مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

تسهیلات ۱۲ هزار میلیارد تومانی چین برای توسعه پالایشگاه آبادان

بابت طرح توسعه و تثبیت شرکت پالایش نفت آبادان تا پایان سال ۱۳۹۹ مبلغ ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل فاینانس یک کشور خارجی دریافت شده است.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، دولت برای اولین‌بار از طریق سازمان خصوصی‌سازی اقدام به انتشار صورت‌های مالی برخی از شرکت‌های دولتی کرد. یکی از شرکت‌های دولتی، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی است.

 

طبق صورت مالی این شرکت در سال ۹۹ مبلغ ۱۲ هزار میلیارد تومانی تسهیلات توسط یک شرکت خارجی برای توسعه پالایشگاه آبادان در سه سال پرداخت شده است.

 

طبق صورت مالی، در سال ۹۸ مبلغی بیش از ۱.۷ میلیارد یوآن چین تسهیلات دریافتی فاینانس چین (سایناشور) با نرخ ۱۹۵۱۲ ریال تسعیر شده است.

 

در سال ۹۹ نیز مبلغی بیش از ۲.۸ میلیارد یوآن چین تسهیلات دریافتی فاینانس چین (سایناشور) با نرخ ۳۴۸۷۴ ریال تسعیر شده است.

 

با این حال در بخش دیگری از گزارش صورت مالی شرکت ملی پالایش و پخش اشاره شده است که بابت طرح توسعه و تثبیت شرکت پالایش نفت آبادان تا پایان سال ۱۳۹۹ مبلغ ۳.۴۸ میلیارد یوآن تسهیلات از محل فاینانس چین (سایناشور) دریافت شده است که معادل ۱۲.۲ هزار میلیارد تومان بوده است.

 

به گفته مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، طرح توسعه و تثبیت پالایشگاه آبادان در نیمه نخست سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

پیشنهاد کمیسیون اروپا برای خرید نفت و گاز از روسیه با استفاده از روبل

کمیسیون اتحادیه اروپا جمعه طرحی ارائه کرد که بر اساس آن شرکت‌های اروپایی می‌توانند بدون نقض تحریم‌های روسیه، از این کشور نفت و گاز خریداری کنند.

ادامه

اروپا, اقتصادی, المان, امریکا, انگلستان, تحریم, جهان, روسیه, شرق اروپا