ویدئو تکان‌دهنده از اعدام میدانی یک جوان فلسطینی در نابلس+ فیلم

در حالی که موج تجاوزات ارتش اسرائیل در کرانه باختری شدت گرفته است، ویدئویی جدید از لحظه اعدام جوان فلسطینی به دست نیروی ویژه اسرائیل، بار دیگر ادعاهای تل‌آویو را زیر سؤال برده و خشم عمومی را برانگیخته است. به گزارش ایسنا، بر اساس ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، «رامی الکخن» جوان ... ویدئو تکان‌دهنده از اعدام میدانی یک جوان فلسطینی در نابلس+ فیلم

ادامه

اسراییل, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, فلسطین, فیلم

محمود عباس: ما مخالف مدیریت غزه توسط آمریکا هستیم

در حالی‌ که طرح‌های بین‌المللی مختلفی برای آینده نوار غزه در جریان است، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با صراحت اعلام کرد که هیچ قدرت خارجی، به‌ویژه آمریکا، حق اداره این منطقه را ندارد و فلسطینی‌ها خود توان مدیریت سرزمین‌شان را دارند. به گزارش ایسنا، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین طی کنفرانسی مطبوعاتی با «ولادیمیر ... محمود عباس: ما مخالف مدیریت غزه توسط آمریکا هستیم

ادامه

آمریکا, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, فلسطین

بورل با انتقاد از اتحادیه اروپا گفت: ما شاهد بزرگترین پاکسازی قومی از زمان جنگ جهانی دوم به این سو هستیم

مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا در انتقاد شدید از اسرائیل، گفت، کابینه این رژیم در حال ارتکاب جنایات جنگی در غزه است. به گزارش روز شنبه ایرنا، گاردین نوشت: جوسپ بورل همچنین از واکنش اتحادیه اروپا در قبال آنچه که وی بزرگترین عملیات پاکسازی قومی از زمان جنگ جهانی دوم به این سو خواند، ... بورل با انتقاد از اتحادیه اروپا گفت: ما شاهد بزرگترین پاکسازی قومی از زمان جنگ جهانی دوم به این سو هستیم

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, اسراییل, تحلیل, حقوق بشر, ژاپن, فلسطین, گرسنگی, نسل‌کشی

اتهام وزیر خارجه انگلیس: ارسال بمب و موشک به اسرائیل در پوشش «تجهیزات دفاعی»

در پی افشای دروغگویی دولت لندن و ارسال بمب و موشک به اسرائیل در پوشش «تجهیزات دفاعی»، وزیر امور خارجه انگلیس به گمراه کردن نمایندگان مجلس متهم شده و قانونگذاران انگلیسی در نامه‌ای خواستار پاسخگویی او شدند. به گزارش ایسنا، «دیوید لمی» وزیر امور خارجه انگلیس که اکنون از سوی ۴۰ نماینده برای رسیدگی به ... اتهام وزیر خارجه انگلیس: ارسال بمب و موشک به اسرائیل در پوشش «تجهیزات دفاعی»

ادامه

اسراییل, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, طبقه کارگر, فلسطین, ناتو

اورشلیم پست: ترامپ قصد دارد «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد

عربستان سعودی در اواسط ماه مه، همزمان با سفر ترامپ به خاورمیانه، میزبان اجلاس کشورهای خلیج فارس و آمریکا خواهد بود. گمانه‌زنی‌ها در مورد اعلام خبر مهم در مورد تشکیل کشور فلسطین، معاملات اقتصادی بزرگ و همکاری صلح‌آمیز هسته‌ای آمریکا و عربستان سعودی در جریان است. در همین رابطه مدیا لاین گزارش داد: عربستان سعودی ... اورشلیم پست: ترامپ قصد دارد «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اردن, اسراییل, اقتصادی, جهان, خاورمیانه, خلیج فارس, عربستان سعودی, فلسطین, قطر, کانادا, کره جنوبی, گزارش, مصر

انتقاد معاریو از «شکست ها و رسوایی ها» در ارتش اسرائیل در غزه

روزنامه اسرائیلی «معاریو» به دنبال یک سری شکست‌ها و رسوایی‌های اخیر، ارتش رژیم اسرائیل را مورد انتقاد قرار داد و اشاره کرد که ارتش اسرائیل از فقدان ارزیابی و حرفه‌ای بودن رنج می‌برد و به صداقت در همه سطوح نیاز دارد.

به گزارش بامداد سه شنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری «ارم نیوز» امارات، معاریو به تعدادی از شکست‌های ارتش اسرائیل در غزه اشاره کرد که مهمترین آن‌ها حادثه‌ای است که در ماه گذشته در محله تل السلطان رخ داد، زمانی که نظامیان رژیم صهیونیستی اسرائیل ۱۵ امدادگر غیرنظامی را به شهادت رساندند.

