقتصادی و با کمترین توان دفاعی وارد مرحله‌ای بسیار خطرناک شده که در آن زمینه برای دست‎اندازی‌های آمریکا در تحولات آتی ایران و جنگ‌افروزی اسرائیل فراهم شده است. از یک سو، تهدیدهای مداوم ماشین جنگی اسرائیل به حملهٔ نظامی ... تغییر نظام سیاسی حاکم نخستین گام حیاتی در راه نجات ایران از اَبَربحران‌ها و تهدیدهای خارجی

ادامه

آمریکا, استبداد, اسراییل, اسلام سیاسی, افغانستان, امپریالیسم, امنیتی, ایران, تحلیل, صلح, محیط زیست

ناپایداری جوی و رگبارهای شدید تا ۳ روز آینده ادامه دارد/ افزایش ۲۱.۶ درصدی بارش‌ها

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: در سه روز آینده سامانه موسمی مانسون در نیمه جنوبی کشور کماکان موجب ناپایداری‌های جوی خواهد بود، همچنین در نوار شمالی کشور این ناپایداری جوی را داریم.

 

صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درباره آخرین وضعیت جوی کشور اظهار داشت: در سه روز آینده سامانه موسمی مانسون در نیمه جنوبی کشور کماکان موجب ناپایداری‌های جوی خواهد بود، همچنین در نوار شمالی کشور این ناپایداری جوی را داریم.

 

وی افزود: روز آینده در دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های تهران، البرز، قزوین، سمنان، زنجان، گیلان، آذربایجان شرقی، اردبیل و مازندران رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت داریم.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: فردا در فارس، کرمان، بوشهر، هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شرق خوزستان، جنوب و غرب اصفهان، جنوب یزد، قم،‌ همدان، شرق لرستان و استان مرکزی بارش به شکل رگبار و رعدوبرق ادامه داد که شدت بارش‌ها در برخی مناطق غرب و جنوب اصفهان، جنوب کرمان، ارتفاعات البرز مرکزی، فارس و کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود.

 

ضیائیان بیان داشت: روز دوشنبه ۱۰ مرداد بارش رگباری باران، رعدوبرق و گاهی وزش باد شدید موقت در  برخی مناطق کشور داریم که این شرایط جوی در جنوب کرمان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و برخی نقاط فارس شدت بیشتری دارد. همچنین در این روز در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب یزد، شرق خوزستان، برخی نقاط اصفهان و لرستان این شرایط جوی حاکم است و بارش در دامنه‌ها و ارتفاعات البرز و با شدت کمتر در نوار شمالی کشور ادامه دارد.

 

وی افزود: روز سه‌شنبه ۱۱ مرداد بارندگی در مناطق مذکور کاهش می‌یابد، چهارشنبه در نوار شمالی کشور بارش پراکنده داریم و پنج‌شنبه ۱۳ مرداد در اغلب نقاط کشور جوی پایدار حاکم است.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: در پنج روز آینده با تداوم بادهای ۱۲۰ روزه در نوار شرقی کشور به ویژه زابل وزش باد شدید، خیز گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. همچنین از فردا تا سه‌شنبه ۱۱ مرداد در غرب و شمال غرب کشور گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا خواهیم داشت.

 

ضیائیان اظهار کرد: امروز در ارتفاعات البرز واقع در شرق تهران همچنین استان‌های فارس، کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان، شمال هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب یزد، شرق و جنوب شرق خوزستان، بوشهر و جنوب اصفهان بارش‌ها شدت دارد.

 

وی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران امشب نیمه ابری تا ابری در برخی ساعات رگبار رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود، فردا نیز آسمان تهران نیمه‌ابری گاهی رگبار رعدوبرق با وزش باد شدید خواهد بود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۳۱ و ۱۹ درجه است.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: روز آینده اهواز با بیشینه دمای ۴۵ درجه بالای صفرگرم‌ترین مرکز استان، و شهرکرد با کمینه دمای ۱۵ درجه بالای صفر، همچنین اردبیل با کمینه دمای ۱۴ درجه بالای صفر خنک‌ترین مراکز استان خواهد بود.

 

ضیائیان در تشریح وضعیت بارش‌ها در سال زراعی جاری اظهار کرد: میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهر ۱۴۰۰) تا هفتم مرداد امسال ۱۷۲.۴ میلی‌‌متر ثبت شد، میزان بارش پارسال در این بازه زمانی ۱۴۱.۸ میلی‌متر بود که بارش سال جاری ۲۱.۶ درصد بیشتر از سال گذشته است.

نماینده خاش: حجم بارش در ۵۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده و خسارات زیادی وارد کرده

یک عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: در بخش هایی از سطح استان شاهد حجم بارشی بودیم که در طول ۵۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده و خسارات زیادی به زمین‌های کشاورزی، منازل، راه های روستایی و محورهای ترانزیتی وارد شده است.

ادامه

اجتماعی, ایران, حقوق بشر, خبر, محیط زیست

هشدار قرمز هواشناسی برای ۹ استان + فیلم

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روزهای پنج‌شنبه و جمعه در ۹ استان، وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌ها، آبگرفتگی گسترده، آبگرفتگی منازل، کاهش شعاع دید، احتمال تخریب پل، مسدود شدن جاده‌ها و اختلال در تردد ناوگان حمل و نقل پیش‌بینی می‌شود.

ادامه

اجتماعی, ایران, حوادث, خبر, فیلم, محیط زیست

خیمه سنگین “مونسون” بر۴۰ درصد ایران / تا اوایل هفته بعد فعالیت سامانه ادامه دارد + فیلم

ورود توده بارشی مونسونی به ایران از اوایل روز یکشنبه گذشته تا امروز باعث افزایش قابل توجه حجم بارندگی‌ها در اغلب نقاط جنوب شرق ایران شده و سازمان هواشناسی نسبت به فعالیت غیرنرمال این توده در ایران در برخی از نقاط ایران هشدار صادر کرد.

ادامه

ایران, خبر, فیلم, محیط زیست