سفیر چین: آمریکا نمی‌تواند ما را بترساند

سفیر چین در آمریکا گفت واشنگتن نمی‌تواند پکن را با تصمیماتش در راستای تجارت دوجانبه بترساند. به گزارش ایسنا، جنگ تجاری که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده با وضع تعرفه‌های بالای تجاری جدید خود علیه تعداد زیادی از کشورها به راه انداخته باعث متوقف شدن حجم عظیم تجارت بین ۲ اقتصاد اول جهان شده است؛ ... سفیر چین: آمریکا نمی‌تواند ما را بترساند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا

نیوزویک: در شرایطی که پکن درسایه فشارهای آمریکا با جهش روبروست، اقتصاد واشنگتن زمین خورد

نشریه نیوزویک نوشت: در شرایطی که اقتصاد آمریکا زیر فشار تورم، بدهی‌های کلان و کاهش رشد قرار دارد، چین با عبور موفق از تحریم‌ها و فشارهای واشنگتن، جهشی چشمگیر در شاخص‌های اقتصادی ثبت کرد و توازن قدرت جهانی را به سوی شرق سوق داد. به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از این نشریه آمریکایی، در هفته‌ای ... نیوزویک: در شرایطی که پکن درسایه فشارهای آمریکا با جهش روبروست، اقتصاد واشنگتن زمین خورد

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اروپا, تحریم, جنگ تجاری, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش

نیوزویک: آمریکا از فرسودگی تجهیزات ارتش نگران است

هفته نامه «نیوزویک» با اشاره به نگرانی آمریکا درباره فرسودگی تجهیزات ارتش این کشور، از مهمترین تحولات پنتاگون بعد از جنگ سرد در این حوزه خبر داد که طی آن ۳۶ میلیارد دلار برای توسعه پهپادها و نوسازی کامل سیستم‌های تسلیحاتی خود سرمایه‌گذاری می کند. به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از نیورویک، وزارت ... نیوزویک: آمریکا از فرسودگی تجهیزات ارتش نگران است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش

فنلاند، نروژ و سوئد «خط آهن جنگی» ایجاد می‌کنند

فنلاند برای طرح ساخت یک خط ریلی جدید با سوئد و نروژ که انتقال و جابجایی تجهیزات نظامی ناتو را در صورت بروز جنگ تسهیل می‌کند، مبلغ ۲۰ میلیون یورو اختصاص داده است. به گزارش ایسنا، روزنامه ایلتالهتی چاپ فنلاند نوشت، هلسینکی سیاست دیرینه بی‌طرفی خود را کنار گذاشته و در آوریل ۲۰۲۳ و پس ... فنلاند، نروژ و سوئد «خط آهن جنگی» ایجاد می‌کنند

ادامه

اتحادیه اروپا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, سوئد, شرق اروپا, شمال اروپا, فنلاند, ناتو, نروژ

هشدار کارشناسان آمریکایی: زرادخانه هسته‌ای آمریکا مانند یک کادیلاک مدل ۱۹۷۵ است

کارشناسان آمریکایی هشدار دادند زرادخانه هسته‌ای آمریکا در وضعیت اسفناکی قرار دارد. باشگاه خبرنگاران به نفل از تاس؛ کارشناسان بنیاد «هریتیج» (Heritage Foundation)، یک اندیشکده محافظه‌کار، به همراه گروهی از قانونگذاران آمریکایی به دولت دونالد ترامپ هشدار داده‌اند که زرادخانه هسته‌ای این کشور «منسوخ شده» و نیاز به نوسازی اساسی دارد. «باب پیترز»، کارشناس بازدارندگی ... هشدار کارشناسان آمریکایی: زرادخانه هسته‌ای آمریکا مانند یک کادیلاک مدل ۱۹۷۵ است

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, ایتالیا, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, سوئد, گزارش, هلند

صدور حکم دادگاه عالی پاکستان و واکنش عمران خان

دادگاه عالی پاکستان روز پنجشنبه اقدام عمران خان نخست وزیر این کشور را برای انحلال پارلمان غیرقانونی اعلام کرد و از قانونگذاران خواست تا ظرف دو روز آینده، کار خود را از سر بگیرند.

