اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

در پی شکست برلین در شورای امنیت، دیپلمات ارشد آلمان اذعان کرد که حمایت برلین از اسرائیل و اوکراین ممکن است در تلاش ناموفق کشورش برای عضویت در شورای امنیت سازمان ملل به قیمت از دست دادن آرا تمام شده باشد. به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه آلمان پس از رأی‌گیری در مورد اینکه کدام ... اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, اسراییل, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, شورای امنیت, فرانسه, یونان

سفر گرهارد شرودر به روسیه و احتمال ازسرگیری مذاکرات صلح

پس از تائید خبر حضور صدراعظم سابق آلمان در مسکو، گمانه‌زنی‌ها درباره فراهم شدن فرصتی برای گفت‌وگو میان روسیه و اروپا درخصوص پایان دادن به جنگ اوکراین تقویت شده است. به گزارش ایسنا، خبرگزاری‌های دولتی روسیه روز چهارشنبه گزارش دادند که کاخ کرملین تائید کرده است که گرهارد شرودر، صدراعظم اسبق آلمان به خاطر شرکت ... سفر گرهارد شرودر به روسیه و احتمال ازسرگیری مذاکرات صلح

ادامه

آلمان, اتحادیه اروپا, اروپا, انگلیس, اوکراین, تروئیکای اروپا, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, ٰژئوپلیتیک, شرق اروپا, صلح, فرانسه, گزارش

آتلانتیک: پایان بازی ترامپ، تسلیم است

نشریه آتلانتیک در گزارشی تحلیلی اعلام کرد: پایان بازی ترامپ مقابل ایران، تعبیری از تسلیم است. به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه آتلانتیک در گزارشی تحلیلی از پایان بازی ترامپ، نوشت: خطوط کلی پایان بازی رئیس جمهور ترامپ در جنگ علیه ایران اکنون در حال آشکار شدن است. طبق گزارش‌ها، ترامپ دیروز در تماس تلفنی با ... آتلانتیک: پایان بازی ترامپ، تسلیم است

ادامه

آمریکا, اسراییل, انرژی, ایران, برنامه هسته‌ای, پاکستان, تجاوز نظامی, تحریم, تحلیل, تنگه هرمز, جنوب آسیا, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شراکت راهبردی, شرق آسیا, شرق اروپا, هندوستان

جفری ساکس: آلمان و اروپا بارها به روسیه خیانت کردند

متفکر و تحلیلگر سرشناس آمریکایی در نامه‌ای هشداردهنده به صدراعظم آلمان، ضمن افشای خیانت‌ها و سیاست‌های فاجعه‌بار اروپا و غرب در قبال روسیه، وی را به دلیل ترک دیپلماسی و سوق دادن اروپا به سوی جنگی تمام‌عیار به شدت مورد انتقاد قرار داد. به گزارش ایسنا، «جفری ساکس»، اقتصاددان و استاد برجسته دانشگاه کلمبیا که ... جفری ساکس: آلمان و اروپا بارها به روسیه خیانت کردند

ادامه

آلمان, اروپا, اقتصادی, انگلیس, اوکراین, بالتیک, بلاروس, تحلیل, ترکیه, جنگ سرد, دیپلماتیک, دیپلماسی, روسیه, سازمان ملل, شرق, شرق اروپا, صلح, غرب, ناتو

هشدار سیاستمدار فنلاندی درباره تبعات کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین

یک سیاستمدار فنلاندی هشدار داد که اتحادیه اروپا با ارسال سلاح به اوکراین بارها از خطوط قرمز روسیه عبور کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، آرماندو مما، سیاستمدار فنلاندی و عضو حزب «ائتلاف آزادی» گفت: اتحادیه اروپا با تأمین مالی جنگ و ارسال تسلیحات مرگبار به اوکراین، بارها از خطوط قرمز ... هشدار سیاستمدار فنلاندی درباره تبعات کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اوکراین, بلژیک, جهان, خبر, دیپلماتیک, روسیه, شرق اروپا, صلح, فنلاند, هشدار

افشاگری مسکو درباره نقش پسر بایدن در پروژه‌های ساخت سلاح زیستی در اوکراین

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد اسناد به‌دست آمده از ایمیل‌های پسر رئیس جمهور آمریکا نشان می‌دهد او نقشی کلیدی در ساخت سلاح‌های زیستی در اوکراین داشته است.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، وزارت دفاع روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد به اسنادی درباره آزمایشگاه‌های مخفی ساخت سلاح‌های زیستی در اوکراین دست یافته است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، بر اساس اسنادی که وزارت دفاع روسیه از ایمیل‌های «هانتر بایدن» پسر رئیس جمهور آمریکا به‌دست آورده است، او در سرمایه‌گذاری بر روی تحقیق آمریکایی‌ها درباره عوامل بیماری‌زای خطرناک در اوکراین نقشی کلیدی داشته است.

 

این خبرگزاری نوشت، اسناد وزارت دفاع روسیه نشان می‌دهد که بین پسر «جو بایدن» و کارکنان دفتر کاهش تهدیدات وزرات دفاع آمریکا و پیمانکاران پنتاگون ارتباطاتی وجود داشته است.

