انگلیس ارسال موشک‌های هدایت‌شونده «بریم‌ستون- ۲» به اوکراین را تأیید کرد

وزارت دفاع انگلیس ارسال موشک‌های هدایت‌شونده دقیق «بریم‌ستون- ۲» به اوکراین را تأیید کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع انگلیس ارسال موشک‌های هدایت‌شونده دقیق «بریم‌ستون- ۲» به اوکراین را تأیید کرد.

وزارت دفاع انگلیس امروز -یکشنبه- در توییتر این وزارتخانه اعلام کرد که لندن به عنوان بخشی از بسته کمکی خود، موشک‌های هدایت‌شونده بریم‌ستون-۲ را در اختیار نیروهای مسلح اوکراین قرار داده است.

پیش از این، روزنامه تلگراف از انتقال موشک‌های بریم‌ستون-۲ توسط انگلیس به نیروهای اوکراینی خبر داده بود. ضمن اینکه حدود شش ماه پیش، موشک‌های هومینگ نسل قبلی بریمستون-۱ توسط بریتانیا به اوکراین تحویل داده شده بود.

با این حال، تعداد موشک های منتقل شده مشخص نشده است.

پیش از این وزارت دفاع انگلیس اعلام کرده بود که لندن به زودی تحویل حدود هزار موشک ضدهوایی به اوکراین را تکمیل خواهد کرد. خاطرنشان شده بود که بریتانیا موشک‌اندازها و موشک‌هایی را که قادر به انهدام اهداف هوایی از جمله پهپادها و موشک های کروز هستند، را به اوکراین منتقل خواهد کرد.

روسیه پیش از این یادداشتی به کشورهای ناتو به دلیل ارسال تسلیحات به اوکراین ارسال کرده بود.

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرده بود که هر محموله‌ای که حاوی تسلیحات برای اوکراین باشد به یک هدف قانونی برای روسیه تبدیل خواهد شد.

رسانه آمریکایی: نفوذ چین در حیاط خلوت آمریکا افزایش یافته است

شبکه خبری ان بی سی نیوز نوشت: انجام یک پروژه بندری در السالوادور نشان می‌دهد که چین چگونه به شکل فزاینده‌ای نفوذ خود را در حیاط خلوت آمریکا از جمله در کشورهای آمریکای لاتین و کارائیب افزایش داده است.

ادامه

اقتصادی, السالوادور, امریکا, اورگوئه, برزیل, پرو, جنگ سرد, جهان, چین, مقاله

واکنش آمریکا به همکاری نظامی عربستان و روسیه

دولت ایالات متحده در واکنش به امضای پیمان همکاری نظامی میان عربستان سعودی و روسیه ضمن تاکید بر پایبندی آمریکا به ادامه همکاری‌های دفاعی با سعودی، از متحدان خود خواست از هرگونه همکاری نزدیک نظامی با روسیه پرهیز کنند.

ادامه

امریکا, تحریم, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, عربستان سعودی

پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

نشانه‌های زیادی وجود دارد که از بحرانی شدن نظم جهانی حکایت می‌کند. پاسخ آشفته بین‌المللی به شیوع ویروس کرونا، بحران گسترده اقتصادی ناشی از آن، قوت گرفتن تفکرات ناسیونالیستی و پررنگ‌تر شدن مرزهای میان کشورها بخشی از نشانه‌های وضعیت شکننده نظام بین‌المللی است؛ نظامی که کشور مدعی رهبری‌اش، رئیس‌جمهوری دارد که همچنان بر شعار «نخست ... پایان هژمونی آمریکا؛ پایان جهان تک قطبی

ادامه

اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, افریقای جنوبی, امریکا, امریکای لاتین, اورآسیا, ایتالیا, ایدئولوژیک, برزیل, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, دیدگاه, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان پیمان امنیت جمعی, شانگ‌های, صربستان, صندوق بین‌المللی پول, فقر, قطر, مصر, مقاله, نئولیبرالیسم, هندوستان

زاخارووا: رویدادهای افغانستان نشان‌دهنده زوال ناتو است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، اوضاع افغانستان نشان دهنده این است که نه آمریکا و نه ناتو توانایی هماهنگی در اقداماتشان را ندارند.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, بالکان, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, شمال اروپا, عراق, ناتو

بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

جمهوری خلق چین پس از سال‌ها انزوای دیپلماتیک در انتهای دهه ۷۰ میلادی درها را به روی جهان گشود و عصر جدیدی از توسعه تقریبا همه جانبه را تحت رهبری دنگ شیائوپینگ آغاز کرد که به نوبه خود به الگویی برای برخی کشورهایی تبدیل شد که به دنبال احیای اقتصاد خود، رفع فقر و ایجاد ... بازی ناجوانمردانه: ترفند واشنگتن در برابر اژدهای شرق

ادامه

اقتصادی, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, گواتمالا, مقاله