لاگارد: مهاجران و کارگران خارجی به تقویت اقتصاد اروپا کمک کرده‌اند

«کریستین لاگارد» رئیس بانک مرکزی اروپا گفت که مهاجران و کارگران خارجی به کاهش تورم و تقویت اقتصاد اروپا پس از همه‌گیری کرونا کمک کردند. به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، لاگارد شنبه در سخنانی در سمپوزیوم اقتصادی فدرال رزرو آمریکا «افزایش شمار مهاجران خارجی و مشارکت آنها» را عامل کلیدی در رشد اقتصادی ... لاگارد: مهاجران و کارگران خارجی به تقویت اقتصاد اروپا کمک کرده‌اند

ادامه

آلمان, اروپا, اسپانیا, اقتصادی, جهان, کارگری, گزارش, مهاجران

دیوان عالی برزیل: حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد

دیوان عالی برزیل در راستای تقویت استقلال حقوقی و اقتصادی این کشور، حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد که مانعی جدی در برابر محدودیت‌های واشنگتن علیه برازیلیا خواهد بود. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از بخش اسپانیولی تارنمای آرتی، «فلاویو دینو» قاضی دیوان عالی برزیل این حکم ... دیوان عالی برزیل: حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, تحریم, جنگ تجاری, جهان, خبر

تغییر رویکرد سیاست خارجی هند؛ تمجید از پوتین و نزدیک شدن به چین در سایه تنش با آمریکا

هند در سایه تنش‌ها با آمریکا بیش از پیش به روسیه و چین نزدیک شده است، تغییر رویکرد سیاسی این کشور که در سایه افزایش تنش‌ها با آمریکا صورت گرفته از گام جدیدی در سیاست جهانی به سوی چند قطبی‌سازی خبر می‌دهد. به گزارش ایرنا از تارنمای روزنامه استریتس تایمز، دفتر نخست‌وزیر هند اعلام کرد ... تغییر رویکرد سیاست خارجی هند؛ تمجید از پوتین و نزدیک شدن به چین در سایه تنش با آمریکا

ادامه

آمریکا, اقتصادی, اوکراین, جنگ تجاری, جهان, جهان چند قطبی, چین, روسیه, شانگ‌های, گزارش, هندوستان

صندوق ثروت نروژ، سرمایه خود را از ۶ شرکت مرتبط با تل‌آویو خارج‌ کرد

صندوق ثروت ملی نروژ از تصمیم این صندوق برای فروش و خارج‌کردن سرمایه خود از ۶ شرکت مرتبط با اسرائیل خبر داد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از رویترز، صندوق ثروت ملی نروژ، که بزرگ‌ترین صندوق ثروت در جهان به شمار می‌رود، اعلام کرد تصمیم گرفته است ۶ شرکت مرتبط با کرانه باختری و غزه ... صندوق ثروت نروژ، سرمایه خود را از ۶ شرکت مرتبط با تل‌آویو خارج‌ کرد

ادامه

اروپای شمالی, اسراییل, اقتصادی, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین, نروژ

اسپانیا: همه معاهدات با اسرائیل باید تعلیق شود

معاون نخست وزیر اسپانیا با شرکت در تظاهراتی در حمایت از فلسطین بر ضرورت تعلیق همه معاهدات و توقف تجارت با اسرائیل به منظور مبارزه با «اقتصاد نسل‌کشی» تاکید کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای اینفوبائه، «یولاندا دیاز» معاون دوم نخست وزیر و وزیر کار و اقتصاد اجتماعی اسپانیا در اظهاراتی پیش از ... اسپانیا: همه معاهدات با اسرائیل باید تعلیق شود

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, استراتژی, اقتصادی, جنایات جنگی, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خبر, فلسطین, کشاورزی, گرسنگی, نسل‌کشی

اتحادیه اروپا روی برخی کالاهای دیگرآمریکا تعرفه اعمال می کند

کمیسیون اروپا که بازوی اجرایی اتحادیه اروپا محسوب می شود، روز چهارشنبه فهرستی از کالاهای دیگر وارداتی آمریکا برای اعمال تعرفه بر روی آنها منتشر کرد.

 

به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری فرانسه از بروکسل، ارزش این کالاهای آمریکایی، ۲۰ میلیارد دلار است که می تواند در مناقشه یارانه هواپیماها بین اروپا و آمریکا برای آنها تعرفه های وارداتی تعیین شود.

 

بیش از پانزده سال است که آمریکا و اتحادیه اروپا در سازمان تجارت جهانی بر سر یارانه هایی که به شرکت هواپیماسازی بوئینگ و ایرباس پرداخت می شود دچار اختلاف هستند.

