دست رد ژاپن به سینه ترامپ؛ واردات نفت و گاز روسیه همچنان ادامه دارد

وزیر بازرگانی ژاپن در واکنش به فشار آمریکا برای توقف خرید نفت و گاز روسیه، تاکید کرد که هرگونه تصمیم‌گیری درباره واردات انرژی بر پایه منافع ملی ژاپن انجام خواهد شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یوجی موتو، وزیر بازرگانی ژاپن در واکنش به درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر ... دست رد ژاپن به سینه ترامپ؛ واردات نفت و گاز روسیه همچنان ادامه دارد

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, گروه ۷, منافع ملی, هندوستان

ترامپ: اوکراین باید به جنگ پایان دهد؛ ۸۷درصد دونباس در اختیار مسکو است

رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که اوکراین باید «در خطوط درگیری متوقف شود» و جنگ با روسیه را تمام کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر این باور است که اوکراین باید «در خطوط درگیری توقف کند» و به جنگ با روسیه پایان دهد و شرایط قلمرویی فعلی ... ترامپ: اوکراین باید به جنگ پایان دهد؛ ۸۷درصد دونباس در اختیار مسکو است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, کودتا

ترامپ به زلنسکی: شروط روسیه را بپذیرید وگرنه «کی‌یف نابود می‌شود»

روزنامه «فایننشال تایمز» نوشت رئیس‌جمهور اوکراین در دیداری پرتنش با همتای اوکراینی‌اش در کاخ سفید، از او خواست برای پایان بحران اوکراین به روسیه امتیاز دهد و هشدار داد در غیر این صورت، نظام کی‌یف نابود می‌شود. به گزارش ایلنا، روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان دیداری پرتنش با ... ترامپ به زلنسکی: شروط روسیه را بپذیرید وگرنه «کی‌یف نابود می‌شود»

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جهان, خبر, شرق اروپا, صلح

ارشدترین افسر ارتش بریتانیا: کاری که ما در مورد اوکراین انجام داده‌ایم، تشویق اوکراین به جنگیدن است

به گفته ارشدترین افسر ارتش بریتانیا، اوکراین نمی‌تواند در جنگ خود با روسیه پیروز شود و باید در مورد شرایط صلح با کرملین مذاکره کند. به گزارش ایسنا، «دیوید ریچاردز»، ژنرال پنج ستاره ارتش انگلیس گفت که کی‌یف بدون کمک نیروهای ناتو – که در میدان درگیر نخواهند شد – قادر به بیرون راندن سربازان ... ارشدترین افسر ارتش بریتانیا: کاری که ما در مورد اوکراین انجام داده‌ایم، تشویق اوکراین به جنگیدن است

ادامه

افغانستان, انگلیس, اوکراین, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, گزارش, ناتو

روسیه ۲ منطقه در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ۲ منطقه دیگر در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانوستی، وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه اعلام کرد که نیروهای ارتش این کشور در ادامه پیشروی‌های خود، ۲ شهرک دیگر در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرد. بر اساس اعلام ... روسیه ۲ منطقه در دونتسک و زاپروژیا را تصرف کرد

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, شرق اروپا

دعوا بر سر جسد لنین بار دیگر بالا گرفت

مردم روسیه در چند روز اخیر بار دیگر شاهد بالا گرفتن اختلاف نظرها در خصوص آینده جسد «ولادیمیر ایلیچ اولیانوف» معروف به لنین تئوریسین و رهبر انقلاب کمونیستی اتحاد جماهیر شوروی بودند.

 

 

این بار «ولادیمیر پتروف» نماینده مجلس محلی استان لنینگراد بر آتش این اختلاف دمید و گفت که جسد لنین باید مطابق با وصیت نامه وی در سال ۲۰۲۴ به خاک سپرده شود و به جای مومیایی، یک مجسمه پلاستیکی در مقبره لنین در میدان سرخ قرار داده شود.

 

تنها ساعاتی پس از انتشار این خبر، «دمیتری نوویکوف» معاون کمیته مرکزی حزب کمونیست روسیه به این اظهار نظر واکنش تندی نشان داد و گفت: این ایده احمقانه است ضمن اینکه بی وجدان بودن پتروف را نشان می دهد.

وی افزود: چرا که اگر این نماینده وجدان و نگاه منطقی و سالم به تاریخ داشت از مطرح کردن چنین پیشنهادی خجالت می کشید.

 

«آلکساندر یوشچنکو» از نمایندگان دومای روسیه و سخنگوی حزب کمونیست روسیه نیز پیشنهاد دفن لنین را اظهار نظری تحریک آمیز خواند و آن را رد کرد.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه پارسال با دفن جسد مومیایی شده «ولادیمیر لنین» بنیانگذار شوروی که در آرامگاه ویژه ای در میدان سرخ نگهداری می شود، مخالفت کرد و انتقادها در این باره را نادرست خواند.

 

جسد لنین به صورت مومیایی از سال ۱۹۲۴ تاکنون در میدان سرخ واقع در مرکز شهر مسکو زیر بقعه ای موسوم به آرامگاه لنین (بروسی ماوزالی لنینا) در خارج از کاخ کرملین قرار دارد و به محلی برای بازدید گردشگران تبدیل شده است.

 

بیش از دو دهه است که بر سر دفن جسد نخستین رهبر شوروی اختلاف نظر وجود دارد.

ایرنا

لاوروف: غرب می‌خواهد بالکان به عرصه جدید مقابله با روسیه تبدیل شود

به گزارش خبرگزاری «تاس»، “سرگئی لاوروف” وزیر امور خارجه روسیه معتقد است غرب تلاش مصرانه‌ای از خود نشان می دهد تا منطقه بالکان را به یکی از عرصه‌های مقابله با روسیه تبدیل کند.

ادامه

امریکا, اوکراین, ترکیه, جهان, خبر, روسیه, صربستان

به‌رغم سیاست ضدروسی کی‌یف، سفر۴ میلیون اوکراینی در نیمه نخست سال جاری به‌روسیه

روزنامه «ایزوستیا»، نوشت: در نیمه نخست سال ۲۰۱۸، تقریبا چهارمیلیون شهروند اوکراینی به روسیه سفر کردند، از این میزان ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر سفرهای شخصی داشته، بیش از ۳۰۰ هزار نفر برای مسائل کاری این سفر را انجام داده و بیش از ۱۳هزار شهروند اوکراینی نیز به عنوان توریست به روسیه سفر کرده‌اند.

ادامه

اوکراین, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

رهگیری هواپیمای نظامی آمریکا توسط جنگنده روسیه بر فراز دریای سیاه

مقامات نیروی دریایی آمریکا اظهار کرده‌اند: یک هواپیمای گشت دریایی لاکهید ایپی ۳ که بر فراز حریم هوایی بین‌المللی در حال پرواز بود، توسط یک جنگنده سوخوی ۲۷ روسیه رهگیری شد.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا