کارگران یونانی ساحل را بستند/ کشتی اسرائیلی ناکام از بارگیری!

جمعی از کارگران فعال یونانی با در دست داشتن پرچم‌ها و پلاکاردهای خود مانع از بارگیری کشتی متعلق به اسرائیل در یکی از بنادر این کشور اروپایی شدند. به گزارش ایلنا و به نقل از فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری (WFTU)، جمع بزرگی از کارگران فعال بنادر و اسکله‌های یونان در بندر پیرائوس این کشور، پس ... کارگران یونانی ساحل را بستند/ کشتی اسرائیلی ناکام از بارگیری!

ادامه

اسراییل, جنوب اروپا, جهان, خبر, طبقه کارگر, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, فلسطین, یونان

فرار هزاران اسرائیلی به یونان از آغاز جنگ غزه

منابع رسانه‌ای اسرائیلی فاش کردند که حدود ۱۰ هزار اسرائیلی از آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به یونان مهاجرت کرده‌اند. به گزارش ایسنا،  روزنامه «اسرائیل هیوم» روز یکشنبه نتایج مطالعه‌ای را منتشر کرد که نشان می‌دهد از آغاز جنگ در نوار غزه در اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، حدود ۱۰ هزار اسرائیلی به یونان مهاجرت ... فرار هزاران اسرائیلی به یونان از آغاز جنگ غزه

ادامه

اسراییل, جنوب اروپا, جهان, خبر, فلسطین, قبرس, یونان

درخواست اسپانیا برای تعلیق فوری توافق تجاری با تل آویو

اسپانیا خواستار توقف فوری توافق‌های تجاری اتحادیه اروپا با اسرائیل شد. به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، اسپانیا خواستار توقف فوری توافق‌های تجاری اتحادیه اروپا با اسرائیل شد. این درخواست را وزیر خارجه اسپانیا مطرح کرد. ‌وزیر خارجه اسپانیا در این رابطه گفت: «از وزرای خارجه اتحادیه اروپا می خواهم به جنگ نه ... درخواست اسپانیا برای تعلیق فوری توافق تجاری با تل آویو

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, اسراییل, اقتصادی, جنوب اروپا

ایتالیا از تحریم‌های جدید علیه روسیه انتقاد کرد/ تمام تلاش‌ها باید معطوف به صلح و پایان دادن به جنگ باشد

معاون نخست‌وزیر ایتالیا ضمن مخالفت با اقدامات جدید علیه روسیه با هرگونه تهدید و تحریم علیه مسکو مخالفت کرد. باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه ؛ ماتئو سالوینی، معاون نخست‌وزیر ایتالیا و رهبر حزب «لیگ»، با اشاره به پیشنهاد‌های امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، اعلام کرد: «هیچ ‘وام اروپایی مشترکی’ برای خرید تسلیحات وجود ندارد، ... ایتالیا از تحریم‌های جدید علیه روسیه انتقاد کرد/ تمام تلاش‌ها باید معطوف به صلح و پایان دادن به جنگ باشد

ادامه

اتحاد شوروی, اروپا, اوکراین, ایتالیا, بلژیک, جنوب اروپا, جهان, روسیه, صلح, گزارش

بارسلونا روابط با اسرائیل را قطع و توافق دوجانبه را متوقف کرد

شورای شهر بارسلونا با مطرح کردن نقض حقوق بین‌الملل و حقوق فلسطینی‌ها توسط اسرائیل، با اکثریت آرا به قطع روابط نهادی و همکاری با اسرائیل و تعلیق «توافق دوستی» با تل‌آویو رای داد. به گزارش ایسنا، این طرح که مورد حمایت حزب سوسیالیست حاکم به همراه گروه‌های چپ افراطی و چپ‌گرای طرفدار استقلال در بارسلونا ... بارسلونا روابط با اسرائیل را قطع و توافق دوجانبه را متوقف کرد

ادامه

اروپا, اسپانیا, اسراییل, ایتالیا, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, زنان, سوسیالیسم, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی

انتخابات محلی ایتالیا؛ راست افراطی در کلیدی‌ترین منطقه شکست خورد

ناکامی ماتئو سالوینی، رهبر حزب راست افراطی «لگا» در کسب رای لازم در منطقۀ «امیلیا رومانیا» آرامش را بار دیگر به ائتلاف شکنندۀ دولت ایتالیا بازگرداند.

 

به گزارش یورونیوز؛ انتخابات محلی روز یکشنبه در حالی برگزار شد که هم حزبی‌های آقای سالوینی امیدوار بودند برای منطقۀ ثروتمند «امیلیا رومانیا» در شمال ایتالیا که برای دهه‌ها در اختیار چپ‌های این کشور بود، سرنوشت سیاسی متفاوتی رقم بزنند و علاوه بر تحکیم موقعیت خود، راه را برای بازگشت آقای سالوینی به قدرت هموار کنند.

 

شمارش آراء این انتخابات نشان داد که با وجود تبلیغات گسترده‌ای که آقای سالوینی از ابتدای سال جاری میلادی در این منطقه انجام داده بود، درنهایت استفانو بوناچینی، فرماندار فعلی این منطقه و عضو حزب دموکرات (چپ میانه) ۵۱.۴٪ درصد از آراء را از آن خود کرده و در مقابل لوسیا بورگونزونی، نامزد راست حزب «لگا» تنها ۴۳.۶ درصد از آراء را صاحب شده است.

 

اعلام نتایج این انتخابات باعث شد که ارزش اوراق قرضه دولتی ایتالیا که در سه ماهۀ گذشته به پایین‌ترین نرخ خود در یکسال گذشته رسیده بود، بار دیگر با افزایش امید به ثبات دولت ایتالیا فزونی یابد.

 

اگرچه حتی با پیروزی آقای سالوینی در این انتخابات نیز دولت مجبور به استعفا نبود، اما پس از هشت پیروزی پیاپی در انتخابات منطقه‌ای، پیروزی دیگری این‌بار در منطقۀ کلیدی «امیلیا رومانیا» ائتلاف حاکم را بشدت تحت فشار قرار می‌داد.

 

آقای سالوینی اعلام کرد که با وجود این شکست، دست از تلاش برنخواهد برداشت و تلاش‌هایش را برای پیروزی در دیگر انتخابات محلی سال جاری، از کامپانیا در جنوب غرب این کشور گرفته تا ونتو در شمال شرق افزایش خواهد داد.

 

در این انتخابات بطور ویژه چشم‌ها به منطقۀ «امیلیا رومانیا» در شمال این کشور بود و حزب راست افراطی «لگا» امیدوار بود که بتواند با به دست آوردن رای قابل توجهی در این منطقه، زلزله‌ای سیاسی در این کشور بوجود آورد و این فرصت را فراهم کند تا ماتئو سالوینی، رهبر این حزب دوباره به قدرت بازگردد.

 

این منطقۀ ثروتمند در شمال ایتالیا از دیرباز دژ چپ‌های این کشور محسوب می‌شده؛ با این وجود احزاب راست در سالهای اخیر توانسته‌اند بر محبوبیت خود در دهکده‌ها و حومۀ شهرهای آن بیفزایند.

 

احزاب دموکرات و جنبش ۵ ستاره در ماههای پایانی سال ۲۰۱۹ میلادی با خارج شدن ماتئو سالوینی از صحنه سیاست، دست به تشکیل ائتلاف زدند. با این وجود بیم آن می‌رفت که هم حزبی‌های آقای سالوینی بار دیگر مسیر را برای بازگشت او به دولت هموار کنند.

 

بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها لوسیا بورگونزونی، نامزد راست حزب «لگا» از بخت بالایی برای پیروزی در این انتخابات برخوردار بود و به احتمال زیاد می‌توانست به اندازۀ استفانو بوناچینی، عضو حزب دموکرات (چپ میانه) رای کسب کند.

 

به نظر برخی تحلیلگران، شکست نماینده حزب دموکرات در این منطقه که هم اکنون در کنار جنبش پنج ستاره در دولت ائتلافی ایتالیا حضور دارد، می‌تواند پایانی برای این ائتلاف باشد. با این شکست سقوط دولت تسریع می‌شد و اگر دولت در همان زمان اکثریت خود را نیز در سنا از دست می‌داد، نجات این دولت بسیار سخت می‌شد.

نخست‌وزیر اسپانیا با گوایدو رهبر مخالفان ونزوئلا ملاقات نکرد

اقدام نخست‌وزیر اسپانیا در رد درخواست رهبر مخالفان ونزوئلا برای ملاقات با وی، موجب خشم احزاب راست‌گرا و ابراز رضایت چپ‌گرایان در اسپانیا شده است.

ادامه

اسپانیا, امریکا, امریکای لاتین, جنوب اروپا, جهان, خبر, ونزوئلا

درخواست آمریکایی‌ها برای توقیف دارایی‌های بانک مرکزی ایران رد شد

درخواست خواهان‌های آمریکایی (ورثه برخی از قربانیان حادثه ۱۱ سپتامبر) برای توقیف اموال و دارایی‌های بانک مرکزی ایران به میزان ۵.۹۹۰.۸۷۶.۶۹۶ دلار نزد محاکم کشور ایتالیا رد شد.

ادامه

امریکا, ایتالیا, ایران, جنوب اروپا, جهان, خاورمیانه, خبر