رهبر کره شمالی روز سهشنبه گفت که هیچ کشوری در جهان نباید قابلیت رزمی جدیدترین موشک ابرفراصوت این کشور را نادیده بگیرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان: «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی امروز (سهشنبه) درباره توان موشکی این کشور به دشمنان پیونگیانگ هشدار داد. کیم بعد از آزمایش موشکی جدید کره شمالی گفت که ... کیم جونگ اون: موشک ابرفراصوت جدید از هر پدافندی میگذرد
پرتاب موفق ماهواره چین به فضا
چین امروز از ارسال موفق اولین ماهواره خود به فضا در سال جدید میلادی خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، آکادمی فناوری فضایی شانگهای چین از پرتاب موفقیت آمیز یک ماهوار به فضا خبر داد. بنا به گزارش رسانههای چین، این کشور روز سه شنبه با استفاده از ماهواره بر لانگ ... پرتاب موفق ماهواره چین به فضا
تاکید چین بر حمایت از توسعه نامیبیا مطابق شرایط این کشور
وزیر امور خارجه چین در سفر به کشور نامیبیا در جنوب غربی آفریقا، بر حمایت از توسعه این کشور مطابق شرایط ملی خاص خود، و تعهد پکن به توسعه اقتصادی نامیبیا با کمک به تبدیل منابع این کشور به مزایای توسعهای و اجتماعی تاکید کرد. به گزارش ایرنا از رسانههای چین، «وانگ یی» وزیر امور ... تاکید چین بر حمایت از توسعه نامیبیا مطابق شرایط این کشور
طرح ۸ میلیاردی فروش سلاح به اسرائیل/وعده دوباره سندرز برای جلوگیری از فروش تسلیحات آمریکایی به تلآویو
سناتور سرشناس آمریکایی مجددا وعده داد هر آنچه که میتواند را انجام دهد تا مانع فروش تسلیحات به اسرائیل شود. به گزارش ایسنا، «برنی سندرز» سناتور مستقل آمریکایی از ایالت ورمونت که طی سال گذشته به دلیل تداوم جنگ نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی اسرائیل در این باریکه انتقادات فراوانی از دولت آمریکا و ... طرح ۸ میلیاردی فروش سلاح به اسرائیل/وعده دوباره سندرز برای جلوگیری از فروش تسلیحات آمریکایی به تلآویو
اولین پرتاب موشک بالستیک کرهشمالی در ۲۰۲۵ انجام شد
گارد ساحلی ژاپن روز دوشنبه اعلام کرد کرهشمالی اولین موشکی که احتمال میرود بالستیک بوده باشد، در سال ۲۰۲۵ شلیک کرد. به گزارش ایسنا، تازهترین پرتاب موشکی کرهشمالی با سفر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به کرهجنوبی همزمان شده است. طبق گزارش خبرگزاری «تاس»، این اولین پرتاب موشک توسط پیونگیانگ در سال میلادی جدید ... اولین پرتاب موشک بالستیک کرهشمالی در ۲۰۲۵ انجام شد
چین چهره جهان را تغییر میدهد؟
چین در حال حاضر با اجرای پروژههای عظیم در آسیا، آفریقا و اروپا که نشات گرفته از اهداف اقتصادی و سیاست جغرافیایی این کشور است و همچنین با استفاده از ابزارهای تجاری، بازرگانی و سرمایهگذاریهای کلان به نظر می رسد درصدد ایجاد تغییرات بزرگی در دنیاست.
به گزارش ایرنا، این کشور برای آنکه در کنار تثبیت جایگاهش، کشورهای دیگر را نیز به نوعی با خود همراه و به تعبیر غربیها وابسته کند، سرمایه های کلانی را در اقصی نقاط دنیا به این منظور اختصاص داده است.
این کشور که هم اکنون عنوان دومین اقتصاد برتر دنیا را یدک می کشد، در واقع قصد دارد از رویکردهای اقتصادی و ثروتش برای ساخت نوع جدیدی از جهانی سازی استفاده کند و آن را به جای قوانین کهنه غربی ارائه دهد، که اگر این طرح موفقیتآمیز باشد، کشورها و شرکتهای مختلف به نوعی به دور محور چین خواهند چرخید.
طرح جاده ابریشم با عنوان «یک کمربند – یک جاده» ایجاد کریدورهای اقتصادی در گوشه و کنار قاره آسیا، توسعه نظامی، ایجاد ساختارهای صنعتی و خدماتی و راه اندازی مراکز فرهنگی از جمله تحرکات چین است که گفته می شود همین مقدار می تواند برای اجرای ایده تغییر چهره جهان کافی باشد.
چین طبیعتا به باور بسیاری، از سرمایه هایی که در طول سال های متمادی توسعه و اصلاحات و درهای باز بدست آورده است برای نگارش صفحه نوینی در تاریخ بشریت تلاش می کند.
برنامه پرطرفدار جاده ابریشم جدید که «شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین ایده آن را مطرح کرده است، امروز طرفداران بزرگی در دیگر کشورهای اروپایی، آفریقایی و آسیایی دارد و در نخستین اجلاس بین المللی همکاری راه ابریشم که ماه گذشته در شهر پکن پایتخت چین برگزار شد، سران دهها کشور و صدها نماینده از سازمان ها و نهادهای مختلف ملی و بین المللی در آن حضور داشتند.
