پکن: آمریکا نمی‌تواند در هیچ جنگی علیه چین پیروز شود

سخنگوی وزارت خارجه چین، درباره اظهارات پیت هگست، رئیس پنتاگون، درباره آمادگی آمریکا برای جنگ با چین اظهار نظر کرد. باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز؛ لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین، روز پنجشنبه از اظهارات پیت هگسث، وزیر دفاع ایالات متحده، مبنی بر اینکه ایالات متحده در حال بازسازی ارتش خود است تا برای ... پکن: آمریکا نمی‌تواند در هیچ جنگی علیه چین پیروز شود

ادامه

آمریکا, ایدئولوژی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا

اعتراض مسکو به توکیو به دلیل برگزاری رزمایش نظامی در نزدیکی مرزهای روسیه

مسکو اعتراض شدید خود را به سفارت ژاپن نسبت به برنامه ریزی برای انجام رزمایش های نظامی در نزدیکی مرزهای روسیه اعلام کرد. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، وزارت خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: وزارت خارجه در ۱۷ آوریل(۲۸ فروردین)، اعتراض شدید خود نسبت به رزمایش های نظامی ضد کشتی در جزیره ... اعتراض مسکو به توکیو به دلیل برگزاری رزمایش نظامی در نزدیکی مرزهای روسیه

ادامه

آسیا-اقیانوسیه, اقیانوسیه, امنیتی, تنش‌زایی, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, ژاپن, شرق آسیا

تشدید جنگ تجاری با آمریکا؛ چین تحویل سفارش‌هایش از بوئینگ را متوقف کرد

در پی تشدید تنش‌های تجاری میان پکن و واشنگتن، دولت چین به خطوط هوایی این کشور دستور داده تحویل هواپیماهای بوئینگ و خرید قطعات آمریکایی را متوقف کنند؛ اقدامی که ضربه‌ای سنگین به این غول هواپیماسازی آمریکاست. به گزارش ایسنا، چین در واکنش به تشدید تنش‌های تجاری با ایالات متحده به شرکت‌های هواپیمایی خود دستور ... تشدید جنگ تجاری با آمریکا؛ چین تحویل سفارش‌هایش از بوئینگ را متوقف کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

رسانه آمریکایی به نقل از منابع مطلع نوشته دولت آمریکا از مذاکرات تجاری اخیر خود با کشورهای مختلف در پی تعرفه‌های گمرکی گسترده‌ای که بر واردات کالاها اعمال کرده است، برای امتیازگیری از شرکای تجاری آمریکا به منظور به انزوا کشاندن چین استفاده می‌کند. به گزارش ایسنا،‌ منابع مطلع می‌گویند دولت ترامپ برنامه دارد از ... مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش, ویتنام

وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند

هگست در اقدامی نادر گفت که موشک‌های فراصوت چین می‌توانند تمامی ناوگان هواپیمابر ایالات متحده را در ۲۰ دقیقه غرق کنند. به گزارش ایسنا، پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا گفت: «توانمندی حداکثری نیروهای ما، ناو هواپیمابر است و توانایی پخش نیرو به این روش به صورت استراتژیک در سراسر جهان محسوب می‌شود.» به نقل از ... وزیر دفاع آمریکا: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف ۲۰ دقیقه غرق کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استراتژیک, پاناما, تحلیل, جنگ سرد, چین, شرق آسیا

چین، پمپئو و ۲۷ مقام دیگر آمریکا را تحریم کرد

به دنبال تحریم مقام های آمریکا از سوی جمهوری اسلامی ایران، وزارت امور خارجه چین هم روز چهارشنه در بیانیه ای اعلام کرد که مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا و ۲۷ تن دیگر را تحریم کرده است.

 

به گزارش ایرنا به نقل از وزارت خارجه چین، در بیانیه دستگاه دیپلماسی چین آمده است: در چند سال گذشته، برخی از سیاستمداران ضد چین در ایالات متحده، به دلیل منافع سیاسی خودخواهانه و نفرت از چین و عدم توجه به منافع مردم چین و آمریکا، حرکات دیوانه واری را برنامه ریزی، تبلیغ و اجرا کرده اند که به شدت در امور داخلی چین دخالت، منافع چین را تضعیف، مردم چین را آزرده و روابط چین و ایالات متحده را به طور جدی مختل کرده است لذا دولت پکن قاطعانه مصمم است که از حاکمیت ملی، امنیت و توسعه منافع این کشور دفاع کند.

