گروه نظامی واگنر کشور مالی را ترک می‌کند

منابع خبری روسیه گزارش دادند که گروه نظامی واگنر به ماموریت خود پایان داده و کشور مالی را ترک می‌کند. به گزارش ایسنا، گروه واگنر سال‌هاست در چندین کشور آفریقایی فعال است و مسکو پیشتر مدعی شده بود که اقدامات این گروه در این قاره «تجارت خصوصی» واگنر بوده و این گروه نماینده دولت روسیه ... گروه نظامی واگنر کشور مالی را ترک می‌کند

ادامه

تروریسم, جهان, خبر, روسیه, صلح, غارتگری, غرب آفریقا, فرانسه, مالی

تلاش آمریکا برای تقابل نظامی با کوبا

یک مقام ارشد کوبا، آمریکا را به افزایش تنش‌ها و تلاش برای ایجاد درگیری نظامی با هاوانا متهم کرد. به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، «یوهانا تابلادا» معاون بخش امور آمریکا در وزارت خارجه کوبا که به ایالات متحده سفر کرده است، سه‌شنبه در سخنانی در سفارت کوبا در واشنگتن اظهار کرد که درگیری ... تلاش آمریکا برای تقابل نظامی با کوبا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تروریسم, جنگ سرد, جهان, خبر, کوبا

آمریکا پایگاه‌های خود در سوریه را از ۸ به یک پایگاه کاهش می‌دهد

فرستاده آمریکا به سوریه تایید کرد که این کشور فرآیند کاهش پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه آغاز کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، توماس باراک، فرستاده آمریکا در سوریه از کاهش پایگاه‌های واشنگتن در این کشور خبر داد. باراک در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «ان‌تی‌وی» ترکیه اعلام کرد که کاهش ... آمریکا پایگاه‌های خود در سوریه را از ۸ به یک پایگاه کاهش می‌دهد

ادامه

آمریکا, اسراییل, امنیتی, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, عربستان

نیجریه از هلاکت نیروهای بوکوحرام و داعش خبر داد

ارتش نیجریه اعلام کرد که ۶۰ مسلح وابسته به گروه‌های بوکوحرام و داعش را به هلاکت رسانده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، ارتش نیجریه از کشتن تعدادی از عناصر وابسته به گروه‌های بوکوحرام و داعش در جریان حملات هوایی و زمینی در شمال شرق این کشور خبر داد. ارتش این کشور ... نیجریه از هلاکت نیروهای بوکوحرام و داعش خبر داد

ادامه

تروریسم, جهان, شمال آفریقا, کامرون, نیجریه

مدیرعفو بین‌الملل به مکرون: غرب ۱۹ماه پیش اعتبار خود را از دست داد

«اگنس کالامارد» مدیر سازمان عفو بین‌الملل در واکنشی طعنه‌آمیز به اظهارات امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه درباره غزه گفت که غرب ۱۹ ماه پیش اعتبار خود را از دست داد. به گزارش ایرنا، کالامارد شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مکرون هشدار داده که ممکن است غرب اعتبار خود را بخاطر جنگ‌های اوکراین و غزه ... مدیرعفو بین‌الملل به مکرون: غرب ۱۹ماه پیش اعتبار خود را از دست داد

ادامه

اسراییل, اشغالگری, اوکراین, تحلیل, تروریسم, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, دیوان داوری لاهه, غرب, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی, هندو پاسیفیک

اذعان مقام ارشد کلاه‌سفیدها به جذب نیرو از میان تروریست‌های سوری

یک مقام کلاه‌سفیدهای حاضر در سوریه، به جذب نیرو از میان تروریست‌ها اعتراف کرد.

 

به گزارش فارس، به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «راشا تودی»، «فاروق حبیب» معاون مدیرکل این سازمان که مدعی است مأموریتش امدادرسانی به غیرنظامیان است با شبکه تلویزیونی کانادایی «سی‌بی‌سی» مصاحبه کرد.

 

بخشی از این مصاحبه به کمک‌های سه سال قبل کانادا در انتقال مأموران این سازمان و خانواده‌هایشان به اردن، از طریق سرزمین‌های اشغالی اختصاص یافت.

 

در آن زمان از کانادا خواسته شده بود ۵۰ کلاه سفید و ۲۰۰ نفر از اعضای خانواده‌های آن‌ها را پذیرد اما به گفته مجری سی‌بی‌سی، ۴۳ نفر از آن‌ها همچنان به این کشور منتقل نشده‌اند.

 

مجری سی‌بی‌سی در این‌باره پرسید: «برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از این است که مسئولین امنیتی کادانا باور دارند این کلاه‌سفیدهای باقی‌مانده، با شورشیان در ارتباط بوده‌اند که به‌نحوی عضو گروه‌های شبه‌نظامی بودند. شواهدی در این زمینه وجود دارد؟»

 

فاروق حبیب در پاسخ گفت: «در ارتباط با این مسئله به‌خصوص، ما ابداً آن را انکار نمی‌کنیم».

 

کلاه‌سفیدهای تحت حمایت غرب خود را نیروهای داوطلبی معرفی می‌کنند که به شهروندان امدادرسانی می‌کنند. رسانه‌های غربی نیز همواره این ادعای آن‌ها را تبلیغ کرده و به پاک کردن وجهه شبه‌نظامیان تروریست حاضر در این سازمان پرداخته‌اند.

 

این در حالی است که ویدئوهای متعددی از کلاه‌سفیدها در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد تفنگ به دست در کنار تروریست‌ها ایستاده‌اند.

 

این کلاه‌سفیدها بارها در صحنه‌های اعدام و در حالی که بالای سر سربازان سوری ایستاده‌اند، مشاهده شده‌اند.

 

خبرنگاران زیادی با غیرنظامیان ساکن شهرهای تحت کنترل تروریست‌های سوری مصاحبه کرده‌اند. به گفته این مصاحبه‌شوندگان، کلاه‌سفیدها با تروریست‌ها همکاری داشته و حتی از رساندن دارو به افرادی که ادعای نجاتشان را دارند، امتناع می‌کنند.

 

رسانه‌های غربی با دفاع از ادعای بی طرفی از سوی کلاه‌سفیدها، شواهدی که علیه آن‌ها وجود دارد، «انتشار اطلاعات نادرست» از سوی دولت‌های روسیه و سوریه عنوان می‌کنند. کانادا به‌تنهایی ۷.۵ میلیون دلار به این سازمان کمک کرده است.

 

علاوه بر کانادا، آمریکا نیز که در تبدیل اعتراضات در یک شهر سوریه به درگیری داخلی در سراسر این کشور نقش کلیدی داشته است، همچنان از تروریست‌ها حمایت و در حال غارت ثروت‌های کشور سوریه است.

 

نظامیان آمریکایی طی چند ماه گذشته هزاران کامیون حامل سلاح و تجهیزات نظامی و لجستیک را از طریق گذرگاه‌های غیرقانونی عراق وارد خاک سوریه کرده‌اند تا حضور خود را در منطقه الجزیره در شرق سوریه تقویت کرده و نفت این منطقه را به غارت ببرد.

 

«ویاچسلاو ستنیک» رئیس مرکز روسی مصالحه در سوریه اخیراً اعلام کرده تروریست‌ها به زورِ تهدید و بازداشت، اجازه نمی‌دهند افراد غیر نظامی از مناطق کاهش تنش خارج شده و به مناطق تحت کنترل دولت سوریه بروند.

 

از سوی دیگر، «سرگئی ورشنین» معاون وزیر خارجه روسیه در نشست دوشنبه شب شورای امنیت در پاسخ به ادعاهای بلینکن تأکید کرد وخامت اوضاع انسانی در سوریه فقط در مناطق خارج از کنترل دمشق مشاهده می‌شود.

 

ورشنین با بیان اینکه مناطقی که تحت حاکمیت دولت قانونی سوریه قرار دارند در دریافت کمک‌های بشردوستانه مورد تبعیض قرار دارند، افزود که ایالات متحده و کشورهای اروپایی پیامدهای تحریم‌های خود علیه دمشق بر اوضاع بشردوستانه سوریه را نادیده می‌گیرند.

 

معاون وزیر خارجه روسیه درباره اوضاع در استان ادلب نیز گفت: «کمک‌های بشردوستانه به ساکنان غیرنظامی نمی‌رسد، بلکه در دست تروریست‌ها تمام می‌شود».

استراتژی امریکا در سوریه؛ فشار به‌مردم برای وادار کردن آن‌ها به سرنگون کردن اسد

“دوست من زمستان گذشته به خاطر عدم برخورداری از گرمایش خانگی در رختخوابش جان باخت. چرا؟ چون تحریم‌های آمریکا علیه سوریه بر خلاف هدف اعلام شده‌اش به جای دولت بشار اسد دارد به مردم عادی این کشور آسیب می‌زند. در این کشور تنها برای حدود یک ساعت در روز برق وجود دارد.”

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امریکا, انگلستان, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دخالت نظامی, سوریه, فرانسه, لیبی