 

­این فهرست متشکل از کالاهای وارداتی از آمریکا از جمله هواپیما، بالگرد، تراکتور و انواع ادوات کشاورزی، ماهی، توتون، چمدان وکنسول بازی های رایانه ای می‌شود.

 

این اقدام کمیسیون اروپا در حالی صورت می گیرد که ‘سیسیلیا مالستروم’ کمیسر تجاری اتحادیه اروپا روز دوشنبه تاکیده بود به منظور جلوگیری از مناقشه تجاری میان اتحادیه اروپا و آمریکا، باید در زمینه مذاکرات تجاری به توافقی دست یافت چرا که از بروز جنگی تجاری میان آمریکا و اروپا جلوگیری خواهد کرد.مذاکرات میان اروپا و آمریکا ‘مرحله بسیار مهمی’ است که آغاز آن از درجه اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

 

تاکید مالستروم بر آغاز مذاکرات تجاری میان اروپا و آمریکا در حالی مطرح می شود که فرانسه به علت مخالفت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با توافقنامه آب و هوایی پاریس، با این مذاکرات مخالف است.

 

به گزارش ایرنا، سایه سنگین تقابل اقتصادی رئیس جمهوری آمریکا علیه کشورهایی که با آنها کسری تجاری دارد از جمله اتحادیه اروپا همچنان با حربه«اعمال تعرفه‌های سنگین» ادامه یافته به گونه‌ای که به تازگی «دونالد ترامپ» هشدار داده است بر کالاهای کشورهای عضو این اتحادیه میلیاردها دلار تعرفه اعمال می‌کند.

 

مناقشات تجاری وتهدید به اعمال تعرفه‌ برای کالاهای صادراتی میان اتحادیه اروپا وآمریکا از سال ۲۰۱۷میلادی با حضور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در کاخ سفید شدت گرفت.

 

اوایل اسفند ماه سال ۱۳۹۶بود که ترامپ بااستقبال از ورود به یک جنگ تجاری بااروپا و چند کشور دیگر اعلام کرد،ایالات متحده از«تجارت ناعادلانه» لطمه دیده است، بنابراین در نخستین گام تعرفه‌ های واردات فلزات را برای فولاد ۲۵ درصد و آلومینیوم ۱۰ درصد بالا برد.

 

ترامپ درباره جنگ اقتصادی با اروپا به فاکس‌نیوز گفته بود،«اتحادیه اروپا به همان بدی چین است،‌ فقط کوچکتر، کاری که با ما می‌کنند وحشتناک است.»

 

آمریکا بزرگترین واردکننده فولاد و آلومینیوم در جهان بوده به طوری که میزان وارداتش، چهار برابر صادرات این مواد است.

 

همان زمان مقام‌ های اروپایی ازجمله «ژان کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا اعلام کردند که این اتحادیه با اقدامات تلافی‌جویانه «با افزایش عوارض واردات محصولات کشاورزی، فولاد و دیگر اجناس آمریکایی» پاسخ قاطعی به آن می‌دهد؛ براین اساس بر واردات ۲/۸ میلیارد دلار از محصولات آمریکایی، تعرفه‌های مالیات های جدید وضع کرد.

 

یونکر تصریح کرد، خواهان جنگ تجاری با آمریکا نیستیم؛ اما واشنگتن باید بداند که اروپایی‌ها برده سیاست داخلی آمریکا نیستند.

ایرنا

کارتر خطاب به ترامپ: آمریکا ‘جنگ دوست‌ترین’ کشور دنیا است

«جیمی کارتر» رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا در یک گردهمایی مذهبی اعلام کرد که به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری کنونی این کشور گفته که ایالات متحده جنگ دوست‌ترین کشور دنیا است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, صلح

اروپا خود را برای وضع تعرفه‌های بالا بر تولیدات آمریکایی آماده می‌کند

در پی بالا گرفتن مناقشات تجاری بین اتحادیه اروپا و آمریکا بر سر دو شرکت هواپیماسازی بوئینگ و ایرباس برخی رسانه‌ها از آمادگی بروکسل برای قراردادن تعرفه‌های گمرکی بالا بر روی برخی تولیدات آمریکایی در واکنش به تهدیدات واشنگتن خبر دادند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, جهان, خبر

سردبیر ویکی‌لیکس: انگلیس آسانژ را به آمریکا تحویل ندهد

کریستین هرافنسون، سردبیر سایت افشاگر ویکی‌لیکس معتقد است جولیان آسانژ هدف آزار و اذیت سیاسی قرار گرفته و از پلیس انگلیس خواست او را به آمریکا تحویل ندهد.

ادامه

افغانستان, امریکا, انگلستان, جهان, حقوق بشر, خبر, عراق, ویکی‌لیکس