گزارش صادره از دفتر خدمات تحقیقات کنگره از مشکل نگرانکننده در برنامه موشکهای فوق سریع این کشور پرده برداشت.
پکن: میزان بودجه نظامی درخواستی در آمریکا، نشانه اختلال روانی است
سخنگوی وزارت دفاع چین ضمن رد لفاظیهای واشنگتن علیه پکن، میزان بودجه نظامی درخواستی واشنگتن از کنگره آمریکا را نشانه «اختلال روانی» دانست.
مخالفت حزب سوسیال دموکرات آلمان با هدف ناتو برای افزایش بودجه نظامی
رئیس فراکسیون حزب دولتی سوسیال دموکرات آلمان خواستار رویگردانی از محقق کردن هدف مد نظر ناتو برای افزایش بودجه نظامی به ۲ درصد تولید ناخالص ملی شده و در این راستا از مواضع حزب سبز حمایت کرد.
قدرت نظامی چین چالشی برای آمریکا
اگرچه چین در حال حاضر رتبه سوم قدرت نظامی جهان را دارد اما این کشور هم اکنون نیز در برخی از شاخص ها مانند کشتی سازی از آمریکا جلو است و در نظر دارد تا اواسط قرن جاری به یک ارتش «مدرن و در کلاس جهانی» تبدیل شود.
مسکو: تصمیم اتمی لندن ضربه جدی به مفهوم کنترل تسلیحات است
معاون وزیر خارجه و سخنگوی کاخ ریاستجمهوری روسیه در اظهارنظرهای جداگانه تصمیم انگلیس برای گسترش زرادخانه اتمی خود را به شدت محکوم و چنین اقدامی را مخل امنیت جهان توصیف کردند.
تسلیم ژاپن بهفشارهای ترامپ و افزایش بودجه نظامی و خریدهای نظامی از آمریکا
ترامپ تهدید کرده بود اگر دولت ژاپن برای کاستن از تراز تجاری خود با آمریکا از این کشور سلاح نخرد، روی خودروهای وارداتی ژاپنی به آمریکا تعرفه خواهد بست.
دولت ژاپن روز سهشنبه اعلام کرد از سال آینده میلادی هر ساله ۱ درصد به بودجه نظامی خود خواهد افزود و تسلیحات نظامی پیشرفتهای از آمریکا خواهد خرید.
به گزارش عصرایران به نقل از فاکس نیوز، این اقدام کابینه ژاپن در واکنش به فشارهای فزاینده ترامپ به دولت توکیو مبنی بر کاستن از کسری موازنه تجاری بین دو کشور و افزایش هزینههای نظامی متحدان آمریکا صورت میگیرد.
کابینه ژاپن روز سه شنبه تصویب کرد که تعداد جنگندههای سفارشی اف- ۳۵ آمریکایی برای ارتش این کشور، از ۴۲ فروند به ۱۴۷ فروند افزایش یابد. ارزش این خرید بیش از ۱۰ میلیارد دلار خواهد بود.
این بزرگترین سفارش خرید هواپیمای اف – ۳۵ به شرکت آمریکایی ” لاکهید مارتین” (سازنده هواپیمای اف – ۳۵) است. بزرگترین خریدار هواپیماهای تولیدی این شرکت، ارتش آمریکاست.
در چارچوب این سیاست جدید، دولت ژاپن قرار است طی ۵ سال آینده حدود ۲۲۵ میلیارد دلار در حوزه تجهیزات نظامی با هدف حمایت از نیروهای آمریکایی در غرب اقیانوس آرام در برابر نفوذ فزاینده چین و روسیه، هزینه کند.
ژاپن همچنین قرار است دو فروند ناو “هلیکوپتربَر” را با کمک آمریکا به ناو “هواپیمابَر” تغییر دهد و تعداد ۱۸ فروند از جنگندههای اف-۳۵ عمود پرواز خریداری شده از آمریکا را به جزایر ژاپنی واقع در دریای چین شرقی مستقر سازد.
علاوه بر خرید هواپیما و ناو هواپیمابر، دولت ژاپن موشکهای دوربرد، هلیکوپتر و دیگر تجهیزات پیشرفته نظامی نیز از آمریکا خواهد خرید.
دونالد ترامپ به احتمال فراوان این سیاست جدید دولت ژاپن را از دستاوردهای خود در عرصه سیاست خارجی خواهد دانست، چون با این سیاست جدید دولت ژاپن، هم سفارشهای کلان خرید ادوات نظامی به شرکتهای تسلیحاتی آمریکا روانه خواهد شد و هم متحدان واشنگتن بخشی از هزینههای تامین امنیت نظامی خود را متقبل خواهند شد.
ترامپ در ماههای گذشته دولت ژاپن را برای خرید کالاهای آمریکایی برای جبران کسری موازنه تجاری تحت فشار قرار داده بود و در این راه دولت توکیو را به اعمال تعرفه روی واردات خودروی ژاپنی به آمریکا در صورت خودداری از خرید کالاهای آمریکایی از جمله تسلیحات آمریکایی، تهدید کرده بود.
عصرایران
پاسخ قاطع روسیه به ضربالاجل ۶۰ روزه آمریکا و ناتو
به گفته مقامات بلندپایه روس، آمریکا به خوبی میداند روسیه به تعهدات خود در قبال پیمان موشکی پایبند است، ولی در صورت خروج واشنگتن، مسکو به آن پاسخ متقابل داده و هرگز منافع ملی خود را فدای توافقات با آمریکا نخواهد کرد.
احتمال تشکیل ارتش اتحادیه اروپا قوت گرفت
کمیسیون اروپا روز سه شنبه در پی درخواست رئیس جمهوری فرانسه مبنی بر شکل گیری ارتشی واقعی در اروپا به منظور کاهش وابستگی به آمریکا، اعلام کرد که احتمالا ارتش اتحادیه اروپا تشکیل می شود.
آمریکا بزرگترین محموله مهمات را به پایگاه خود در اروپا فرستاد
«راشاتودی» گزارش داد: واشنگتن حدود ۱۰۰ محموله مهمات به پایگاه هوایی آمریکایی «رامشتاین» در آلمان تحویل داده که بزرگترین محمولهای است که از زمان بمباران یوگسلاوی در سال ۱۹۹۹ تاکنون، برای نیروهای آمریکایی در اروپا فرستاده میشود.
دیپلمات روس: روسیه و آمریکا خود را برای جنگ آماده میکنند
معاون مدیر بخش منع گسترش و کنترل سلاح در وزارت خارجه روسیه تایید کرد که روسیه در حال آماده شدن برای دفاع از قلمروی خود علیه هرگونه تهاجم است و این درحالی است که خروج آمریکا از پیمان منع تسلیحات اتمی میان برد نشان میدهد که واشنگتن نیز آماده چنین تهاجمی است.