پنتاگون: حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه تقویت می‌شود

وزارت دفاع آمریکا از اعزام نیروهای هوایی تکمیلی به خاورمیانه خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، آمریکا در حال حمایت تمام قد از نسل کشی فلسطینیان در غزه از سوی اسرائیل است. واشنگتن اکنون به دنبال تقویت حضور خود در منطقه برای مقابله با تهدیداتی است که ممکن است صهیونیست‌ها با ... پنتاگون: حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه تقویت می‌شود

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, نسل کشی, یمن

اسرائیل خواستار برچیدن زیرساخت‌های نظامی مصر در صحرای سینا شد

اسرائیل بصورت رسمی از مصر و آمریکا خواست زیرساخت‌های نظامی که ارتش مصر در شبه جزیره سینا ایجاد کرده است، برچیده شوند. به گزارش بامداد سه شنبه ایرنا به نقل از شبکه روسیه الیوم، روزنامه «یسرائیل هیوم» با اعلام این خبر افزود: اسرائیل زیرساخت‌های نظامی مصر در شبه جزیره سینا را نقض گسترده الحاقیه امنیتی ... اسرائیل خواستار برچیدن زیرساخت‌های نظامی مصر در صحرای سینا شد

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صلح, فلسطین, مصر

دلار برای اولین بار در موقعیت کیش قرار گرفت

وقتی بانک خلق چین اعلام کرد که RMB دیجیتال به ۱۰ کشور آسه‌آن و ۶ کشور خاورمیانه متصل می‌شود، فقط یک خبر ساده نبود؛ این صدای طبل جنگ بود، نبردی که “اکونومیست” آن را «برتون وودز ۲.۰» نامیده است. برتون وودز اصلی چیست؟ در سال ۱۹۴۴، در اواخر جنگ جهانی دوم، نمایندگان ۴۴ کشور در ... دلار برای اولین بار در موقعیت کیش قرار گرفت

ادامه

آسه آن, آمریکا, اروپا, امارات, اندونزی, ایران, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, گزارش, لائوس, هنگ کنگ

هندوستان تایمز: عربستان، قطر و کویت با ارتش آمریکا علیه ایران همکاری نمی‌کنند

روزنامه هندوستان تایمز با انتشار یک ویدئو در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی یوتیوب اعلام کرد که کشورهای عربستان سعودی، قطر و کویت در رابطه با الفاظی‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر انجام عملیات نظامی علیه ایران، به طور مخفیانه با تهران تماس برقرار و اعلام کرده اند که با ارتش آمریکا ... هندوستان تایمز: عربستان، قطر و کویت با ارتش آمریکا علیه ایران همکاری نمی‌کنند

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آمریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, سوِئیس, عربستان, قطر, کویت, هندوستان

کارشناس اسرائیل: دکترین امنیتی ما شکست خورده است

مهندس نظامی و پژوهشگر راهبرد نظامی اسرائیل اذعان کرد که دکترین امنیتی این رژیم به طرز فجیعی شکست خورده و بیش از هر زمان دیگری نیازمند به روز رسانی است. به گزارش دوشنبه شب ایرنا به نقل از شبکه روسیه الیوم، «زوی واینبرگر» در مصاحبه با پایگاه «نیوز وان» (news۱) اسرائیل گفت که تقریبا” همه ... کارشناس اسرائیل: دکترین امنیتی ما شکست خورده است

ادامه

اسراییل, ایران, تحلیل, ترکیه, جهان, خاورمیانه, فلسطین, مصر

سیگنال مصری‌ها به ایران: به هیچ ائتلافی علیه ایران نمی‌پیوندیم

در پی موج سازی رسانه ای در خصوص ایجاد تشکیلاتی موسوم به ناتوی عربی در منطقه، یک رسانه عربی امروز سه شنبه، نوشت: گروهی از سران سیاسی و نظامی مصر اعلام کرده اند که با هرگونه ایده مشارکت قاهره در ائتلاف نظامی علیه ایران مخالف هستند.

 

به گزارش ایرنا، سران سیاسی و نظامی مصر تاکنون بارها با مشارکت کشورشان در هر گونه ائتلاف نظامی علیه کشورهای جهان و منطقه از جمله ایران مخالفت کرده اند و اخیرا در رسانه های گروهی مصری بارها بر این موضوع تصریح و تاکید کرده اند.

 

اکنون تارنمای خبری ” العربی الجدید ” در شماره امروز (سه شنبه) خود به نقل از منابع آگاه مصری خبر داده است که یک جریان قوی موجود در داخل نیروهای مسلح مصر و موسسه امنیت ملی وابسته به دستگاه اطلاعات عمومی این کشور اخیرا مخالفت کامل خود را با ایده مشارکت مصر در هر گونه ائتلاف نظامی علیه ایران اعلام کرده است.