 

بیانیه وزارت خارجه چین افزود: پکن تصمیم گرفته است ۲۸ تن از مقام های آمریکایی و اعضای خانواده های آنها را که به طور جدی حاکمیت چین را نقض کرده اند و مسئولیت اصلی اقدامات ایالات متحده در موضوع های مرتبط با چین را دارند، تحریم کند.

 

بر اساس این بیانیه، این افراد شامل «مایک پمپئو»، «پیتر ناوارو»، «رابرت اوبرایان»، «دیوید استیلول»، «آلکس آزار»، «کیت کراچ»، «کلی کرافت»، «متیو پوتینگر»، «بولتون» و «استیون کی بانون» و خانواده های آنان هستند.

 

بیانیه وزارت خارجه چین یادآورشد که ورود افراد یادشده و اعضای خانواده آنها به سرزمین اصلی چین، هنگ کنگ و ماکائو ممنوع است این افراد و شرکت ها و موسسه های مرتبط با آنها نیز در تجارت با چین محدود شده اند.

 

اولین گام جهت تقابل دولت بایدن با چین و تحقق عملی «اتحاد آمریکا»

 

دولت جو بایدن رئیس جمهوری جدید ایالات متحده آمریکا در اولین تقابل خود با چین، از دموکرات ها و جمهوریخواهان خواست تا اقدام این کشور در تحریم مقامات دولت دونالد ترامپ را محکوم کنند.

 

به گزارش رویترز، سخنگوی شورای امنیت ملی جو بایدن روز چهارشنبه به وقت محلی ضمن درخواست از دو حزب برای محکومیت اقدام چین در تحریم مقامات دولت ترامپ آن را غیر سازنده و طعنه آمیز خواند.

 

درخواست واکنش دو حزبی دولت جدید آمریکا به اقدام پکن، در حالی است که بایدن در جریان سخنرانی خود در مراسم تحلیف به جای شعار «اول آمریکا» ترامپ، بر «اتحاد آمریکا» تاکید کرد.

 

دولت چین همزمان با مراسم تحلیف ریاست جمهوری بایدن چهارشنبه شب تحریم هایی را علیه مایک پمپئو وزیر خارجه و ۲۷ تن از دیگر مقامات ارشد دولت ترامپ اعمال کرد.

 

واکنش دولت بایدن به اقدام چین علیه مقامات دولت سابق آمریکا درحالی صورت گرفته است که سخنگوی وزارت امور خارجه چین در روز برگزاری مراسم تحلیف بایدن اعلام کرد: با وجود اختلافات نظری که بین چین و آمریکا وجود دارد، دو کشور منافع مشترک گسترده و فضای همکاری بسیاری دارند و امیدواریم دولت جدید آمریکا همسو با چین حرکت کند.

وزیر دفاع بایدن: چین جدی‌ترین رقیب

جلسه تأیید ژنرال “لوید آستین”، گزینه انتخابی جو بایدن، رئیس جمهور منتخب آمریکا برای سرپرستی پنتاگون، ۱۹ ژانویه و یک روز قبل از تحلیف بایدن، در کمیته خدمات مسلح سنا برگزار شد.

ادامه

استرالیا, افغانستان, امریکا, ایران, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, ژاپن, کره جنوبی

دولت ترامپ چین، کوبا، ونزوئلا، کره شمالی، روسیه و ایران را دشمنان ایالات متحده خواند

وزارت بازرگانی ایالات متحده آمریکا با صدور دو دستورالعمل دولتی اعلام کرد موازین نظارتی جدیدی را برای کنترل انتقال فنآوری‌ها و فعالیت‌های افرادی که ممکن است با سرویس‌های نظامی خارجی همکاری کنند، افزایش می‌دهد.

ادامه

امریکا, ایران, جهان, چین, خبر, روسیه, کره شمالی, کوبا, ونزوئلا

به دنبال هشدار چین، سفر نماینده آمریکا در سازمان ملل به تایوان لغو شد

وزارت خارجه تایوان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، به تصمیم وزارت خارجه آمریکا در لغو سفر سفیر این کشور در سازمان ملل به تایوان احترام می‌گذارد و آن را درک می‌کند.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, سازمان ملل, شرق آسیا, لوکزامبورک