چین حرف و عمل آمریکا در قبال جنگ غزه را «متناقض» عنوان کرد

دیپلمات ارشد چین در سازمان ملل در واکنش به وتوی قطعنامه آتش‌بس بشردوستانه در غزه توسط آمریکا اعلام کرد که چشم‌پوشی از ادامه جنگ در غزه با ادعای اهمیت دادن به جان انسان‌ها در این منطقه متناقض است. به گزارش ایرنا از سی‌جی‌تی‌ان، ژانگ جون نماینده دائم چین در سازمان ملل امروز شنبه گفت که ... چین حرف و عمل آمریکا در قبال جنگ غزه را «متناقض» عنوان کرد

ادامه

آمریکا, اسراییل, امارات, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, زنان, سازمان ملل, صلح, فلسطین, کودکان

هشدار جنگنده‌های چین به هواپیمای گشت دریایی آمریکا

ارتش چین روز چهارشنبه از رصد یک هواپیمای گشت دریایی آمریکا بر فراز تنگه تایوان و هشدار به آن خبر داد. به گزارش خبرگزاری فارس، ارتش چین روز چهارشنبه اعلام کرد که جنگنده‌های این کشور به یک هواپیمای گشت نیروی دریایی آمریکا که بر فراز تنگه تایوان پرواز می‌کرد، هشدار دادند. به گزارش خبرگزاری «رویترز»، ... هشدار جنگنده‌های چین به هواپیمای گشت دریایی آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, تایوان, جنگ سرد, چین, شرق آسیا, صلح, گزارش, هندو پاسیفیک

مخالفت سناتور ترقی‌خواه آمریکا با کمک مالی به اسرائیل

برنی سندرز،‌ از چهره‌های مشهور ترقی‌خواه سنای آمریکا با غیراخلاقی خواندن رویکرد کابینه اسرائیل در غزه و نقض قوانین بین‌المللی توسط این رژیم،‌ به ارسال ده‌ها میلیارد دلار کمک مالی کشورش به اسرائیل برای ادامه این جنگ اعتراض کرد. به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از تارنمای آمریکایی هیل وابسته به کنگره این کشور،‌ سناتور برنی ... مخالفت سناتور ترقی‌خواه آمریکا با کمک مالی به اسرائیل

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, فلسطین

سنای آمریکا پیشنهاد کمک به اوکراین را رد کرد

پیشنهاد کاخ سفید برای تامین کمکی به ارزش ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین در مجلس سنا با شکست مواجه شد و نتوانست ۶۰ رای مورد نیاز را برای تصویب کسب کند. به گزارش ایسنا، طبق رای‌گیری انجام شده در مجلس سنا، پیشنهاد کمک اضطراری به کی‌یف با ۴۹ رای موافق در برابر ۵۱ رای مخالف ... سنای آمریکا پیشنهاد کمک به اوکراین را رد کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

قرارداد جدید؛ دسترسی آمریکا به پایگاه‌های نظامی سوئد آزاد می‌شود

دولت سوئد توافقی با واشنگتن امضا کرده که در صورت اجراشدن دسترسی آمریکا به پایگاه‌های نظامی سوئد آزاد می‌شود. به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، طبق مفاد «توافق همکاری دفاعی» جدید بین آمریکا و سوئد، دولت آمریکا اجازه دسترسی به به تأسیسات نظامی در ۱۷ مکان در سراسر خاک سوئد را خواهد داشت. متن ... قرارداد جدید؛ دسترسی آمریکا به پایگاه‌های نظامی سوئد آزاد می‌شود

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, خبر, سوئد, شمال اروپا, ناتو

آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه دیوان بین‌المللی کیفری وضع کرد

وزیر خارجه آمریکا در اقدامی یکجانبه، نهاد بین‌المللی دیوان کیفری لاهه را به خاطر پیگیری جنایات جنگی سربازان آمریکایی و اشغالگران بیت‌المقدس، تحت تحریم قرار داد.

 

مایک پمپئو روز پنج‌شنبه در نشست خبری مشترک با مارک اسپر وزیر دفاع، بیل بار وزیر دادگستری آمریکا و رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی ترامپ، این مطلب را مطرح کرد.

 

وی با یادآوری اعلامیه نوامبر ۲۰۱۷ دیوان بین‌المللی کیفری برای تعقیب سربازان آمریکایی که در افغانستان مرتکب جنایت جنگی شده بودند، افزود: این پیگرد برای عدالت نبود بلکه پیگرد آمریکا بود.

 

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: دیوان بین‌المللی کیفری نمی‌تواند آمریکایی‌ها را تحت پیگرد قرار دهد و آنها را بازداشت کند. آمریکا عضو این دادگاه نیست و اگر این دیوان فرایندی را دنبال کند، در واقع این فرایند را مسخره کرده است.

 

پمپئو هرگونه تحقیق درباره آمریکایی‌ها را محکوم کرد و گفت: ما مسئولیت خود را در قبال این اقدامات با محکوم کردن این دادگاه، تعلیق همکاری با آن و اعمال محدودیت ویزا برای دست‌اندکاران آن، انجام دادیم.

