لاوروف: استقرار تاسیسات نظامی کشورهای ثالث در افغانستان پذیرفتنی نیست

وزیر خارجه روسیه روز سه‌شنبه، با بیان اینکه استقرار زیرساخت‌های نظامی کشورهای ثالث در افغانستان قابل قبول نیست، چنین تحرکاتی را محکوم کرد. به گزارش ایسنا، هفتمین نشست «فرمت مسکو» درباره افغانستان با حضور مقامات ارشد افغانستان، هند، ایران، قزاقستان، چین، قرقیزستان، پاکستان، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان آغاز شد. «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه ... لاوروف: استقرار تاسیسات نظامی کشورهای ثالث در افغانستان پذیرفتنی نیست

ادامه

آسیای میانه, ازبکستان, افغانستان, اقتصادی, ایران, پاکستان, تاجیکستان, ترکمنستان, تروریسم, جهان غرب, چین, روسیه, صلح, فیلم, قرقیزستان, قزاقستان, گزارش, هندوستان

خواست‌های سازمان همکاری شانگهای: چندجانبه‌گرایی، حکمرانی عادلانه و برابرحقوق، و همکاری و پیشرفت مشترک

در روزهای ۹ و ۱۰ شهریور امسال بیش از بیست رهبر دولتی جهان در نشست مجمع امنیت منطقه‌یی «سازمان همکاری شانگهای» (SCO) در شهر تیان‌جین در چین گرد هم آمدند. نشست امسال این سازمان، که گفته می‌شود بزرگ‌ترین نشست آن از زمان تأسیس در سال ۱۳۸۰ بود، نمایش دیگری از همبستگی کشورهای در حال توسعه ... خواست‌های سازمان همکاری شانگهای: چندجانبه‌گرایی، حکمرانی عادلانه و برابرحقوق، و همکاری و پیشرفت مشترک

ادامه

آسیا, آسیای میانه, آفریقای جنوبی, آلمان, آمریکا, اروپا, اقتصادی, امپریالیسم, امنیت, انگلیس, اورآسیا, ایران, برزیل, تجاوز نظامی, تحلیل, تروریسم, جهان, چین, روسیه, زنان, ژاپن, سازمان ملل, فاشیسم, فرانسه, محیط زیست, هندوستان

اذعان رسانه‌های عبری به فروپاشی سیاسی سنگین اسرائیل مقابل فلسطین در سازمان ملل

اسرائیل در پی اقدام برخی کشورها در به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین، با سردرگمی سیاسی و رسانه‌ای مواجه شده است؛ به طوریکه رسانه‌های عبری این تحولات را «شکست دیپلماتیک» و ضرر بزرگی برای اسرائیل در نبرد افکار عمومی جهانی توصیف کرده‌اند. به گزارش ایسنا، وبگاه «واینت» وابسته به روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» گزارش داده است که ... اذعان رسانه‌های عبری به فروپاشی سیاسی سنگین اسرائیل مقابل فلسطین در سازمان ملل

ادامه

آمریکا, اروپا, استراتژیک, اسراییل, اقتصادی, تحلیل, تروریسم, تشکیلات خودگردان فلسطین, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سیاسی, فلسطین, نروژ

کاروان دریایی غزه، نمادی از یک جنبش جهانی، و ناوگانی فراتر از چند قایق!

تهدید ایتامار بن‌گویر [وزیر امنیت ملی اسرائیل و از طرفداران گروه راست افراطی، تروریستی، و نسل‌کُشِ [“کاچ”]، به مقابله با ناوگان جهانی “صمود” (همبستگی) [برای کمک به فلسطین که از ۵۰ قایق و کشتی کوچک و بزرگ تشکیل شده و هیئت‌هایی از ۴۴ کشور جهان را در خود جای داده است] به‌عنوان یک حرکت تروریستی، ... کاروان دریایی غزه، نمادی از یک جنبش جهانی، و ناوگانی فراتر از چند قایق!

ادامه

آزادی, اروپا, استراتژی, اسراییل, اقتصادی, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, کودکان, معلمان, نسل‌کشی, همبستگی

اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

وزیر امور خارجه اسپانیا امروز چهارشنبه، گفت که کشورش با نروژ همکاری خواهد کرد تا «بودجه‌ای را روی میز قرار دهد» تا در عوض درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین که توسط اسرائیل توقیف شده است، به این تشکیلات کمک کند. به گزارش ایسنا،‌ «خوزه مانوئل آلبارز» وزیر امور خارجه اسپانیا گفت که کشورش با نروژ ... اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

ادامه

اسپانیا, اسراییل, اقتصادی, تروریسم, تشکیلات خودگردان فلسطین, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, نروژ, نسل‌کشی

انتشار فیلمی از اعدام ۲۲ کماندوی تسلیم شده افغان توسط طالبان + فیلم

ویدئویی که سی ان ان از اعدام ۲۲ کماندوی افغان در هنگام تسلیم توسط طالبان منتشر کرده است ، انتقادات به عقب نشینی نیروهای آمریکایی از افغانستان را تشدید کرده است.

 

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان ان، این قتل عام ، که گروه‌های مدافع حقوق بشر آن را یک جنایت جنگی آشکار توصیف کرده‌اند ، سوالات زیادی در مورد توانایی ارتش افغانستان برای شکست طالبان یا حتی مهار آنها پس از خروج آمریکا بوجود آورده است.

