بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

“تشکیلات دموکراتیک زنان ایران” روز هشتم مارس (امسال مطابق ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۳) روز جهانی زنان، روز تجدید عهد و همبستگی با مبارزات زنان برای ساختن جهانی عاری از فقر، خشونت، تبعیض، بی‌عدالتی، و تخریب محیط زیست را به همهٔ زنان و دختران ایران شادباش می‌گوید. روز هشتم مارس هر ساله ازسوی زنان مبارز و نیروهای ... بیانیه تشکیلات دموکراتیک زنان ایران به مناسبت ۸ مارس روز جهانی زنان

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, استبداد, استثمار, اسلام سیاسی, اقتصادی, ایران, بیانیه, پرستاران, جهان, دانمارک, روسیه, زنان, سازمان ملل, سرمایه‌داری, سوئیس, صلح, طبقه کارگر, فقر, کمونیسم, کودکان, محیط زیست, معلمان, معیشت, نئولیبرالیسم, همبستگی

حمایت فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری از اعتصاب سراسری یونان با مطالبه «ایمنی»

ده‌ها هزار کارگر و کارمند و دانشجوی یونانی قرار است روز جمعه در سالگرد حادثه مرگبار قطار این کشور که منجر به مرگ کارگران و دانشجویان شد، به دلیل نقض پیمان‌های رسمی در حوزه ایمنی توسط دولت و کارفرمایان، اعتصاب کنند. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری (WFTU)، این تشکل ... حمایت فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری از اعتصاب سراسری یونان با مطالبه «ایمنی»

ادامه

ایمنی, پرستاران, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, دانشجویان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, مبارزه طبقاتی, معلمان, یونان

فرهنگیان؛ مبارزۀ اثرگذار علیه خصوصی‌سازی نظام آموزشی و استبداد حاکم

در سال‌های اخیر فرهنگیان کشورمان یکی از نیروهای فعال در مبارزه علیه رژیم ولایت فقیه بوده‌اند. در حین مبارزه برای آزادی زندانیان سیاسی و همرزمان فرهنگی خود، حامیان پیگیر جنبش دانشجویی، مبارزان طبقه کارگر، جنبش پرستاران، مبارزان جنبش بازنشستگی، مبارزه دانش‌اموزان، و مبارزانی پیگیر علیه حجاب اجباری و قوانین ضد زن و تبعیض جنسیتی و ... فرهنگیان؛ مبارزۀ اثرگذار علیه خصوصی‌سازی نظام آموزشی و استبداد حاکم

ادامه

استبداد, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تحلیل, خصوصی‌سازی, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فرهنگیان, مبارزه طبقاتی

نیروهای دموکراتیک و ملی الغایِ «قانون عفاف و حجاب» را خواهان‌اند!

رژیم در پی مخالفتِ وسیع نیروهای ملی و دمکراتیک با اجرای “قانون” عفاف و حجاب که شکاف انداختن در میان حاکمیت بر سر این قانون را باعث شد، در عقب‌نشینی‌ای تاکتیکی به تعویق اجرای این قانون مجبور شد. دولت پزشکیان حتی شهامت این را نداشت که رسماً اعلام کند اجرای این “قانون” متوقف شده است. ... نیروهای دموکراتیک و ملی الغایِ «قانون عفاف و حجاب» را خواهان‌اند!

ادامه

آزادی, استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگان, پرستاران, تبعیض جنسیتی, تحلیل, جمهوری ملی و دموکراتیک, حقوق بشر, دانشجویی, زنان, فقر, همبستگی

مبارزهٔ پرستاران برای امنیت شغلی و دستمزد عادلانه

این روزها اعتصاب و اعتراض به برنامه روزانه پرستاران مبارز کشورمان تبدیل شده است. ۵ آذرماه کارکنان بیمارستان خمینی اهواز دست از کار کشیدند و در حرکتی نمایشی دور یک سفره‌ خالی نشستند و شعار دادند: “حقوق ما ریالیه، هزینه‌ها دلاریه”. با اعتراض شدید به اضافه‌کار اجباری و حقوق‌های بسیار پایین، این پرستاران “افزایش حقوق ... مبارزهٔ پرستاران برای امنیت شغلی و دستمزد عادلانه

ادامه

استبداد, امنیتی, ایران, پرستاران, جهان, حقوق بشر, معیشت

افزایش ۳۰۰ درصدی مهاجرت پرستاران

دبیرکل خانه پرستار ایران گفت: مهاجرت پرستاران ایرانی به سایر کشورها ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.

 

محمد شریفی مقدم، دبیرکل خانه پرستار ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به موضوع مهاجرت پرستاران به کشور‌های خارجی اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل نبود وضعیت مناسب برای شغل پرستاری مانند نبود حقوق، سختی کار به دلیل کمبود نیروی پرستار در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی؛ برخی از پرستاران اقدام به مهاجرت می‌کنند؛ این مسئله باعث شده است تا موضوع کمبود نیروی پرستار در کشور نسبت به سال‌های گذشته به چشم بخورد.

