مخالفت ماکرون با گسترش ناتو به آسیا

روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد، رئیس‌ جمهوری فرانسه با طرح افتتاح دفتر نمایندگی ناتو در ژاپن مخالفت کرده و استدلال می‌کند که این بلوک نظامی نباید فراتر از آتلانتیک شمالی پیش برود. به گزارش ایسنا، هشت منبع آگاه در گفت‌وگو با روزنامه فایننشال تایمز اظهار کردند که مخالفت امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه با تاسیس دفتر ... مخالفت ماکرون با گسترش ناتو به آسیا

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اقیانوسیه, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, ژئوپلیتیک, ژاپن, سنگاپور, فرانسه, ناتو

دیپلمات اسبق آمریکا؛ مداخله مستقیم ناتو هم دولت اوکراین را نجات نمی‌دهد

دیپلمات اسبق آمریکایی بر این باور است که رژیم کی‌یف با حملات اخیر به منطقه بلگورود روسیه، صرفا به‌دنبال واکنش عجولانه مسکو و در نتیجه مداخله مستقیم ناتو بوده است. به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، جیم جاتراس، دیپلمات و مشاور اسبق سیاست خارجی آمریکا معتقد است که دولت ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، ... دیپلمات اسبق آمریکا؛ مداخله مستقیم ناتو هم دولت اوکراین را نجات نمی‌دهد

ادامه

آمریکا, انگلستان, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح, ناتو

وزیر دفاع چین؛ تشدید تنش بین واشنگتن – پکن فاجعه جهانی را رقم خواهد زد

وزیر دفاع چین از آمریکا خواست صادقانه رفتار کند و هرگونه تشدید تنش و تقابل بین دو طرف را «فاجعه‌ای غیرقابل تحمل» برای جهان اعلام کرد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت دفاع چین، «لی شانگفو» در سخنرانی خود در نشست امنیتی «شانگری-لا» در سنگاپور خاطرنشان کرد: چین واحد باید تشکیل شود و این ... وزیر دفاع چین؛ تشدید تنش بین واشنگتن – پکن فاجعه جهانی را رقم خواهد زد

ادامه

آمریکا, اقیانوسیه, تایوان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا, صلح

چین: ورود هواپیمای تجسسی آمریکا به منطقه رزمایش باعث تقابل نظامی شد

ارتش چین با صدور بیانیه‌ای ورود هواپیمای تجسسی آمریکا به منطقه رزمایش این کشور را دلیل تقابل نظامی هفته گذشته میان طرفین خواند. به گزارش تله تریدر، ارتش آزادی بخش خلق چین امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد رویارویی که هفته گذشته در دریای چین جنوبی رخ داد به دلیل ورود یک هواپیمای تجسسی ... چین: ورود هواپیمای تجسسی آمریکا به منطقه رزمایش باعث تقابل نظامی شد

ادامه

آمریکا, بیانیه, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

رئیس جمهوری اریتره: جنگ اوکراین را ناتو و آمریکا۳۰ سال پیش علیه روسیه اعلام کردند

«ایسایاس آفورکی -Isaias Afewerki” رئیس جمهوری اریتره با انتقاد از سلطه طلبی غرب به سرکردگی آمریکا، درباره جنگ اوکراین گفت که سابقه بحران کنونی به ۳۰ سال گذشته باز می‌گردد و در واقع ناتو و آمریکا این جنگ را سه دهه قبل با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی علیه روسیه اعلام کردند. به گزارش روز شنبه ... رئیس جمهوری اریتره: جنگ اوکراین را ناتو و آمریکا۳۰ سال پیش علیه روسیه اعلام کردند

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اریتره, اوکراین, ایدئولوژی, جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, غرب, ناتو

پنتاگون: نمی‌توانیم جنایات در شهر بوچای اوکراین را تایید کنیم

یک مقام ارشد دفاعی آمریکا اعلام کرد که پنتاگون در موقعیتی قرار ندارد تا به صورت مستقل ادعاهای اوکراینی ها در خصوص جنایت های منتسب به نیروهای روسیه علیه غیرنظامیان در شهر بوچا را تایید کند، اما دلیلی برای رد این ادعاها نیز ندارد.