 

این حادثه در تاریخ ۱۶ ژوئن در شهر دولت آباد در استان فاریاب نزدیک مرز افغانستان با ترکمنستان رخ داده است. طالبان این ویدئو را ساختگی خوانده و رد کردند. اما صلیب سرخ تأیید کرد که ۲۲ جسد بدست آمده  و گفتگوی سی ان ان با شاهدان و فیلم های تایید شده، این حادثه را تأیید می‌کند.

 

در این فیلم تکاورانی که گفته می‌شود از یگان ویژه نیروهای افغان هستند به بیرون از یک ساختمان هدایت می شوند و کمی بعد صدای رگبار تیراندازی شنیده می‌شود.

 

براساس این گزارش، مهمات این کماندوها هنگام جنگ با طالبان و دفاع از شهر تمام شده بود.

 

با این حال ، وزارت دفاع افغانستان ، که ۲۲ مورد مرگ گزارش شده را تأیید کرده است ، اسارت بیش از ۲۰ کماندو در استان فاریاب توسط طالبان را رد کرده است.

 

فیلم ها نشان می‌دهد که اجساد تکاوران در محوطه بیرونی پراکنده شده‌اند. شاهدان گفتند ، پس از نبرد شدید برای در دست گرفتن شهرک ، مهمات کماندوها تمام شده بود و توسط طالبان محاصره شده بودند. در یک ویدئو ، ۴۵ ثانیه‌ای ، یک نفر به زبان پشتو ، می‌گوید: “به آنها شلیک نکنید ، شلیک نکنید، التماس می‌کنم، شلیک نکنید. چگونه یک پشتون افغان‌ها را می‌کشد؟”

 

در پایان ویدئو ، صدای دیگری خارج از دوربین می‌گوید: “همه چیز را از آنها بگیرید.” در ویدئوی دیگری مردی می‌گوید: “زره بدن خود را باز کنید”. بعد مردی  دیده می‌شود که تجهیزات را از بدن یکی از کماندوها خارج می‌کند.

 

سازمان دیده‌بان حقوق بشر ، عفو بین‌الملل انگلیس گفت که این قتل‌ها به معنای یک جنایت جنگی است. این گروه پس از پخش اولین گزارش سی.ان.ان در مورد قتل ها گفت: “این فیلم کاملاً نگران کننده وحشتناک است، اوضاع ناامیدکننده فزاینده‌ای در افغانستان در جریان است. آنچه ما شاهد آن هستیم ، قتل خونسردانه سربازان تسلیم شده است – یک جنایت جنگی.”

 

چندین شاهد به سی ان ان گفتند: کماندوها با خونسردی تیرباران شدند. یک نفر گفت کماندوها با چند تانک وارد شهر شدند اما مهمات آنها پس از دو ساعت جنگ تمام شد و هیچ پشتیبانی هوایی دریافت نکردند. کماندوها توسط طالبان محاصره شده بودند. سپس آنها را به وسط خیابان آوردند و به همه شلیک کردند. برخی از جنگجویان طالبان اهل این منطقه نیستند و ممکن است خارجی باشند ما حرف‌های آنها را نمی‌فهمیدیم. یک مغازه دار در بازار محل تیراندازی گفت که کماندوها “جنگ نمی‌کردند. همه دستهایشان را بالا بردند و تسلیم شدند و (طالبان) فقط تیراندازی می‌کردند.

 

مقامات محلی از اعزام کماندوهای نخبه به شهر بدون هیچ گونه تقویت و پوشش هوایی انتقاد کرده‌اند.

 

سمیرا حمیدی ، فعال سازمان عفو ​​بین‌الملل در آسیای جنوبی، گفت: “این شواهد نشان می‌دهد که ادعاهای مداوم طالبان مبنی بر تغییر روش خود و احترام به حقوق بشر دروغ است. مقامات افغانستان باید “تحقیقات فوری در این مورد را آغاز کنند ، و اگر نتوانستند مجرمان را به محاکم قضایی بسپارند، جامعه جهانی و دادگاه بین‌المللی کیفری باید وارد عمل شوند.”

 

القاعده در افغانستان پشت سر طالبان قدم برمی‌دارد

مساله خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان که در دوره اوباما مطرح و در دوره ترامپ به مذاکره با طالبان منجر شده بود، در دوره بایدن جنبه عملیاتی پیدا کرد.

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, تروریسم, جنوب آسیا, جهان, حقوق بشر, مقاله

کاراکاس: شرکت آمریکایی دخیل در ترور رئیس‌جمهور هائیتی در توطئه علیه مادورو هم دست داشت

رئیس مجلس شورای ملی ونزوئلا گفت که شرکت امنیتی آمریکایی CTU که گفته می‌شود هفته گذشته در ترور رئیس جمهور هائیتی دست داشته، در توطئه علیه مادورو در سال ۲۰۱۸ نیز مشارکت داشته است.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, دخالت نظامی, کلمبیا, هائیتی, ونزوئلا

دخالت آمریکا در ترور رئیس جمهور هائیتی؛ مسکو خطاب به اروپا؛ تحریم‌ها و بیانیه‌هایتان کو؟

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به دست داشتن عوامل مرتبط با یک شرکت امنیتی آمریکایی در ترور رئیس جمهور هائیتی با طعنه به کشورهای غربی گفت، تحریم‌ها و بیانیه‌هایتان کجا هستند؟

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, امریکا, تحریم, تحلیل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, هائیتی