وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند

هگست در اقدامی نادر گفت که موشک‌های فراصوت چین می‌توانند تمامی ناوگان هواپیمابر ایالات متحده را در ۲۰ دقیقه غرق کنند. به گزارش ایسنا، پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا گفت: «توانمندی حداکثری نیروهای ما، ناو هواپیمابر است و توانایی پخش نیرو به این روش به صورت استراتژیک در سراسر جهان محسوب می‌شود.» به نقل از ... وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژیک, پاناما, تحلیل, جنگ سرد, چین, شرق آسیا

سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

نوشته تیلور دورل در نشریهٔ پیپلز ورلد، نشریهٔ حزب کمونیست آمریکا، ۱۲ مارس ۲۰۲۵ (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در این عکس که در ۲۷ اکتبر ۲۰۲۰ (۶ آبان ۱۳۹۹) گرفته شده است، لونگ شیولین (سمت راست)، یکی از کادرهای حزب کمونیست چین، در حال گفت‌وگو با شی باسان، بانویی روستایی، در روستای شیبادونگ، واقع در ولایت ... سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, حزب کمونیست, دیدگاه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شرق آسیا, شیلی, طبقه کارگر, فئودالی, فقرزدایی, کشاورزی, لنین

پکن: «تهدید چین» بهانه آمریکا برای کنترل آمریکای لاتین است

پکن می‌گوید که واشنگتن از نظریه «تهدید چین» به عنوان بهانه‌ای برای به دست آوردن کنترل بر کشورهای آمریکای لاتین و دریای کارائیب استفاده می‌کند. به گزارش ایسنا، «لین جیان»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: اظهارات مقامات آمریکایی مملو از سوگیری ایدئولوژیک و ذهنیت جنگ سرد و نشان دهنده دروغ و اشتباهات آشکار است. ... پکن: «تهدید چین» بهانه آمریکا برای کنترل آمریکای لاتین است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, آمریکای مرکزی, ایدئولوژیک, پاناما, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا, کارائیب

چین عقب‌نشینی آمریکا از تعرفه‌ها را گامی در جهت اصلاح اشتباهات دانست

پکن لغو تعرفه بر کالاهای حوزه فناوری را گامی در جهت درست توصیف کرد و گفت آمریکا باید تمامی تعرفه‌ها را به طور کامل لغو کند. باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه و بلومبرگ؛ دولت چین اعلام کرد که تصمیم آمریکا برای معافیت برخی لوازم الکترونیکی از تعرفه‌ها «گامی کوچک در جهت اصلاح اشتباهات ... چین عقب‌نشینی آمریکا از تعرفه‌ها را گامی در جهت اصلاح اشتباهات دانست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, چین, شرق آسیا

«نیویورک تایمز»؛ بن‌بست تجاری ایالات متحده و چین، زنگ خطر برای کسب‌وکارهای آمریکایی

روزنامه «نیویورک تایمز» امروز یکشنبه، گزارش داد که دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با دولت چین در حالی که تنش‌های تجاری تشدید شده، در بن‌بست قرار گرفته است که این مساله کسب‌وکارهای آمریکایی را در معرض آسیب قرار می‌دهد. به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» با بیان این مقدمه نوشت: جنگ تجاری بین آمریکا ... «نیویورک تایمز»؛ بن‌بست تجاری ایالات متحده و چین، زنگ خطر برای کسب‌وکارهای آمریکایی

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین, شرق آسیا

ایندیپندنت؛ ترامپ با مداخله در مساله هنگ کنگ به دنبال امتیازگیری در مذاکرات تجاری با چین است

با ادامه اعتراضات در هنگ‌کنگ مشاوران دونالد ترامپ ظاهرا موفق شده‌اند او را متقاعد سازند مداخله بیشتر آمریکا در موضوع هنگ کنگ لازم و حتی در جنگ تجاری آمریکا با پکن سودمند است.

 

روزنامه ایندیپندنت انگلیس در گزارشی در مورد تغییر رویکرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای افزایش مداخله‌اش در مساله اعتراضات در هنگ کنگ نوشته است:

 

«در روزهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا موضعش را در قبال ناآرامی‌های هنگ‌کنگ تغییر داده و تلاش کرده به ظاهر با معترضان دموکراسی‌خواه در این منطقه همبستگی نشان دهد. این اتفاق بعد از آن افتاده که ظاهرا ترامپ این مساله را به عنوان یک اهرم احتمالی در مذاکرات تجاری با چین در نظر گرفته است.

 

مقامات دولت ترامپ تا چند وقت پیش اعتراضات هنگ‌کنگ را یک موضوع داخلی مرتبط با چین در نظر گرفته بودند و این مساله را لحاظ می‌کردند که موضوع این تظاهرات برای شی جینپینگ رئیس جمهور چین و دیگر مقامات حزب کمونیست این کشور حساس است.

 

هر چند که تنش‌ها میان آمریکا و چین بالا گرفته و مذاکرات تجاری آنها به بن‌بست خورده اما دولت آمریکا معمولا تا پیش از این نسبت به موضوع هنگ کنگ تلاش داشت بی‌طرف عمل کند.

 

با این حال با ادامه یافتن اعتراضات معترضان هنگ‌کنگی مشاوران دونالد ترامپ او را متقاعد ساخته‌اند که مداخله بیشتر او به این موضوع لازم بوده و حتی می‌تواند به سود آمریکا تمام شود.

 

ترامپ پیش از این گفته بود که موضوع هنگ‌کنگ از “وضعیتی بسیار سخت” برخوردار بوده و مدیریت آن به عهده رهبران چین است. با این حال اخیرا ترامپ از این رهبران خواست تا پاسخی “انسانی” به موضوع اعتراضات هنگ‌کنگی‌ها داده و از شی جینپینگ خواست وارد گفت‌وگو با معترضان شود.

 

این اظهارات ترامپ شاید با لحن دفاع از حقوق بشر ایراد نشده باشند اما با توجه به موضع خنثی قبلی او در قبال هنگ‌کنگ تعجب‌برانگیز است.

 

ترامپ روز یکشنبه گفت: من فکر می‌کنم اگر آنها (مقام‌های چینی) رو به خشونت بیاورند مدیریت وضعیت بسیار سخت خواهد بود. منظور من این است که اگر یک اتفاق مشابه با وقایع میدان تیان آنمن رخ دهد مدیریت وضعیت با توجه به وجود خشونت بسیار سخت خواهد شد.

 

یک روز بعد از آن، مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا نیز در سخنرانی در دیترویت صحبت‌های مشابهی مطرح کرد و گفت: اگر اتفاقات خشونت‌آمیز در هنگ‌کنگ رخ دهند کار ما برای حصول یک توافق بسیار سخت‌تر خواهد شد. من می‌خواهم به شما اطمینان دهم دولت ما از پکن خواهد خواست به روشی انسانی عمل کند و در عین حال از چین و تظاهرکنندگان هنگ‌کنگی می‌خواهد اختلافاتشان را به صورت صلح آمیز حل کنند.

 

مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا حتی در مرتبط کردن موضوع هنگ‌کنگ به مناقشه تجاری آمریکا و چین لحن صریحتری در پیش گرفت.

 

او روز دوشنبه در مصاحبه با فاکس نیوز چین را متهم به نقض وعده‌هایی که به هنگ‌کنگ داده بود و زیر پا گذاشتن تعهداتش نسبت به حراست از حقوق بشر کرد.

 

این مقام‌های ارشد آمریکایی با اظهارنظرهایشان درباره این موضوع که چین از تعهد چند دهه‌ای به حفظ نظام سیاسی مستقل در هنگ‌کنگ فاصله گرفته، در عین حال تاکید می‌کنند که یک معاهده تجاری با چین باید بندهای اجرایی سختگیرانه‌ای داشته باشد.

 

آنها همچنین دارند این پیام را می دهند که سرکوبگری خشونت آمیز در هنگ‌کنگ مشابه با اتفاقات سال ۱۹۸۹ علیه معترضان در میدان تیان آنمن پکن، سبب خواهد شد که چین نزد بسیاری از آمریکایی ها و دیگر شهروندان سراسر جهان یک کشور مطرود تلقی شود و در عین حال کار برای از سرگیری مذاکرات تجاری با چین در ضمن وجود یک واکنش جهانی به اقدامات این کشور غیرممکن می‌شود.

 

اسوار پراسات، رئیس سابق بخش چین در صندوق بین‌المللی پول گفت: حمایت از حل و فصل وضعیت به صورت صلح آمیز در هنگ‌کنگ به طور بالقوه می‌تواند یک جایگاه قدرتمند تر به آمریکا در مذاکرات تجاری با توجه به این فرضیه که پکن شدیدا خواستار یک توافق تجاری و حفظ جایگاه ویژه هنگ‌کنگ در تجارتش با آمریکا است بدهد.

 

مقامات سیاست خارجی آمریکا در هفته‌های اخیر تلاش داشتند ترامپ را نسبت به در پیش گرفتن یک موضع قدرتمندتر در دفاع از هنگ‌کنگ مجاب کنند.

 

این مقامات درعین حال نسبت به امکان استفاده از تدابیر قهرآمیز بیشتر از سوی رئیس جمهور چین علیه معترضان هنگ‌کنگی نگرانی داشتند. آنها با انتشار ویدئوهایی از تجمع نظامیان چینی در منطقه مرزی شن ژن بیش از پیش نگران شده‌اند.

 

برخی از دستیاران ارشد ترامپ از او خواسته‌اند با صدور بیانیه‌هایی به رهبران چین نسبت به استفاده از خشونت علیه معترضان هنگ‌کنگی هشدار دهد و یکی از این افراد جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید بوده که چین را یک رقیب قدرتمند برای آمریکا می‌داند.»

ایسنا

کشاورزان حامی ترامپ به‌منتقدان سرسخت وی تبدیل شده‌اند

” اتحادیه ملی کشاورزان” آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: رئیس جمهوری آمریکا اوضاع را به جای بهتر کردن، بدتر می‌کند و پل‌ها در جنگ تجاری با چین را به آتش می‌کشد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, مقاله

کره‌شمالی دوباره ۲ موشک بالستیک شلیک کرد/ ترامپ: کیم آزمایش موشکی را دوست دارد

رسانه‌های کره‌جنوبی به نقل از ستاد مشترک ارتش کشورشان گزارش دادند، کره‌شمالی امروز شنبه، پرتابه‌هایی را به سمت دریای ژاپن شلیک کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر, ژاپن, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی

توان موشکی چین بر خلاف آمریکا تهدیدی علیه جهان نیست

نماینده دائم چین در سازمان ملل با اشاره به انتقاد ناموجه آمریکا از توسعه موشک‌های هسته‌ای میانبرد چین تاکید کرد چین همواره بر سیاست دفاعی پایبند بوده و تمام موشک‌های میانبرد زمین پایه را با هدف کاملا دفاعی در داخل خاک خود مستقر کرده و تهدیدی علیه هیچ کشوری نیست.

ادامه

اتحاد شوروی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا