نیویورک‌تایمز: آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!

نیویورک‌تایمز نوشته که دولت آمریکا در حال بررسی بودجه پیشنهادی است که در صورت تصویب، «تقریبا تمام بودجه تخصیصی به نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان ملل و ناتو» را قطع خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت که دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی ... نیویورک‌تایمز: آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جهان, خبر, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, ناتو

مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

رسانه آمریکایی به نقل از منابع مطلع نوشته دولت آمریکا از مذاکرات تجاری اخیر خود با کشورهای مختلف در پی تعرفه‌های گمرکی گسترده‌ای که بر واردات کالاها اعمال کرده است، برای امتیازگیری از شرکای تجاری آمریکا به منظور به انزوا کشاندن چین استفاده می‌کند. به گزارش ایسنا،‌ منابع مطلع می‌گویند دولت ترامپ برنامه دارد از ... مذاکرات آمریکا با ۷۰ کشور برای به انزوا کشاندن چین با حربه تعرفه‌ها

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جنگ سرد, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش, ویتنام

جبهه مشترک سوسیالیستی چین و ویتنام علیه سیاست‌های قدرت‌طلبانه

رئیس جمهور چین در دیدار با همتای ویتنامی خود، خواستار همکاری مشترک دو کشور برای مقابله با سیاست‌های قدرت‌طلبانه و یکجانبه‌گرایی شد. باشگاه خبرنگاران به نقل از النشره: شی جین پینگ، رئیس جمهور چین از چین و ویتنام خواست به طور مشترک با سیاست قدرت و یکجانبه گرایی مخالفت کنند. او در دیدار با رئیس ... جبهه مشترک سوسیالیستی چین و ویتنام علیه سیاست‌های قدرت‌طلبانه

ادامه

آسیا, آمریکا, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سوسیالیسم, ویتنام

شکست‌های پیاپی در طرح‌های هایپرسونیک آمریکا

در حالی‌که چین و روسیه با سرعت در حال گسترش زرادخانه‌های هایپرسونیک خود هستند، آمریکا با لغو پیاپی طرح های خود از رقابت عقب نشسته است. به گزارش باشگاه حبرنگاران به نقل از یوراسین تایم: در ادامه شکست‌های پرهزینه آمریکا در توسعه تسلیحات هایپرسونیک، نیروی دریایی ایالات متحده به‌طور رسمی برنامه موشکی «تهاجمی ضد سطح ... شکست‌های پیاپی در طرح‌های هایپرسونیک آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اوکراین, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, گزارش, هندو پاسیفیک

سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

نوشته تیلور دورل در نشریهٔ پیپلز ورلد، نشریهٔ حزب کمونیست آمریکا، ۱۲ مارس ۲۰۲۵ (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در این عکس که در ۲۷ اکتبر ۲۰۲۰ (۶ آبان ۱۳۹۹) گرفته شده است، لونگ شیولین (سمت راست)، یکی از کادرهای حزب کمونیست چین، در حال گفت‌وگو با شی باسان، بانویی روستایی، در روستای شیبادونگ، واقع در ولایت ... سیبرنتیک با ویژگی‌های چینی چگونه حجم عظیم اطلاعات فقر را ریشه‌کن می‌کند و سوسیالیسم را می‌سازد

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, حزب کمونیست, دیدگاه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شرق آسیا, شیلی, طبقه کارگر, فئودالی, فقرزدایی, کشاورزی, لنین

تأکید ولیعهد سعودی بر حفظ توافق «اوپک پلاس»

منابع خبری گزارش دادند، ولیعهد عربستان سعودی در گفت وگوی تلفنی با نخست‌وزیر ژاپن بر حفظ توافق «اوپک پلاس» و ثبات بازار نفت تأکید کرد.

 

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس)، «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان و «فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن درباره وضعیت بازار نفت تلفنی گفت وگو کردند.

 

بر اساس این گزارش، ولیعهد سعودی در این تماس تلفنی بر تمایل ریاض برای حفظ تعادل و ثبات بازار نفت تاکید و به نقش توافق ائتلاف «اوپک پلاس» در این امر و اهمیت حفظ آن پرداخت.

 

این در حالی است که نخست وزیر ژاپن در گفت وگو با ولیعهد عربستان خواستار افزایش تولید نفت این کشور شده است.

 

دو طرف همچنین درباره تعدادی از مسائل منطقه‌ای و بین المللی و تلاش‌های انجام شده در این زمینه از جمله تحولات اوکراین بحث و گفت وگو کردند.

 

محمد بن سلمان بر موضع حمایتی عربستان از همه تلاش‌ها برای حل و فصل اختلافات از طریق راه‌های مسالمت‌آمیز و از طریق گفت ‌وگو برای پایان دادن به درگیری و توقف عملیات نظامی به گونه‌ای که به بازگرداندن امنیت و ثبات کمک کند، تأکید کرد.

 

آمریکا بارها از متحدان خود به رهبری عربستان سعودی و امارات متحده عربی خواسته است تا نفت خام بیشتری را برای جبران کمبود و مهار قیمت ها به بازارها تزریق کنند، اما ریاض و ابوظبی همچنان از پاسخ به این فشارها خودداری می کنند.

 

پیش از این نیز نخست وزیر انگلیس با سفر به عربستان و امارات متحده عربی خواستار افزایش تولید نفت این دو کشور شده بود که بنابر گزارش ها تلاش های «بوریس جانسون» بی نتیجه بوده است.

 

جانسون در چارچوب تلاش برای به دست آوردن ذخایر نفت بیشتر و افزایش فشار بر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به دلیل حمله به اوکراین به این کشورهای حاشیه خلیج‌فارس سفر کرده بود.

جنگ سرد بازگشته است، ولی اتحاد شوروی نه!

برآمدن روسیه به منزلهٔ نیروی متخاصم نظامی، هیچ ربطی به هدف‌های اتحاد شوروی ندارد. ما باید به اصول انترناسیونالیستی ضدجنگ پایبند باشیم و با ناتو و پوتین، هر دو، مخالفت کنیم، حتی اگر در این شرایط امری ناممکن به نظر برسد.

ادامه

اتحاد شوروی, افغانستان, المان, امپریالیسم, امریکا, انگلستان, اوکراین, جهان, روسیه, سوسیالیسم, عراق, مقاله