ادای احترام کیم جونگ اون به سربازان کشته شده کره شمالی در جنگ اوکراین

رسانه‌های کره شمالی گزارش دادند رهبر این کشور در ادای احترامی بی‌سابقه به سربازان کشته شده کره شمالی در جنگ روسیه علیه اوکراین حضور یافت و با حالتی غم آلود بر روی تابوت‌های این افراد دست گذاشت. به گزارش ایسنا، این اقدام کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی اذعانی بی‌سابقه به حضور و تلفات نیروهای ... ادای احترام کیم جونگ اون به سربازان کشته شده کره شمالی در جنگ اوکراین

ادامه

اوکراین, جهان, روسیه, شبه جزیره کره, شرق آسیا, شرق اروپا, کره جنوبی, کره شمالی, گزارش

سلطه چین بر انرژی‌های تجدیدپذیر؛ زنگ خطر برای راهبرد صنعتی آمریکا

چین با افزایش سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر، از تولید تا صادرات فناوری سبز، به قدرتی جهانی در این عرصه تبدیل شده است؛ روندی که می‌تواند نفوذ بلندمدت ایالات متحده را در کشورهای در حال توسعه تهدید کند، مگر آنکه واشنگتن راهبرد صنعتی خود را مورد بازنگری قرار دهد. به گزارش عصر دوشنبه ایرنا از تارنمای ... سلطه چین بر انرژی‌های تجدیدپذیر؛ زنگ خطر برای راهبرد صنعتی آمریکا

ادامه

آفریقا, آمریکا, اقتصادی, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش

چین: حمله آمریکا علیه ایران را به شدت محکوم می‌کنیم

وزارت خارجه چین اعلام کرد که حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران را به شدت محکوم می‌کنیم و آن را نقض خطرناک منشور ملل متحد می‌دانیم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، چین حملات آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم و تأکید کرد که این حملات نقض جدی منشور سازمان ملل متحد ... چین: حمله آمریکا علیه ایران را به شدت محکوم می‌کنیم

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, اسراییل, ایران, تحلیل, تنش‌زایی, جهان, چین, خاورمیانه, سازمان ملل, شرق آسیا, صلح

صنعت فضایی تجاری چین در مسیر نوآوری و رشد

بر فراز آب‌های استان «شان‌دونگ» در شرق چین، موشکی با قدرت به آسمان پرتاب شد و ردی درخشان بر پهنه آسمان به‌جا گذاشت. به گزارش CGTN : این پرتاب که توسط «شرکت فضایی گالاکتیک انرژی» انجام شد، با موفقیت چهار ماهواره را به مدار زمین فرستاد و پنجمین پرتاب موفق متوالی این شرکت از سکوهای ... صنعت فضایی تجاری چین در مسیر نوآوری و رشد

ادامه

اقتصادی, چین, دانش, شرق آسیا, گزارش

نگاهی به طرح چین برای کمک به حل بحران خاورمیانه

طرح چین برای حل این بحران، سه ارزش مهم را برجسته می‌کند به گزارش CGTN : همزمان با بحران ناشی از حملات هوایی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران و حملات متقابل ایران به اسرائیل، شی جین‌پینگ، رئیس جمهوری خلق چین روز پنجشنبه ۱۹ ژوئن با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه تلفنی گفت‌وگو کرد و پیشنهادهای ... نگاهی به طرح چین برای کمک به حل بحران خاورمیانه

ادامه

آمریکا, اتحادیه عرب, اسراییل, امنیت مشترک, ایران, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, ٰژئوپلیتیک, سوریه, شرق آسیا, صلح, عراق, عربستان, غرب, همکاری استراتژیک

ریاکاری حقوق بشری کاخ سفید؛ از خیابان‌های آمریکا تا اویغورهای چین

اگر قرار باشد واشنگتن عدالت جو و نگران حقوق بشر دیگران باشد، باید عمیقا به اقداماتی که علیه غیر نظامیان در افغانستان، عراق و سوریه در طول این سال‌ها انجام داده، فکر کنیم.

 

به گزارش تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ۱۷ ژوئن (۲۸ خرداد) لایحه «قانون سیاست حقوق بشر اویغورها» را امضا و آن را رسما به قانون تبدیل کرد. بر اساس این قانون برخی مقامات چین مورد تحریم قرار خواهند گرفت.

 

اما اساسا آمریکا چرا باید نگران حقوق بشر در کشوری دیگر باشد؟ آیا حقیقتا آمریکا آن قدر به دنبال عدالت است که برای دفاع از حقوق بشر اویغورها از ناراحت کردن بزرگ ترین شریک تجاری خود (چین) که البته با آن وارد دعوای تجاری هم شده است، دریغ نمی کند؟

 

اگر قرار باشد واشنگتن عدالت جو و نگران حقوق بشر دیگران باشد، باید عمیقا به اقداماتی که علیه غیر نظامیان در افغانستان، عراق و سوریه در طول این سال ها انجام داده، فکر کنیم.

 

اگر دولت آمریکا واقعا به دنبال عدالت است پس به بلاهایی که بر سر سیاهپوستان و معترضان تبعیض نژادی آورده هم باید فکر کنیم. به رسوایی حقوق بشری ایالات متحده در زندان گوانتانامو هم فکر کنیم.

 

درباره این تامل کنید که چرا از یک سو به طور مداوم از نظام سیاسی ایران انتقاد می کند و آن را تحت فشار قرار می دهد اما از سوی دیگر با آن همه کشورهای شاهنشاهی که برخی ها نظام مشروطه هم ندارد و قدرت واقعا در انحصار یک خانواده سلطنتی قرار دارد، متحد نزدیک و صمیمی است؟

 

بگذارید دقیقتر نگاه کنیم؛ چرا آمریکا از «دالایی لاما» که به دنبال احیای نظام برده داری در تبت بوده و از جدایی طلبان «شین جیانگ» که هزاران حمله تروریستی را انجام داده و عمدا به صورت سازمان یافته مردم بی گناه را کشته اند حمایت و دفاع می کند؟ به نظر شما، آمریکا که حالا لایحه قانون سیاست حقوق بشر ایغورها را تصویب کرد، واقعا به دنبال تحقق عدالت است؟ این را هم فراموش نکنیم که ایالات متحده خیلی وقت است از شورای حقوق بشر سازمان ملل هم خارج شده است.

 

با کمی تأمل می توان به راحتی به جواب سوالات بالا رسید. آمریکا از نگرانی دروغین خود برای اوضاع حقوق بشر اویغورها تنها یک هدف دارد و آن هم منحرف کردن توجه افکار عمومی شهروندان خود از اوضاع وخیم داخلی ناشی از تظاهرات ضد نژادپرستی است. منحرف کردن توجه مردم از مشکلات داخلی حیله متعارف سیاستبازان غربی و آین آسانترین و کم هزینه ترین و موثرترین راه نجات سیاستبازان از زیر فشارهای داخلی است.

 

شاید بگویید مهم نیست آمریکایی ها به چی دلیل این قانون را تصویب کردند، مهم این است که حقوق بشر اویغورها نقض نمی شود. نه، این حقیقت ندارد. نیازی نیست ثابت کنیم این حقیقت ندارد زیرا چیزی که وجود ندارد، قابل اثبات هم نیست.

 

در واقع وظیفه آنهایی که مدعی ظلم علیه اویغورها و وجود کمپ اجباری در شین جیانگ هستند این است که مدارک قانع کننده ارائه کنند و به گویند ادعای آنها حقیقت دارد.

 

اگر به سناریوها و داستان های خیالی در شکبه های اجتماعی “مدارک قانع کننده” می گویید، حرفی باقی نمی ماند، جز این جمله طلایی که باید گفت “این همان ظرفیت موجود در افکار عمومی است که می توان برای دروغ‌پردازی و سیاهنمایی از آن استفاده کرد.”

 

از سال ۱۹۹۰ تا پایان سال ۲۰۱۶ میلادی، هزاران حادثه تروریستی در شین جیانگ رخ داده است. مسایل مربوط به شین جیانگ به هیچ وجه قومی، مذهبی و حقوق بشری نیست بلکه ضدیت با خشونت، تروریسم و تجزیه طلبی است.

هشدار سازمان جهانی بهداشت در باره مرحله جدید و خطرناک کرونا

رییس سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس مطبوعاتی که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: «جهان در یک مرحله جدید و خطرناک قرار گرفته است. قابل درک است که بسیاری از شهروندان از محبوس شدن در منازل خود خسته شده‌اند؛ اما ویروس هنوز هم با سرعت زیادی در حال شیوع است.»

ادامه

اتریش, اروپا, امریکا, ایتالیا, جهان, چین, خبر, دانمارک, سازمان بهداشت جهانی, سوئد, شرق آسیا, هلند

سطح تاثیر پادتن مبتلایان به کرونا دوام چندانی ندارد

یک مطالعه جدید نشان داده است سطح تاثیر آنتی‌بادی بیماران مبتلا به کرونا، تنها دو تا سه ماه دوام می‌آورد و این میزان به ویژه در میان افراد مبتلایی که علائم شدید بیماری را بروز نداده‌اند کمتر است. آنتی‌بادی یا پادتن نوعی پروتئین است که در مقابله با ویروس یا باکتری در دستگاه ایمنی بدن تولید ... سطح تاثیر پادتن مبتلایان به کرونا دوام چندانی ندارد

ادامه

جهان, چین, خبر, دانش, شرق آسیا, مقاله

چین: آزمایش‌های واکسن کرونا وارد مرحله نهایی شد

محققان چینی اعلام کردند سه واکسن از پنج واکسن ویروس کرونا که در این کشور در دست تولید است، دو مرحله از سه مرحله آزمایش‌های بالینی را طی کرده و اکنون وارد مرحله نهایی شده است.

ادامه

افریقا, جهان, چین, خبر, دانش, سازمان بهداشت جهانی, شرق آسیا

واکنش چین به دخالت آمریکا و گروه ۷ در امور داخلی این کشور

چین امروز پنجشنبه همزمان به امضای مصوبه کنگره آمریکا توسط دونالد ترامپ رییس‌جمهوری این کشور برای تحریم مقام‌های پکن و همچنین بیانیه مشترک اعضای گروه هفت که در آن خواستار بازنگری در «لایحه امنیتی هنگ‌کنگ» شده بودند واکنش نشان داد.

ادامه

امریکا, تجزیه‌طلبی, تروریسم, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

شی‌جین پینگ؛ مردم آفریقا اولین مصرف‌کنندگان واکسن کرونا خواهند بود

«شی‌جین پینگ» رئیس جمهور چین امروز ۱۷ ژوئن/۲۸ خرداد در اجلاس فوق العاده چین و آفریقا با محور اتحاد علیه ویروس کووید-۱۹ که به صورت مجازی برگزار شد، با اشاره به دوره حساس مبارزه جهان علیه ویروس کرونا، به بحث درباره واکنش های مشترک چین و آفریقا در مهار این ویروس و تجدید و احیای ... شی‌جین پینگ؛ مردم آفریقا اولین مصرف‌کنندگان واکسن کرونا خواهند بود

ادامه

افریقا, افریقای جنوبی, جهان, چین, شرق آسیا, همبستگی