صدها هزار نفر در بلژیک و هلند علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند

صدها هزار نفر از مردم بلژیک و هلند روز یکشنبه در شهرهای بروکسل و لاهه علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان‌دهندگان تظاهرات در لاهه را ۱۵۰ هزار نفر تخمین زدند. سازمان‌دهندگان اعتراضات در بروکسل نیز شمار شرکت‌کنندگان را ۱۱۰ هزار و پلیس تعداد آنها را ... صدها هزار نفر در بلژیک و هلند علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند

ادامه

اتحادیه اروپا, اعتراضات اجتماعی, بلژیک, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دیوان داوری لاهه, هلند

اعتراضات فراگیر در آمریکا به «سیاتل» کشیده شد+ فیلم

با وجود ادعای مقامات آمریکایی، اعتراضات مردمی در این کشور نه‌تنها خاموش نشده، بلکه با کشیده شدن آن به ایالت‌ها و شهرهای تازه‌ای، این اعتراضات درحال گسترش است. به گزارش ایسنا، وضعیت این روزهای آمریکا بحرانی شده است. برخی شهرهای آمریکا صحنه اعتراضات گسترده نسبت به سیاست‌های دولت است. اعتراضاتی که با دستور «دونالد ترامپ» ... اعتراضات فراگیر در آمریکا به «سیاتل» کشیده شد+ فیلم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسپانیا, اعتراضات اجتماعی, انگلیس, جهان, خبر, فلسطین, فیلم, مهاجرت, همبستگی

پایتخت‌های اروپایی بار دیگر صحنه راهپیمایی‌های ضدصهیونیستی شدند

پایتخت‌های مختلف اروپا همزمان با تعطیلات آخر هفته در آنها مجددا شاهد راهپیمایی انبوه حامیان فلسطین بودند که پایان نسل کشی در نوار غزه را خواستار شدند. به گزارش ایسنا، صدها هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در راهپیمایی که فراخوان آن از سوی احزاب اپوزیسیون اصلی ایتالیا صادر شد روز شنبه به خیابان‌های شهر ... پایتخت‌های اروپایی بار دیگر صحنه راهپیمایی‌های ضدصهیونیستی شدند

ادامه

آلمان, اسراییل, اعتراضات اجتماعی, انگلیس, ایتالیا, جهان, خاورمیانه, خبر, سوئد, صهیونیسم, فلسطین, کودکان

مردم بلغارستان در مخالفت با تغییر ارز ملی به یورو طی تظاهراتی خواستار برگزاری همه‌پرسی شدند

هزاران نفر از مردم بلغارستان در تظاهراتی با طرح دولت این کشور برای تغییر ارز ملی به یورو مخالفت کرده و خواستار برگزاری همه‌پرسی در این باره شدند. به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، گروه‌های مدنی و احزاب ملی‌گرا سازماندهی تظاهرات روز شنبه در صوفیه پایتخت بلغارستان را برعهده داشتند. معترضان پرچم‌های بلغارستان در ... مردم بلغارستان در مخالفت با تغییر ارز ملی به یورو طی تظاهراتی خواستار برگزاری همه‌پرسی شدند

ادامه

اتحادیه اروپا, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, بلغارستان, تورم, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر

معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

در سایه افزایش اعتراضات علیه نخست وزیر لیبی، سه وزیر دولت لیبی استعفا کردند. باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز؛ صد‌ها معترض لیبیایی دیروز جمعه خواستار برکناری عبدالحمید دبیبه، نخست‌وزیر مورد حمایت خارجی ها و دولت او شدند. طبق اعلام دولت، یک عضو نیرو‌های امنیتی هنگام تلاش برخی از معترضان برای یورش به دفتر نخست‌وزیر ... معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, شمال آفریقا, لیبی

با وجود استعفای نخست‌وزیر اعتراض‌ها در عراق ادامه دارد

عادل عبدالمهدی نخست‌وزیر عراق رسما استعفانامه خود را تقدیم رئیس پارلمان این کشور کرد. اما اعتراضات در عراق با وجود استعفای نخست وزیر این کشور ادامه دارد. استان‌های سنی‌نشین عراق نیز به معترضین پیوسته‌اند.

 

به گزارش دویچه وله؛ تلویزیون عراق اعلام کرد، عادل عبدالمهدی نخست‌وزیر عراق روز شنبه، ۹ آبان (۳۰ نوامبر) رسما استعفای خود را به پارلمان این کشور تقدیم کرد. تصمیم به استعفا عبدالمهدی بعد از درخواست آیت‌الله علی سیستانی، بانفوذترین مرجع تقلید شیعیان عراق، برای تغییر در رهبری این کشور اتخاذ شده است. اما اعتراض‌ها با وجود کناره‌گیری عبدالمهدی روز شنبه ۹ آذر نیز ادامه یافت.

 

تنها در روز جمعه ۲۹ آذر بیش از ۴۰ نفر در این کشور کشته شدند. تعدادی از معترضین عراقی در حمله به کنسولگری ایران در نجف جان خود را از دست دادند. مردم عراق در اعتراض‌های خیابانی خود علیه ایران هم شعار داده‌اند.

 

مقامات ایرانی گفتند که تظاهرات مردم عراق با حمایت عربستان سعودی، اسرائیل و آمریکا انجام می‌گیرد. حکومت ایران چنین اتهام‌هایی را علیه معترضان ایرانی هم مطرح کرده‌‌ و مدعی است که این اعتراض‌ها از خارج هدایت می‌شوند.

 

حسین شریعتمداری نماینده رهبر جمهوری اسلامی ایران در موسسه کیهان و مدیر مسئول این روزنامه از حشدالشعبی، گروه شبه نظامی عراقی طرفدار ایران خواسته که “آشوبگران و ارازل عراق را قلع و قمع کنید!”

 

روز شنبه ۹ آذر در استان‌های نجف، ناصریه و ذی‌قار عراق عزای عمومی اعلام شد. تظاهرات در عراق نه تنها فروکش نکرده بلکه گسترده‌تر نیز شده است. به گزارش شبکه العربیه استان‌های سنی‌نشین دیالی، صلاح‌الدین، الانبار، کرکوک و نینوا هم برای نخستین بار به معترضین پیوسته‌اند.

 

عراقی‌ها خواستند که عاملین کشتار معترضین دستگیر و مجازات شوند. شورای عالی قضایی عراق هم روز شنبه ۹ آذر اعلام کرده است که حمله‌کنندگان به معترضان عراقی مجازات خواهند شد.

 

خبرگزاری آلمان گزارش داده است که معترضین در بغداد و اکثر شهرهای جنوبی عراق که شیعه نشین هستند در خیابان‌ها ماند‌ه‌اند. آنها هشدار دادند که تا تغییر حکومت عراق در خیابان‌ها می‌مانند.

 

اعتراض عراقی‌ها از اول ماه اکتبر تابحال ادامه دارد. معترضان خواستار اصلاحات سیاسی و همچنین مقابله با فساد مالی در این کشور شده‌اند. اعتراضاتی که در بغداد آغاز شد و خیلی سریع به بسیاری دیگر از شهرهای این کشور نیز گسترش یافت.

 

در جریان ناآرامی‌های اخیر در عراق بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی رسانه‌ها، ۴۸۰ نفر کشته و ۱۵ هزار نفر زخمی شدند. نیروهای امنیتی و نظامی عراقی بسیار خشن با تظاهرکنندگان عراقی برخورد کرده است.

استاد علوم سیاسی؛ مردم دیگر خواستار تغییر در چارچوب جمهوری اسلامی نیستند

«محمد محبی»، فعال رسانه‌ای و استاد علوم سیاسی دانشگاه آزاد واحد غرب به ایران‌وایر می‌گوید مهم‌ترین ویژگی اعتراضاتی که در طول چند روز گذشته از نزدیک در تهران آن را مشاهده کرده، خشم متراکم و غیرقابل‌کنترل مردم در سطح خیابان‌ها بوده است.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, ایران, حقوق بشر, گزارش

«شمار ثبت‌شده جان‌باختگان اعتراض‌ها تاکنون ۳۶۶ نفر است»

کانال تلگرام وبسایت کلمه با استناد به اظهارات “یک منبع آگاه” شمار ثبت‌شده قربانیان اعتراض‌های اخیر ایران را ۳۶۶ نفر اعلام کرد. سازمان‌های حقوق بشری خواهان انتشار آمار واقعی کشته‌شدگان و مجروحان و بازداشت‌شدگان هستند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, ایران, حقوق بشر, خبر

ادامه اعتراضات برعلیه سیاست‌های نولیبرالی، به دنبال شکست مذاکرات اتحادیه‌های کارگری با دولت کلمبیا

پس از آنکه مذاکرات دولت کلمبیا و معترضان بدون دستیابی به نتیجه ملموسی پایان یافت، سران جنبش‌ اعتراضی وعده دادند به تظاهرات ضد دولتی و اعتصاب سراسری خود ادامه دهند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, امریکای لاتین, جهان, خبر, کلمبیا