 

او با اشاره به شیوع بیماری کرونا و نیاز بیشتر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی به نیروی پرستاری ادامه داد: در حال حاضر پرستاران در خط مقدم مراقبت از بیماران کرونایی هستند، اما کمبود نیروی پرستار باعث به خطر افتادن وضعیت سلامتی بیماران در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها می‌شود.

 

دبیرکل خانه پرستار ایران تاکید کرد: در کشور‌های توسعه یافته در دوران شیوع بیماری کرونا برای جذب بیشتر پرستاران در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها و بالا بردن سطح انگیزه این قشر، حقوق آنها افزایش پیدا کرد اما متاسفانه در ایران کمبود نیروی پرستار به شدت دیده می‌شود و وضعیت پرداختی‌ها اصلاً خوب نیست.

 

شریفی مقدم بیان کرد: طبق آمار سنجش سلامت در جهان به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۰ پرستار باید به کار گرفته شود که این میزان در کشور‌های اروپایی بین ۸ الی ۱۰ پرستار است در حالیکه در کشور ما ۱.۰۱ پرستار برای این تعداد از افراد به‌کار گرفته می‌شود که این امر از حداقل‌های در نظر گرفته در استاندارد جهانی، خیلی کمتر است.

 

او در خصوص مهاجرت پرستاران تصریح کرد: بر اساس آمار سازمان نظام پرستاری کشور، سالانه حدود ۵۰۰ پرستار جهت دریافت معرفی‌نامه برای مهاجرت به خارج از کشور، به این سازمان مراجعه می‌کنند. اما اکنون این آمار ۳۰۰ درصد افزایش پیدا کرده که علت اصلی آن ایجاد انگیزه‌های مختلف در کشور‌های توسعه یافته است.

 

دبیرکل خانه پرستار ایران گفت: در حال حاضر به ازای هر تخت بیمارستانی کمتر از یک پرستار در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، خدمات مراقبتی را به بیماران و مراجعه کنندگان ارائه می‌دهند، این درحالی است که استاندارد آن به طور متوسط دو و نیم پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی است.

 

شریفی مقدم گفت: کمبود نیروی پرستار ارتباط مستقیمی با میزان مرگ و میر‌های ناشی از بیماری‌ها دارد، امروزه با شیوع بیماری کرونا کمبود این نیرو بیشتر از گذشته به چشم می‌خورد، زیرا بیماری کرونا به تعداد بیشتری نیروی پرستار نیازمند است.

ساختار ناکارآمد سیستم درمانی در رژیم اسلامی

گسترش و همه‌گیر شدن ویروس کرونا نشان داد که تا چه اندازه جان انسان‌ها می‌تواند با خصوصی‌سازی بیمارستان‌ها در معرض خطر قرار گیرد. وضعیت بهداشت‌ و‌ درمان و آموزش نظام پزشکی در رژیم “ولایی” به‌هیچ‌وجه در جهت محرومیت‌زدایی نیست.

ادامه

اجتماعی, اقتصادی, ایران, پرستاری, حقوق بشر, مقاله

محمد شریفی‌ مقدم: چگونه می‌توان هزینه‌های درمان مردم را کاهش داد؟

دبیرکل خانه پرستار می‌گوید: ماهیت سیستم درمانی کشور پزشک سالار است. در این میان پرستاران بسیاری از خدمات را بدون گرفتن تعرفه انجام می‌دهند اما پول آن، به جیب پزشکان سرازیر می‌شود.

ادامه

اجتماعی, ایران, پرستاری, تحریم, حقوق بشر

ناکافی بودن تعداد پرستاران، به مرگ تعداد بیشتری از بیماران مبتلا به کرونا و پرستاران انجامید

دیبرکل خانه پرستار، با انتقاد از نوه تخصیص بودجه پرداخت مالبات کادر درمان، گفت: بسیاری از پرستاران با تعجب می‌پرسند که کدام یک از این هزاران میلیارد تومان‌ها به درستی و بر اساس عدالت توزیع شده است؟

ادامه

اجتماعی, ایران, پرستاری, حقوق بشر, مصاحبه و گفتگو

نقض منافع زحمتکشان: از قراردادهای موقت گرفته تا نبود ایمنی درمحیط کار

افزایش آمار سوانح و حوادث کار در معدن‌ها و واحدهای صنعتی، ابتلای شمار زیادی از پرستاران به‌بیماری کووید-۱۹ در هنگام انجام وظیفه در بیمارستان‌ها، تفاوت و تبعیض در محیط‌های کار و نبود مزد یکسان برای کار یکسان، اجرایی نشدن طرح مترقی طبقه‌بندی مشاغل و لطمه‌های اساسی به امنیت شغلی کارگران به‌دلیل اجرای برنامه خصوصی‌سازی، به‌موازات ... نقض منافع زحمتکشان: از قراردادهای موقت گرفته تا نبود ایمنی درمحیط کار

ادامه

اقتصادی, ایران, پرستاری, حقوق بشر, سرمایه‌داری, کارگری