
جو بایدن امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که با هدف تقویت امنیت منطقهای پس از حمله روسیه به اوکراین، آرایش نظامی نیروهای خود در اروپا را بهبود میبخشد.
جو بایدن امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که با هدف تقویت امنیت منطقهای پس از حمله روسیه به اوکراین، آرایش نظامی نیروهای خود در اروپا را بهبود میبخشد.
نشست ناتو سه شنبه ۲۸ ژوئن (۷ تیر) در مادرید پایتخت اسپانیا برگزار شد. از چشم ناظران، این محصول جنگ سرد قدیم در حال گشودن فصلی جدید از یک «جنگ سرد جدید» است.
وزیر خارجه انگلیس پیشنهاد داده که این کشور باید کمکهای نظامی به تایوان بفرستد؛ این وزیر خارجه در حالیکه دیروز شواهد و مدارکی را به کمیته مجلس عوام ارائه داد، این “اظهارات شوکهکننده” را ایراد کرد.
در تداوم تقابل آمریکا و ناتو با روسیه، مشاور امنیت ملی ایالات متحده از استقرار نظامی بلندمدت در سراسر قاره اروپا خبر داد.
مقامات دولت رئیسجمهور آمریکا اعلام کردند که علی رغم تسلیح اوکراین به تجهیزات پیشرفته نظامی غربی، بعید به نظر میرسد که کییف بتواند سرزمین های از دست رفته را بازپس بگیرد.
وزارت دفاع چین اعلام کرد که این کشور شامگاه یکشنبه با موفقیت یک موشک ضد بالستیک را شلیک کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در شرایطی که تنشها بین چین و آمریکا بر سر موضوعاتی از قبیل تایوان تشدید شده است، پکن ششمین آزمایش موفق شلیک موشک ضد بالستیک خو را انجام داد.
موشک ضد بالستیک که یکی از انواع دفاع موشکی است، موشکی است که به سوی یک موشک بالستیک و برای انهدام آن در آسمان پرتاب میشود.
به گزارش وبگاه چینی «گلوبال تایمز»، وزارت دفاع چین اعلام کرد که این کشور روز یکشنبه (دیروز) با موفقیت یک موشک ضد بالستیک را آزمایش کرد.
این رسانه چینی با اشاره به این شلیک موشک ضد بالستیک نوشت: «تحلیلگران میگویند این رهگیری موفق قابلیت اطمینان بخش چتر موشک ضدبالستیکی چین را در زمانی که فناوریهای موشکهای بالستیک و رهگیر موشکهای ضدبالستیکی در حال پیشرفت هستند، به اثبات رساند».
به گزارش گلوبال تایمز، وزارت دفاع چین اعلام کرد که این آزمایش موفق موشکی در درون مرزهای چین و شبانه انجام شد و موشک به هدف تعیین شده اصابت کرد. به گفته این وزارتخانه، «این آزمایش، ماهیت دفاعی دارد و هیچ کشوری را هدف قرار نمیدهد».
وزارت دفاع چین همچنین خبر داد که این کشور تا کنون شش آزمایش موشک ضد بالستیک انجام داده و آخرین بار، چنین آزمایشی را در ماه فوریه ۲۰۲۱ انجام داده است. چین در سالهای ۲۰۱۰، ۲۰۱۳، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ هم موشک ضد بالستیک آزمایش کرده بود.
یک کارشناس نظامی چینی که نخواست نامش فاش نشود، به گلوبال تایمز گفت: «آزمایشهای بیشتر نشان میدهد که قابلیت موشک ضدبالستیکی چین در حال قابل اتکاتر شدن است و چنین آزمایشهایی به دفاع و امنیت ملی چین کمک و به عنوان یک عامل بازدارنده در برابر باجگیریهای هستهای عمل میکند».
شبکه آمریکایی «سیانان» به خبر منتشر شده درباره آزمایش موفق موشک ضد بالستیک چین واکنش نشان داد.
در گزارش این رسانه نزدیک به دموکراتها آمده است: « این آزمایش در بحبوحه افزایش تنشها در منطقه، با موجی از آزمایشهای موشکی اخیر کره شمالی از جمله موشکهای بالستیک کوتاه برد و یک موشک قاره پیمای احتمالی انجام میشود. مقامات کره جنوبی و ایالات متحده همچنین هشدار دادهاند که فعالیت مجدد در سایت آزمایش اتمی کره شمالی نشان میدهد که این کشور ممکن است یک آزمایش اتمی انجام دهد».
رسانهای شدن خبر آزمایش موشک ضد بالستیک چین در شرایطی انجام شده که تنشها بین این کشور و آمریکا بر سر موضوعاتی از قبیل تایوان ادامه دارد.
پیشتر رسانههای دولتی چین گزارش دادند که این کشور روز جمعه هفته گذشته، سومین ناو هواپیمابر خود به نام «فوجیان» را به آب انداخت. این کشتی جنگی که کاملاً در داخل چین طراحی و ساخته شده، گامی دیگر به سوی نوسازی ارتش چین محسوب میشود.
مقام امنیت ملی سابق آمریکا اذعان کرد که اوکراین به آرامی و تلخی، در مسیر شکست در جنگ با روسیه، پیش میرود.
وزارت دفاع روسیه بعد از ظهر شنبه از حمله موفق موشکی به مقر فرماندهان ارشد ارتش اوکراین و کشته شدن ژنرالهای اوکراینی خبر داد.
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در مقالهای به معرفی کوبا به عنوان کشور پیشگام در زمینه واکسیناسیون کودکان علیه کووید-۱۹ پرداخت و موفقیت این کشور در کارزار واکسیناسیون را با وجود تحریمهای آمریکا برجسته کرد.
اقدامات تنشزای آمریکا در قبال چین و سیاست مهار آن، با دامنزدن به تنشهای جاری به بحرانی بزرگ بدل میشود که هزینههایی نه تنها برای دو طرف بلکه برای کل جهان در پی دارد.