طبقه کارگر نقشی حیاتی در اقتصاد ایران دارد. امروزه کارگران و خانوادههای آنان نزدیک به ۶۰ درصد جمعیت ایران را تشکیل میدهند و در بخشهای تولیدی، خدماتی، کشاورزی، و صنعتی فعالیت میکنند. هر تغییری در وضعیت اقتصادی کشور بهطورمستقیم و غیرمستقیم بر زندگی و درنتیجه فعالیت این طبقه تأثیر میگذارد. بااینحال، در سالهای اخیر وضعیت ... وضعیت فاجعهبار کارگران در ایران: علل داخلی و بینالمللی
پوتین: سهم ارزهای ملی در تجارت کشورهای مشترکالمنافع از ۸۵ درصد فراتر رفت
رئیسجمهور روسیه اعلام کرد: سهم ارزهای ملی در پرداختهای کشورهای مستقل مشترک المنافع در مبادلات تجاری بین این کشورها از ۸۵ درصد فراتر رفت. به گزارش ایرنا از کرملین، ولادیمیر پوتین روز چهارشنبه پنجم دیماه ۱۴۰۳ در سخنانی در آغاز نشست غیررسمی سران کشورهای مستقل مشترکالمنافع در سنپترزبورگ افزود: همکاری بین کشورهای مستقل مشترک المنافع ... پوتین: سهم ارزهای ملی در تجارت کشورهای مشترکالمنافع از ۸۵ درصد فراتر رفت
تجمع کارگران و کشاورزان کوبایی علیه محاصره اقتصادی آمریکا + فیلم
دهها هزار کارگر و کشاورز و بازنشسته کوبایی در اعتراض به تحریمهای آمریکا به خیابان آمدند. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از پایگاه فدراسیون جهانی اتحادیههای کارگری (WFTU)، هزاران کارگر، کشاورز و بازنشسته کوبایی در اعتراض به تحریمها و محاصره اقتصادی جنایتکارانه آمریکا علیه این کشور به خیابانهای هاوانا (پایتخت این کشور) آمده و ... تجمع کارگران و کشاورزان کوبایی علیه محاصره اقتصادی آمریکا + فیلم
سفر قریب الوقوع اردوغان به سوریه/ منافع ترکیه در سوریه
فورکان هالیت یولجو، کارشناس سیاست امنیتی ترکیه، در توضیح خبر سفر قریب الوقوع اردوغان رئیسجمهور ترکیه به سوریه به همراه مقامات ارشد اقتصادی، به اسپوتنیک گفت: از نظر سیاسی و اقتصادی برای ترکیه بسیار مهم است که سوریه قوی در مرز جنوبی این کشور قرار داشته باشد. به گزارش اسپوتنیک؛ یولجو توضیح داد: «این یعنی ... سفر قریب الوقوع اردوغان به سوریه/ منافع ترکیه در سوریه
شکست سیاستهای ماجراجویانه و نابخردانهٔ رژیم ولایی در منطقه و ادعاهای دروغین دیکتاتورِ هراسناک
سقوط دیکتاتوری بشار اسد و حزب بعث در سوریه با دخالت آشکار ترکیه، اسرائیل، و امپریالیسم آمریکا و به دست گروههای تروریستی وابسته به “هیئت تحریر شام” وضع جدیدی در منطقۀ خاورمیانه پدید آورده است. فروپاشی دولت اسد در عین حال گواه شکست مفتضحانۀ حلقهٔ اساسی سیاستهای خارجی ماجراجویانهٔ رژیم ولایت فقیه در منطقۀ خاورمیانه ... شکست سیاستهای ماجراجویانه و نابخردانهٔ رژیم ولایی در منطقه و ادعاهای دروغین دیکتاتورِ هراسناک
تهدید گمرکی مجدد ترامپ علیه اروپا
رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که اگر اروپا تعرفههای گمرکی بر غذاهای دریایی آمریکا را لغو نکند، اعمال تعرفههای گمرکی بر واردات خودرو از اروپا را در دستور کار قرار میدهد.
به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی “استاندارد”، “دونالد ترامپ”، رئیس جمهور آمریکا بار دیگر اتحادیه اروپا را به اعمال تعرفه های گمرکی بالا بر واردات خودرو از این اتحادیه تهدید کرده است.
وی اعلام کرده که اگر اتحادیه اروپا تعرفه غذاهای دریایی وارداتی از ایالات متحده را لغو نکند این تصمیم خود را عملی خواهد کرد.
ترامپ روز گذشته در یک میز گرد با ماهیگیران در شهر بنگور این انتقاد را به اتحادیه اروپا وارد کرد که روی خرچنگ و سایر غذاهای دریایی آمریکا تعرفه ۲۰ درصدی اعمال میکند.
ترامپ با اشاره به اینکه خرچنگ های وارداتی از کانادا بدون تعرفه گمرکی به اتحادیه اروپا وارد میشوند گفت: کانادا همان خرچنگ را از همان آب ها بدون عوارض گمرکی به اروپا وارد میکند، اما ما باید برای آن تعرفه گمرکی پرداخت کنیم.
رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که اگر اتحادیه اروپا این تعرفه های گمرکی را لغو نکند ما هم تعرفه های گمرکی بر واردات خودرو از این اتحادیه را اعمال میکنیم. وی تاکید کرد که این تعرفه ها نه تنها معادل تعرفه های اروپا خواهد بود، بلکه امکان دارد که افزایش هم پیدا کند.
ترامپ همچنین خطاب به اروپاییان گفت: من با آن ها تماس خواهم گرفت و اگر رویکرد خود را تغییر ندهند، ما تا زمان این تغییر تعرفه های گمرکی بر خودروهای وارداتی آن ها اعمال میکنیم.
ترامپ اعلام کرد که مشاور تجاری او مسئولیت مذاکرات با اتحادیه اروپا در این باره را بر عهده خواهد داشت.
تعرفه های گمرکی یک ابزار فشار محبوب دولت ترامپ است. رئیس جمهور آمریکا مدتهاست که اتحادیه اروپا را با این ابزار تهدید میکند.
اعمال تعرفه های گمرکی بالا بر واردات خودرو از اروپا از طرف آمریکا به ویژه خودروسازان آلمانی را شدیدا تحت تاثیر قرار خواهد داد.
بحران کرونا بیش از یک چهارم نیروی کار انگلیس را خانهنشین کرد
آمارهای رسمی در انگلیس نشان میدهد که از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون ۸.۷ میلیون شاغل خانه نشین شده که این میزان برابر با یک چهارم کل نیروی کار این کشور است.
بزرگترین بسته نجات اقتصادی چین برای مهار تبعات کرونا
«لی که چیانگ» نخست وزیر چین از اختصاص بزرگترین بسته نجات اقتصادی این برای گریز از تبعات ویروس کرونا خبر داد.
نفت از بحران خارج میشود؟
همزمان با رفع محدودیتها، تقاضا برای نفت رشد کرده است. به گفته کارشناسان نفت، تقاضای چین برای واردات نفت تقریبا به سطح قبل از شیوع کرونا رسیده که این امر در بهبود وضعیت نفت نقش مهمی داشته است.
بحران کرونا، بدهی دولت انگلیس را به بالاترین حد رساند
تازهترین گزارش دفتر آمار ملی انگلیس نشانگر آن است که استقراض دولت این کشور در ماه گذشته میلادی (آوریل) به دلیل بحران کرونا (کووید-۱۹) به بالاترین حد رسیده و بدهکاری ملی به سرعت در حال افزایش است.