چین برای اینکه بتواند هدفش را محقق سازد هر سال میلیاردها دلار هزینه می کند و یک صندوق ۴۰ میلیارد دلاری اختصاص داده است و می خواهد در سال های پیش روز نیز بیش از ۱۲۰ میلیارد دیگر برای اجرای این برنامه در نظر بگیرد.
چین برای کریدور اقتصادی پاکستان بیش از ۵۷ میلیارد دلار در نظر گرفته است و از سوی دیگر می خواهد بین کشورهای بنگلادش و میانمار تا هند کریدوری دیگر راه اندازی کند.
هزینه های میلیارد دلاری چین که بعضا به گزارش برخی از رسانه های اقتصادی چون بلومبرگ در مقاطع مختلف به ۵۰۰ میلیارد دلار می رسد، حرکتی بزرگ را نشان می دهد که نهایتا ممکن است نقشه جدیدی برای دنیا ترسیم کند.
در آسیای مرکزی هم چینی ها در حال توسعه میادین نفتی هستند و خطوط لوله انتقال نفت احداث می کنند و در آفریقا نیز در طرح های مختلف زیربنایی فعال شده اند.
چین در کنار برنامه های اقتصادی طرح های نظامی بزرگی را هم اجرا می کند تا پشتوانه نظامی را برای برنامه های اقتصادی در اختیار داشته باشد.
بودجه نظامی سال جاری این کشور که با هفت درصد رشد به حدود ۱۵۲ میلیارد دلار رسید و ساخت یک مرکز بزرگ پشتیبانی و لجستیک در جیبوتی همگی نشان می دهد که چین برای حراست از طرح های اقتصادی خود ارتش را هم به کمک طلبیده است.
چین امروز برنامه جهانی شدن را هم بیشتر از هر کشور دیگری پیگیری می کند و در جامعه بین المللی تلاش دارد تا کشورهای دیگر از این فرایند پیروی کنند.
در عین حال نمی توان نادیده گرفت که این کشور دارای یک ذخیره بزرگ ارزی سه هزار میلیارد دلاری است و منابع معدنی و زیرزمینی آن از بسیاری کشورها بیشتر و وسیع تر است.
چین برنامه های اقتصادی خود را با قدرت ادامه خواهد داد، کشوری که از سال ۲۰۱۳ میلادی بیش از ۵۰ میلیارد دلار برای اجرای طرح جاده ابریشم نوین هزینه کرده است طبق آمار شرکت «سوییس کردیت» تا پنج سال آینده در ۶۲ کشور دیگر ۵۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خواهد کرد.
مقام کره شمالی: آمریکا عامل ایجاد گروههای تروریستی درخاورمیانه است
یک مقام عالی رتبه کره شمالی با انتقاد شدید از سیاستهای خصمانه دولت آمریکا در خاورمیانه، واشنگتن را عامل ایجاد و تشکیل تمامی گروه های تروریستی در این منطقه دانست. سو چانگ سیک سفیر اکردیته کره شمالی در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در گفت وگو با نشریه الرای کویت با اشاره به سیاستهای ... مقام کره شمالی: آمریکا عامل ایجاد گروههای تروریستی درخاورمیانه است
خشم چین از اظهارات غیرمسئولانه وزیر دفاع آمریکا
به نقل از رویترز، جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا اخیرا در یک کنفرانس امنیتی در سنگاپور در سخنانی، چین را به نقض قوانین بین المللی و تجاوز به منافع سایر کشورها متهم کرده است. وی در سخنانی تاکید کرد: ساخت و ساز و نظامی کردن جزایر مصنوعی واقع در دریای جنوبی چین، موجب تضعیف ... خشم چین از اظهارات غیرمسئولانه وزیر دفاع آمریکا
چین خواستار برچیده شدن سامانه موشکی تاد شد
به گزارش رویترز، سخنگوی وزارت خارجه چین خواستار برچیده شدن سامانه ضد موشک بالستیک «تاد» از کره جنوبی شد. بر اساس این گزارش، «هوآ چون ییگ» در نشست خبری وزارت خارجه چین بار دیگر از کره جنوبی خواست تا نسبت به برچیده شدن سامانه ضد موشکی تاد اقدام کند. گفتنی است استقرار سامانه ... چین خواستار برچیده شدن سامانه موشکی تاد شد
وزارت دفاع کره جنوبی عمدا در گزارش خود تعداد دقیق سامانههای “تاد” را اعلام نکرد
به گزارش رویترز، دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی امروز چهارشنبه با انتشار بیانیهای تاکید کرد: وزارت دفاع کره عمدا در گزارش خود به مشاوران ارشد رئیس جمهور، اشارهای به استقرار ۴ سکوی موشک انداز بیشتر برای سامانههای دفاع موشکی تاد آمریکا نکرده است. «مون جائه این» رئیس جمهور جدید کره جنوبی دستور تحقیق درباره ... وزارت دفاع کره جنوبی عمدا در گزارش خود تعداد دقیق سامانههای “تاد” را اعلام نکرد