دست رد ژاپن به سینه ترامپ؛ واردات نفت و گاز روسیه همچنان ادامه دارد

وزیر بازرگانی ژاپن در واکنش به فشار آمریکا برای توقف خرید نفت و گاز روسیه، تاکید کرد که هرگونه تصمیم‌گیری درباره واردات انرژی بر پایه منافع ملی ژاپن انجام خواهد شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یوجی موتو، وزیر بازرگانی ژاپن در واکنش به درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ... دست رد ژاپن به سینه ترامپ؛ واردات نفت و گاز روسیه همچنان ادامه دارد

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, گروه ۷, منافع ملی, هندوستان

ترامپ: اوکراین باید به جنگ پایان دهد؛ ۸۷درصد دونباس در اختیار مسکو است

رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که اوکراین باید «در خطوط درگیری متوقف شود» و جنگ با روسیه را تمام کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر این باور است که اوکراین باید «در خطوط درگیری توقف کند» و به جنگ با روسیه پایان دهد و شرایط قلمرویی فعلی ... ترامپ: اوکراین باید به جنگ پایان دهد؛ ۸۷درصد دونباس در اختیار مسکو است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, کودتا

ترامپ به زلنسکی: شروط روسیه را بپذیرید وگرنه «کی‌یف نابود می‌شود»

روزنامه «فایننشال تایمز» نوشت رئیس‌جمهور اوکراین در دیداری پرتنش با همتای اوکراینی‌اش در کاخ سفید، از او خواست برای پایان بحران اوکراین به روسیه امتیاز دهد و هشدار داد در غیر این صورت، نظام کی‌یف نابود می‌شود. به گزارش ایلنا، روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان دیداری پرتنش با ... ترامپ به زلنسکی: شروط روسیه را بپذیرید وگرنه «کی‌یف نابود می‌شود»

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جهان, خبر, شرق اروپا, صلح

ارشدترین افسر ارتش بریتانیا: کاری که ما در مورد اوکراین انجام داده‌ایم، تشویق اوکراین به جنگیدن است

به گفته ارشدترین افسر ارتش بریتانیا، اوکراین نمی‌تواند در جنگ خود با روسیه پیروز شود و باید در مورد شرایط صلح با کرملین مذاکره کند. به گزارش ایسنا، «دیوید ریچاردز»، ژنرال پنج ستاره ارتش انگلیس گفت که کی‌یف بدون کمک نیروهای ناتو – که در میدان درگیر نخواهند شد – قادر به بیرون راندن سربازان ... ارشدترین افسر ارتش بریتانیا: کاری که ما در مورد اوکراین انجام داده‌ایم، تشویق اوکراین به جنگیدن است

ادامه

افغانستان, انگلیس, اوکراین, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, گزارش, ناتو

روسیه ۲ منطقه در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ۲ منطقه دیگر در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانوستی، وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه اعلام کرد که نیروهای ارتش این کشور در ادامه پیشروی‌های خود، ۲ شهرک دیگر در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرد. بر اساس اعلام ... روسیه ۲ منطقه در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرد

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, شرق اروپا

روسیه: مذاکرات لاوروف با ترامپ و پامپئو “واقع‌‌بینانه و سازنده” بود

سخنگوی وزارت خارجه روسیه، مذاکرات “سرگئی لاوروف” با رئیس جمهور و وزیر خارجه آمریکا را “واقع‌‌بینانه و سازنده” ارزیابی کرده و گفت: مسائل امنیتی، خلع سلاح، ثبات راهبردی، سوریه، اوکراین، ایران و کره شمالی مورد بررسی قرار گرفت.

 

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، “ماریا زاخارووا” سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه شب گذشته در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد، مذاکرات “سرگئی لاوروف” وزیر خارجه این کشور با “دونالد ترامپ” رئیس جمهوری و “مایک پامپئو” وزیر خارجه آمریکا در واشنگتن، “واقع‌ بینانه و سازنده” بود.

 

زاخارووا گفت: «موضوعات مورد مذاکره تنها یک بحث فلسفی جهانی نبود، بلکه موارد بسیار مشخصی از مسائل بین‌المللی که دو طرف درباره آنها گفت‌وگو می‌کنند، از جمله سوریه ، افغانستان و غیره … مورد بررسی قرار گرفت.

 

این دیپلمات با اشاره به اینکه مسائل امنیتی، خلع سلاح و ثبات راهبردی در این مذاکرات مطرح گردید، تأکید کرد: «این یک گفت‌وگوی بسیار واقع بینانه و سازنده بود.»

 

وزیرخارجه روسیه در ۱۰ دسامبر(۱۹ آذر ماه) برای یک سفر کاری به ایالات متحده عزیمت کرد و در پایان این سفر اعلام کرد که دیدار وی با رئیس جمهوری آمریکا در فضایی همراه با درک متقابل انجام شده و در جریان مذاکرات، روابط اقتصادی دو کشور، مسائل پیرامون ایران، کره شمالی، پیمان نابودی موشک‌هایدارای برد کوتاه و متوس، کنترل تسلیحات هسته‌ای و اتهامات علیه روسیه مبنی بر مداخله در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

زاخارووا در پاسخ به سئوال دیگری در این مصاحبه یادآور شد بدون تردید لحن مذاکرات طرف اوکراینی در چارچوب در نشست سران “گروه نرماندی” در پاریس تغییر کرده و شیوه رفتار مذاکره کنندگان از کی‌یف بیش از پیش واقع بینانه شده بود. به عقیده وی، برای حل و فصل مشکلات در سطح جهان، مطمئناً هیچ راهی جز برخورد واقع بینانه با مسائل وجود ندارد.

 

سخنگوی وزارت خارجه روسیه افزود، نتیجه نشست سران “گروه نرماندی” در پاریس در سفر سرگئی لاوروف به واشنگتن، البته به ابتکارعمل طرف آمریکایی مورد بررسی قرار گرفت.

هشدار ترامپ درباره مداخله روسیه درانتخابات آمریکا/ لاوروف: بحثی درباره مداخله نکردیم

کاخ سفید در بیانیه‌ای در پایان نشستی که در دفتر بیضی شکل این کاخ بین دونالد ترامپ و سرگئی لاوروف به دور از چشم رسانه‌ها برگزار شد، اعلام کرد، ترامپ نسبت به هرگونه مداخله روسیه در انتخابات آمریکا هشدار داده است. این در حالی است که لاوروف بررسی مداخله در انتخابات را تکذیب کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, ایران, ترکیه, تروریسم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, شرق اروپا, فلسطین, لیبی

“گروه نورماندی” بر اجرای کامل آتش بس در شرق اوکراین به توافق رسید

سران روسیه، اوکراین، فرانسه و آلمان پس از نشست در قالب “گروه نورماندی” در بیانیه مشترکی بر اجرای کامل آتش‌بس، تبادل همه زندانیان و همچنین اجرای توافق‌های مینسک در شرق اوکراین توافق کردند.

ادامه

المان, اوکراین, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, فرانسه

پنتاگون، رقابت با چین و روسیه را برنامه راهبردی ارتش امریکا خواند

وزیر دفاع آمریکا روز یکشنبه گفت: به رغم افزایش تهدیدات امنیتی در خاورمیانه، اما ارتش آمریکا برنامه‌های خود را بر رقابت با چین و روسیه متمرکز کرده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, شمال اروپا