فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

در بحبوحه ادامه کشتارها در غزه، یک گروه تحقیقی فاش کرد که ارزش تسلیحات بریتانیایی صادراتی به اسرائیل در سال ۲۰۲۵ به بالاترین میزان خود رسیده است. به گزارش ایسنا، تحلیل گروه تحقیقی «فکت‌چک» از داده‌های گمرکی سازمان مالیات اسرائیل نشان می‌دهد که تل‌آویو در ۹ ماه اول سال نزدیک به یک میلیون پوند مهمات ... فروش تسلیحات انگلیس به اسرائیل امسال رکورد زد

ادامه

اسراییل, اقتصادی, انگلیس, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, صهیونیسم, غرب اروپا, نسل‌کشی

لاوروف: استقرار تاسیسات نظامی کشورهای ثالث در افغانستان پذیرفتنی نیست

وزیر خارجه روسیه روز سه‌شنبه، با بیان اینکه استقرار زیرساخت‌های نظامی کشورهای ثالث در افغانستان قابل قبول نیست، چنین تحرکاتی را محکوم کرد. به گزارش ایسنا، هفتمین نشست «فرمت مسکو» درباره افغانستان با حضور مقامات ارشد افغانستان، هند، ایران، قزاقستان، چین، قرقیزستان، پاکستان، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان آغاز شد. «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه ... لاوروف: استقرار تاسیسات نظامی کشورهای ثالث در افغانستان پذیرفتنی نیست

ادامه

آسیای میانه, ازبکستان, افغانستان, اقتصادی, ایران, پاکستان, تاجیکستان, ترکمنستان, تروریسم, جهان غرب, چین, روسیه, صلح, فیلم, قرقیزستان, قزاقستان, گزارش, هندوستان

خواست‌های سازمان همکاری شانگهای: چندجانبه‌گرایی، حکمرانی عادلانه و برابرحقوق، و همکاری و پیشرفت مشترک

در روزهای ۹ و ۱۰ شهریور امسال بیش از بیست رهبر دولتی جهان در نشست مجمع امنیت منطقه‌یی «سازمان همکاری شانگهای» (SCO) در شهر تیان‌جین در چین گرد هم آمدند. نشست امسال این سازمان، که گفته می‌شود بزرگ‌ترین نشست آن از زمان تأسیس در سال ۱۳۸۰ بود، نمایش دیگری از همبستگی کشورهای در حال توسعه ... خواست‌های سازمان همکاری شانگهای: چندجانبه‌گرایی، حکمرانی عادلانه و برابرحقوق، و همکاری و پیشرفت مشترک

ادامه

آسیا, آسیای میانه, آفریقای جنوبی, آلمان, آمریکا, اروپا, اقتصادی, امپریالیسم, امنیت, انگلیس, اورآسیا, ایران, برزیل, تجاوز نظامی, تحلیل, تروریسم, جهان, چین, روسیه, زنان, ژاپن, سازمان ملل, فاشیسم, فرانسه, محیط زیست, هندوستان

بلومبرگ: چین در رقابت برای رهبری بازار جهانی انرژی، از آمریکا پیشی می‌گیرد

بلومبرگ گزارش داد که چین با افزایش صادرات فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر، در رقابت برای رهبری بازار جهانی انرژی، از ایالات متحده پیشی می‌گیرد. به گزارش ایلنا به نقل از تاس، بلومبرگ گزارش داد که چین با افزایش صادرات فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر، در رقابت برای رهبری بازار جهانی انرژی، از ایالات متحده پیشی می‌گیرد. به گزارش ... بلومبرگ: چین در رقابت برای رهبری بازار جهانی انرژی، از آمریکا پیشی می‌گیرد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, جهان, چین, خبر, شرق اروپا

وال استریت ژورنال: چین در حال ساخت پروژه‌های زیرساختی در ایران در ازای نفت است

روزنامه آمریکایی در گزارشی مدعی شد که چین تحت یک سیستم تهاتر، در ازای نفت، در پروژه‌های زیرساختی ایران وارد شده است. به گزارش ایلنا به نقل از تاس، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی مدعی شد که چین تحت یک سیستم تهاتری که به تهران اجازه می‌دهد از درآمدهای فروش نفت خود به پکن ... وال استریت ژورنال: چین در حال ساخت پروژه‌های زیرساختی در ایران در ازای نفت است

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, شرق آسیا, غرب, کمربند و جاده

وزیر اقتصاد آلمان؛ شهروندان آلمان فقیرتر می‌شوند

شهروندان آلمان در پی جنگ اوکراین و اوج گیری بهای انرژی که منجر به تورم بی سابقه و قرار گرفتن بزرگ ترین اقتصاد اروپا در معرض رکود می شود، فقیرتر خواهند شد.

 

به گزارش روز جمعه ایرنا از شبکه سی ان ان؛ آمار و ارقام اولیه منتشر شده از دفتر آمار فدرال نشان می دهد که تورم آلمان در ماه مارس به ۷.۳ درصد رسیده که بالاترین میزان در بیش از ۴۰ سال گذشته است و عامل اصلی آن قیمت های اوج گیرنده گاز طبیعی و نفت بوده که نسبت به سال گذشته (۲۰۲۱) نزدیک به ۴۰ درصد بالا رفته است.

 

با اینکه افزایش بهای انرژی چندین ماه پیش از آغاز جنگ اوکراین نیز وجود داشته، اما این درگیری نظامی و نگرانی ها از قطع زنجیره تامین در اروپا، موجب بالاتر رفتن قیمت ها نیز شده که به ویژه برای آلمان که بزرگ ترین مصرف کننده و مشتری انرژی دریافتی از روسیه در اروپا به شمار می رود، نگرانی هایی ایجاد کرده است.

 

دولت آلمان اخیرا در پی اختلاف و منازعه با روسیه بر سر نحوه پرداخت بهای گاز طبیعی وارداتی از این کشور با روبل به جای یورو و دلار آمریکا، در باره کمبود و حتی سهمیه بندی گاز طبیعی هشدار داده است.

 

شورای کارشناسان اقتصادی آلمان اعلام کرده که افزایش وابستگی به انرژی روسیه، خطر قابل ملاحظه کاهش تولید و بازدهی اقتصادی و حتی رکود به همراه نرخ تورم بسیار بالاتر را در پی دارد.

 

این نهاد به تازگی با توجه به عوامل تورمی و اختلال در زنجیره تامین ناشی از جنگ اوکراین، پیش‌بینی خود را از رشد تولید ناخالص داخلی آلمان از ۴.۶ درصد در دسامبر به ۱.۸ درصد کاهش داده است.

 

بانک مرکزی اروپا تاکنون از بالابردن نرخ بهره مانند همتایانش در ایالات متحده و بریتانیا خودداری کرده است که هر دو در هفته های اخیر برای مهار تورم اقدام کرده اند.

 

روبرت هابک وزیر اقتصاد آلمان اخیرا به شبکه همگانی “زد د اف” گفته که شهروندان این کشور در نتیجه حمله روسیه به اوکراین، فقیرتر خواهند شد.

 

او افزود: پایان گرفتن این اوضاع بدون تحمیل هزینه هایی بر جامعه آلمان امکان پذیر نیست. تصور می‌کنم که ما آماده پرداخت این هزینه هستیم که در مقاسه با درد و رنج وارد شده بر شهروندان اوکراین، بسیار کمتر است.

 

همزمان با افزایش تحقیقات نهاد ضد انحصار اتحادیه اروپا در مورد صادرات گاز شرکت روسی گازپروم به اروپا، ماموران این نهاد ۱۰ فروردین ماه دفاتر این شرکت در آلمان را تفتیش کردند.

 

رویترز نوشت که پس از اتهام به غول گازی روسیه در مورد خودداری از عرضه بیشتر گاز، مارگارت وستاگر (Margrethe Vestager) رئیس نهاد ضد انحصار اتحادیه اروپا در ماه ژانویه از شرکت های گازی از جمله شرکت دولتی گازپروم درمورد عرضه محدود گاز توضیح خواسته بود.

 

در صورت اثبات تخلف از قوانین ضد انحصار اتحادیه اروپا، این شرکت ها تا ۱۰ درصد درآمد جهانی خود جریمه خواهند شد. گازپروم در سال ۲۰۱۸ و پس از توافق در مورد اصلاح ترتیبات قیمت گذاری و هموار ساختن فعالیت رقبایش در شرق اروپا از پرداخت جریمه معاف شد.

 

دولت آلمان شب گذشته اعلام کرده بود که از روسیه تضمین هایی دریافت کرده که شرکت های اروپایی مجبور نیستند برای دریافت گاز روسیه به روبل هزینه پرداخت کنند.

 

دفتر “اولاف شولتس” صدراعظم آلمان اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه به وی گفته است که شرکت های اروپایی می توانند به پرداخت وجه گاز با ارز یورو یا دلار ادامه دهند. این پول گاز دریافتی به بانک گازپروم پرداخت می شود و سپس به روبل به روسیه منتقل می‌شود.

 

هم زمان با بالا گرفتن مناقشه گازی روسیه و اروپا، وزیر اقتصاد آلمان در “هشدار اولیه” در زمینه کمبود احتمالی گاز، از شرکت ها و مصرف کنندگان خواست تا با توجه به احتمال اختلال در توزیع گاز، مصرف خود را کاهش دهند.

 

آلمان حدود نیمی از گاز و یک سوم نفت مورد نیاز خود را از روسیه تامین می‌کند.

تولیدکنندگان تسلیحات آمریکایی از جنگ اوکراین سود می‌برند

با گذشت چهل روز از درگیری‌های روسیه و اوکراین، خبرگزاری فرانسه گزارش داد این جنگ برای تولیدکنندگان تسلیحات آمریکایی سود و مزایای بلندمدتی دارد.

ادامه

اروپا, اقتصادی, المان, امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, اوکراین, روسیه, شرق اروپا, گزارش