 

این مقام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) که خواست نامش فاش نشود، روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران رسانه های بین المللی در عین حال افزود: ما همان تصاویری را می بینیم که دیگران آنها را مشاهده  می کنند. ما هیچ دلیلی برای رد ادعای اوکراینی ها در خصوص این جنایت ها که عمیقا نگران کننده هستند، نداریم.

 

این مقام آمریکایی ادامه داد: پنتاگون نمی تواند به صورت مستقل و به تنهایی این ادعاها را تایید کند اما آنها را رد نیز نمی‌کنیم.

 

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه خواستار محاکمه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به اتهام جنایت جنگی در بوچا در اوکراین شد و گفت تحریم های بیشتری علیه روسیه وضع خواهد کرد.

 

وی اضافه کرد: ما باید به ارائه تسلیحات مورد نیاز اوکراین برای ادامه جنگ ادامه دهیم و باید همه اطلاعات را به دست آوریم تا یک  محاکمه واقعی برای جنایات جنگی داشته باشیم. این مرد (پوتین) بی‌رحم است و آنچه در بوچا اتفاق می‌افتد شنیع و ظالمانه است و همه آن را دیده‌اند.

 

وی اضافه کرد: ما باید به ارائه تسلیحات مورد نیاز اوکراین برای ادامه جنگ ادامه دهیم و باید همه اطلاعات را به دست آوریم تا یک  محاکمه واقعی برای جنایات جنگی داشته باشیم. این مرد بی رحم است و آنچه در بوچا اتفاق می‌افتد شنیع و ظالمانه است و همه آن را دیده‌اند.

 

رسانه‌های غربی ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ با انتشار تصاویری از شهر  بوچا در نزدیکی کی‌یف مدعی شدند نیروهای روسیه حین خروج از اطراف پایتخت اوکراین غیرنظامیان را هدف گلوله قرار داده‌اند.

 

کاخ کرملین روز دوشنبه اعلام کرد که قاطعانه اتهام دست داشتن در کشتار غیرنظامیان شهر بوچا در اوکراین را رد می‌کند.

 

به گزارش اسپوتنیک، (دولت) «کی یف» و رسانه‌های اوکراینی تصاویر ویدیویی را از شهر بوچا در شمال اوکراین نشان داده‌اند که در آن اجساد کشته شدگان دیده می‌شود.  کی یف روسیه را دراین رابطه مقصر دانسته درحالی که مسکو این اتهامات را به شدت محکوم و تقبیح  می‌کند و به این موضوع اشاره دارد که نیروهای روسی چند روز قبل از این شهر عقب نشسته‌اند.

 

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

 

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۵ اسفند نیز عملیاتی نظامی که آن را “عملیات ویژه” خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری ها در اوکراین و واکنش ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.

پشت حوادث اوکراین/ رئیس پارلمان اروپا؛ “شما برای ما می‌جنگید”

رئیس پارلمان اروپا در سفری اعلام نشده به کی‌یف و در دیدار با ولودیمیر زلنسکی از حمایت اروپا از اوکراین و همچنین حمایت پارلمان اروپا از عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا سخن گفت.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, گزارش

طعنه مسکو به بروکسل: اتحادیه اروپا مرکز گیتی نیست

منابع رسانه‌ای غربی از مسکو خبر دادند، نیکولای کوبرینتز رئیس اداره «همکاری اروپایی» در وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که روسیه از اتحادیه اروپا نخواهد خواست که تحریم‌هایش علیه مسکو را بردارد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, امریکا, اوکراین, بلژیک, تحریم, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, لهستان

چین: ناتو باید همان ۳۱ سال پیش منحل می‌شد

سخنگوی وزارت خارجه چین با انتقاد از گسترش ناتو به شرق اروپا، گفت این ائتلاف نظامی باید در همان زمان فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱، منحل می‌شد.

ادامه

اتحاد شوروی, امریکا, امنیتی, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, حضور نظامی, حقوق بشر, روسیه, ژئوپلیتیک, شرق آسیا, شرق اروپا, ناتو