رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی گفت، تصمیم برای حمله به عمق خاک روسیه با استفاده از تسلیحات آمریکایی نشاندهنده “تشدید بیسابقه” تنشها است و مانعی برای مذاکرات صلح درباره اوکراین است. به گزارش دوشنبه شب ایرنا از “تاس”, فیکو افزود: «این تشدید بیسابقه تنشها است، تصمیمی که امیدها برای آغاز هر گونه مذاکرات صلح و ... اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین میبرد
کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین گفت که بهروزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی موثر و قدرتمند به مجوز واشنگتن برای حمله با موشکهای دوربرد آمریکایی به روسیه شد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، وان ایوی مدیر مؤسسه روابط بینالملل دانشگاه چین در مصاحبه ای با خبرگزاری تاس، تصریح کرد که به روز رسانی دکترین هسته ... کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هستهای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود
واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
به دنبال فرمان “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه برای گسترش قابلیتهای تسلیحات هستهای این کشور، چین خواستار آرامش و خویشتنداری در مناقشه اوکراین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز چهارشنبه اعلام کرد که تحت شرایط فعلی، تمام طرفین باید آرام بمانند و خویشتنداری ... واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیتهای هستهای روسیه
رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد میشوند
خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سهشنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیتهای دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سالهای اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد میشوند
لاوروف: هدف آمریکا از استقرار دفاع موشکی در اروپا، روسیه است نه ایران و کرهشمالی
وزیر امور خارجه روسیه ارزیابیهای مسکو از استقرار سامانههای دفاع موشکی آمریکا در اروپا را موجه توصیف و تاکید کرد که این، تلاشی برای ایجاد مزیت در برابر روسیه است، نه ایران و کرهشمالی. به گزارش ایسنا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره افتتاح پایگاه دفاع موشکی آمریکا در ... لاوروف: هدف آمریکا از استقرار دفاع موشکی در اروپا، روسیه است نه ایران و کرهشمالی
چین رباتهای مجهز به سلاح را به مرز هند فرستاد
زارش منتشر شده از سوی یک رسانه هندی، از حضور دستکم ۴۰۰ پلتفرم رباتیک مسلح که چین به مرزهای میان دو کشور ارسال کرده، خبر میدهد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پایگاه خبری«ویون» هند، چین قدرت ارتش دفاعی خود در مرزهایش با هند را با فرستادن پلتفرم های رباتیک مجهز به سلاح افزایش میدهد. این واحدهای خودکار قرار است نقاط کوری را پوشش دهند که سربازان در تلاش برای مبارزه در ارتفاعات منطقه مورد مناقشه «تبت» هستند که هر دو کشور ادعای حق حاکمیت آن را دارند.
گزارش ها حاکی است چین وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین را در تلاش برای تقویت موقعیت مرزی اش به این منطقه ارسال کرده است.
براساس اطلاعات بدست آمده، ارتش آزادی مردمی چین در سال ۲۰۱۴ به این تکنولوژی دست یافته اما تاکنون از آن استفاده ای نکرده بود.
در حال حاضر ارتش چین از ۲ نوع مختلف وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین به نام های «شارپ کلاو» و «مول ۲۰۰» استفاده میکند. نوع اول را میتوان با کنترل از راه دور به علاوه با پتانسیل اجرای عملیات ناشناس هدایت کرد و از دومی برای عملیات حمل و نقل سلاح تا ۲۰۰ کیلوگرم با بُرد ۵۰ کیلومتر استفاده میشود.
براساس این گزارش دستکم ۴۰۰ پلتفرم رباتیک مجهز به سلاح به ناحیه مرزی چین و هند اعزام شده است. در پاسخ به این اقدام چینیها، هند میگوید درباره آمادگی نظامی ارتش خود بازبینیهایی را در مرز با چین با اعزام سربازان اضافی و توپخانه در منطقه انجام میدهد.
پیش تر تلویزیون ملی چین«سی سی تی وی» از پیوستن ربات ها به ارتش این کشور خبر داده بود و از استراتژی “ساخت چین ۲۰۲۵” به عنوان ابتکار صنعتی آینده چین که این کشور را به یکی از مهمترین گردانندگان رباتیک در جهان بدل میکند پرده برداشته بود. براساس داده های فدراسیون بینالمللی رباتیک، چین در رده نخست فروش رباتهای صنعتی در جهان به شمار میرود در حالی که آمریکا در رده چهارم قرار گرفته است.
چهارمین کنفرانس رباتیک جهان که در سال ۲۰۱۸ با موضوع “خلق تکانه هوش مصنوعی برای دوران جدیدِ گشودگی و منافع مشترک” در پکن برگزار شد، اشاره های روشنی به جهان درباره به قدرت رسیدن چین در این زمینه و تبدیل این کشور به قطب تکنولوژی رباتیک و خرید و فروش آن تا سال ۲۰۲۵ داده شد.
با وجود هشدارها از سوی سازمان های حقوق بشری مانند سازمان عفو بینالملل و مدرسه بینالملل حقوق هاروارد در امور حقوق بشر ،تلاش برای توسعه میدان های جنگی رباتیک با سرعت ادامه دارد. سازمانهای حقوق بشری این اقدامات را به شدت محکوم میکنند.
اثرات فاجعه بار تحریمها بر اقتصاد آمریکا
گزارشهای تحلیلی از دو وزارتخانه در آمریکا نشان میدهد واشنگتن میداند تحریمها علیه روسیه بر اقتصاد خودش، تاثیرات فاجعهباری دارد.
برخورد ناو انگلیسی با زیردریایی هستهای روسیه در اقیانوس اطلس
روزنامه انگلیسی سان؛ کشتی جنگی نیروی دریایی انگلیس با یک زیردریایی هستهای روسی در شمال اقیانوس اطلس برخورد کرد.
گسترش همکاریهای دفاعی آمریکا و ژاپن در سایه افزایش قدرت چین
وزرای دفاع و خارجه آمریکا و ژاپن ضمن ابراز نگرانی از افزایش قدرت چین، متعهد شدند همکاری دفاعی بیشتری برای مقابله با پکن داشته باشند.
نارضایتی اتحادیه اروپا از عدم حضور در مذاکرات امنیتی آمریکا و ناتو با روسیه
منابع اروپایی روز چهارشنبه اعلام کردند که اتحادیه اروپا خواهان ایفای نقش در مذاکرات تضمین امنیتی آتی میان آمریکا، ناتو و روسیه است.