این روزنامه معتقد است که این رسوایی، مشکلاتی را برملا می‌کند که باید به صورت ریشه‌ای و جامع به آن پرداخته شود.

این روزنامه بر اهمیت پرداختن به چند جنبه تاکید کرده است: اول، مساله ارزیابی، دوم، گفتن حقیقت از پایین‌ترین سطح تا دفتر سخنگویی و ستاد کل ارتش اسرائیل و سوم، عملکرد حرفه‌ای.

در ماه گذشته میلادی ارتش رژیم صهیونیستی اسرائیل ۱۵ فلسطینی ساکن غزه را در تل سلطان به شهادت رساند که بیشتر آن‌ها غیرنظامیان بی‌گناه، کارکنان پزشکی و امدادگران هلال احمر و سازمان ملل بودند.

به نوشته معاریو، بدون شک، این یک ضربه سخت به ارتش اسرائیل است.

معاریو به ماجرای سه اسیر اسرائیلی به نام‌های «آلون شامریز»، «سامر آلتلالکا» و «یوتام حائیم» اشاره کرد که پس از حدود ۷۰ روز توانستند خود را از اسارت رهایی بخشند اما زمانی که آن‌ها می‌خواستند خود را به نیروهای ارتش رژیم اسرائیل برسانند و با دقت طبق روال عمل و پرچم سفید را حمل می‌کردند، نظامیان اسرائیلی به سمت آن‌ها آتش گشودند و آن‌ها را کشتند.

هیچ هدفی محقق نشده است، انتقاد گسترده از ارتش رژیم اسرائیل

همزمان با انتشار ویدئویی از کمینی که توسط گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس منتشر شد، ارتش رژیم اسرائیل با انتقاد شدید و گسترده محافل اسرائیلی در رابطه با عملیات نظامی خود در غزه مواجه شد.

در این زمینه، سرلشگر «اسحاق بریک» فرمانده نیروی ذخیره ارتش اسرائیل با بیان اینکه ارتش این رژیم در جنگ با حماس در نوار غزه به دستاوردهای نظامی قابل توجهی دست نیافته است، اذعان کرد که حماس شکست نظامی دردناکی را به ارتش رژیم اسرائیل تحمیل کرده است که زخم‌های عمیقی بر جای خواهد گذاشت.

در مقاله‌ای که در روزنامه معاریو منتشر شد، بریک تاکید کرد که ارتش اسرائیل در دستیابی به هیچ یک از اهداف جنگ، به ویژه شکست حماس و آزاد کردن همه اسیران اسرائیلی در غزه، ناکام ماند.

وی با بیان اینکه ارتش اسرائیل جنگی بیهوده انجام داد، افزود: ارتش اسرائیل متحمل خسارات سنگین شد و به هیچ تحول استراتژیک در غزه دست نیافت.

خروج نظامیان ذخیره

در این زمینه، سازمان پخش اسرائیل فاش کرد که ارتش این رژیم به دنبال افزایش شکایات مبنی بر اعزام آن‌ها به نبرد بدون گذراندن دوره آموزش کافی و به خطر افتادن جان آن‌ها مجبور شد تعداد زیادی از نظامیان ذخیره خود را از غزه خارج کند.

سازمان پخش اسرائیل گزارش داد که به دلیل کمبود نیروی نظامی، نظامیانی از تیپ‌های گولانی و گیواتی که چهار ماه پیش به تیپ‌ها ملحق شده اما هنوز دوره آموزشی خود را تکمیل نکرده‌اند، برای جنگ به نوار غزه اعزام شدند.

انتقادها پس از آن شدت گرفت که گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس روز دوشنبه ویدئویی از عملیات کمین «شکست شمشیر» که شنبه گذشته در شرق بیت حانون در شمال نوار غزه علیه نظامیان اسرائیلی انجام داد را منتشر کرد.

گردان‌های قسام روز یکشنبه اعلام کرد که رزمندگان این گروه، کمین «شکست شمشیر» را علیه یک نیروی ارتش اسرائیل در شرق شهر بیت حانون انجام داده که منجر به تلفاتی در بین صفوف ارتش رژیم اسرائیل شده است.

«الموگ بوکر» تحلیلگر نظامی شبکه ۱۲ اسرائیل پس از انتشار این ویدئو با انتقاد از ارتش اسرائیل گفت که این حادثه خطرناک نشان دهنده شکست جدی عملیات ارتش اسرائیل است.