 

به گفته «ایگور کریلوف» فرمانده نیروهای دفاع در برابر تشعشعات و مواد شیمیایی و میکروبی روسیه، این ایمیل‌ها نشان می‌دهد هانتر بایدن در جذب سرمایه برای پیمانکاران آمریکایی از جمله «بلک اند ویچ» و «متابیوتا» نقشی اساسی داشته و این شرکت‌ها را قادر می‌ساخته بر روی عوامل بیماری‌زا در اوکراین مطالعه کنند.

 

کریلوف گفت اطلاعات مربوط به دسامبر ۲۰۲۱ نشان می‌دهد شرکت موتورسازی اوکراینی «موتور سیچ» از شرکت پهپادسازی ترکیه‌ای «بیرقدار» درباره احتمال استفاده از این وسایل پروازی بدون سرنشین درباره پاشیدن مواد کشنده با ظرفیت بیست لیتر پرس‌وجو کرده است.

 

او توضیح داد: «در واقع درباره توسعه وسایل فنی لازم برای نقل و انتقال و استفاده از سلاح‌های زیستی با احتمال به‌کار بردن آن‌ها علیه فدراسیون روسیه صحبت می‌کنیم».

 

از سوی دیگر سخنگوی وزارت دفاع روسیه نیز در نشستی خبری در این‌باره گفت، در میان ایمیل‌های به‌دست آمده، اسامی افراد مهمی مانند «رابرت پوپ» مدیر وقت برنامه کاهش خطرات وزارت دفاع آمریکا به چشم می‌خورد که قصد داشت کشورهای شوروی سابق را به سمت تحقیق بر روی سلاح‌های زیستی سوق دهد.

 

سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت، رابرت پوپ ایده ساخت «خزانه مرکزی میکرو ارگانیسم‌های خطرناک اختصاصی» را در شهر کی‌یف مطرح کرده و «جوانا وینترال» رئیس دفتر آژانس کاهش خطرات در سفارت آمریکا در کی‌یف نیز هماهنگی‌ها میان پروژه‌های نظامی و زیست‌شناسی را در اوکراین بر عهده داشت.

 

این مقام روس افزود: «تحت مدیریت این فرد (وینترال) آزمایش بر روی پاتوژن‌های مرگبار UP-4، UP-6 و UP-8 در اوکراین اجرا شد که ویروس‌های سیاه‌زخم، تب کریمه-کنگو و لپتوسپیروز را شامل می‌شدند».

 

هفته گذشته نیز روزنامه «نیویورک پست» نزدیک به حزب جمهوری‌خواه آمریکا نوشت، هانتر بایدن و شرکایش در شرکت گاز اوکراینی «بوریسما»، ۵۰۰ هزار دلار به شرکت متابیوتا منتقل کرده بودند که در اوکراین درباره میکروب‌های عامل همه‌گیری تحقیق می‌کرده است.

 

علاوه بر نیویورک پست، روزنامه انگلیسی «دیلی میل» نیز گزارشی از نقش هانتر بایدن در تحقیقات پنتاگون بر روی سلاح‌های زیستی تهیه کرده است.

 

گفته می‌شود اسناد مربوط به ارتباط پسر بایدن با تحقیق بر روی تسلیحات زیستی از لپتاپ متعلق به او کشف شده که سال ۲۰۱۹ آن را در تعمیرگاهی در آمریکا رها کرده بود.

 

در همین راستا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مصاحبه جدیدی که روز سه‌شنبه منتشر شد، از «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه خواست تا هر اطلاعات مخربی درباره خانواده بایدن دارد، منتشر کند.

 

ترامپ با اشاره به معاملات احتمالی هانتر بایدن در روسیه گفت: «فکر می‌کنم پوتین پاسخ آن را بداند. فکر می‌کنم او باید آن را منتشر کند. فکر می‌کنم ما باید پاسخ را بدانیم».

 

به گزارش شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان»، هانتر بایدن در زمانی که پدرش معاون رئیس‌جمهور آمریکا بود، برای کارهای مشاوره‌ای که در کشورهای خارجی از جمله اوکراین و چین انجام می‌داد، دستمزدهای هنگفتی می‌گرفت. موضوعی که وزارت دادگستری آمریکا در حال تحقیقات درباره آن و جرایم مالی احتمالی است.

روسیه مقامات ارشد اتحادیه اروپا را در لیست سیاه قرار داد

دولت روسیه اعلام کرد در واکنش به تحریم‌های یکجانبه‌ای که اتحادیه اروپا طی هفته‌های اخیر علیه افراد و نهادهای روسی اعمال کرده، تحریم‌هایی را علیه مقامات ارشد اتحادیه اروپا اعمال می‌کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, بلژیک, تحریم, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

بازگشت فضانوردان آمریکایی و روس با سفینه سایوز به زمین

در گرماگرم تنش های فزاینده میان واشنگتن و مسکو بر سر اوکراین؛ یک فضانورد آمریکایی به همراه ۲ همتای روس، روز چهارشنبه با یک فضاپیمای سایوز از ایستگاه فضایی بین المللی به زمین بازگشت.

ادامه

امریکا, اوکراین, جهان, خبر, روسیه, قزاقستان