 

وی با ابراز خرسندی از انتقاداتی که انگلیس، آلمان و ژاپن نسبت به این دادگاه داشته‌اند، از درخواست آنها برای اصلاح دیوان بین‌المللی کیفری قدردانی کرد.

 

وزیر خارجه ترامپ تاکید کرد دیوان بین‌المللی کیفری باید مسیر درست را با از بین‌بردن این تحقیق در پیش بگیرد همانگونه که آخرین نشست پیش از دادگاه به اتفاق خواستار پایان دادن به این تحقیقات شده بودند.

 

پمپئو با رد اقدامات این دادگاه برای تحقیق علیه سربازان آمریکایی که از ماه مارس آغاز شده است، خطاب به متحدان خود گفت: ممکن است شما به ویژه متحدان ناتو که در کنار ما علیه تروریسم در افغانستان جنگیدند، (متهم) بعدی باشید.

 

وی همچنین از تهدید دیوان بین‌المللی کیفری علیه اسرائیل هم ابراز نگرانی کرد و گفت: این دیوان گفته است که علیه اسرائیل به اتهام جنایت جنگی در کرانه باختری و غزه در حال تحقیق است.

 

وزیر خارجه ترامپ که این روزها به وزیر نفرت هم مشهور شده است، با تمجید از آنچه که سیستم تنومند مدنیت و قانونی نیروی مسلح رژیم صهیونیستی نامید، اقدام دیوان بین‌المللی کیفری را به سیاسی‌کاری علیه این رژیم متهم کرد.

 

پمپئو این اقدام دیوان را تمسخر عدالت خواند و افزود: بیش از ۳۰۰ عضو کنگره اعم از جمهویخواه و دموکرات در نامه‌ای به من خواستار حمایت از اسرائیل در برابر حمله غیرقانونی و سیاسی دیوان کیفری شده‌اند.

 

وی به دیوان هشدار داد هرگونه تهدید علیه متحدان آمریکا به منزله به خطر انداختن خود آمریکایی‌ها است.

 

وزیر خارجه ترامپ به همین دلیل اقدام دولت خود را مقابله به مثل خواند و ادامه داد: ما مجازیم تحریم‌های اقتصادی علیه مقامات دیوان بین‌المللی کیفری وضع کنیم که به طور مستقیم در تحقیق علیه نیروهای آمریکایی یا متحدان آن دخیل بوده‌اند و کسانی که از این اقدامات حمایت کرده‌اند.

 

پمپئو  اضافه کرد: اعمال تحریم علیه افراد و نهادها ممکن است نسبت به هر پرونده‌ای متفاوت باشد.

 

وی همچنین به اعمال محدودیت بیشتر صدور ویزای آمریکا علیه مقامات و کارکنان دیوان بین‌المللی کیفری هم اشاره کرد و گفت: این محدودیت علیه کسانی است که به طور مستقیم در این تحقیقات دخالت داشته‌اند که می‌تواند به خانواده‌های آنها هم گسترش یابد.

 

وزیر خارجه ترامپ افزود: نمی‌توانیم اجازه دهیم اعضای دیوان بین‌المللی کیفری و خانواده‌های آنها به خاک آمریکا وارد شوند و از آزادی‌های اینجا بهره‌مند شوند و در همان حال نیروهای این کشور را تحت تعقیب قضایی قرار دهند.

دفاع روسیه و چین از ایران در مقابل تهدیدات تحریمی آمریکا

روسیه و چین در نامه‌ به سازمان ملل درباره تلاش‌های آمریکا مبنی بر بازگشت تحریم‌ها علیه ایران هشدار دادند. آمریکا تهدید کرده است در صورت عدم تمدید تحریمات تسلیحاتی ایران “مکانیسم ماشه” را فعال خواهد کرد.

ادامه

المان, امریکا, ایران, تحریم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه

گوترش: وحشی‌گری پلیس آمریکا باعث مرگ سیاه‌پوست آمریکایی شد

دبیرکل سازمان ملل اقدام پلیس سفید پوست ایالات متحده در قتل «جورج فلوید» سیاه پوست آمریکایی را «وحشی‎گری» خواند و گفت که نژادپرستی به طور آشکار با منشور این سازمان تناقض دارد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل

بایدن: جورج فلوید جهان را تغییر خواهد داد

جو بایدن، نامزد دموکرات‌های آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری، پس از سفر به هیوستون تگزاس برای دلجویی و دیدار با خانواده یک جوان سیاه‌پوست کشته شده به دست یک افسر پلیس گفت: جورج فلوید جهان را تغییر خواهد داد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تبعیض‌نژادی, جهان, حقوق بشر, خبر

تظاهرات برزیلی‌ها علیه تبعیض‌نژادی و سیاست‌های بولسونارو

صدها نفر از مردم برزیل در راستای تقویت دموکراسی و همچنین علیه تبعیض‌نژادی و سیاست‌های ژائیر بولسونارو رییس‌جمهوری این کشور تظاهرات کردند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, برزیل, تبعیض‌نژادی