وی با بیان اینکه این بار فقط شانس مانع از عملیات گروگان گیری دیگر شد، افزود: ارتش اسرائیل باید آنچه را که در اینجا اتفاق افتاده بسیار جدی بگیرد و نمی‌توان از این حادثه به گونه‌ای چشم پوشی کرد که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است.

«ایتزیک زوارتس» خبرنگار نظامی شبکه ۱۰ اسرائیل نیز گفت: فیلم حادثه امنیتی خطرناکی که حماس منتشر کرد، میزان شکست امنیتی در این حادثه را نشان می‌دهد.

وی اظهارداشت: این ویدئو همچنین نشان می‌دهد که چقدر خوش شانس بودیم که شبه نظامیان حماس نتوانستند سربازان زن مجروح را از جیپ نظامی آسیب دیده خارج و آن‌ها را دستگیر کنند.

خبرنگار نظامی شبکه ۱۰ اسرائیل افزود که این فیلم بر خطرناک بودن وضعیت و خلاءهای موجود در آمادگی‌های میدانی نظامیان ارتش اسرائیل تاکید دارد و نشان می‌دهد که اوضاع می‌توانست به فاجعه‌ای بزرگتر منتهی شود.

دورهٔ دوم ریاست‌جمهوری ترامپ: بازگرداندن «شکوفایی» ازدست‌رفتهٔ ایالات متحده به‌دست گروه‌سالاریِ (اُلیگارشیِ) فناوری

ریاست‌جمهوری ترامپ در دورهٔ دومش با آشوب و جنجال همراه بوده است. روزهای نخست دُورِ دوم ریاست‌جمهوری ترامپ با تغییرهایی ویرانگر در سیاست‌مداری، هرج‌ومرج دیپلماتیک، و مانورهای اقتصادی همراه بوده است به‌گونه‌ای که ناظران داخلی و بین‌المللی این تغییرها را به‌سختی می‌توانند دنبال کنند. اگرچه ترامپ کم‌وبیش آگاهانه همواره رفتاری دمدمی‌مزاج‌گونه و پیش‌بینی‌ناپذیر درپیش گرفته، ... دورهٔ دوم ریاست‌جمهوری ترامپ: بازگرداندن «شکوفایی» ازدست‌رفتهٔ ایالات متحده به‌دست گروه‌سالاریِ (اُلیگارشیِ) فناوری

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحاد شوروی, اروپا, اسراییل, اقتصادی, الیگارشی, انگلیس, اوکراین, تحریم, تحلیل, جهان, چین, دانمارک, دیدگاه, روسیه, صلح, غرب, فلسطین, کانادا, کوبا, مکزیک

واکنش خارطوم به طرح کوچاندن ساکنان غزه به سودان

سفیر سودان در مسکو به اخبار مربوط به طرح کوچاندن ساکنان غزه به سودان واکنش نشان داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، محمد سراج سفیر سودان در روسیه به گزارش های مربوط به طرح کوچاندن فلسطینی ها از غزه به سودان واکنش نشان داد. وی افزود: ما هیچ اطلاعی درباره مذاکرات با ... واکنش خارطوم به طرح کوچاندن ساکنان غزه به سودان

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, سودان, سومالی, شاخ آفریقا, فلسطین

صهیونیست‌ها از هوا، زمین و دریا غزه را می‌کوبد + فیلم

رژیم اشغالگر اسرائیل از زمین، هوا و دریا، غزه را زیر آتش قرار داده است و هر روز اوضاع انسانی ساکنان این منطقه فاجعه بارتر می‌شود. به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از العربی الجدید، جنایات رژیم اشغالگر در نوار غزه ادامه دارد و همچنان غیرنظامیان و زیرساخت‌ها هدف بمباران سنگین قرار دارد و ... صهیونیست‌ها از هوا، زمین و دریا غزه را می‌کوبد + فیلم

ادامه

اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, فلسطین

حمله یمن به اهداف اسرائیلی و هدف‌گیری ناوهای هواپیمابر آمریکا

سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز دوشنبه، از حمله به اهداف حیاتی اسرائیل و همچنین ناوهای هواپیمابر آمریکایی در دریای سرخ و دریای عرب خبر داد. به گزارش ایسنا، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: در واکنش به ادامه تجاوزات اسرائیل به مردم غزه و همچنین حملات اخیر آمریکا به یمن، از جمله ... حمله یمن به اهداف اسرائیلی و هدف‌گیری ناوهای هواپیمابر آمریکا

ادامه

آمریکا, اسراییل, تجاوز نظامی, خاورمیانه, دریای سرخ, صهیونیسم, فلسطین, یمن