 

منابع مزبور تاکید کردند : فرماندهان بلندپایه نظامی در نشست های شکل گرفته در درون نیروهای مسلح با صراحت اعلام کردند که به طور کامل مخالف مشارکت مصر در هر گونه رویارویی نظامی مستقیم با ایران هستند. این موضوع بارها در نشست های برگزار شده در سطح موسسه امنیت ملی مصر تکرار شده است.

 

آنان توضیح دادند: این موضوع در درون نهادهای امنیتی و نظامی مصر پس از آن مطرح شد که موضوع تشکیل ناتو خاورمیانه ای جهت مقابله با ایران و تلاش برخی از طرف ها جهت ملحق کردن مصر به آن منتشر شد.

 

منابع یاد شده یکی از اهداف اصلی سفر دیروز رئیس جمهور عبدالفتاح السیسی به عمان را “رساندن پیام اطمینان بخش به ایرانیان” برشمردند مبنی بر اینکه « مصر به هیچ وجه مایل نیست وارد رویارویی مستقیم با ایران شود .»

 

این منابع مصری مخالفت کشورشان با مشارکت در رویارویی نظامی مستقیم با ایران را تنها منحصر به عبدالفتاح السیسی ندانسته بلکه آن را «نمایانگر اندیشه و نقطه نظر موجود در درون موسسه نظامی مصر» دانستند زیرا به گفته آنان « به دلایل بسیاری نیازی به درگیری با ایران وجود ندارد از جمله اینکه ایران به هیچ وجه تا کنون با مصر دشمنی نکرده است بلکه برعکس وجود یک توافق غیرعلنی میان نهادهای تشکیل دهنده نظام حاکم عدم تجاوز مصر به کشورهای جهان را تضمین می کند.»

 

دیپلمات مزبور توضیح داد : ممکن است السیسی با کشورهای خلیج فارس در خصوص موضوع ناتو عربی همراهی کند و در کنار کشورهای خلیج فارس علیه به اصطلاح تهدیدهای فراروی آنها قرار گیرد اما از این حد فراتر نخواهد رفت و در عین حال نظام مصر همچنان به رساندن پیام های خود به ایران دال بر اینکه عملا در هیچ یک از رویارویی های نظامی مستقیم با ایران ورود نخواهد کرد، ادامه خواهد داد.

 

وی خاطرنشان کرد : منطقه هم اکنون در آستانه رویارویی جدیدی قرار دارد که ممکن است در لبنان شکل گیرد.

 

بر اساس تحلیل برخی از کارشناسان، مصر برای عادی سازی روابط با ایران در سطح بین‌المللی و منطقه‌ای با مسائل و مشکلاتی روبرو است. در عرصه بین‌المللی نوع تعامل مصر با آمریکا و ارائه کمک‌های سالانه از سوی واشنگتن به این کشور ، در سطح منطقه‌ای نیز نوع تعاملات این کشور با اسرائیل و استفاده مصر از موقعیت سوق الجیشی برای گرفتن امتیازهایی از آمریکا و اسرائیل به خاطر همسایگی با سرزمین‌های اشغالی و همچنین نوع روابط ویژه مصر با عربستان و امارات و دریافت‌های کمک‌های مالی قابل توجه از این دوکشور ، مورد توجه است.

دبیرکل سازمان ملل بر ضرورت رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران تاکید کرد

آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد در سیزدهمین گزارش خود از اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت بر ضرورت رفع تحریم های هسته ای یکجانبه آمریکا علیه ایران و بهره مندی ایران از مزایای اقتصادی برجام تاکید کرد.

ادامه

اسراییل, امریکا, امریکای شمالی, ایران, تحریم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, گزارش, مذاکرات اتمی

فلسطین: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا انجام می‌شود

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین، حمایت‌های آمریکا از اسرائیل در آستانه سفر رئیس جمهور این کشور به منطقه که قرار است در اواسط ماه ژوئیه آینده انجام شود را به باد انتقاد گرفت.

ادامه

اسراییل, امریکا, امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, صهیونیسم, فلسطین

جرمی کوربین: تأسیس عربستان اختراع انگلیس بود

رئیس سابق حزب کارگر انگلیس اعلام کرد که عربستان و انگلیس روابط اقتصادی، سیاسی و نظامی بسیار مستحکمی دارند و مسئله به شکل مستقیم به تأسیس عربستان برمی‌گردد که در آغاز اختراع انگلیس بود.

ادامه

استعمار, امپریالیسم, انگلستان, تاریخ, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, عربستان سعودی, یمن