لولا داسیلوا: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، جنگ نیست نسل کشی است

رئیس جمهور برزیل حملات رژیم اسرائیل علیه غزه را نسل‌کشی خواند و در عین حال خواستار تلاش‌های جهانی مجدد برای پایان دادن به جنگ در اوکراین از طریق گفتگو و دیپلماسی شد. به گزارش ایرنا از آناتولی، لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه ... لولا داسیلوا: آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، جنگ نیست نسل کشی است

ادامه

اسراییل, تحلیل, جهان, خاورمیانه, زنان, سازمان ملل, فرانسه, فلسطین, کودکان, نسل‌کشی, همبستگی

آیا به ترامپ اعتماد داریم؟ سفر به خاورمیانه یادآور سلطه‌ی امپریالیسم ایالات متحده امریکا

نوشتهٔ: شموئل اورنیتز: تل‌آویو- چند ساعت پیش از آزادی ایدان الکساندر، سرباز نیروهای دفاعی اسرائیل با تابعیت دوگانهٔ اسرائیلی-آمریکایی، از اسارت حماس در روز سه‌شنبه، ۶ خرداد ۱۴۰۴، صدها تن معترض که خواستار آزادی باقی‌ماندهٔ گروگان‌ها بودند، از میدان موزه به سمت سفارت ایالات متحده در تل‌آویو راه‌پیمایی کردند. آنان پلاکاردی بزرگ که روی آن ... آیا به ترامپ اعتماد داریم؟ سفر به خاورمیانه یادآور سلطه‌ی امپریالیسم ایالات متحده امریکا

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, اردن, اسراییل, امارات, امپریالیسم, جهان, خاورمیانه, خلیج فارس, دیدگاه, شرق, عربستان, غرب, قطر, کمونیسم, یمن

اتحادیه کارگران بندر مارسی: اجازه ارسال تسلیحات به اسرائیل را نمی‌دهیم

منابع خبری گزارش دادند که اتحادیه کارگران بندر مارسی فرانسه از بارگیری یک کانتینر حاوی تجهیزات نظامی که قرار بود به فلسطین اشغالی ارسال شود، خودداری کرده‌اند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا از الجزیره، اتحادیه کارگران بندر مارسی فرانسه در بیانیه‌ای تاکید کرده است: بندر مارسی نباید برای تأمین سلاح و تجهیزات ارتش اسرائیل مورد ... اتحادیه کارگران بندر مارسی: اجازه ارسال تسلیحات به اسرائیل را نمی‌دهیم

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, طبقه کارگر, غرب اروپا, فرانسه, فلسطین

خشم جهانی از اقدام آمریکا در شورای امنیت؛ «نتانیاهو»: متشکریم!

در حالی که وتوی آمریکا علیه پیش نویس یک قطعنامه برای توقف فوری جنگ در غزه خشم کشورهای مختلف را به دنبال داشته است تل‌آویو از این اقدام ذوق‌زده شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، اقدام آمریکا در وتوی مجدد پیش‌نویس یک قطعنامه درباره آتش بس فوری در نوار غزه خشم جهانیان ... خشم جهانی از اقدام آمریکا در شورای امنیت؛ «نتانیاهو»: متشکریم!

ادامه

آمریکا, اسراییل, اسلوونی, پاکستان, چین, خاورمیانه, سازمان ملل, فرانسه, فلسطین, گزارش, مالزی

دستور وزیر دارایی اسرائیل برای آماده سازی طرح اشغال کرانه باختری

اسموتریچ دستور آغاز آماده سازی طرحی برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری و منطقه غور اردن را داد. به گزارش ایسنا، «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی اسرائیل طی بازدید میدانی از تعدادی از شهرک‌های جدید به تیم‌های اداره شهرک سازی و اداره مدنی دولت تل‌آویو دستور داد تا طرحی را برای اعمال حاکمیت بر کرانه باختری ... دستور وزیر دارایی اسرائیل برای آماده سازی طرح اشغال کرانه باختری

ادامه

اردن, اسراییل, اشغالگری, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, صهیونیسم, فلسطین

کوربین؛ انگلیس همدست جنایات سعودی در یمن است

«جرمی کوربین» رهبر سابق حزب کارگر و نماینده کنونی پارلمان انگلیس از حوزه انتخابیه «لندن بزرگ» خواستار توقف فروش تسلیحاتی لندن به ریاض شد.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، جرمی کوربین حمله ائتلاف متجاوز عربستان سعودی به یک زندان در استان صعده یمن را که به گفته کمیته بین‌المللی صلیب سرخ بیش از ۱۰۰ کشته و زخمی بر جای گذاشت، محکوم کرد.

 

واکنش‌ها به حمله روز جمعه (دیروز) ائتلاف متجاوز عربستان سعودی به یک زندان یمن ادامه دارد؛ حمله‌ای که به گزارش برخی رسانه‌ها بیش از ۱۷۰ کشته و زخمی بر جا گذاشت و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تعداد تلفات آن را بیش از ۱۰۰ کشته و زخمی خوانده است.

 

جرمی کوربین رهبر سابق حزب کارگر در پیامی توییتری به شدت به مواضع دولت انگلیس در قبال عربستان سعودی و جنگ یمن تاخت و لندن را همدست جنایت‌های ائتلاف سعودی خواند.

 

نماینده کنونی پارلمان انگلیس از حوزه انتخابیه «لندن بزرگ» در پیام توییتری خود ضمن محکوم کردن حمله مرگبار روز جمعه (دیروز) ائتلاف عربستان سعودی به یک زندان در یمن، خواستار توقف فروش تسلیحاتی به عربستان سعودی شد.

 

جرمی کوربین در این پیام نوشت: «دولت بریتانیا از طریق تسلیح و آموزش جنگ به رهبری عربستان سعودی علیه یمن در این جنایت‌ها شریک است. فروش تسلیحات به عربستان سعودی باید همین حالا پایان یابد».

 

واکنش این سیاستمدار انگلیسی به حمله مرگبار ائتلاف سعودی به یک زندان یمن در شرایطی مطرح شده که از آغاز حملات ائتلاف سعودی-اماراتی به یمن در تاریخ ششم فروردین ماه ۱۳۹۴، لندن در حال ارائه انواع حمایت‌های تسلیحاتی، اطلاعاتی و دیپلماتیک از ائتلاف متجاوز بوده است.

 

لندن علاوه بر این حمایت‌ها، به اعزام نیروهای نظامی ویژه به استان «المهره» یمن دست زده‌اند؛ اقدامی که واکنش هشدارآمیز یمنی‌ها را به دنبال داشت.

 

«عبدالعزیز بن‌حبتور» نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن اوایل آبان ماه سال جاری هشدار داد انگلیس با بازگشت به «المهره» مرتکب اشتباه شد و تاوان زیادی خواهد پرداخت.

 

به گفته نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن، طمع‌ انگلیسی و سعودی در المهره دیده می‌شود و در مقدمه آن، اجرای خط لوله نفت سعودی به سمت مکران است

وال استریت ژورنال؛ سیاست فشارحداکثری آمریکا آن‌ها را مجبور به‌توافق با تهران کرده است

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی به شرح تورم در آمریکا پرداخته و اعتراف کرده است، سیاست فشارحداکثری اکنون به کاخ سفید کمانه کرده و آنها را برای رسیدن به یک توافق با تهران مجبور ساخته است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, خاورمیانه, مذاکرات اتمی

گروه‌های تروریستی که حاضر به ملحق‌شدن به‌گروه الجولانی نشدند در منطقه ادلب، بازداشت شدند

منابع مطلع فاش کردند محمد الجولانی، رهبر تروریست‌های موسوم به “هیئت تحریر الشام” شروطی را برای آزادی شبه‌نظامیان دربند این گروه مطرح کرده که با مخالفت آنها روبرو شده است.

ادامه

تروریسم, جنوب آفریقا, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه

سوریه: اقدامات آمریکا و قسد در الحسکه، جنایات جنگی است

دولت سوریه در واکنش به تشدید درگیری‌های شبه نظامیان قسد و عناصر داعش در الحسکه اعلام کرد، اقداماتی را که منجر به آواره شدن هزاران شهروند سوری در استان الحسکه و افزایش رنج آنها شده است، محکوم می‌کند و خواهان خروج نیروهای آمریکایی از شمال شرق سوریه و نیروهای ترکیه از شمال غرب سوریه است.

ادامه

امریکا, بیانیه, تجاوز نظامی, ترکیه, تروریسم, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سوریه

سازمان ملل جنایت صعده را محکوم کرد/ بلینکن به ریاض و ابوظبی قول حمایت داد

دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت این سازمان حملات ائتلاف عربی به زندانی در صعده یمن را که بر اساس آخرین اطلاعات بیش از ۲۰۰ کشته و زخمی برجای گذاشت، محکوم کردند.

ادامه

امارات, امریکا, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, سازمان ملل, عربستان سعودی, یمن