اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

وزیر امور خارجه اسپانیا امروز چهارشنبه، گفت که کشورش با نروژ همکاری خواهد کرد تا «بودجه‌ای را روی میز قرار دهد» تا در عوض درآمدهای مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین که توسط اسرائیل توقیف شده است، به این تشکیلات کمک کند. به گزارش ایسنا،‌ «خوزه مانوئل آلبارز» وزیر امور خارجه اسپانیا گفت که کشورش با نروژ ... اسپانیا با حمایت مالی، ضربه اسرائیل به فلسطین را خنثی می‌کند

ادامه

اسپانیا, اسراییل, اقتصادی, تروریسم, تشکیلات خودگردان فلسطین, جنوب اروپا, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین, نروژ, نسل‌کشی

تایمز: هند با شرکت در رزمایش روسیه و بلاروس از خط قرمز غرب عبور کرده است

وزارت دفاع هند در پی وخامت روابط میان واشنگتن و دهلی‌نو از شرکت سربازان ارتش این کشور در رزمایش نظامی مشترک روسیه و بلاروس خبر داد؛ اقدامی که به غرب را خشمگین کرده است. به گزارش ایسنا، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند جمعی از سربازان ارتش کشورش را جهت شرکت در رزمایش نظامی مشترک روسیه ... تایمز: هند با شرکت در رزمایش روسیه و بلاروس از خط قرمز غرب عبور کرده است

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, استراتژی, اقتصادی, بلاروس, پاکستان, جهان, چین, روسیه, شانگ‌های, غرب, فنلاند, گزارش, ناتو, هندوستان

روزنامه گاردین: بحران تازه درسیاست انگلیس؛ نخست‌وزیر درتنگنای رهبری

یک هفته پرتنش سیاسی با استعفا و برکناری‌های پیاپی، سقوط در نظرسنجی‌ها و افزایش انتقادها از سبک حکمرانی در داونینگ‌استریت، کی‌یر استارمر نخست‌وزیر انگلیس را در تنگنای رهبری قرار داده و گمانه‌زنی‌ها درباره آینده سیاسی او را تشدید کرده است. به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین در تحلیلی هشدار داد که «زمان برای ترمیم رهبری در ... روزنامه گاردین: بحران تازه درسیاست انگلیس؛ نخست‌وزیر درتنگنای رهبری

ادامه

آمریکا, اقتصادی, انگلیس, تحلیل, جهان, سیاسی, غرب اروپا

اعتراض کارگران صنعت پوشاک سریلانکا علیه تعرفه‌های ترامپ

ظهر شنبه صدها تن از کارگران صنعت پوشاک سریلانکا در کلمبو علیه تعرفه‌های جدید تجاری ترامپ اعتراض کردند. به گزارش ایلنا و به نقل از خبرگزاری پرس تراست هندوستان، صدها تن از کارگران سریلانکایی در پایتخت این کشور (کلمبو) علیه وضع تعرفه‌های آمریکا بر ضد صنعت پوشاک این کشور، تجمع اعتراضی برگزار کردند. ظهر شنبه ... اعتراض کارگران صنعت پوشاک سریلانکا علیه تعرفه‌های ترامپ

ادامه

آسیای جنوب شرقی, آمریکا, اقتصادی, بنگلادش, جهان, حقوق بشر, خبر, سریلانکا, طبقه کارگر, ویتنام

روزنامه «لوموند»:خشم فراوان نسبت به بی‌عدالتی، آتش شورش را شعله‌ور ساخت

در فرانسه خشم زیادی پیرامون بی‌عدالتی اجتماعی در حال شکل‌گیری است که این اعتراضات جلوه‌ای از آن خشم انباشته است. به گزارش ایلنا و به نقل از روزنامه لوموند چاپ پاریس، اعتراضات کارگران، مردم و بازنشستگان و دانشگاهیان فرانسوی در اعتراض به حذف بودجه‌های عمومی و اجرای سیاست‌های ریاضت اقتصادی وارد هفته دوم خود شده ... روزنامه «لوموند»:خشم فراوان نسبت به بی‌عدالتی، آتش شورش را شعله‌ور ساخت

ادامه

اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, بازنشستگی, تحلیل, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, غرب اروپا, فرانسه

روند صعودی قیمت انرژی در اروپا، انگلیس را با بحران مواجه ساخته است

تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه که بزرگترین صادر کننده سوخت فسیلی جهان است، قیمت انرژی در اروپا را صعودی کرده و به بحران انگلیس دامن زده است.

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، همزمان با اعمال تحریم‌ها ضد روسیه بعنوان بزرگ‌ترین صادرکننده سوخت‌های فسیلی در جهان، قیمت انرژی در اروپا به شدت افزایش یافته است و حدود ۸۰ میلیون خانوار تنها در انگلیس در انتظار افزایش ۵۰ درصدی مبالغ قبوض سوخت خانگی شان در ماه جاری هستند. برخی از کارشناسان هم با نگرانی به وضع موجود نگاه می‌کنند و آن را به بحران انرژی در ۱۹۷۰ تشبیه می‌کنند. در آن زمان کمبود سوخت همه مردم جهان را به شدت تحت تاثیر قرار داد.

 

به گزارش راشاتودی، انگلیس با بحران مواجه است. بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور مایوسانه بدنبال منابع جدید انرژی می‌گردد. وی وعده داده است که هر سال یک نیروگاه جدید انرژی اتمی و در طول هشت سال، هشت نیروگاه اتمی ایجاد کند.

 

نخست وزیر انگلیس گفت: این اقدامات ما تلاشی برای اصلاح برخی از اشتباهات مان در گذشته هستند. می‌خواهیم مطمئن شویم که در آینده در وضعیت بهتری قرار داریم و دیگر هرگز قربانی افت و خیز‌ها در قیمت نفت و گاز در جهان نشویم. همچنین نباید بار دیگر افرادی مانند ولادیمیر پوتین از ما باجگیری کنند. ما در این جا در کشورمان امنیت انرژی داریم.

 

اندرو بیلی، رئیس بانک مرکزی انگلیس هم در این خصوص گفت: این واقعا یک شوک تاریخی به درآمد‌های مردم است. شوک واردشده به قیمت انرژی، امسال بسیار گسترده‌تر از شوک‌های دهه ۱۹۷۰ خواهد بود.

 

بنابراین، سئوالی که مطرح می‌شود این است که در ۱۹۷۰ چه تحولاتی در بازار انرژی به وقوع پیوست؟ در ۱۹۷۳ جنگ اعراب و اسرائیل به اعمال تحریم نفتی ضد کشور‌های عضو اوپک منجر شد. این تحریم‌ها به کمبود سوخت در بازار‌ها و در نهایت هم این کمبود به رکود جهانی منجر شد. بعد از آن بود که جهان ناگهان متوجه شد که تا چه حد برای تامین انرژی موردنیاز خود به نفت خاورمیانه و اوپک وابسته است.

 

در آن زمان انگلیس با تورم شدید و افزایش بی سابقه قیمت‌ها مواجه شد. تقریبا شبیه وضعی که اکنون در تورم انگلیس مشاهده می‌کنیم. در آن سال‌ها دولت انگلیس از شهروندان درخواست می‌کرد که در فصل سرما تنها یک اتاق شان را گرم کنند. اکنون هم تقریبا چنین پیشنهاداتی به شهروندان انگلیس ارائه می‌شود. اما حزب کارگر انگلیس برای حل این مشکل پیشنهاد کرده است که توزیع انرژی در میان شهروندان این کشور با بحران جاری سهمیه بندی شود. البته طرح پیشنهادی حزب کارگر انگلیس چندان مورد توجه قرار نگرفت، ولی بوریس جانسون راهکار خودش را برای خروج از این بحران ارائه می‌کند و در اوائل آوریل قیمت انرژی برق را در انگلیس حدود ۵۴ درصد افزایش داد.

 

این در حالی است که اکنون میزان تورم در انگلیس در بالاترین سطح در ۳۰ سال گذشته قرار دارد. کارشناسان هم می‌گویند صد‌ها هزار خانوار در انگلیس با این وضع زیر خط فقر قرار خواهند گرفت. موسسه رزولوشن اعلام کرد وضع موجود در انگلیس یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در این کشور به زیر خط فقر خواهد برد که ۵۰۰ هزار نفر از آن‌ها کودک هستند و این اولین بار است که فقر در انگلیس تا این حد گسترش می‌یابد.

گفتگوی یکساعته مجازی با نخست وزیر هند برای بایدن نتیجه‌ای دربر نداشت

یک مقام ارشد دولت آمریکا اعلام کرد جو بایدن رئیس‌جمهوری این کشور روز دوشنبه در دیدار مجازی یک ساعته با نارندرا مودی نخست وزیر هند دیدگاه صریح خود را درباره موضع بی‌طرف هند در جنگ اوکراین مطرح کرد.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, جنگ سرد, جنوب آسیا, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, گزارش, هندوستان

قدرت مافیا‌ در ایران؛ مازاد دام داریم ولی گوشت وارد می‌شود/ مافیا اجازه کاهشی‌شدن قیمت‌ها را نمی‌دهند

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور با بیان اینکه با مازاد و انباشتگی دام زنده مواجهیم ولی واردات گوشت انجام می‌شود، گفت: مافیای گوشت اجازه نمی‌دهند قیمت‌ گوشت قرمز در بازار کاهش یابد که واردات ادامه داشته باشد.

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, فساد, گزارش