دور تازه ای از مبارزه با فساد در بدنه دولت و حزب حاکم چین بنا به دستور ‘شی جین پینگ’ رییس جمهوری این کشور شروع شد.
به گزارش تارنمای یی سی چین، در همین راستا بازرسان و ماموران مبارزه با فساد و مقابله با مقام های مفسد، راهی شماری از استان ها و شهرهای چین شده اند.
گزارش حاکی است که بازرسان کمیسیون انضباطی حزب حاکم چین که مسئول ارشد مبارزه با فساد در بدنه حزب است، به ۳۰ استان و منطقه اعزام شده اند.
این اولین بار در سال جاری میلادی و نخستین دفعه پس از برگزاری کنگره نوزدهم حزب حاکم در ماه اکتبر سال ۲۰۱۷ است که دور تازه مبارزه با فساد آغاز می شود.
وزارت بازرگانی ، اداره کل گمرک ، برخی از ادارات و نهادهای استانی و شرکت ملی انرژی هسته ای چین جزو مهمترین ارگان هایی هستند که در این دور از بازرسی ها روی آنها تمرکز شده است.
گزارش نشان می دهد که بازرسی ها از این نهادهای دولتی و حزبی دستکم تا ماه می سال ۲۰۱۸ ادامه خواهد یافت و هر کسی که تخلف انضباطی و فساد کرده باشد به پای میز محاکمه کشانده خواهد شد.
در همین حال رییس جمهوری خلق چین در نشست این هفته با حضور مقام های ارشد کشور و دفتر سیاسی حزب و کمیته مرکزی گفت که هیچکس در کشور بالاتر از قانون و قانون اساسی نیست.
‘شی جین پینگ’ در سال ۲۰۱۳ میلادی با شعار مبارزه با فساد و شکار ببرها و مگس ها که مقصود مقسدان بزرگ و کوچک بود ، روی کار آمد و تاکنون تعداد زیادی از این مقام های فاسد را به دام انداخته است.
آمار رسمی چین نشان می دهد که از آن زمان تاکنون بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از مسئولان و مقام های مفسد که بیش از ۱۲۰ نفر آنها مفسدان بزرگ و ببرهای فاسد اقتصادی هستند، شکار شده اند.
ایرنا