 

به گزارش خبرگزاری مهر، عمران خان نخست وزیر پاکستان در توئیتی پس از خطاب قرار دادن مردم، خواستار تشکیل جلسه کابینه در روز جمعه شد.

 

وی در ادامه افزود: پیام من به ملتم این است که همیشه به جنگیدن و مبارزه برای پاکستان تا آخرین نفس ادامه خواهم داد.

 

دادگاه عالی پاکستان روز پنجشنبه اقدام عمران خان نخست وزیر این کشور را برای انحلال پارلمان غیرقانونی اعلام کرد و از قانونگذاران خواست تا ظرف دو روز آینده، کار خود را از سر بگیرند. عمران خان روز دوشنبه و بعد از آنکه نایب رئیس پارلمان طرح رأی عدم اعتماد به وی را رد کرد، خواستار انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات شد. در پی این اقدام، اپوزیسیون به دادگاه عالی شکایت برد و به این ترتیب، سرنوشت عمران خان به این مرجع قانون گذاری واگذار شد.

 

دادگاه عالی در حکم روز گذشته خود برگزاری جلسه رأی عدم اعتماد را بلامانع اعلام کرد. این حکم می‌تواند به قیمت پایان دوره زمامداری عمران خان در کشوری تمام شود که در آن هیچ نخست وزیری از اقبال تکمیل دوره زمامداری خود برخوردار نیست.

 

رهبر پاکستان که پیشتر مخالف مداخله آمریکا در امور افغانستان بود و در عین حال روابطش را با روسیه (و چین) از زمانی که در سال ۲۰۱۸ به قدرت رسیده بود مستحکم کرده بود، آمریکا را به حمایت از برنامه برکناری‌اش متهم می‌کند. واشنگتن این اتهام را رد می‌کند.

 

در همین حال پس از تصمیم دادگاه عالی این کشور طرفداران خشمگین عمران خان در حالی با شعارهای ضدآمریکایی به خیابان‌ها سرازیر شدند که مخالفان وی در خیابان‌ها به جشن و پایکوبی پرداختند. پلیس در این ماجرا دو طرف را به آرامش فراخواند.

 

برپایه این گزارش اگر «عمران خان» رای اعتماد پارلمان را بدست نیاورد، مخالفانش می‌توانند تا ماه اوت ۲۰۲۳ نامزد نخست وزیری خود را برای انتخابات معرفی کنند. «شهباز شریف» جوان‌ترین برادر «نواز شریف» که ۳ دوره نخست وزیر پاکستان بود اعلام کرد به عنوان نامزد مخالفان انتخاب شده است. مخالفان دولت گفته بودند خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام می‌باشند اما تنها پس از شکست سیاسی «عمران خان» و به صورت قانونی این اقدام انجام خواهد شد. کمیسیون انتخابات پاکستان روز پنجشنبه اعلام کرد ممکن است انتخابات جدید این کشور در ماه اکتبر برگزار شود.

چین نسبت به “سیاسی‌شدن” مسئله حقوق بشر هشدار داد

پس از آنکه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تعلیق روسیه از شورای حقوق بشر این سازمان رای مثبت داد، وزارت خارجه چین گفت که پکن “مخالف سیاسی شدن” مسئله حقوق بشر است.

ادامه

جنگ سرد, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, سازمان ملل, شرق آسیا, گزارش

سوریه: اقدام هماهنگ غرب علیه روسیه هیچ ارتباطی با حقوق بشر در اوکراین ندارد

بسام صباغ نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد در پی تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل تأکید کرد که اقدام هماهنگ غرب برای بدنام کردن فدراسیون روسیه هیچ ارتباطی با حقوق بشر در اوکراین ندارد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, بیانیه, تحریم, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, سوریه, شرق اروپا, غرب

سربازان اوکراینی اسیران روس را اعدام کردند

تصاویر منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که گروهی از سربازان اوکراینی پس از اسیر کردن سربازان روسیه، آن‌ها را درحالی که دست‌هایشان بسته است، به قتل می‌رسانند.

ادامه

امریکا, اوکراین, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا