در جهانی که توسط قانون‌شکنان اداره می‌شود، به فلسطینی‌ها خیانت شده است

جو گیل، ژورنالیست ترقی‌خواه نشریه انگلیسی زبان “میدل ایست آی”، هشدار می دهد خبرهای قتل‌عام امدادگران سازمان هلال احمر و دفاع مدنی، در رسانه‌های کشورهای غربی پوشش خبری‌ای اندک داشته و از سوی قدرت‌های بزرگ هیچ‌گونه محکومیتی نسبت به آن‌ها در پی نداشته‌اند. این عصر، عصر بی‌قانونی است. هجده ماه پس از یورش اسرائیل به ... در جهانی که توسط قانون‌شکنان اداره می‌شود، به فلسطینی‌ها خیانت شده است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اسراییل, امپریالیسم, انگلیس, بیانیه, تحلیل, جهان, دیوان داوری لاهه, سازمان ملل, سوریه, صلح, صهیونیسم, فرانسه, فلسطین, کودکان, لهستان, میانمار, نسل‌کشی, نظم نوین جهانی, یمن

نشریه انگلیسی: نسل کشی در غزه، جنایتی غربی است

رسانه انگلیسی در گزارشی نوشته است، کشورهای امپریالیست و استعمارگر غربی که اسرائیل را چند دهه پیش برای صیانت از منافع خود در منطقه و تاراج فلسطین تاسیس کردند، همدستان اصلی نسل‌کشی این رژیم در جنگ غزه هستند و به واسطه حمایت کلان نظامی، مالی و دیپلماتیک از این رژیم، در جنایات جنگی آن مشارکت ... نشریه انگلیسی: نسل کشی در غزه، جنایتی غربی است

ادامه

آلمان, آمریکا, اردن, اسراییل, امپریالیسم, انگلیس, تاریخ, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, دیوان داوری لاهه, صهیونیسم, غرب, فرانسه, فلسطین, مصر, نسل‌کشی

چاره‌سازی یا بی‌چاره‌سازی؟

جهان در هفته‌ای که گذشت، یک فریم دیگر از واقعیات دگرگون شده نظامات جهانی را ثبت کرد؛ حقایقی که برای ایالات متحده بسیار ناگوار است و نشان از ضعف مفرط واشنگتن در حکمرانی جهانی دارد. به گزارش ایسنا، وطن امروز نوشت: دعوت کنگره آمریکا از بنیامین نتانیاهو، جنایتکار جنگی که دادگاه کیفری بین‌المللی هم حکم ... چاره‌سازی یا بی‌چاره‌سازی؟

ادامه

آمریکا, اسراییل, افغانستان, اوکراین, ایران, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, شرق آسیا, شرق اروپا, صلح, عربستان سعودی, فلسطین, نسل‌کشی, هژمونیسم

قانونگذار آمریکایی: کنگره جای سخنرانی یک جنایتکار جنگی و عامل نسل‌کشی نیست

نماینده کنگره آمریکا در اعتراض به حضور نتانیاهو در کنگره می‌گوید: باید از خود بپرسیم: چگونه می‌خواهیم در صحنه جهانی نماینده باشیم اگر از یک متهم جنایتکار جنگی برای سخنرانی در جلسه مشترک کنگره دعوت می‌کنیم، زیرا او صدها هزار غیرنظامی فلسطینی، اکثراً زنان و کودکان را مجازات می‌کند، ما به عنوان یک ملت طرفدار ... قانونگذار آمریکایی: کنگره جای سخنرانی یک جنایتکار جنگی و عامل نسل‌کشی نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, زنان, صلح, فاشیسم, فلسطین, کودکان, نئولیبرالیسم, نسل‌کشی

واکنش جبهه مردمی برای آزادی فلسطین به پیروزی حزب کارگر در انتخابات انگلیس

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین تأکید کرد پیروزی حزب کارگر در انتخابات اخیر انگلیس و شکست حزب محافظه‌کار نشان دهنده بی‌اعتمادی ملت انگلیس به سیاست‌های محافظه‌کاران است. به گزارش ایسنا، جبهه مردمی برای آزادی فلسطین در بیانیه‌ای تأکید کرد: پیروزی حزب کارگر در انتخابات پارلمانی اخیر انگلیس و شکست حزب محافظه‌کار نشان دهنده بی‌اعتمادی ملت ... واکنش جبهه مردمی برای آزادی فلسطین به پیروزی حزب کارگر در انتخابات انگلیس

ادامه

استعمار, اسراییل, انگلیس, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, فلسطین, گزارش, نسل‌کشی

اولین گزارش از مرگ‌ و میر کودکان در مدارس شبانه‌روزی بومیان آمریکا؛ “آمار فراتر از این‌هاست”

پرستون اس. مک براید، مورخ مدرسه شبانه روزی می گوید: «ایالات متحده حتی نمی‌داند که چه تعداد دانش آموز بومی از این مؤسسات عبور کرده اند – چه رسد به اینکه واقعاً چند نفر در آنها جان باخته‌اند. مک براید بیش از ۱۰۰۰ مرگ و میر دانش آموز را در چهار مدرسه شبانه روزی قبلی که مورد مطالعه قرار داده است، یافته است و تخمین زده است که تعداد کلی مرگ و میرها می‌تواند به ۴۰۰۰۰ برسد.

 

به گزارش ایسنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی به نقل از مقام‌های دولتی آمریکا نوشت که بیش از ۴۰۰ مدرسه شبانه‌روزی بومیان، در طول ۱۵۰ سال، از سال‌های ابتدایی قرن نوزدهم، در ایالات متحده فعال بوده است. این گزارش نشان می‌دهد که دستکم ۵۰ محل دفن کودکان بومی در سراسر ایالات متحده وجود دارد.

 

این گزارش بیش از ۴۰۰ مدرسه و بیش از ۵۰ قبر را شناسایی کرده و گفته است که گورهای بیشتری احتمالاً پیدا خواهند شد.

 

در مدارس شبانه‌روزی بومیان آمریکا، کودکان بومی با هدف ادغام در جامعه سفیدپوستان مهاجر مسیحی از خانواده‌هایشان جدا شدند. در این مدارس به طور مشخص به آنها زبان انگلیسی و آموزه‌های مسیحیت آموزش داده شد.

 

در مدارس شبانه‌روزی بومیان، کودکان از حرف زدن به زبان مادری خود منع شدند و گزارش‌های پرشماری از موارد بدرفتاری با کودکان وجود دارد.

 

دولت آمریکا برای ده‌ها، به طور مستقیم، برخی از مدارس شبانه‌روزی بومیان را اداره کرده است. اداره برخی دیگر از مدارس بومیان بر عهده کلیساهای کاتولیک، پروتستان و سایر کلیساهای بوده است که از محل بودجه‌های دولت فدرال و در چارچوب سیاست دولتی موسوم به «متمدن کردن بومیان» کار کرده‌اند.

 

در بیشتر موارد، برنامه‌های آموزشی این مدارس بر پایه مهارت‌های حرفه‌ای منسوخ و باورهای جنسیت‌زده استوار بود. برای مثال، دختران بومیان مجبور به تقویت مهارت‌های «خانه‌داری» و کارهای مشابه بودند.

 

گزارش تحقیقی مقام‌های دولتی آمریکا نشان می‌دهد که بسیاری از کودکان بومی این مدارس، دیگر هرگز خانواده‌های خود را ندیدند.

 

آسوشیتدپرس در بخشی دیگری از گزارش روز چهارشنبه‌اش می‌نویسد دستکم ۵۰۰ مورد مرگ کودکان در ۱۹ مدرسه شبانه‌روزی در سراسر ایالات متحده ثبت شده است.

 

با این حال، مقام‌های دولتی آمریکا گفته‌اند که آمار کودکان بومی جان‌باخته می‌تواند به هزاران یا حتی ده‌ها هزار مورد برسد.

 

در بخشی از گزارش تحقیقی دولت فدرال آمریکا به این نکته هم اشاره شده است که کودکان بومی جان‌باخته، اغلب در گورهای بی‌نام‌ونشان و صدها یا حتی هزاران کیلومتر دورتر از محل زندگی قبیله و خانواده‌هایشان دفن شده‌اند.

 

این گزارش اما از برخی برآوردهای مستقل از مرگ و میرها فاصله زیادی دارد و به چگونگی مرگ کودکان و یا اینکه چه کسی مسئول آن بوده است، نمی پردازد. این گزارش همچنین به آزار جسمی و جنسی کودکان بومی که در مدارسی که بیش از ۱۵۰ سال از اوایل دهه ۱۸۰۰ باز بودند، نمی‌پرداد. این گزارش و یک انتشار خبری همراه آن آسیب‌های وارده به کودکان بومی را تایید می‌کند، اما از عذرخواهی دولت فدرال، که رهبران قبایل دهه‌ها درخواست کرده‌اند، کوتاهی می‌کند.

 

ماه گذشته، پاپ فرانسیس به خاطر نقش کلیسای کاتولیک روم در سیستم مدارس شبانه روزی کانادا عذرخواهی کرد و رهبران کشور اول در آنجا از او می‌خواهند که در تابستان امسال هنگام بازدید از کشور، شخصا عذرخواهی کند.

 

دب هالند، وزیر کشور دولت بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، در بیانیه‌ای اعلام کرد «پیامدهای مدارس شبانه‌روزی بومیان، از جمله آسیب‌های بین‌نسلی ناشی از جدایی خانواده‌ها و نابودی فرهنگی چند نسل، دلخراش و غیرقابل انکار است.»

 

به گفته دب هالند، در میان کودکان جدا شده از خانواده‌های بومیان، حتی کودکانی چهار ساله گزارش شده است.

 

هالند نخستین زن از جامعه بومیان آمریکا به شمار می‌رود که به کابینه دولت راه یافته است.

 

مقام‌های وزارت کشور آمریکا تایید کردند که با جمع‌آوری اطلاعات بیشتر، شمار مدارس و نیز گستردگی آنها ممکن است تغییر کند.

 

آسوشیتدپرس به نقل از دستیار ویژه امور بومیان آمریکا نوشت سال گذشته به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا و محدودیت بودجه و منابع مالی بخشی از تحقیقات مرتبط با این پروژه انجام نشد.

 

وزارت کشور ایالات متحده اعلام کرد که جلد دوم گزارش تحقیقی به محل دفن کودکان و همچنین سرمایه‌گذاری مالی دولت فدرال در این مدارس می‌پردازد.

 

پرستون اس. مک براید، مورخ مدرسه شبانه روزی می گوید: «ایالات متحده حتی نمی‌داند که چه تعداد دانش آموز بومی از این مؤسسات عبور کرده اند – چه رسد به اینکه واقعاً چند نفر در آنها جان باخته‌اند. مک براید بیش از ۱۰۰۰  مرگ و میر دانش آموز را در چهار مدرسه شبانه روزی قبلی که مورد مطالعه قرار داده است، یافته است و تخمین زده است که تعداد کلی مرگ و میرها می تواند به ۴۰۰۰۰ برسد.

 

او گفت: «اساساً هر مدرسه یک قبرستان داشت. “تقریباً در هر مدرسه شبانه روزی مرگ و میر وجود دارد.”

 

مک براید، بر اساس بررسی سوابق تاریخی، از جمله نامه‌های نوشته شده توسط دانش آموزان، والدین و مدیران، گفت که این مرگ‌ها نتیجه همه چیز از بیماری گرفته تا سوء استفاده بوده است. مک براید گفت که رسیدن به عدد واقعی به زمان و تحقیق قابل توجهی نیاز دارد. “من فکر می‌کنم ما راه درازی در پیش داریم.”

 

این گزارش اشاره می‌کند که تحقیقات احتمالاً «تعداد تقریبی کودکان بومی را که در مدارس شبانه‌روزی فدرال جان خود را از دست داده‌اند هزاران یا ده‌ها هزار نفر نشان می‌دهد».

 

تحقیقات وزارت کشور ۵۳ گور را در سراسر کشور شناسایی کرده – تعدادی که انتظار می‌رود افزایش یابد – اما نامی از مدارس برای جلوگیری از «سرقت مستند، خرابکاری و سایر مزاحمت‌ها در مکان‌های دفن بومی‌ها» ذکر نشده است.

 

هالند، شهروند لاگونا پوئبلو و اولین بومی آمریکایی که اداره این بخش را بر عهده داشت، در ژوئن گذشته این تحقیقات را اعلام کرد.

ان‌بی‌سی‌ نیوز: بایدن شواهد کافی برای اثبات «نسل‌کشی» در اوکراین ندارد

شبکه ان‌بی‌سی نیوز به نقل از مقامات ارشد دولت آمریکا گزارش داد که سازمان‌های اطلاعاتی این کشور اطلاعات کافی برای اثبات ادعای جو بایدن مبنی بر وقوع «نسل‌کشی» در اوکراین را در دست ندارند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, حضور نظامی, روسیه, شرق اروپا, نسل کشی

نماینده چین واقعیات نسل‌کشی بومیان آمریکایی را در شورای حقوق بشر سازمان ملل افشا کرد

دوشنبه ۸ فروردین (۲۸ مارس)، جیانگ دوان، نماینده ارشد هیئت نمایندگی دائمی چین در سازمان ملل، هنگام سخنرانی در چهل و نهمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل، واقعیت‌های نسل‌کشی بومیان آمریکایی توسط ایالات متحده را افشا کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, حقوق بشر, سازمان ملل, شرق آسیا, نسل کشی

روایت یک نسل‌کشی فرهنگی؛ بازماندگان بومی کانادا از «مدارس مرگ» می‌گویند

بومیان کانادایی بازمانده از دوران انتقال کودکان به مدارس شبانه‌روزی بدنام این کشور تجربه‌های هولناک خود از آن دوران را روایت کردند.

ادامه

امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, کانادا, گزارش, نسل کشی